Actief onthaasten op het zonnige Bonaire (noSun Garantie)

Ga de actieve uitdaging aan op het zon overgoten Bonaire.
Lastminute Standplaatsreis icon locatie alleen op vakantie Nederlandse Antillen
icon single reizen last minute 9 dagen icon leeftijd single reizen Leeftijd 20+
Prijs vanaf: €1999,-
Boek deze reis

Bonaire is actie en avontuur. Beleef op deze groepsreis de andere kant van het Nederlandse eiland Bonaire.

Bonaire, het tropische Nederlandse eiland aan de andere kant van de Atlantische Oceaan. Het eiland staat bekend om zijn mooie stranden en prachtige zee, maar Bonaire heeft zoveel meer! Met deze groepsreis van noSun gaan we het hele eiland op een actieve wijze ontdekken. We beginnen met snorkelen tussen het kleurrijke koraal en de tropische vissen. Echt prachtig. Tijdens deze singlereis gaan we ook kayakken door de zeldzame mangrove. En als dat nog niet genoeg avontuur is, gaan we ook nog met grote snelheden over het stand van Bonaire blokarten. Met deze groepsreis gaan we een hele andere kant van Bonaire ontdekken.

Hoogtepunten van deze reis

 • Met hoge snelheid blokarten over het strand van Bonaire
 • Kayakken door de zeldzame mangrove
 • Wandeling naar eeuwenoude grotten
 • Slapen in een resort die geheel is gereserveerd voor noSun
 • Bekijk het programma
 • Groepsreis-Bonaire-Zon
 • actief-vakantie-groepsreis
 • Landsailing (5 of 34)
 • cruise ship staff feb26

noSun garanties

icon noBeach Wij hebben géén zon-zee-strand luiervakanties. Stilzitten is niet ons ding.
icon noMassa Je reist in een groep van maximaal 8 personen. Géén touringcar, géén massacampings.
icon noBullshit Je vliegreis en alle excursies zijn gewoon inbegrepen. Kom op zeg.

Programma

 • actief vakantie groepsreis
  Dag 1 Bon Bini Bonaire Op naar aan de andere kant van de Atlantische Oceaan. Na een vlucht van ruim 7800km zijn we geland in... Nederland! Bonaire is een bijzondere gemeente van Nederland en valt onder ons koninkrijk. Het verschil met Nederland is gelijk goed te merken, vooral de temperatuur. We wanen ons nu in de tropische eiland sferen met temperaturen van ongeveer 30 graden. In onze eigen mini-bus gaan we naar onze comfortabele accommodatie, waar we tijdens deze groepsreis zullen verblijven. Het is een mini-resort met een eigen zwembad en deze accommodatie is in het geheel voor jou afgehuurd. Een sprong in het zwembad is toch niet te weerstaan?

  's Avond gaan we gezellig met zijn allen eten. Tijdens het koken in de appartementen leren we elkaar beter kennen. Wie weet is er wel een echte keuken prins/prinses in de groep.
 • Bonaire Kralendijk groepsreis
  Dag 2 Het eiland verkennen Goedemorgen. Helemaal bij gekomen van de vlucht? Vandaag doen we het nog even rustig aan en verkennen we het eiland met de mini-bus. We vertrekken richting het zuiden van het eiland; onderweg zien we torenhoge zoutheuvels verschijnen, afgewisseld door kleurrijke huisjes. Dit zijn van oudsher slavenhuisjes en typerend voor de historie waar Bonaire rijk aan is.

  We vervolgen onze weg langs de prachtige kust van Bonaire en als we geluk hebben spotten we de trots van Bonaire: Flamingo's. Daarnaast moeten we onderweg ook goed opletten, want er steken regelmatig wilde ezels over. Tijdens deze roadtrip komen we langs de Donkey Sanctury waar we de ezels van dichtbij bewonderen. Vandaag op het programma staat ook de bekende '1000 steps'. De trap die naar kraakhelder blauw water leidt is gelukkig maar 74 stappen, maar door de warmte kan het soms wel als 1000 stappen voelen. Via het karakteristieke Rincon keren we terug naar de hoofdstad Kralendijk. Wat een leuke tour was dit! We zijn weer helemaal opgeladen voor de volgende dag.
 • Bonaire snorkelen singlereis
  Dag 3 De wonderlijke onderwaterwereld van Bonaire Bonaire staat bekend als een van de mooiste plekken om te duiken en te snorkelen. En laat dat nou precies zijn wat we vandaag gaan doen. We varen met de boot richting Klein Bonaire om de fascinerende onderwaterwereld te ontdekken. Klein Bonaire is een onbewoond koraaleiland en ligt 800 meter van de hoofdstad af. Tijdens deze boottocht genieten we van de geweldige omgeving en onderweg maken we twee prachtige snorkelstops. Alsof je zwemt in een tropisch aquarium, wauw!

