• Europa, Noorwegen, Scandinavië
 • Kampeerreizen, Lastminute, Wandelreizen
 • 12 beoordelingen
 • 20 - 55 jaar

8 dagen genieten van een heerlijke wandelvakantie op de Hardangervidda: het grootste bergplateau van Europa en één van de mooiste nationale parken van Noorwegen, is een fantastische locatie voor deze groepsreis.

Boek deze reis
groepsreis noorwegen single wandeltrekking
groepsreis wandelen noorwegen actief

Beleef het avontuur tijdens deze uitdagende wandeltrekking: tentje in je rugzak en gaan!

Ontsnappen aan de drukte? Dat doe je op de Hardangervidda. Wil jij genieten van uitgestrekte landschappen, stilte en natuurschoon? Dat kan op de Hardangervidda: het grootste bergplateau van Europa en één van de mooiste nationale parken van Noorwegen. Duizenden vierkante kilometers ongerepte natuur met een ongekende variatie in klimaat, landschap, kleuren, planten en dieren. Een gebied met arctische kenmerken waar warmte en kou en zon en regen elkaar in rap tempo afwisselen. Extremen die de lemming, poolvos, lynx, wolf en adelaar echter niet tegenhouden hier te leven. Tijdens deze groepsreis volgen we smalle paden door het door gletsjers uitgesleten gebied, langs ruige bergen, helblauwe stille meren, stromende rivieren en ruisende watervallen. Wat is het hier gaaf! We zoeken mooie en beschutte plekken uit voor de overnachting in onze tentjes en doen dagelijks een hut aan voor een welverdiende pauze met wat extra comfort, een heerlijke maaltijd, of gewoon om de eigen voorraad eten even aan te vullen. Deze afwisselende en in menig opzicht bijzondere wandelreis is voor iedere natuurliefhebber en fan van Scandinavië een ‘must’ en zal onvergetelijke indrukken bij je achterlaten!

Boek deze reis

Wist je dat?

96% Van noSun reizigers boekt alleen

9.4 Het cijfer is dat noSun reisbegeleiders krijgen

 • Nobeach//
 • Nomassa//
 • Nobullshit//
 • Notinder//

Het programma

groepsreis wandelen noorwegen actief

Dag 1

Op naar Noorwegen!

Het wachten is voorbij en de reis kan beginnen. Eén van de mooiste wandeltochten van Europa staat op het punt van beginnen. We vliegen naar Gardermoen, een vliegveld bij Oslo. Daarna begint het genieten van de mooie uitzichten, tijdens de treinreis naar Geilo. In Geilo zijn we al aan de rand van de Hardangervidda. Tot de bouw van de ‘Bergensbanen’ in 1909 was dit gebied moeilijk bereikbaar en Geilo was niet meer dan een onaantrekkelijk gehucht. Pas na de ontsluiting van de Hardangervidda kwamen er meer toeristen en zijn met name de plaatsen die de trein aandoet tot bloei gekomen. Wat veel mensen niet weten is dat Geilo in de winter een goedbezochte wintersportbestemming is. Bij aankomst in Geilo maken we ons direct klaar voor de eerste wandelkilometers van deze reis en halen we boodschappen voor de komende dagen! (+/- 2 uur lopen)

noorwegen groepsreis wandeltocht

Dag 2

De stilte regeert....

Als opwarmertje hebben we gisteren de eerste kilometers al afgelegd, maar vandaag gaat het ‘echte’ avontuur beginnen! We lopen over skipistes langzaam omhoog naar de bekende Hakkeset Hytta: enkele lage roodkleurige hutten met dakbegroeiing van gras, welke in de zomer het start- en eindpunt zijn van vele meerdaagse wandeltochten over de schitterende hoogvlakte (het Noorse Hytta betekent berghut). Na de koffie kiezen we voor de westelijke route over de ‘Gronebakken’, naar de berg ‘Ustetind’ (1376m). Deze ligt in het noordoostelijke deel van de Hardangervidda en op de top heb je een fantastisch uitzicht! Bij goed weer zie je de ‘Gaustatoppen’ en het ‘Hallingskarvet’. Eenmaal onderweg wordt de begroeiing met bomen al snel dunner, om uiteindelijk helemaal over te gaan in de lage grondvegetatie van de hoogvlakte (‘vidda’). Het versterkt het gevoel van alleen zijn in de eindeloos grote ruimte. Bij het nabij gelegen meer met diepblauw water zoeken we een mooie plek om onze tenten op te zetten en het avondeten te bereiden. Dit is pas echt avontuurlijk genieten van rust en ruimte! Afstand: 15 km / 4-5 uur.

