Groepsreizen


Ontdek onze groepsreizen, voor singles én niet-singles

De georganiseerde groepsreizen van noSun zijn actief, gezellig en midden in de natuur. Alle reizen worden met liefde, kennis en ervaring samengesteld. We bezoeken de meest uiteenlopende bestemmingen zoals Kroatië, IJsland, Schotland en Italië. Je kunt ook op een verre reis naar Canada!

Bij noSun reis je altijd met een ervaren reisbegeleider en in kleine groepen van 6 tot 8 personen. Een aantal van onze populaire reizen vertrekt ‘dubbel’, wat wil zeggen dat we met twee groepen op pad gaan. We delen de groepen in dat geval zo veel mogelijk in op leeftijd en geslacht.

Ben je niet-single? Geen probleem! Onze reizen worden georganiseerd voor iedereen.

Vind jouw groepsreis

Vind de actieve groepsreis die bij jou past

Per minibus, te voet, met een tentje, of in fijne accommodaties

Hoe we reizen? Dat is heel verschillend! Een aantal van de groepsreizen en singlereizen zijn rondreizen: met een minibusje doorkruis je het land (of een gedeelte ervan) om zoveel mogelijk te zien en gave activiteiten te ondernemen zoals hiken, raften, mountainbiken, kajakken en nog veel meer. Is een rondreis een kampeerreis, dan overnachten we uiteraard in een tentje midden in de natuur: super gaaf!

Voor de liefhebbers van wandelvakanties zijn er bij noSun groepsreizen ook een aantal wandelreizen en trektochten te boeken: bagage op je rug en gaan! Liever geen lange wandeldagen of tentovernachtingen? Er zijn ook wandelreizen en rondreizen waarbij je elke avond terugkeert naar een fijne accommodatie, zodat je je weer kunt opladen voor de volgende dag.

Boek jouw favoriete groepsreis direct online!

Ben jij klaar voor avontuur? Kies jouw droombestemming en boek direct online. Het is ook mogelijk om een optie op een reis te nemen:

  • Een optie op een reis is altijd vrijblijvend
  • Je reserveert een plek voor 8 dagen
  • Ga je mee? Dan wordt de optie omgezet in een boeking

Vind jouw groepsreis

Duizenden reizigers gingen je inmiddels voor. Dit resulteerde in 2011, 2013 en 2015 in de “Beste aanbieder Actief en Avontuurlijk” publieksprijs van Zoover en in 2018 sleepte noSun een top-3 notering binnen bij de Shopping Awards publieksprijzen in de categorie “Vakanties & Reistickets”.