 • Mangrove bonaire actief
  Dag 4 Kayakken in de mangrove Goedemorgen, lekker geslapen?
  Vandaag gaan we opnieuw op actieve wijze de prachtige natuur van Bonaire ontdekken. Op het programma staat een bezoek aan de unieke mangroves die rond het eiland te vinden zijn. Mangroves zijn bossen in het water, hierdoor zijn ze het beste te bewonderen vanuit een kajak. Samen met de gids gaan we naar Lac Bay, het best bewaarde mangrove bos in de Caribbean. Vanuit de kajak kan je zo de bodem zien door het kristal heldere water. Wil je de onderwaterwereld toch van dichterbij bekijken? Dan is er de mogelijkheid om de snorkel op te doen en door een mangrove kanaal te zwemmen.
 • promo1
  Dag 5 Met de blokart over het strand Bonaire een typische zon, zee, strand bestemming? Ik dacht het niet. Je kunt veel meer doen dan alleen zonnen op het strand. Vandaag gaan wij met grote snelheden in de blokart over het strand van Bonaire rijden. Hoe cool is dat? Lekker uitwaaien op het strand is een heerlijke bijkomstigheid met dit zomerseweer. Wie is het snelste tijdens deze singlereis in de blokart?

  's Middags hebben we lekker vrij en kunnen we zelf bepalen wat we gaan ondernemen. Willen we met zijn allen Kralendijk in gaan of toch liever een spelletje doen aan het zwembad van ons privé resort? Alles is mogelijk tijdens deze groepsreis.
 • strand bonaire singlereis
  Dag 6 Actief ontspannen Een nieuwe dag breekt aan op het zonovergoten Bonaire. Wat raak je snel gewend aan het relaxte eiland leven hé. Vandaag kunnen we zelf een invulling geven aan onze dag, in groepsverband of individueel. Ga je lekker luieren aan het zwembad? Of wil je toch nog een gave activiteit doen? Er zijn verschillende optionele activiteiten op het eiland. Wat dacht je van scuba diven tussen het prachtige koraal in het diep blauwe zeewater? Of naar het Nationaal Park van Bonaire? Beide een echte aanrader! Tijdens het diner kunnen we elkaar bijpraten over de avonturen die we hebben beleefd vandaag.
 • rotstekening bonaire outdoor
  Dag 7 De ondergrondse geheimen Het is vandaag weer een heerlijk zonnige ochtend. Tijd om weer iets actiefs te doen op deze groepsreis. We hebben de mooie onderwater wereld al ontdekt en ook de stranden, maar wist je dat je op Bonaire ook hele mooie wandelingen kunt maken? De gids neemt ons vandaag mee naar een hele bijzondere plek: de grotten van Bonaire. Om de grot te bereiken, klimmen we via een ladder naar boven. Eenmaal in de grot verteld de gids allerlei weetjes over de grot. Als we goed kijken kunnen we zelfs nog echte indianen tekeningen terug zien op de rotswanden. 's Middags hebben we lekker vrij. Misschien kunnen we alvast een leuk restaurantje uitkiezen waar we vanavond op de laatste avond kunnen dineren. Of gaan we toch nog een keer samen lekker koken?
 • actief singlereis caribbean
  Dag 8 Ayo Bonaire Vandaag is alweer de laatste dag van deze gezellige groepsreis naar Bonaire. Maar voordat we dit mooie eiland gaan verlaten hebben we nog even de tijd. We kunnen er voor kiezen om nog een heerlijke ochtend wandeling te gaan maken in het nationaal park op Bonaire of een lange strandwandeling te maken. We kunnen uiteraard ook nog even een duik maken in het zwembad. Alles kan nog deze ochtend.
  In de loop van de ochtend is het dan echt zover en maken we ons op voor de terugvlucht. Maar wat was dit een toffe singlereis!

