Over noSun

Bij noSun richten we ons op actieve groepsreizen en singlereizen. Deze groepsreizen zijn outdoor, uitdagend en back to basic. Hierbij is de bestemming belangrijk, want we bezoeken landen en streken die niet direct bekend staan als populaire en zonnige vakantiebestemmingen. Je bevindt je onder gelijkgestemde individuen zoals singles of mensen die alleen reizen. Hier ontstaat ook wel eens een relatie uit, maar dat is geen doel op zich.

 

We willen de drempel om met onbekenden een outdoor reis te ondernemen, zo laag mogelijk houden. Door onze persoonlijke aanpak is er meer vrijheid voor het creëren van jouw reiservaring, maar ervaar je wel het gemak van een goed georganiseerde groepsreis. We delen graag onze passie voor natuur en avontuur met je. Bij noSun is het standaard dat we de natuur mooie achterlaten dan dat we haar aantroffen. Onze reizen zijn bedoeld voor actieve reizigers die graag samen nieuwe belevenissen creëren!

 • Image 11
 • Zoover
 • Image 14
 • Reisgraag Award 2024

 

Door de persoonlijke noSun aanpak is er meer vrijheid voor het creëren van jouw unieke reiservaring én ervaar je het gemak van een goed georganiseerde singlereis.

André_Reisbegeleider_noSun

DARE TO
GO OUT //

De noSun reisbegeleiders

De noSun reisbegeleiders zijn zeer ervaren reizigers met kennis van de natuur. Bovendien zijn onze reisbegeleiders door noSun opgeleid om een scherp oog te hebben voor groepsdynamiek. Ze weten hoe ze moeten handelen in diverse (nood)situaties en belangrijker nog; ze hebben een enorme passie voor het begeleiden van actieve groepsreizen. Tijdens de ZOOVER awards werd nog maar eens duidelijk hoe zeer onze reizigers dit waarderen, want de reisbegeleiders scoorden daar een 9,4!

Bekijk alle reisbegeleiders

 

Zipline-bovec

Ontdek de favoriete Singles trip van

Reisbegeleider Deirdre

Lees meer >

Ontdek de favoriete Singles trip van Reisbegeleider Matthijs Lees meer >

Matthijs reisbegeleider nosun

Ontdek de favoriete Singles trip van Reisbegeleider Richard Lees meer >

Ontdek de favoriete Singles trip van Reisbegeleider Sietske Lees meer >

Het noSun
kantoor team

Maak kennis met het briljante team achter de schermen, zij zorgen ervoor dat jouw reis een vlekkeloze en betoverende ervaring wordt.

De totale verschillende persoonlijkheden maken dat we een perfect team zijn om te bouwen aan de noSun visie:

“Wij nemen onze reizigers mee op reis en beleven samen de mooiste bestemmingen van Europa en daarbuiten. Onze dag is goed als we jou een top tijd bezorgen. Onze dag is super als jij rijk terug komt van jouw reisavontuur. Dat is voor ons WOW-kwaliteit”.

 

Wist je dat?

Tjalyna naast Manager Sales & marketing ook als reisbegeleider actief is bij noSun

Reisbegeleider worden bij noSun?

 • Enschede

Een actieve uitdaging voor zomer 2024, waarbij je als reisbegeleider verantwoordelijk bent voor de begeleiding van een groepje reizigers tot 8 personen. 2 weekse kampeerrondreizen, kanoreizen, wandelreizen en zelfs een weekendje weg, dit alles bieden we aan bij noSun groepsreizen! Ga die uitdaging aan en kom ons team van ruim 80 begeleiders versterken!

Meer informatie

Stage lopen of afstuderen bij noSun op kantoor?

 • Enschede
 • Stage

Heb jij een toeristische kijk op de reisbranche, de nieuwste bestemmingen en de laatste trends en ontwikkelingen? Ben je creatief van geest, assertief en zelfstandig ingesteld en kun je zowel schriftelijk als mondeling op de juiste wijze met klanten omgaan?

Meer informatie

WERKEN BIJ
NOSUN

Word jij ook altijd zo vrolijk als je tijdens je werk mensen blij kunt maken? Of het nu gaat om het organiseren, plannen, of vragen beantwoorden. Service is je op het lijf geschreven. Eigenlijk in alles wat je doet. Je weet hoe het gaat, die persoon die na een lekker diner als eerste begint met opruimen, nog een ronde drinken haalt of zorgt voor net die ene leuke verrassing. Gewoon omdat je zo bent, het gaat vanzelf. Precies dat soort persoonlijkheid past bij noSun.

 

Wist je dat?

