Groepsreizen


  • Bestemmingen
  • Reistype

Je overweegt om een actieve groepsreis of singlereis te maken. Uiteraard vraag je je af of je op de juist plek bent. Logisch.

Hoe kunnen we je overtuigen? Alle blije gezichten, mooie en stoere verhalen zouden een meer dan een boekenkast vol zijn. De ervaringen van onze (tien)duizenden reizigers, het feit dat we al 16 jaar succesvol zijn, of toch met de awards die we gewonnen hebben? Toffe foto’s en video’s van onze georganiseerde groepsreizen en reizigers die op reis zijn met een groep? Zeg jij het maar.

Ontdek de noSun reizen, voor singles én niet-singles en ga op reis met een groep.

Vind jouw groepsreis

Vind de actieve groepsreis die bij je past

Ontdek de noSun groepsreizen, voor singles én niet-singles en ga op reis met een groep

Bij noSun Groepsreizen richten we ons op actieve en outdoor reizen. Lekker actief in een super mooie omgeving. Het is ons doel om je uit je comfortzone te trekken. Je hebt de bank in je woonkamer niet voor niets thuis gelaten, toch?

We doen dat op bestemmingen waar je niet altijd voor de zon naartoe gaat. Drukke standen, hotels en vol geladen terrassen, zal je dan ook niet snel tegenkomen als je  met noSun een groepsreis vakantie maakt.

Uiteraard wil je weten of je met gelijkgestemden op reis gaat. Je boekt immers een leuke groepsreis, dus de groep is minstens zo belangrijk als de bestemming. De noSun georganiseerde groepsreizen trekken altijd het zelfde soort reizigers. Je moet immers wel van een portie actief en outdoor houden.

Als je met een groep op reis bent, kan er ook wel eens een relatie ontstaan. Het is geen doel opzich en we doen zeker niet aan matchmaking. Maar hé, je bent op vakantie, staat open voor nieuwe ervaringen en ontmoet leuke nieuwe mensen. Dat is juist het hele idee van groeps vakantie reizen.

Ben je niet-single? Geen probleem! Onze reizen worden georganiseerd voor iedereen.

Georganiseerde outdoor groepsreizen

Wij bestaan om samen met jou outdoor de mooiste activiteiten te ondernemen. Heb je ooit in je eentje een berg beklommen? Een kanotocht in je eentje gemaakt? Samen is toch veel gaver Als het even zwaar is trek je elkaar er door heen en als je op de top staat, vier je samen de overwinning. Samen genieten en ervaren, daar draait het om.

Hoe is het programma?

Laten we een belangrijk vooroordeel gelijk wegnemen: De dagen zijn écht niet helemaal volgeboekt. Er is ruimte voor jouw persoonlijke inbreng en uiteraard kunnen we her en der van het programma afwijken. Het is immers jouw vakantie. Het zal zeker niet de eerste keer dat zat een van onze reizigers net dat ene mooie plekje weet te vinden, dat we vervolgens opnemen in ons draaiboek.

Tegelijk heb je het ultieme gemak van een georganiseerde vakantie. Er is een goed programma en je hoeft je geen zorgen te maken over de logistiek. Wel zo gemakkelijk, je hebt immers vakantie en dus wel iets anders aan je hoofd.

Goed om te weten. Onze reisbegeleider heten zo, omdat het geen reisleiders zijn. Verwacht geen lopende encyclopedie, of iemand met vlaggetje om achteraan te lopen. Verwacht wel een toffe dude (of dudet) die de activiteiten begeleidt, de bus mini-bus zal besturen en alle logistiek zal regelen. Wederom voor jouw onbezorgde groepsreis.

Back to nature groepsreizen

Terug naar de natuur. Het is natuurlijk helemaal van nu. Het is niet voor niets dat steeds meer mensen buiten sporten en actief zijn. Het is gewoon een natuurlijke behoefte van ons als mens. Het voordeel van reizen met een groep is dat je dit ook samen doet. Per minibus, te voet, met een tentje, of in fijne accommodaties.

Hoe we reizen? Dat is heel verschillend! Een aantal van de groepsreizen en singlereizen zijn rondreizen: met een minibusje doorkruis je het land (of een gedeelte ervan) om zoveel mogelijk te zien en gave activiteiten te ondernemen zoals hiken, raften, mountainbiken, kajakken en nog veel meer. Is een rondreis een kampeerreis, dan overnachten we uiteraard in een tentje midden in de natuur: super gaaf!
Wil je wat meer comfort, dan kun je verblijven in een huis met een echt bed. Kan het jou niet actief genoeg? Dan zijn er de rugzaktrekkingen waarbij echt alles mee gaat in je eigen rugzak. Dat is pas avontuurlijk. Zeker niet voor iedereen.

Ruimte voor jezelf tijdens een groepsreis?  

