Groepsreizen


Over onze groepsreizen

De groepsreizen van noSun zijn actief, gezellig en midden in de natuur. Alle reizen worden met liefde, kennis en ervaring samengesteld. Met onze groepsreizen bezoeken we de meest uiteenlopende bestemmingen zoals Kroatië, IJsland, Schotland en Italië en vanaf deze zomer doen we ook Canada aan! Bij noSun reis je altijd met een ervaren reisbegeleider en je reist in kleine groepen van 6 tot 8 personen. Een aantal van onze populaire reizen vertrekken echter ‘dubbel’, wat wil zeggen dat we met twee groepen op pad gaan. We delen de groepen in dat geval zo veel mogelijk in op leeftijd en geslacht.

Groepsreizen, singlereizen, rondreizen, wandelreizen

Per minibus, te voet, met een tentje, of in fijne accommodaties

Hoe we reizen? Dat is heel verschillend! Een aantal van de groepsreizen en singlereizen zijn rondreizen: met een minibusje doorkruis je het land (of een gedeelte ervan) om zoveel mogelijk te zien en gave activiteiten te ondernemen zoals hiken, raften, mountainbiken, kajakken en nog veel meer. Is een rondreis een kampeerreis, dan overnachten we uiteraard in een tentje midden in de natuur: super gaaf!

Voor de liefhebbers van wandelvakanties zijn er bij noSun groepsreizen ook een aantal wandelreizen en trektochten te boeken: bagage op je rug en gaan! Liever geen lange wandeldagen of tentovernachtingen? Er zijn ook wandelreizen en rondreizen waarbij je elke avond terugkeert naar een fijne accommodatie, zodat je je weer kunt opladen voor de volgende dag.

Ben jij klaar voor avontuur? Kies jouw droombestemming en boek direct online. Het is ook mogelijk om een optie op een reis te nemen: deze is vrijblijvend, maar we zorgen er wel voor dat er 8 dagen lang een plekje voor je wordt vrijgehouden op de betreffende reis. Besluit je binnen 8 dagen om mee te gaan? Dan zetten we de optie met alle liefde voor je om in een boeking!

Duizenden reizigers gingen je inmiddels voor. Dit resulteerde in 2011, 2013 en 2015 in de “Beste aanbieder Actief en Avontuurlijk” publieksprijs van Zoover en in 2018 sleepte noSun een top-3 notering binnen bij de Shopping Awards publieksprijzen in de categorie “Vakanties & Reistickets”.

 

Vind jouw groepsreis!