Groepsreis verrassend Engeland!

Geniet van het avontuur in Zuid-Engeland!
Lastminute Rondreizen Kampeerreizen icon locatie alleen op vakantie Engeland
icon single reizen last minute 10 dagen icon leeftijd single reizen 20+
Prijs vanaf: €1449,-
Excl. €42,50,- bijkomende kosten per boeking
Boek deze reis

Op onze singlereis naar Zuid-Engeland beleef je de mooiste avonturen

Waar denk je aan als je aan Zuid-Engeland denkt? Zon of regen? Met deze groepsreis breng je een bezoek aan het subtropische deel van Engeland: mooie natuur met zelfs palmbomen, gecombineerd met een heerlijk klimaat. Tijdens deze groepsreis onderneem je de leukste activiteiten: coasteering, mountainbiken en zeekajakken. Uiteraard maak je ook mooie wandelingen langs de romantische kust en bezoek je leuke, kleine stadjes. De reis naar Engeland brengt ons langs de hoogtepunten van het Zuiden en om de groepsreis compleet te maken, brengen we de laatste dag in Londen door!

Hoogtepunten van deze reis

 • Gegarandeerd spectaculair coasteering
 • Ultiem Zeekajakken
 • Bezoek aan Londen
 • Mountainbiken met zeezicht
 • De hoge kliffen en mooie baaien van Land's End
 • Bekijk het programma
 • Afspelen
 • groepsreis engeland avontuurlijk
 • singlereis rondreis engeland
 • groepsreizen engeland outdoor

noSun garanties

icon noBeach Wij hebben géén zon-zee-strand luiervakanties. Stilzitten is niet ons ding.
icon noMassa Je reist in een groep van maximaal 8 personen. Géén touringcar, géén massacampings.
icon noBullshit Je vliegreis en alle excursies zijn gewoon inbegrepen. Kom op zeg.

Videoimpressie Groepsreis verrassend Engeland!

Eigenaar Martijn Boshuis (noBoss) test af en toe zijn eigen reizen, en maakt er dan een vlog over.
Hij heeft ook zijn eigen drone bij zich. Omdat het kan. Hieronder het filmpje:

