Op zoek naar een originele teamactiviteit?

Een teamactiviteit buiten werktijd om draagt bij aan het groepsgevoel binnen een team. Bovendien leer jij je medewerkers ook opeens op een andere manier kennen. Die ene stille collega blijkt ineens een goede motivator te zijn en die meest zelfstandige medewerker kan opeens niet meer zonder zijn team. Samen op reis gaan zorgt voor een onvergetelijke ervaring waarbij je elkaar op een totaal andere manier leert kennen.

Hebben jullie een jubileum te vieren? Of heeft het bedrijf de afgelopen periode zulke mooie resultaten behaald, dat je je personeel wil belonen? Wat de aanleiding ook is, een outdoor personeelsreis is niet alleen erg leuk om te doen, maar ook een goede investering in je personeel en dus je bedrijf. Wanneer je er een jaarlijks terugkomend moment van maakt, zul je bovendien zien dat je als team zult groeien door werk en plezier met elkaar te combineren.

Bekijk onze bestemmingen

Zo’n vakantie met het hele bedrijf is namelijk niet alleen heel leuk, maar kan ook zeker bijdragen aan het groepsgevoel onder je medewerkers. Zeker als je op avontuurlijke bedrijfsreis gaat, zal dit het teamgevoel ten goede komen. Samen maak je gave herinneringen waar nog lang daarna op de werkvloer over gesproken zal worden.

  • Nobeach//
  • Nomassa//
  • Nobullshit//
  • Notinder//

Populaire noSun
reisthema's

Beleef jouw vakantie met noSun op de manier zoals jij dat wil. Wil je een hele week hiken in Noorwegen of liever een actieve vakantie in Zwitserland, je hele reis per kano over het water begeven of wildkamperen in Zweden. Één ding hebben alle onze singlereizen in ieder geval gemeen; actief bezig zijn, avontuur, leuke reisgenoten en een mooie natuur staan centraal!

Wij denken graag met je mee

Heb je een reis gevonden, maar spreekt één of meerdere activiteiten je niet aan? Of heeft bijvoorbeeld een aantal collega’s hoogtevrees, waardoor ze liever niet die berg beklimmen? In overleg is het in de meeste gevallen mogelijk om het programma naar wens aan te passen. Uiteraard wel afhankelijk van de beschikbaarheid van de activiteiten en/of de accommodaties.

Is een vakantie met het hele bedrijf helaas toch niet mogelijk, maar wil jij wel graag mee op één van onze reizen? Uiteraard zijn ook andere groepssamenstellingen mogelijk. Ga bijvoorbeeld op actieve vakantie met je vrienden of met een bevriend gezin. Of ga mee op één van onze singlereizen en leer nieuwe mensen kennen, wat soms uitmondt in nieuwe vriendschappen.

Zipline-bovec

Ontdek de favoriete Singles trip van

Reisbegeleider Bregje

Lees meer >

Ontdek de favoriete Singles trip van Reisbegeleider Bart Lees meer >

Ontdek de favoriete Singles trip van Reisbegeleider Froukje Lees meer >

Ontdek de favoriete Singles trip van Reisbegeleider Tom Lees meer >

Populaire
reizen bij noSun

User Check

Word reisleider bij noSun

Denk je jouw enthousiasme over één of meerdere van onze bestemmingen over te kunnen brengen op een groep? Dan willen we je graag uitnodigen om te solliciteren naar de functie van reisbegeleider groepsreizen!

Calendar

Handige reiskalender

Heb je al besloten in welke periode je op vakantie gaat? Met behulp van de noSun reiskalender kun je makkelijk zien welke singlereizen op welk moment in het jaar vertrekken. We reizen het hele jaar door, alle seizoenen komen aan bod.

Bekend van

Image 1

Image 2

Image 3

Image 4

Image 5

Image 6

Image 7