We heel enthousiast worden om onze kennis en ervaringen over te brengen aan onze stagiaires

Singlereis Zwitserland Zomer3 768x1024

Is een singlereis iets voor mij?

Ben je niet zo van het alleen reizen òf ben je juist wel even klaar om in je uppie te backpacken? Dan is een singlereis perfect voor jou. Hoe spannend het ook lijkt om de eerste keer mee op reis te gaan (tja, je moet even die drempel over). Weet dat er al vele noSunners je voor geweest zijn en die zeggen allemaal, dat het tè leuk is om op reis te gaan met een groep gelijkgestemden. Zou jammer zijn als je hier te lang over twijfelt toch?

Laat je inspireren

Recensies
van reizigers

NoSun Groepsreizen krijgt gemiddeld een 4.6 / 5 op basis van 361 ervaringen.

" Schitterende dingen gezien en gedaan "

S

Sabine

5 / 5

Fantastische reis gemaakt naar Denemarken, Faeröer en IJsland. Geweldige groep, mooi programma en hartstikke gezellig met Bregje! 19 dagen waren nog niet genoeg.

S

Sylvia

5 / 5

Niet alleen op vakantie willen en iets actiefs doen. Uiteindelijk uitgekomen bij NoSun en de datum geboekt voor augustus met Bregje als begeleider. Wat een geweldige keuze, zowel het land als de begeleider. Mooie natuur gezien en wandelingen gemaakt en ook nieuwe dingen gedaan zoals een gletsjer wandeling. Genoeg ruimte voor eigen inbreng in de reis en goeie tips en input vanuit Bregje. Enthousiast en vrolijke begeleiding!

M

Max

5 / 5

Goed georganiseerde reis, met een erg enthousiaste reisleidster die zowel voor, tijdens, als na de reis veel (praktische) kennis had. Daarnaast ook een fijne balans tijdens de reis tussen geplande activiteiten en optionele activiteiten waarbij samen werd bepaald welke gedaan werden. Absoluut top!

Z

Zoë

5 / 5

Heb een hele leuke week in Sardinië gehad! Hele leuke activiteiten en tijd om zelf dingen te ondernemen. Wanneer je om een bepaalde reden niet mee kon doen met een activiteit was dat geen enkel probleem wat ik echt super fijn vond! Het was een hele gezellige groep en een super fijne reisbegeleidster. Zeker voor herhaling vatbaar

R

Roos

4 / 5

Het programma zat goed in elkaar, genoeg afwisseling tussen actief zijn en vrijheid hebben. Daarnaast was de Engelse kust prachtig en hebben we veel mazzel gehad met het weer (YesSun!). Voor mij was het hoogtepunt coasteering, hierbij heb ik echt mijn grenzen verlegd. De reisbegeleider had alles tot in de puntjes voorbereid en ook voor de vrije momenten ideeën voor activiteiten. Daarnaast vond ik het interessant om te zien hoe iedereen zijn plekje in de groep uiteindelijk gevonden heeft en heb ik mooie gesprekken gehad. Zo'n groepsproces kost veel energie, maar uiteindelijk krijg je terug wat je erin stopt en is juist dat een waardevol onderdeel van de reis. En uiteraard is eindigen met een pint bier in een gezellige pub in een buitenwijk van Londen geen straf!

J

Jessie

5 / 5

Kroatië was mijn eerste reis met NoSun. Na het boeken had ik nog wat vragen over de reis, deze zijn netjes en snel beantwoord over de mail. De reisbegeleidster had de reis goed voorbereid, kwam met ideeën en stond open voor onze ideeën. Activiteiten met de groep aanpassen en activiteiten op je eigen tempo met de groep meedoen was in overleg geen probleem. Al met al een hele positieve ervaring met NoSun en ik zou zeker nog eens bij ze boeken!

J

Jasper

4 / 5

Zeker aan te raden. Nosun reizen zijn erg leuk! het programma is vaak erg actief en de activiteiten zijn heel memorabel. De kleinere hoeveelheid mensen zorgt voor een hechte groep, waar de reisleiders een leuke toevoeging op zijn. Zelf heb ik 2 reizen gedaan waarvan 1 de eerste keer wintersport en 1 de eerste keer kamperen was. Het was fantastisch om deze nieuwe ervaringen op te doen.

GARANTIES, WIJ DOEN ER ALLES AAN

ANVR
noSun is aangesloten bij de ANVR. De ANVR (Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen) is de branche vereniging van de reisbranche. Lees hier de 6 zekerheden die noSun jou hierdoor kan bieden.

Klik hier voor de ANVR reisvoorwaarden.