Programma

 • groepsreizen engeland outdoor
  Dag 1 Eindhoven - Corfe Castle, de reis is begonnen! Het is zo ver, de groepsreis door Zuid-Engeland gaat beginnen! We vertrekken om 07:00 uur vanaf station Eindhoven. We proberen zo vroeg mogelijk te vertrekken zodat we ons vandaag niet hoeven te haasten, het is immers vakantie. Vanaf de boot genieten we van een schitterend uitzicht over zee. Samen met onze gezellige groepsgenoten komen we na ongeveer twee uur aan in Dover. Vervolgens rijden we nog een paar uur door het mooie Engelse landschap. Rond etenstijd komen we aan op de prachtig gelegen camping. Hier zetten we snel onze tenten op en gaan we lekker eten. In de avond kunnen we nog een wandeling maken langs de mooie kust. Een super begin van deze groepsreis in Zuid Engeland.
 • groepsreis outdoor vakantie
  Dag 2 Corfe Castle (Wandeling Jurrasic Coast) Na een gezellig gezamenlijk klaargemaakt ontbijt starten we vandaag met het ontdekken van de Jurassic Coast. We beginnen bij de Durdle Door. Deze schitterende rotsformatie is in de loop der eeuwen door de zee uitgesleten waardoor er nu een grote boog is ontstaan, de Durdle Door. Vanaf hier lopen we langs de schitterende kustlijn om de vergezichten te bekijken en natuurlijk gave foto's te maken. Verderop kunnen we lekker picknicken. Een mooie locatie hiervoor is de Mupe Bay met haar uit zee stekende rotsen. Na de lunch lopen we rustig terug naar het beginpunt om weer naar de camping terug te gaan waar we nog even lekker kunnen ontspannen. Mooi hier hè!?
 • groepsreis engeland actief
  Dag 3 Mountainbiken Vandaag maken we een mountainbike tocht door de mooie natuur van Dorset. De tocht begint in Norden. We kunnen zelf kiezen welke mountainbikeroute we kiezen. Hij voert ons vast en zeker over groene heuvels, door mooie bossen, langs meertjes en misschien wel langs de zee. Als we terug zijn in Norden hebben we de rest van het dagprogramma vrij. Misschien toch die optioneel stoomtrein naar Swanage nemen om daar gezellig rond te lopen en inkopen te doen voordat we weer per stoomtrein terug gaan naar Corfe Castle. Wat koken we vanavond voor lekkers?
 • groepsreis rondreis engeland
  Dag 4 Off we go! Corfe Castle - Newquay Vandaag pakken we, na het ontbijt, op tijd onze spullen in om verder te reizen richting de zuidwest kant van Engeland. Vanaf hier rijden we naar onze camping in de buurt van de kustplaats Newquay. Na aankomst op de camping, tegen de middag, genieten we van de lunch en de omgeving om vervolgens te beginnen aan een spectaculaire activiteit: zeekajakken. Met een ervaren instructeur leren we de belangrijkste technieken van het zeekajakken, waarna we een mooie tocht langs de kust maken. Super leuk om de omgeving eens vanaf het water te kunnen zien.
 • groepsreis singlereis avontuurlijk
  Dag 5 Land's End - verder kun je niet! Vandaag gaan we op zoek naar het “einde” van Engeland. Het meest westelijke puntje van Engeland, dat Land’s End heet, is herkenbaar aan haar hoge kliffen en mooie baaien. Direct achter de kliffen bevind je je weer in het glooiende Engelse landschap dat zich perfect leent voor een mooie wandeling. Natuurlijk lopen we hierbij door naar het uiterste puntje van Engeland. Na de wandeling vervolgen we onze route naar Sennen Cove, waar we uitzonderlijk lekker kunnen eten in een gezellige strandtent.
 • groepsreis outdoor avontuurlijk
  Dag 6 Tijd voor actie, tijd voor coasteering! Het is weer tijd voor actie. We gaan namelijk “coasteeren”. Tijd om de rotskliffen van dichtbij te bekijken. Deze activiteit is enigszins vergelijkbaar met canyoning zoals je dat in de bergen kunt doen, maar bij coasteering gebruik je de kliffen om vanaf te springen en te glijden. Deze activiteit biedt gegarandeerd spektakel. Deze activiteit zal ‘s middags plaatsvinden, dus de ochtend heb je nog wat tijd voor jezelf. Je zou deze tijd kunnen gebruiken om te (leren) surfen… Je bent namelijk op één van de bekendste surf-hotspots van Engeland. Na een heerlijke zonnige dag vol actie en vooral veel water, keren we terug naar de camping om te genieten van een lekker maaltje.
 • singlereis rondreis engeland
  Dag 7 Newquay Vandaag hebben we een vrije dag. Iedereen kan gaan en staan waar die wil. Lekker uitwaaien op het strand? Een flinke wandeling door de natuur of gewoon lekker in een café tot rust komen en een boekje lezen? Alles kan vandaag. Vanavond genieten we van het laatste avondmaal in Newquay, want morgen vertrekken we richting Londen.
 • groepsreizen rondreizen engeland
  Dag 8 Op naar de hoofdstad! Newquay - Londen Na een laatste ontbijt in Newquay maken we ons klaar om naar Londen te gaan. We vertrekken op tijd, zodat we heel misschien onderweg nog naar Salisbury kunnen: een historische plaats die bekend staat om haar prachtige kathedraal uit 1280. Deze kathedraal heeft de hoogste toren van Groot-Brittannië en de oudst werkende klok van Europa. Als je geluk hebt zie je op weg naar Londen zelfs Stonehenge nog liggen! Na aankomst op de camping net buiten Londen zetten we onze tenten op en genieten we van een heerlijk diner.
 • groepsreis engeland london
  Dag 9 Londen baby! Vandaag gaan we Londen ontdekken. De hoofdstad heeft veel te bieden dus gaan we ‘s morgens al vroeg op pad. Nadat we een aantal highlights hebben bezocht zullen we de dag met een heerlijke maaltijd en een lekker biertje afsluiten op een terrasje in Londen. Het idyllische Covent Garden is hier een super leuke en geschikte plek voor. Om zo lang mogelijk van Londen te genieten, kunnen we ervoor kiezen de laatste trein te pakken naar de camping voor alweer onze laatste nacht in Engeland.
 • singlereizen london groepsreis
  Dag 10 Londen - Eindhoven Na wakker te zijn geworden op de camping bij Londen, beginnen we na het ontbijt met het inpakken van onze spullen. We proberen op tijd weg te rijden zodat we alle tijd hebben om de boot te halen. Zodra we op de boot zijn, werpen we nog een laatste blik op Engeland, waarna we afscheid nemen van dit mooie land. De reis zit er alweer op, aan het begin van de avond zullen we terug zijn in Eindhoven.

