Populaire
reizen bij NoSun

Goed, twijfel één is dus weg. Nee, op groepsreis hoef je niet single te zijn. Hoe kunnen we je verder overtuigen? Alle blije gezichten, mooie en stoere verhalen zouden een meer dan een boekenkast vol zijn. De ervaringen van onze (tien)duizenden reizigers, het feit dat we al tientallen jaren succesvol zijn, of toch met de awards die we gewonnen hebben?

Toffe foto’s en video’s van onze georganiseerde groepsreizen voor singles en niet-singles die laten zien dat een actieve vakantie van noSun zeker de moeite waard is? Zeg jij het maar. We kunnen je garanderen dat je je tijdens onze actieve single groepsreizen niet zult vervelen en veel toffe mensen leert kennen.

Ontdek de noSun reizen, voor singles én niet-singles en ga op reis met een groep.

Bekijk alle reizen

Vind de actieve groepsreis die bij je past

Bij noSun groepsreizen richten we ons op actieve en outdoor reizen. Lekker actief ontdek je samen met je groep de mooiste plekken in een supermooie omgeving. Het is ons doel om je uit je comfortzone te trekken. Je hebt de bank in je woonkamer niet voor niets thuis gelaten, toch? Dus trek die wandelschoenen aan, zet die helm op en ga ervoor. Wij vinden niets mooiers dan dergelijke actieve groepsreizen te organiseren!

We doen dat op bestemmingen waar je niet altijd voor de zon naartoe gaat. Drukke stranden, hotels en volgeladen terrassen, zul je dan ook niet snel tegenkomen als je met noSun een groepsreis vakantie maakt. Een groepsreis naar Costa Rica en het strand zul je dan ook niet in ons aanbod aan groepsreizen terugvinden.

Laten we dat maar direct gezegd hebben toch, kun je ook niet teleurgesteld worden. Die teleurstelling is overigens ook helemaal niet nodig; je hoeft echt niet ver weg van huis te zijn om mooie plekken te bezoeken.

Uiteraard wil je weten of je met gelijkgestemden op reis gaat?! Snappen we helemaal! Je boekt immers een leuke groepsreis, dus de groep is minstens zo belangrijk als de bestemming. De noSun georganiseerde groepsreizen trekken altijd hetzelfde soort reizigers. Je moet immers wel van een portie actief en outdoor houden. Tijdens onze single reizen voor kleine groepen kun je elke dag de meest avontuurlijke activiteiten verwachten. Hoe dat reisprogramma er precies uitziet, staat bij elke single reis voor groepen vermeld.

Als je met een groep op reis bent, kan er ook wel eens een relatie ontstaan. Het is geen doel op zich en we doen zeker niet aan matchmaking. Maar hé, je bent op vakantie, staat open voor nieuwe ervaringen en ontmoet leuke nieuwe mensen.

Dan wil er nog wel eens een vonk overslaan, tijdens het Noorderlicht of een heerlijk kampvuur. Dat is juist het hele idee van groepsvakantie reizen, leuke nieuwe mensen ontmoeten waarmee je jouw actieve vakanties door kunt brengen.

Ben je niet-single? Geen probleem! Onze reizen worden georganiseerd voor iedereen. We kunnen het ook niet vaak genoeg benadrukken.

Georganiseerde outdoor groepsreizen

Ons doel is om jou de allerbeste en mooiste ervaringen te bieden op een groepsreis. Heb je ooit in je eentje een berg beklommen? Een kanotocht in je eentje gemaakt? Samen is toch veel gaver!

Als het even zwaar is trek je elkaar er doorheen en als je op de top staat, vier je samen de overwinning. Samen genieten en ervaren, daar draait het om. Tijdens een van onze reizen staan de activiteiten dan ook centraal. Jullie gaan samen het mooie land en de mooiste plekken ontdekken.

Hoe is het programma?

Laten we een belangrijk vooroordeel gelijk wegnemen: De dagen zijn écht niet helemaal volgeboekt. Er is ruimte voor jouw persoonlijke inbreng en uiteraard kunnen we her en der van het programma afwijken. Het is immers jouw vakantie. Het zal zeker niet de eerste keer dat zat een van onze reizigers net dat ene mooie plekje weet te vinden, dat we vervolgens opnemen in ons draaiboek.

