Outdoor bedrijfsreizen via noSun


Volledig verzorgd op outdoor bedrijfsreis

  • Bestemmingen
  • Reistype

Ben jij op zoek naar een originele teamactiviteit voor jou en je personeel? Denk eens wat verder dan een middagje klimbos, lasergamen of escaperoom, maar ga met het hele personeel op een avontuurlijke groepsreis. Door met collega’s op vakantie te gaan, leer je elkaar op een andere manier kennen en maak je samen onvergetelijke herinneringen.

Op zoek naar een originele teamactiviteit?

Een teamactiviteit buiten werktijd om draagt bij aan het groepsgevoel binnen een team. Bovendien leer jij je medewerkers ook opeens op een andere manier kennen. Die ene stille collega blijkt ineens een goede motivator te zijn en die meest zelfstandige medewerker kan opeens niet meer zonder zijn team. Samen op reis gaan zorgt voor een onvergetelijke ervaring waarbij je elkaar op een totaal andere manier leert kennen. 

Hebben jullie een jubileum te vieren? Of heeft het bedrijf de afgelopen periode zulke mooie resultaten behaald, dat je je personeel wil belonen? Wat de aanleiding ook is, een outdoor personeelsreis is niet alleen erg leuk om te doen, maar ook een goede investering in je personeel en dus je bedrijf. Wanneer je er een jaarlijks terugkomend moment van maakt, zul je bovendien zien dat je als team zult groeien door werk en plezier met elkaar te combineren. 

Zo’n vakantie met het hele bedrijf is namelijk niet alleen heel leuk, maar kan ook zeker bijdragen aan het groepsgevoel onder je medewerkers. Zeker als je op avontuurlijke bedrijfsreis gaat, zal dit het teamgevoel ten goede komen. Samen maak je gave herinneringen waar nog lang daarna op de werkvloer over gesproken zal worden.

De actieve groepsreizen van noSun is meer dan alleen een paar dagen er even lekker tussenuit. Een actieve vakantie met collega’s zorgt er ook automatisch voor dat teambuilding gestimuleerd wordt. Je sleept elkaar door een lange wandeltocht of praat elkaar moed in bij een activiteit die sommigen misschien een beetje eng vinden. Zo ontstaat er een andere groepsdynamiek dan die op de werkvloer. Iedereen is gelijk aan elkaar en samen werk je aan hetzelfde doel. In veel gevallen zal dit naderhand de sfeer en soms zelfs de productiviteit op het werk verhogen.

Volledig verzorgde personeelsreizen

Wil jij graag met je hele bedrijf op actieve groepsreis, maar heb je geen tijd om dit helemaal uit te zoeken en voor te bereiden? Geen probleem! De groepsreizen van noSun zijn volledig verzorgd. Onze outdoor groepsreizen zijn tot in de puntjes geregeld. Van heen- en terugreis, tot accommodatie en activiteiten, wij hebben alles al voor je uitgestippeld. Het enige wat jij hoeft te doen, is een datum en bestemming te kiezen en aan ons door te geven met hoeveel mensen je op reis wil.

Bestaat jullie groep uit minimaal zes personen? Dan zijn onze groepsreizen in overleg naar wens in te vullen. Wij regelen de hele reis voor je en geven je vervolgens alle informatie over onder andere de reis, het verblijf en de activiteiten. Zo heb jij voor de hele reis een avontuurlijk programma uitgestippeld, inclusief voldoende ruimte voor vrije tijd, zonder dat jij hier uren aan kwijt bent geweest om dit te regelen. Met deze informatie is het bovendien mogelijk om ook zonder reisbegeleider op pad te gaan. Zo blijft jouw team echt jouw team. Uiteraard kan er op aanvraag (en bij voldoende beschikbaarheid) alsnog een reisbegeleider mee als dit gewenst is.

Gaan jullie met ons mee?

Onze naam zegt het al, onze reizen zijn niet gericht op luieren en zonnen. Wij houden niet van stilzitten, maar juist van actieve vakanties in de natuur. Dit vertaalt zich in onder andere avontuurlijke kampeerreizen, wandeltochten en stedentrips. Dit kan in Nederland, maar ook in de meeste andere Europese landen, van Zweden tot Sardinië en van Spitsbergen tot Slowakije.

Past dit helemaal bij jouw bedrijf en/of jouw personeel? Neem dan snel een kijkje tussen onze bestemmingen en prik een datum voor jouw eigen personeelsreis!

Bekijk onze bestemmingen

Wij denken graag met je mee

Heb je een reis gevonden, maar spreekt één of meerdere activiteiten je niet aan? Of heeft bijvoorbeeld een aantal collega’s hoogtevrees, waardoor ze liever niet die berg beklimmen? In overleg is het in de meeste gevallen mogelijk om het programma naar wens aan te passen. Uiteraard wel afhankelijk van de beschikbaarheid van de activiteiten en/of de accommodaties.

Bergbeklimmen in Frankrijk

Neem contact met ons op

Is een vakantie met het hele bedrijf helaas toch niet mogelijk, maar wil jij wel graag mee op één van onze reizen? Uiteraard zijn ook andere groepssamenstellingen mogelijk. Ga bijvoorbeeld op actieve vakantie met je vrienden of met een bevriend gezin. Of ga mee op één van onze singlesreizen en leer nieuwe mensen kennen, wat soms uitmondt in nieuwe vriendschappen.