Ik ga graag mee met Groepsreis verrassend Engeland!

Geniet van het avontuur in Zuid-Engeland!

Boek deze reis

Accommodaties

Abbey Wood

Omschrijving: Deze camping bevindt zich praktisch midden in Londen, lekker handig dus! Pas je wel op voor de eekhoorns?

Slaapsituatie: Je hebt een eigen 2 persoons tent van het merk Vaude tot je beschikking.

Trethiggey Tourist Park

Omschrijving: Deze camping bevindt zich vlakbij hét strand van Engeland, de surfspot Newquay. We verblijven hier lekker lang, zodat we lang kunnen genieten van deze mooie plek in Engeland.

Slaapsituatie: Je hebt een eigen 2 persoons tent van het merk Vaude tot je beschikking.

Woodyhyde Campsite

Omschrijving: We beginnen de reis met 3 nachten op deze camping, aan het spoor. Een rustige en ruime camping waar we genoeg plek hebben om onze tentjes op te zetten en te beginnen aan deze actieve groepsreis.

Slaapsituatie: Je hebt een eigen 2 persoons tent van het merk Vaude tot je beschikking.

Verzekeringen

Annuleringsverzekering

Je verheugt je op jouw vakantie. Eindelijk ertussenuit! En je hebt het verdiend. Maar wat als er plotseling iets tussenkomt en je jouw vakantie eerder moet beëindigen, of zelfs helemaal moet annuleren? De Kortlopende Annuleringsverzekering van de Europeesche vergoedt de gevolgen. Hiermee ben je zowel voor als tijdens de reis beschermd tegen de kosten van annulering en ongebruikte reisdagen.
noSun kiest voor de Allrisk Annuleringsverzekering. Hiermee kun je zowel voor als tijdens je reis zelf bepalen om welke reden je niet (meer) op vakantie wilt/kunt. Wist je dat ontslag, (ongeplande) verhuizing, ziekte of overlijden van naasten, schade aan jouw huis of bedrijf allemaal verzekerd zijn? Voor de precieze uitleg verwijzen we graag naar de voorwaarden.

Reisverzekering

Wie reist, wil vrijheid. Ontspanning. Nieuwe ervaringen opdoen. Soms zijn dat niet de ervaringen die je verwacht. Dan is het prettig als je kunt terugvallen op een goede reisverzekering. De Kortlopende Reisverzekering van de Europeesche is er voor elke vakantie en elke reis.

Een reisverzekering dekt eventuele schade die je oploopt tijdens jouw vakantie, door diefstal, een ongeval of opname in het ziekenhuis. Maar ook noodhulp zoals van de brandweer of een helikopter. Met de reisverzekering van de Europeesche sta je er nooit alleen voor en ben je uitstekend beschermd tegen de gevolgen. De Europeesche Hulplijn staat dag en nacht voor je klaar om je in jouw eigen taal te helpen bij pech, ongeval of ziekte. Onvoorziene kosten, zoals extra reis- en verblijfkosten en telecommunicatiekosten, zijn standaard meeverzekerd.

Wat neem je mee?