Tegelijkertijd heb je het ultieme gemak van een georganiseerde vakantie. Er is een goed programma en je hoeft je geen zorgen te maken over de logistiek. Wel zo gemakkelijk, je hebt immers vakantie en dus wel iets anders aan je hoofd. De enige flexibele prijs in onze groepsreizen is het vliegticket.

Op basis van vertrekdatum is de ene dag nu eenmaal goedkoper dan de andere. Hierover informeren we je natuurlijk goed en duidelijk. Onze groepsreizen zijn verder all-in, dus jij hoeft niets te doen. Behalve actief meedoen en vooral genieten!

Goed om te weten. Onze reisbegeleider heten zo, omdat het geen reisleiders zijn. Verwacht geen lopende encyclopedie, of iemand met vlaggetje om achteraan te lopen. Verwacht wel een toffe dude (of dudet (dat is vanaf nu een woord)) die de activiteiten begeleidt, de bus of mini-bus zal besturen en alle logistiek zal regelen.

Onze groepsrondreizen beleef je dus echt samen met ons. Wij vinden het maar wat gaaf dat we zelf ook mee mogen namelijk!

Recensies
van reizigers

NoSun Groepsreizen krijgt gemiddeld een 4.6 / 5 op basis van 361 ervaringen.

" Schitterende dingen gezien en gedaan "

S

Sabine

5 / 5

Fantastische reis gemaakt naar Denemarken, Faeröer en IJsland. Geweldige groep, mooi programma en hartstikke gezellig met Bregje! 19 dagen waren nog niet genoeg.

S

Sylvia

5 / 5

Niet alleen op vakantie willen en iets actiefs doen. Uiteindelijk uitgekomen bij NoSun en de datum geboekt voor augustus met Bregje als begeleider. Wat een geweldige keuze, zowel het land als de begeleider. Mooie natuur gezien en wandelingen gemaakt en ook nieuwe dingen gedaan zoals een gletsjer wandeling. Genoeg ruimte voor eigen inbreng in de reis en goeie tips en input vanuit Bregje. Enthousiast en vrolijke begeleiding!

M

Max

5 / 5

Goed georganiseerde reis, met een erg enthousiaste reisleidster die zowel voor, tijdens, als na de reis veel (praktische) kennis had. Daarnaast ook een fijne balans tijdens de reis tussen geplande activiteiten en optionele activiteiten waarbij samen werd bepaald welke gedaan werden. Absoluut top!

Z

Zoë

5 / 5

Heb een hele leuke week in Sardinië gehad! Hele leuke activiteiten en tijd om zelf dingen te ondernemen. Wanneer je om een bepaalde reden niet mee kon doen met een activiteit was dat geen enkel probleem wat ik echt super fijn vond! Het was een hele gezellige groep en een super fijne reisbegeleidster. Zeker voor herhaling vatbaar

R

Roos

4 / 5

Het programma zat goed in elkaar, genoeg afwisseling tussen actief zijn en vrijheid hebben. Daarnaast was de Engelse kust prachtig en hebben we veel mazzel gehad met het weer (YesSun!). Voor mij was het hoogtepunt coasteering, hierbij heb ik echt mijn grenzen verlegd. De reisbegeleider had alles tot in de puntjes voorbereid en ook voor de vrije momenten ideeën voor activiteiten. Daarnaast vond ik het interessant om te zien hoe iedereen zijn plekje in de groep uiteindelijk gevonden heeft en heb ik mooie gesprekken gehad. Zo'n groepsproces kost veel energie, maar uiteindelijk krijg je terug wat je erin stopt en is juist dat een waardevol onderdeel van de reis. En uiteraard is eindigen met een pint bier in een gezellige pub in een buitenwijk van Londen geen straf!

J

Jessie

5 / 5

Kroatië was mijn eerste reis met NoSun. Na het boeken had ik nog wat vragen over de reis, deze zijn netjes en snel beantwoord over de mail. De reisbegeleidster had de reis goed voorbereid, kwam met ideeën en stond open voor onze ideeën. Activiteiten met de groep aanpassen en activiteiten op je eigen tempo met de groep meedoen was in overleg geen probleem. Al met al een hele positieve ervaring met NoSun en ik zou zeker nog eens bij ze boeken!