SGR-garantie
noSun reizen B.V. KvK nr. 08144907 is aangesloten bij SGR. Je kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

 

Calamiteitenfonds
noSun reizen B.V. KvK nr. 08144907 is aangesloten bij bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Binnen de grenzen van de garantieregeling van het Calamiteitenfonds vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van het Calamiteitenfonds. Deze garantie houdt in dat je als consument die deelneemt aan een door ons georganiseerde reis:

 • (Een deel van) jouw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren;
 • De noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij u vervroegd moeten repatriëren.

 

Wij doen er alles aan om jou met een veilig en prettig gevoel een groepsreis bij NoSun te laten boeken en op reis te laten gaan. Daarom zijn wij aangesloten bij volgende (garantie) stichtingen en verenigingen.

Populaire
reizen bij noSun

Inschrijven
nieuwsbrief

Wij vinden nieuwsbrieven saai. Daarom sturen we een noNieuwsbrief. Wij moeten er zelf altijd erg om lachen. Geen idee of jij hem ook leuk vindt, probeer maar.

Indian Summer Hike Zweden 1024x683
Mensen Boven Op De Kliff Trolltunga E1671103335520
alleen op reis sneeuwscooter lapland
 • Nobeach//
 • Nomassa//
 • Nobullshit//
 • Notinder//

Volg ons ook op @nosun_instagram

Het P I N K S T E R W E E K E N D komt eraan en dat betekent een lang weekend vrij! (voor de meesten😬). Heb jij nog leuke plannen of misschien ben je wel op reis (met noSun)? 🏕🏞🚣‍♀️🚵‍♀️🧗🕺💃

#pinksteren #outdoor #actief #singlereis #groepsreis #vakantie #naturelovers #daretogoout #reisorganisatie #nosun #nosungroepsreizen
🌭🔥Braadworstjes roosteren boven het vuur is altijd een feest (en lekker) om te doen. In ieder geval is het heerlijk om naar een vuurtje te staren, zo rustgevend. Het knetteren van het hout, de vonken die spatten en de warmte die het afgeeft. Genieten van het buitenleven heet dat! Een goed begin van je weekend, nietwaar?

#weekend #happyweekend #vakantie #outdoor #actief #singlereis #groepsreis #vakantie #naturelovers #daretogoout #reisorganisatie #nosun #nosungroepsreizen
🎢Maak je klaar voor een achtbaan van avonturen tijdens deze te gekke groepsreis naar Kroatië! Elke dag staat er een nieuwe activiteit op het programma: van kajakken tot het verkennen van de betoverende Plitvicemeren en wandelen door adembenemende natuur. Zin om mee te gaan naar Kroatië?

👉🏼We vertrekken in het voor èn najaar op verschillende momenten. Kijk op www.nosun.nl wanneer precies.

#vakantie #outdoor #actief #singlereis #groepsreis #vakantie #naturelovers #daretogoout #reisorganisatie #nosun #nosungroepsreizen
☀️Het zonnetje straalt vandaag, de temperaturen schieten omhoog de komende periode - hèt perfecte moment om met noSun een weekend eropuit te gaan! Buiten genieten, lekker actief bezig zijn en nieuwe gezichten ontmoeten. Waarom zou je dit avontuur aan je voorbij laten gaan?

We hebben 2 toffe actieve weekendjes weg dit voorjaar. (Psssst...het gaat om de laatste plekken groep, wacht dus niet te lang) 👉🏼www.nosun.nl 

🤎💚OUTDOOR WEEKEND BELGISCHE ARDENNEN🤎💚
10-05-2024 t/m 12-05-2024
17-05-2024 t/m 19-05-2024
07-06-2024 t/m 09-06-2024

🧡🤎SCANDINAVISCH WEEKEND IN EIGEN LAND🧡🤎
10-05-2024 t/m 12-05-2024
17-05-2024 t/m 19-05-2024
14-06-2024 t/m 16-06-2024

#weekend #vakantie #outdoor #actief #singlereis #groepsreis #vakantie #naturelovers #daretogoout #reisorganisatie #nosun #nosungroepsreizen
🧡🧡🧡
💥Vorige week hebben we in de stories al bekend gemaakt dat we een eigen noSun kledinglijn aan het ontwerpen zijn. Whaaaaaa!!!! Zo enthousiast werd er daar al gereageerd😃. Daarom kunnen we ook wel vast een klein tipje van de sluier geven. We zijn 'at the moment' bezig met een t-shirt, sweater en hoodie👚👕. Alle kledingstukken (uniseks) kunnen mee op reis, maar ook zeker alledaags gedragen worden. Ok klein tipje dit, maar er volgt snel meer. Whoopwhoop!

Bekend van

Image 1

Image 2

Image 3

Image 4

Image 5

Image 6

Image 7