Een kleine rondvraag langs onze reisexperts en reizigers leert dat er een aantal items zijn die vervolgens ín die reistas niet mogen ontbreken. Wat denk je van bagage organizers, zodat je het overzicht in je backpack niet verliest? En een pet of muts tegen de zon of kou (IJsland!) of oordoppen om gesnurk van medereizigers buiten te houden! Verder zijn speelkaarten ideaal zodat je bij een kampvuur of tijdens een wandelpauze een spelletje kunt doen en biedt je lievelingsboek of muziek een moment van rust wanneer je daar behoefte aan hebt. Essentieel zijn ook een hoofdlampje om ’s nachts de weg naar het buitentoilet te kunnen vinden, zonnebrandcrème, stevige (ingelopen!) wandelschoenen en natuurlijk heel veel reislust!

Elk type vakantie vraagt een anders ingepakte tas!

We begrijpen ook dat voor elke reis de paklijst uiteindelijk iets zal verschillen. Daarom vind je bij alle groepsreizen een overzicht met wat je mee dient te nemen. We maken onderscheid tussen de essentiële zaken en alle optionele, aanvullende spullen. Zo kom je er – als het goed is! – niet halverwege je reis achter dat je een aantal belangrijke zaken best had willen inpakken, of andersom: dat je de helft van de spullen in jouw goed gevulde backpack misschien net zo goed thuis had kunnen laten!

Meer handige tips voor jouw zomer- of winterreis, lees je op de blogpagina.

Meer handige inpaktips

Populaire noSun
reisthema's

Beleef jouw vakantie met noSun op de manier zoals jij dat wil. Wil je een hele week hiken in Noorwegen of liever een actieve vakantie in Zwitserland, je hele reis per kano over het water begeven of wildkamperen in Zweden. Één ding hebben alle onze singlereizen in ieder geval gemeen; actief bezig zijn, avontuur, leuke reisgenoten en een mooie natuur staan centraal!

Bekend van

Image 1

Image 2

Image 3

Image 4

Image 5

Image 6

Image 7