Dag 3

Wafels en gezelligheid

Na het ontbijt en het opbergen van onze spullen in de rugzak gaan we weer uitgerust op pad. De oude Tuva Hytta (berghut) ligt op slechts een uurtje lopen en vormt een intense verleiding. De hut staat namelijk bekend om haar ouderwets gezellige huiskamer en familiesfeer en… de lekkerste wafels van de streek! Die willen we wel proeven! Met de smaak van koffie en wafels nog in de mond, lopen we enige tijd later door een relatief vlak, maar wonderschoon gebied. Rijk aan kleine meertjes, stroompjes en duizenden kleine kleurige bloemetjes van allerlei soorten. Op sommige drassige stukken zal het niet meevallen om de schoenen droog te houden, maar we hebben ook niet gezegd dat het allemaal comfortabel is tijdens zo’n wandelreis! Na zo’n vier uur wandelen door de prachtige omgeving komt de Heinsaeter Hytta in zicht: groter en moderner dan de Tuva-hut, maar zeker niet minder gezellig en comfortabel. In de buurt van deze hut overnachten we. Afstand: 19 km / 5 uur.

single reis wildkamperen outdoor

Dag 4

Langs hutten en meren op de Hardangervidda

‘s Morgens wandelen we in 3,5 uur naar de Rauhelleren Hytta. Het pad is goed en afwisselend lopen we tussen hogere en lagere bergen met afgevlakte toppen. Na het ronden van de Langesjønuten (1.365 m.) komen we bij de hut. Het is een moderne hut met goede voorzieningen, direct gelegen aan het ‘Langesjøen’ (‘het lange meer’). Het ligt in het midden van de Hardangervidda en is daarmee het middelpunt van dit gebied. Veel Noren komen hier om te vissen, te kanoën, de bergtoppen in de omgeving te beklimmen, of enkel om de benen te strekken en te genieten van de heerlijke keuken. De perfecte plek dus om het echte Noorwegen te ervaren! En ideaal voor wat rust en een lunch, met uitzicht op het meer en de top van de ‘Store Skrekken’ (1.429 m.) aan de overkant. We maken nog wat foto’s, slaan de beelden ook in ons eigen geheugen op en draaien ons daarna van het meer af en lopen nog in 3,5 uur richting Stigstuv. Afstand: 24 km / 7 uur.

Dag 5

Alleen op de wereld in een arctische omgeving

Vandaag lopen we langs de ‘Store Nordmannsslepa’, een route waarover in oude tijden met lastdieren talk en zilver werden getransporteerd. We volgen deze ‘handelsroute’ noordwaarts door het midden van de hoogvlakte, naar een gebied met steeds meer, grotere en ruigere bergen met gletsjers. We nemen de indrukken van dit typische subarctische landschap diep in ons op. Bij aankomst in Dyranut wordt dat nog eens bevestigd, want het vergezicht in alle richtingen zal je direct opvallen: de hutten liggen hoog en helemaal vrij, werkelijk niets in de omgeving belemmert het zicht en geeft je een indruk van hoe groot en weids de Hardangervidda eigenlijk is. Iets voorbij Dyranut zetten we onze tenten op. Onderweg stoppen we vandaag natuurlijk weer regelmatig op een mooie plek om koffie en thee te zetten en wat te eten. Afstand: 24 km / 7 uur.

wandelvakantie europa groepsreis

Dag 6

Dromen van gletsjers en wakker worden met prachtig uitzicht

Vandaag lopen we in 3 uur naar de hut ‘Kjeldebu’. Hier lunchen we en kopen we eten in voor de laatste dag. Daarna volgen we de ‘Handangerjokolen’, het pad naar Finse. Ondertussen wordt het zicht gedomineerd door het fel oplichtende wit van een gletsjer. Bergen en gletsjers hebben een sterke invloed op het weer en ze kunnen de lucht in de avond en ochtend prachtig of zeer dreigend kleuren: zet vanavond je tent dus zo neer, dat je vanuit je slaapzak de gletsjer in het eerste ochtendlicht kunt zien. Een beeld om nooit te vergeten! Afstand: 22 km / 6-7 uur.

single reis noorwegen wandelen

Dag 7

Lopen door het decor van Star Wars

De laatste etappe van deze wandelreis voert ons langs de oostzijde van de gletsjer naar Finse, een piepklein plaatsje op een hoogte van 1222 meter boven zeeniveau. Finse ligt aan een prachtig meer aan de voet van de Hardangerjøkulen. Het heeft het hoogste spoorwegstation van Noord-Europa, een mooi hotel, de grootste hut van Det Norske Turistforening en het Rallarmuseum. Verder werd hier in 1904 de eerste schaatshal van Noorwegen geopend en in 1979 een deel van ‘Star Wars: Episode V’ opgenomen. We genieten van de schoonheid van de omgeving en vieren in Finse onze laatste avond. Afstand: 20 km / 6 uur.