J

Jasper

4 / 5

Zeker aan te raden. Nosun reizen zijn erg leuk! het programma is vaak erg actief en de activiteiten zijn heel memorabel. De kleinere hoeveelheid mensen zorgt voor een hechte groep, waar de reisleiders een leuke toevoeging op zijn. Zelf heb ik 2 reizen gedaan waarvan 1 de eerste keer wintersport en 1 de eerste keer kamperen was. Het was fantastisch om deze nieuwe ervaringen op te doen.

  • Nobeach//
  • Nomassa//
  • Nobullshit//
  • Notinder//

Populaire noSun
reisthema's

Beleef jouw vakantie met noSun op de manier zoals jij dat wil. Wil je een hele week hiken in Noorwegen of liever een actieve vakantie in Zwitserland, je hele reis per kano over het water begeven of wildkamperen in Zweden. Één ding hebben alle onze singlereizen in ieder geval gemeen; actief bezig zijn, avontuur, leuke reisgenoten en een mooie natuur staan centraal!

Waarom een noSun reis boeken?

Bij noSun is je groepsreis van a tot z geregeld. Van de vervoersmiddelen, activiteiten tot de accommodaties voor jou en je groep. Dat scheelt jou ontzettend veel frustratie. Kun jij vooral genieten vanaf het eerste moment dat we op reis gaan.

Betekent overigens niet dat je alleen maar met elkaar bent. Een groepsreis betekent niet dat je alles samen moet doen. Soms wil je gewoon even ruimte voor jezelf. Of niet dan? Op dat ene mooie plekje aan de rivier bijvoorbeeld. Of zelf een wandeling maken of gewoon even shoppen in dat schattige winkeltje op de hoek.

Iedereen heeft die momenten. Niets geks aan. Gelukkig is er altijd ruimte om je even af te zonderen van de groep, niet mee te doen aan een activiteit of om juist samen op te trekken. Geregeld van a tot z, maar niet in beton gegoten dus!

Je zult altijd zien dat je precies op dat moment een eland of een bever zult spotten. De hele groep jaloers natuurlijk…

Actieve groepsreizen naar unieke plekken

Onze georganiseerde reizen gaan naar landen en streken die niet altijd bekendstaan als populaire en zonnige vakantiebestemmingen. noSun dus! Daar kiezen wij bewust voor. Deze eigenwijsheid en tegendraadsheid in onze naam zit in ons DNA, onze manier van reizen en activiteiten.

Prettig anders, wellicht een beetje gestoord. Dan kom je nog eens thuis met verhalen van leuke reizen.

noSun reizigers zijn een bepaald type mensen. Ze durven er alleen op uit te gaan. We zoeken gelijkgestemden die graag bij de noSun community willen horen. We willen als merk bekendstaan als de eigenzinnige partij die individuen (veelal singles of alleenreizende mensen) uitdaagt om samen met anderen unieke ervaringen te creëren.

Diep in ons hart willen we mensen helpen om uit hun comfortzone te komen. Dus doe wat jij graag wilt, kom uit je dagelijkse sleur en ga met ons mee op reis. Ervaar de vrijheid van onze individuele reizen. Kies jouw ultieme vakantie en ervaar tijdens deze groepsreis de kracht van samen alleen reizen.

Kies jouw droombestemming en boek direct online. Het is ook mogelijk om een optie op een reis te nemen:

  • Een optie op een reis is altijd vrijblijvend
  • Je reserveert een plek voor 8 dagen

Ga je mee? Dan wordt de optie omgezet in een boeking. Kijk in ons aanbod wat de meest actuele groepsreizen zijn. We kunnen niet wachten om onze tas te pakken en de buitenlucht op te zoeken. Actief zijn, heerlijk!