 • groepsreis vliegtuig eiland
  Dag 9 Hello Schiphol We zijn alweer geland op Schiphol. Met veel mooie herinneringen op zak en een aantal vriendschappen rijker zijn we weer terug op Nederlandse bodem. Heb je ook al zin in de volgende noSun reis?


  Retourvlucht Amsterdam - Bonaire inclusief 20 kilo ruimbagage.

  Vliegtijden voor vertrekdatum 05-11-2021:
  Heenvlucht 05 november: Vertrek 11:20 - aankomst 19:10 uur
  Terugvlucht 12 november: Vertrek 19:40 - aankomst 13 november 10:25 uur

  *Vluchttijden en programma zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

  Vliegtijden voor andere vertrekdata worden hier getoond zodra ze bekend zijn.

  Bij noSun staan wij, net als jij, te popelen om op reis te gaan! Zoals je waarschijnlijk al hebt vernomen via https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen kan deze reis gewoon doorgaan. Hoe fijn is dat? Waarschijnlijk zijn er wel inreisbeperkingen. Wat deze precies zijn kun je vinden op bovenstaande website.

  Omdat wij bij noSun het nogal een persoonlijke kwestie vinden, hoeven wij niet te weten of je gevaccineerd bent of dat je covid-19 doorlopen hebt. Wij gaan er vanuit dat je op de hoogte bent van de laatste richtlijnen van het ontvangende land en op de dag van vertrek voldoet aan de inreis-richtlijnen en dat je de noodzakelijke testbewijzen bij je hebt.

  Keer je terug uit een land met een geel reisadvies, dan heb je een corona- of vaccinatiebewijs nodig. Dat kan via een volledige vaccinatie die een geldige QR-code geeft in de CoronaCheck-app. Anderen moeten zich in het vakantieland laten testen. De PCR-test mag maximaal 48 uur oud zijn, een antigeentest maximaal 24 uur. Hier zal ruimte in het programma voor gemaakt worden, mocht dit nodig zijn.

Ik ga graag mee met Actief onthaasten op het zonnige Bonaire (noSun Garantie)

Ga de actieve uitdaging aan op het zon overgoten Bonaire.

Boek deze reis

Accommodaties

Caribbean Chillout

Omschrijving: We slapen 7 nachten in Caribbean Chillout op Bonaire. Het hele resort is speciaal voor noSun gereserveerd. Caribbean Chillout heeft een buitenzwembad, een tropische tuin en gratis WiFi. Daarnaast is het resort op loopafstand van het strand. Je slaapt in een appartement met maximaal 2 medereizigers in aparte bedden. Elk appartement heeft een eigen kookgelegenheid.

Slaapsituatie: Je slaapt met maximaal 2 medereizigers in een appartement met aparte bedden.

Verzekeringen

Annuleringsverzekering

Je verheugt je op jouw vakantie. Eindelijk ertussenuit! En je hebt het verdiend. Maar wat als er plotseling iets tussenkomt en je jouw vakantie eerder moet beëindigen, of zelfs helemaal moet annuleren? De Kortlopende Annuleringsverzekering van de Europeesche vergoedt de gevolgen. Hiermee ben je zowel voor als tijdens de reis beschermd tegen de kosten van annulering en ongebruikte reisdagen.
noSun kiest voor de Allrisk Annuleringsverzekering. Hiermee kun je zowel voor als tijdens je reis zelf bepalen om welke reden je niet (meer) op vakantie wilt/kunt. Wist je dat ontslag, (ongeplande) verhuizing, ziekte of overlijden van naasten, schade aan jouw huis of bedrijf allemaal verzekerd zijn? Voor de precieze uitleg verwijzen we graag naar de voorwaarden.

Reisverzekering

Wie reist, wil vrijheid. Ontspanning. Nieuwe ervaringen opdoen. Soms zijn dat niet de ervaringen die je verwacht. Dan is het prettig als je kunt terugvallen op een goede reisverzekering. De Kortlopende Reisverzekering van de Europeesche is er voor elke vakantie en elke reis.