Mooi hoor op reis met een groep. Maar soms wil je gewoon even ruimte voor jezelf. Op dat ene mooie plekje aan de rivier bijvoorbeeld. Of zelf een wandeling maken of gewoon even shoppen in dat schattige winkeltje op de hoek.

Iedereen heeft die momenten. Niets geks aan. Gelukkig is er altijd ruimte om je even af te zonderen van de groep, niet mee te doen aan een activiteit of om juist samen op te trekken. Je zult altijd zien dat je precies op dat moment een eland of een bever zult spotten. De hele groep jaloers natuurlijk…

Waarom een noSun reis boeken?

Onze georganiseerde reizen gaan naar landen en streken die niet altijd bekend staan als populaire en zonnige vakantiebestemmingen. NoSun dus! Daar kiezen wij bewust voor. Deze eigenwijsheid en tegendraadsheid in onze naam zit in ons DNA, onze manier van reizen en activiteiten. Prettig anders. Dan kom je nog eens thuis met verhalen van leuke reizen. 

Wie gaat er mee op groepsreis?

NoSun reizigers zijn een bepaald type mensen. Ze durven er alleen op uit te gaan. We zoeken gelijkgestemden die graag bij de noSun community willen horen. We willen als merk bekend staan als de eigenzinnige partij die individuen (veelal singles) uitdaagt om samen met anderen unieke ervaringen te creëren.

Diep in ons hart willen we mensen helpen om uit hun comfort zone te komen. Dus doe wat jij graag wilt, kom uit je dagelijkse sleur en ga met ons mee op reis. Ervaar de vrijheid van onze individuele reizen.

Ben jij klaar voor een avontuurlijke groepsreis?

Kies jouw droombestemming en boek direct online. Het is ook mogelijk om een optie op een reis te nemen:

      • Een optie op een reis is altijd vrijblijvend
        • Je reserveert een plek voor 8 dagen

Ga je mee? Dan wordt de optie omgezet in een boeking

Vind jouw groepsreis

Matthijs via Trustpilot, over zijn groepsreis weekend Ardennen *****

Ik heb erg kunnen genieten tijdens afgelopen weekend in de Ardennen. De groep was gezellig tijdens deze groepsreis en er was veel aansluiting bij elkaar. Het was verrassend om te zien hoeveel activiteiten je in een weekend kunt doen. Het zijn dan ook mooie activiteiten.

Bas is een gezellige reisbegeleider en speelde goed in op roosterwijzigingen, waar noSun niets aan kon doen. Door te veel “Sun” was er niet voldoende water en konden we niet kanoën. Ook dat is netjes opgelost en we zijn naar een andere locatie uitgeweken. Deze korte groepsreis is helemaal leuk, ik kan hem dan ook echt iedereen aanraden, je hebt er even helemaal uit.

Rob via Trustpilot, over zijn reis Madeira *****

De groepsreis Madeira was mijn derde noSun reis. Met deze manier van reizen kom ik altijd met frisse energie weer thuis. Het is voor mij de perfecte manier om de dagelijkse sleur te doorbreken.

De uitdagende activiteiten, het ontmoeten van nieuwe mensen en het feit dat noSun alles regelt tijdens de groepsreis, spreekt mij erg aan. Mocht je twijfelen over een groepsreis, dan zeg ik: “GEWOON DOEN!”. Je kunt beter spijt hebben van iets dat je gedaan hebt, dan van iets dat je NIET gedaan hebt.

Marielle via Trustpilot, over haar reis Noorwegen *****

Ik heb echt twee leuke weken gehad in Noorwegen! De lange busreis vergeet je door alle mooie natuur en activiteiten. Uiteraard is er het vaste programma dat je geboekt hebt, maar er zijn dagelijks aanvullingen en opties om het nog mooier te maken. Erg prettig allemaal! Wat mij betreft is de optie om de gletsjer te beklimmen écht een aanrader. Ergens halverwege deze groepsreis hebben we ook nog een tocht gemaakt met een RIB boot, door de fjorden. WOW. Wil je wat anders dan een zon, zee en strand vakantie, dan is een georganiseerde vakantie voor jou een super ervaring!

Vind jouw groepsreis

De beste groepsreizen van Nederland

(Tien)Duizenden reizigers gingen je voor. Dat ze blij zijn met onze leuke reizen is wel duidelijk. Dit resulteerde in 2015, 2013 en 2011 tot dat noSun reizen de “Beste aanbieder Actief en Avontuurlijk” publieksprijs van Zoover won en in 2018 sleepte noSun met haar reizen voor groepen een top-3 notering binnen bij de Shopping Awards publieksprijzen in de categorie “Vakanties & Reistickets”. Kortom de reizen van noSun behoren tot de beste van Nederland. Wel zo’n lekker gevoel, toch?

nosun goede leuke groepsreizen boeken logo ANVR SGR ZOOVER

Vind jouw groepsreis