Reisgezelschap


Singlereizen van noSun

..ook voor niet-singles!

Je houdt van actieve vakanties midden in de natuur en bent niet bang voor een uitdaging hier of daar. Het liefst ga je niet alleen op reis, maar er is nou eenmaal niet áltijd iemand die tegelijk met jou weg kan of die precies leuk vindt waar jouw reishart ook sneller van gaat kloppen. Bij noSun ben je alleen, maar ga je toch samen. Je ontmoet nieuwe mensen en sluit vriendschappen terwijl je door de prachtigste landen reist. Wij noemen onze singlereizen dan ook groepsreizen! Ze worden namelijk niet enkel voor singles of alleenstaanden georganiseerd.

‘Single’ wil bij noSun niet zeggen dat je ‘vrijgezel’ moet zijn. Tijdens onze singlereizen word je namelijk niet gekoppeld aan andere singles; we zijn geen datingbureau. Je gaat met ons op reis voor ontspanning, het leren kennen van nieuwe mensen en het ontdekken van toffe reisbestemmingen. Dus ook als je toevallig vlak voor vertrek ‘de ware’ ontmoet, kun je nog gerust met ons mee. Misschien krijg je je maatje zelfs wel zo ver dat ‘ie mee gaat, want dat kan natuurlijk ook!

Groepsreizen voor outdoorfanaten van 20 tot 59 jaar

De reizigers bij noSun zijn tussen de 20 en 59 jaar oud. Omdat we het ons goed kunnen voorstellen dat in deze brede categorie de verschillen tussen mensen groot kunnen zijn, bieden we reizen aan in twee leeftijdscategorieën. De eerste loopt van 20 tot en met 45 jaar, de tweede van 40 tot en met 59 jaar. Er is dus voor zowel jongere als iets oudere avonturiers de mogelijkheid met noSun een prachtige reis te maken: outdoor, uitdagend en goed georganiseerd!

 

Boek je singlereis