Dag 8

Genieten van toen en nu..

Helaas komt aan deze prachtige groepsreis vandaag een einde. Moe maar voldaan keren we met de trein vanaf Finse terug naar het vliegveld. Vanuit het vliegtuig kijk je nog een keer naar buiten en geniet je van het prachtige uitzicht over dit fascinerende gebied. De herinneringen van deze wandelreis zullen je nog lang bijblijven! *Deze wandeltrekking is geschikt voor de ervaren wandelaar. Naast het ruige terrein kan ook het weer voor een extra uitdaging zorgen. Je kan deze reis zomaar met vier verschillende seizoenen te maken krijgen. Per dag wandel je gemiddeld 6 uur (20 km per dag). We adviseren wandelschoenen type B/C. Tijdens deze trekking ga je wildkamperen en draag je je eigen bagage. Aan het begin van de reis haal je boodschappen voor de hele week, want onderweg kom je geen supermarkten tegen. De voorraad eten bij de hutten is beperkt, je kan daarom ook van huis snacks zoals mueslirepen etc. meenemen. We vliegen van Amsterdam Schiphol naar Oslo Gardermoen. De vlucht wordt uitgevoerd met KLM. Je mag in totaal 23kg ruimbagage meenemen en 10kg handbagage. Maar, houd er rekening mee dat je vanuit de organisatie nog zo'n 3kg bagage krijgt en je bagage de gehele reis op je rug meeneemt. Vluchttijden voor de reis met vertrek op 29/07/2023 inclusief 23 kg bagage. 29-07-2023: Vertrek Amsterdam: 07:00 uur - Aankomst Oslo Gardermoen: 08:45 uur 05-08-2023: Vertrek Oslo Gardermoen: 19:15 uur - Aankomst Amsterdam: 21:05 uur Vluchttijden voor de reis met vertrek op 12/08/2023 inclusief 23 kg bagage. 12-08-2023: Vertrek Amsterdam: 07:00 uur - Aankomst Oslo Gardermoen: 08:45 uur 19-08-2023: Vertrek Oslo Gardermoen: 19:15 uur - Aankomst Amsterdam: 21:05 uur Vluchttijden voor de reis met vertrek op 19/08/2023 inclusief 23 kg bagage. 19-08-2023: Vertrek Amsterdam: 07:00 uur - Aankomst Oslo Gardermoen: 08:45 uur 26-08-2023: Vertrek Oslo Gardermoen: 19:15 uur - Aankomst Amsterdam: 21:05 uur * Vliegtijden onder voorbehoud van wijzigingen

Kaart

Vertrekdata

Geen beschikbare vertrekdata gevonden.

Jouw accommodaties

1

Wildkamperen

Slaapsituatie: Tijdens deze reis krijg je een lichtgewicht Vaude tent van noSun te leen.

noorwegen groepsreis wandeltocht

Hoogtepunten van deze reis

 • Wandelen op het grootste bergplateau van Europa
 • Oneindig uitgestrekte natuur
 • Genieten van gletsjers en watervallen
 • Een spectaculaire treinreis
 • Smalle paadjes en ruige bergen
Boek deze reis

Voorbereidingen

Goed voorbereid op reis gaan begint met een goed georganiseerde inpaklijst. Onze zorgvuldig samengestelde inpaklijst helpt je om niets te vergeten, zodat je met een gerust hart kunt genieten van je vakantie.