Een reisverzekering dekt eventuele schade die je oploopt tijdens jouw vakantie, door diefstal, een ongeval of opname in het ziekenhuis. Maar ook noodhulp zoals van de brandweer of een helikopter. Met de reisverzekering van de Europeesche sta je er nooit alleen voor en ben je uitstekend beschermd tegen de gevolgen. De Europeesche Hulplijn staat dag en nacht voor je klaar om je in jouw eigen taal te helpen bij pech, ongeval of ziekte. Onvoorziene kosten, zoals extra reis- en verblijfkosten en telecommunicatiekosten, zijn standaard meeverzekerd.

Wat neem je mee?

 • Een dagrugzak van ongeveer 20 liter (zorg er in elk geval voor dat hij groot genoeg is voor een warme trui, regenjas, lunchpakket, flesje water en bijvoorbeeld je fotocamera)
 • (Synthetische) T-shirts of sporthemden
 • Zwemkleding en handdoek
 • Ingelopen, waterdichte (ingevette) wandelschoenen met voldoende profiel (type B/C)
 • Reserve veters, wandelsokken
 • Slippers
 • Sportschoenen
 • Wandelbroek (geen spijkerbroek i.v.m. langzaam drogen en schuren)
 • Korte broek, trainingsbroek en/of joggingbroek
 • Ondergoed en sokken
 • EHBO-setje, inclusief blarenpleisters
 • Toilettas met inhoud
 • Belangrijke medicijnen met bijsluiter, geneesmiddelenpaspoort
 • Drinkfles met een inhoud van minimaal 1 liter
 • Broodtrommel - Voor lunchpakket
 • Zonnebrandolie, lippenbescherming, zonnebril, petje
 • Shirt wat nat mag worden voor het snorkelen
 • Muggenspray
 • Paspoort/identiteitskaart
 • Mondkapje(s)
 • Optioneel:
 • Zaklamp
 • Verrekijker
 • Reserve bril/lenzen
 • Leesboek, gezelschapsspelletje, muziek
 • Powerbank

Vertrekdata

Rangschikken op:

Vertrekdatum: 5 november 2021
Groepssamenstelling
Bekijk samenstelling

Beschikbaarheid
Nog enkele plaatsen beschikbaar

Reisbegeleiders
Jasper
Gegarandeerd vertrek €1.999,- Boek deze datum
Actief onthaasten op het zonnige Bonaire (noSun Garantie) van 05-11-2021 tot 13-11-2021 Vertrekdatum: 5 november 2021
Geslacht
Mannen
Vrouwen
Leeftijd
20 - 29
30 - 39
40 - 49
50 - 59
Ga je met ons mee? Boek nu

Reisinformatie wel/niet inbegrepen

 • Wel inbegrepen:
 • Retourvlucht Schiphol - Bonaire incl. 20kg bagage
 • 7 overnachtingen in het prachtige resort Chill out Bonaire
 • Kayakken door de mangrove
 • Snorkel tour
 • Hike naar de grotten met een gids
 • Natuurbelasting Bonaire
 • Vervoer per minibus op Bonaire
 • Enthousiaste Nederlandse reisbegeleiding
 • Toeristenbelasting
 • CO2-compensatie voor de gehele reis
Toon meer
 • Niet inbegrepen:
 • PCR- test Covid-19
 • Optionele activiteiten (bv. bezoek aan het Nationaal Park Slagbaai)
 • Persoonlijke uitgaven
 • Maaltijden (tijdens deze groepsreis zullen de maaltijden voornamelijk buiten de deur genuttigd worden, houd hierom rekening met 15-20 euro per dag)
 • Annuleringsverzekering
 • Reisverzekering met werelddekking
 • Bijdrage calamiteitenfonds (€2,50 per boeking van max. 9 personen)
 • Reserveringskosten (€30 per boeking)
 • Fooi voor de reisbegeleider, niet verplicht
Toon meer

Ik ga graag mee met Actief onthaasten op het zonnige Bonaire (noSun Garantie)

Ga de actieve uitdaging aan op het zon overgoten Bonaire.

Boek deze reis
96% van onze reizigers boekt alleen
Beste actieve aanbieder volgens Zoover & Reisgraag Awards
noSun reisbegeleiders krijgen een 9,4
Kleine groepen van 20-59 jarigen