 • Lunchpakketje en drinken voor de heenreis
 • Broodtrommel
 • Slaapmat en een goede en warme slaapzak. Wij adviseren een slaapzak met een comforttemperatuur tot 5 graden
 • Handdoeken
 • Een dagrugzak van ongeveer 20 liter (zorg er in elk geval voor dat hij groot genoeg is voor een warme trui, regenjas, lunchpakket, flesje water en bijvoorbeeld je fotocamera)
 • Zaklamp (een hoofdlampje is ideaal!), reserve batterijen
 • Warme (fleece) trui
 • Regenkleding (regenjas en -broek, geen poncho!)
 • Kleding die nat mag worden i.v.m. het kajakken en coasteeren (je krijgt een wetsuit te leen)
 • Dichte, stevige schoenen die nat mogen worden i.v.m. het kajakken en coasteeren (oude sportschoenen)
 • Ingelopen, waterdichte (ingevette) wandelschoenen met voldoende profiel (type A/B)
 • Sportschoenen
 • Slippers of sandalen (bijvoorbeeld Teva's)
 • Zwemkleding
 • Reserve veters, wandelsokken
 • Lange wandelbroek (geen spijkerbroek i.v.m. langzaam drogen en schuren)
 • Korte broek, trainingsbroek of joggingbroek
 • Warme kleding
 • Ondergoed en sokken
 • Toilettasje met inhoud
 • EHBO-setje, inclusief blarenpleisters en sporttape
 • Belangrijke medicijnen met bijsluiter, geneesmiddelenpaspoort
 • Zonnebrandolie, lippenbalsem, zonnebril, petje, anti-mug
 • Horloge, reiswekker
 • Universele reisstekker
 • Drinkfles met een inhoud van minimaal 1 liter
 • Paspoort/identiteitskaart
 • Optioneel:
 • Leesboek, gezelschapsspelletje, muziek
 • Fotocamera
 • Reisboekje Londen
 • Verrekijker
 • Reserve bril/lenzen
 • Fietsbroek voor het mountainbiken
 • Handschoenen voor het coasteeren
 • Handig: een kleine thermosfles om warme/koude dranken in mee te nemen
 • Regenhoes voor je rugzak of drypacks zodat de inhoud droog blijft

Belangrijke informatie

Lukt het je niet om op de dag van vertrek om 07:00 op station Eindhoven te zijn? Boek dan een campingovernachting voor €29,-. De reisbegeleider pikt je eventueel samen met je medereizigers de dag voor vertrek om 20:00 op van station Eindhoven, om in de buurt op de camping te overnachten.

Vertrekdata

Rangschikken op:

Vertrekdatum: 3 augustus 2023
Groepssamenstelling
Bekijk samenstelling

Beschikbaarheid
Nog enkele plaatsen beschikbaar

 
 
€1.599,-
Excl. €42,50,- bijkomende kosten per boeking
Boek deze datum
Groepsreis verrassend Engeland! van 03-08-2023 tot 12-08-2023 Vertrekdatum: 3 augustus 2023
Geslacht
Mannen
Vrouwen
Leeftijd
20 - 29
30 - 39
40 - 49
50 - 59
Ga je met ons mee? Boek nu
Vertrekdatum: 17 augustus 2023
Groepssamenstelling
Bekijk samenstelling

Beschikbaarheid
Nog volop te boeken

 
 
€1.449,-
Excl. €42,50,- bijkomende kosten per boeking
Boek deze datum
Groepsreis verrassend Engeland! van 17-08-2023 tot 26-08-2023 Vertrekdatum: 17 augustus 2023
Geslacht
Nog geen informatie beschikbaar
Leeftijd
Nog geen informatie beschikbaar
Ga je met ons mee? Boek nu

Reisinformatie wel/niet inbegrepen

 • Wel inbegrepen:
 • Ferry retour Duinkerken - Dover
 • Mountainbiketocht
 • Coasteering
 • Zeekajakken
 • Treinretour Londen
 • Wandeltochten
 • Materialen voor inbegrepen tochten
 • Vervoer per minibus
 • Alle kampeer- en kookmaterialen (behalve een slaapmat en slaapzak)
 • Enthousiaste noSun reisbegeleiding
 • Campingkosten
 • Tol- en parkeergelden
 • BTW volgens de reisbureauregeling
 • Deze reis wordt uitgevoerd met 5 tot 8 personen
Toon meer
 • Niet inbegrepen:
 • Extra campingovernachting dag voor vertrek (Eindhoven) a €29,-
 • Stoomtrein Swanage
 • Surfen
 • Eventuele douchemuntjes voor op de campings
 • Persoonlijke uitgaven
 • Etenspot (houd rekening met €15 - €20 (per dag)
 • Reserveringskosten (€35 per boeking)
 • Bijdrage calamiteitenfonds (€2,50 per boeking van max. 9 personen)
 • Annuleringsverzekering
 • Reisverzekering
 • Fooi voor de reisbegeleider, niet verplicht
Toon meer

Ik ga graag mee met Groepsreis verrassend Engeland!

Geniet van het avontuur in Zuid-Engeland!

Boek deze reis
Beste actieve aanbieder volgens Zoover
96% van onze reizigers boekt alleen
noSun reisbegeleiders krijgen een 9,4
Kleine groepen 6-8 personen