 • Lichtgewicht, compact slaapmatje en een goede en warme slaapzak. Wij adviseren een slaapzak met een comforttemperatuur tot -2 graden
 • Warme (fleece)trui, muts en dunne handschoenen
 • Regenkleding (regenjas en -broek, geen poncho!)
 • Ingelopen waterdichte (ingevette!) wandelschoenen met voldoende profiel (type B/C)
 • Slippers of sandalen (bijvoorbeeld Teva’s)
 • Reserve veters, wandelsokken
 • Synthetische t-shirts of (thermo)sportshirts
 • Lange wandelbroek (lichtgewicht en sneldrogend, geen katoen)
 • Thermo ondergoed
 • Donsjas
 • Sterk zakmes, lepel en vork (bijvoorbeeld een spork)
 • Plastic bord (diep bord) en beker
 • Zaklamp (een hoofdlampje is ideaal!), reserve batterijen
 • Wandelstokken
 • EHBO-setje, inclusief blarenpleisters, sporttape
 • Belangrijke medicijnen met bijsluiter, geneesmiddelenpaspoort
 • Zonnebrandolie, lippenbescherming, zonnebril, petje, anti-mug
 • Drinkfles (camelbak mag ook) met een inhoud van minimaal 1,5 liter
 • Paspoort / identiteitskaart
 • Tussendoortjes (mueslirepen etc.)
 • Toilettas met inhoud
 • Handdoek(en), lichtgewicht
 • Optioneel:
 • Slaapmasker i.v.m. de lange dagen in de zomer
 • Fotocamera
 • Verrekijker
 • Reserve bril / lenzen
 • Biologisch afbreekbare zeep + shampoo
 • WC papier / papieren zakdoekjes (biologisch afbreekbaar)
 • Regenhoes voor je rugzak of drypacks zodat de inhoud droog blijft

Download de volledige lijst als pdf

Deze handige checklist als pdf downloaden, zodat je thuis alle benodigdheden gemakkelijk kan afstrepen.

Proef de sfeer

wandelreis hike noorwegen

 • Nobeach//
 • Nomassa//
 • Nobullshit//
 • Notinder//

Recencies
van reizigers

NoSun Groepsreizen krijgt gemiddeld een 4.6 / 5 op basis van 314 ervaringen.

" Schitterende dingen gezien en gedaan "

M

Michel

5 / 5

Het mooiste vond ik het groepsgevoel en het continu buiten in de natuur zijn.

T

Trudi

5 / 5

Het onbekende wat je juist kan en mag verwachten van de reis (groep) maar dit is reuze meegevallen!

M

Maria

5 / 5

Ik zag de reis en het was snel duidelijk: dat wordt boeken.

H

Helen

4 / 5

Het was een prachtige reis door een heel mooi gebied. De route was erg mooi en werd naar het einde steeds mooier.

E

Eva

4 / 5

Ik twijfelde aan mijn conditie, maar ik kon het prima volhouden. De afwisseling tussen wandelen en uitrusten is erg fijn.

S

Sara

5 / 5

We hadden een gezellige groep met een goede begeleider van noSun. Ik vond het een geweldige wandelreis!

S

Sophie

5 / 5

Prachtige reis! Ik vind het heerlijk om actief bezig te zijn tijdens mijn vakantie.

E

Emma

3 / 5

Ik was nooit zo’n ervaren kampeerder, vandaar dat ik twijfelde om met deze reis mee te gaan. Na een week kamperen kan ik nu wel zeggen dat ik een ervaren kampeerder ben, vond het een hele leuke reis!

B

Bram

5 / 5

Gezellige groep en mooie omgeving!

M

Mieke

5 / 5

Ik vond het een mooie, gezellige, ontspannende en goed georganiseerde reis.

P

Pascalle

5 / 5

' t mooie van de actieve groepsreizen van noSun vind ik, de gezelligheid en het delen van ervaringen met de groep, maar toch de individuele vrijheid hebben tijdens de reis. En dat ik na de vakantie mijzelf er weer op betrap, nieuwe nummers in mijn telefoon te hebben, van leuke mensen die ik tijdens de reis heb leren kennen.

S

Stijn

5 / 5

noSun, bedankt voor deze prachtige week! Ben uitgerust thuisgekomen, hoewel het toch een vrij intensieve week is geweest. De rust en ruimte die je in Noorwegen vindt, heeft me heel erg goed gedaan!

Reisinformatie

Inclusief

 • KLM retourvlucht Amsterdam – Oslo Gardermoen (inclusief belastingen en toeslagen) inclusief 23 kg. ruimbagage
 • Retour treinreis; Oslo – Oslo S en Oslo S – Oslo
 • Retour treinreis; Oslo S – Geilo en Finse – Oslo S
 • Adventure food voor ontbijt (7x) en diner (6x)
 • Enthousiaste noSun reisbegeleiding
 • Alle kampeer- en kookmaterialen (behalve een slaapmat en slaapzak)
 • Houd er rekening mee dat je van noSun maximaal 3kg. mee aan tent en kookmaterialen krijgt. Wij adviseren dat jouw rugzak bij vertrek maximaal 12-14 kilo weegt. Daar komt dan nog zo’n 3 kilo van ons materiaal bij.
 • BTW volgens de reisbureauregeling
 • CO2-compensatie voor de gehele reis
 • Deze reis wordt uitgevoerd met 5 tot 10 personen