Wat reizigers zeggen over onze single reizen

beoordeling 4.6 van 5 sterren gebaseerd op 149 individuele klant beoordelingen op facebook nosun avontuurlijk

5 sterren review noSun single reizen avontuurlijk

5 sterren review noSun single reis avontuurlijk

5 sterren review noSun singlereis avontuurlijk

5 sterren review nosun singlereizen avontuurlijk

5 sterren review noSun groepsreis avontuurlijk

Matthijs via Trustpilot, over zijn groepsreis weekend Ardennen *****

Ik heb erg kunnen genieten tijdens afgelopen weekend in de Ardennen. De groep was gezellig tijdens deze groepsreis en er was veel aansluiting bij elkaar. Het was verrassend om te zien hoeveel activiteiten je in een weekend kunt doen. Het zijn dan ook mooie activiteiten.

Bas is een gezellige reisbegeleider en speelde goed in op roosterwijzigingen, waar noSun niets aan kon doen. Door te veel “Sun” was er niet voldoende water en konden we niet kanoën. Ook dat is netjes opgelost en we zijn naar een andere locatie uitgeweken. Deze korte groepsreis is helemaal leuk, ik kan hem dan ook echt iedereen aanraden, je hebt er even helemaal uit.

Rob via Trustpilot, over zijn reis Madeira *****

De groepsreis Madeira was mijn derde noSun reis. Met deze manier van reizen kom ik altijd met frisse energie weer thuis. Het is voor mij de perfecte manier om de dagelijkse sleur te doorbreken.

De uitdagende activiteiten, het ontmoeten van nieuwe mensen en het feit dat noSun alles regelt tijdens de groepsreis, spreekt mij erg aan. Mocht je twijfelen over een groepsreis, dan zeg ik: “GEWOON DOEN!”. Je kunt beter spijt hebben van iets dat je gedaan hebt, dan van iets dat je NIET gedaan hebt.

Bekijk alle groepsreizen

madeira jeep tour groepsreis

Marielle via Trustpilot, over haar reis Noorwegen *****

Ik heb echt twee leuke weken gehad in Noorwegen! De lange busreis vergeet je door alle mooie natuur en activiteiten. Uiteraard is er het vaste programma dat je geboekt hebt, maar er zijn dagelijks aanvullingen en opties om het nog mooier te maken. Erg prettig allemaal! Wat mij betreft is de optie om de gletsjer te beklimmen écht een aanrader. Ergens halverwege deze groepsreis hebben we ook nog een tocht gemaakt met een RIB boot, door de fjorden. WOW. Wil je wat anders dan een zon, zee en strand vakantie, dan is een georganiseerde vakantie voor jou een super ervaring!

Vind jouw groepsreis

De beste groepsreizen van Nederland

(Tien)Duizenden reizigers gingen je voor. Dat ze blij zijn met onze leuke reizen is wel duidelijk. Dit resulteerde in 2015, 2013 en 2011 tot dat noSun reizen de “Beste aanbieder Actief en Avontuurlijk” publieksprijs van Zoover won en in 2018 sleepte noSun met haar reizen voor groepen een top-3 notering binnen bij de Shopping Awards publieksprijzen in de categorie “Vakanties & Reistickets”. Kortom de reizen van noSun behoren tot de beste van Nederland. Wel zo’n lekker gevoel, toch?

nosun goede leuke groepsreizen boeken logo ANVR SGR ZOOVER

Direct een groepsreis boeken

Zipline-bovec

Ontdek de favoriete Singles trip van

Reisbegeleider Bregje

Lees meer >

Ontdek de favoriete Singles trip van Reisbegeleider Bart Lees meer >

Ontdek de favoriete Singles trip van Reisbegeleider Froukje Lees meer >

Ontdek de favoriete Singles trip van Reisbegeleider Tom Lees meer >

Populaire
reizen bij noSun

User Check

Word reisleider bij noSun

Denk je jouw enthousiasme over één of meerdere van onze bestemmingen over te kunnen brengen op een groep? Dan willen we je graag uitnodigen om te solliciteren naar de functie van reisbegeleider groepsreizen!

Calendar

Handige reiskalender

Heb je al besloten in welke periode je op vakantie gaat? Met behulp van de noSun reiskalender kun je makkelijk zien welke singlereizen op welk moment in het jaar vertrekken. We reizen het hele jaar door, alle seizoenen komen aan bod.

Bekend van

Image 1

Image 2

Image 3

Image 4

Image 5

Image 6

Image 7