Exclusief

 • Reisverzekering
 • Annuleringsverzekering
 • Lunch
 • Overige maaltijden (houd rekening met €10,- tot €15,- per dag)
 • Voor deze reis dien je een goede conditie te hebben. Je vervoert je eigen spullen en wandelt gemiddeld 20 kilometer per dag. We adviseren ook wandelschoenen type B/C
 • Fooi voor de reisbegeleider, niet verplicht
 • Bijdrage calamiteitenfonds (€2,50 per boeking van max. 9 personen)
 • Reserveringskosten (€35,- per boeking)
 • Bijdrage SGR (€5,- per boeking)

Aanvullende informatie

Deze wandeltrekking is geschikt voor de ervaren wandelaar. Naast het ruige terrein kan ook het weer voor een extra uitdaging zorgen. Je kan deze reis zomaar met vier verschillende seizoenen te maken krijgen. Per dag wandel je gemiddeld 6 uur. Tijdens deze trekking ga je wildkamperen en draag je je eigen bagage. Aan het begin van de reis haal je boodschappen voor de hele week, want onderweg kom je geen supermarkten tegen. De voorraad eten bij de hutten is beperkt, je kan daarom ook van huis snacks zoals mueslirepen etc. meenemen. Voor deze reis dien je een goede conditie te hebben. Je vervoert je eigen spullen en wandelt gemiddeld 20 kilometer per dag. We adviseren wandelschoenen type B/C. Twijfel je of deze reis geschikt voor je is, neem dan contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over je aanstaande reis? Je bent niet alleen! Daarom hebben we een overzicht samengesteld van de meest gestelde vragen die we van onze reizigers krijgen.

Boekingsformulier

Bij elke reis van noSun vind je een link naar het boekingsformulier, hier kun je al je gegevens invullen.

Je kunt daarbij kiezen tussen een optie en een boeking. Een optie is geheel vrijblijvend en 8 dagen geldig. Wij houden een plaats voor je vrij. Wanneer je een optie hebt op de laatst beschikbare plaats en iemand anders wil deze definitief boeken, dan bellen wij je op. Wij vragen je dan om diezelfde dag voor 16:00 uur een keuze te maken. Om je optie om te zetten in een boeking is een simpel telefoontje of mailtje aan ons voldoende en wij regelen de rest! Ook wanneer je een aanbetaling doet, maak je je optie definitief en word het een boeking.

Weet je zeker dat je de reis wilt boeken, dan hoef je niet eerst een optie te nemen.
Na het invullen van je persoonlijke gegevens zoals je naam, geslacht en geboortedatum, willen we zowel bij het plaatsen van een optie als een boeking ook graag je e-mail adres weten. Let er op dat je dit goed invult, want op dit e-mailadres ontvang je jouw inloggegevens en bevestigingen!

Om problemen achteraf te voorkomen willen we ook graag weten of je een reis- en/of annuleringsverzekering af wilt sluiten. noSun werkt hiervoor samen met de Europeesche Verzekeringen; een bekende en betrouwbare verzekeraar. Als je met noSun op reis wilt, is het verplicht over een reisverzekering te beschikken. Je kunt hiervoor, net als bij een annuleringsverzekering, kiezen uit een kortlopende of doorlopende verzekering. Wat je het beste kunt doen is sterk afhankelijk van je reisgedrag. Als je weinig reist dan kun je beter de kortlopende verzekering afsluiten. Ga je echter veel op reis dan doe je er goed aan een doorlopende verzekering af te sluiten. Twijfel je over wat je het beste kunt doen, neem dan gerust contact met ons op, we zitten voor je klaar!

Let op: een annuleringsverzekering kun je tot maximaal 7 dagen na boeking afsluiten, daarna is dit via de Europeesche niet meer mogelijk.

We zijn graag op de hoogte van bijzondere omstandigheden die voor het reizen van belang kunnen zijn. Ben je vegetariër, volg je een speciaal dieet, of zijn er medische omstandigheden die van belang kunnen zijn tijdens het reizen dan vragen we je om dit vooraf duidelijk aan te geven. Wij zullen hier dan rekening mee houden, zodat ook jouw reis een heerlijke ervaring zal zijn.

Heb je alle gegevens correct ingevuld, dan kun je het formulier verzenden.

Hoe gaat het precies in z’n werk als ik wil boeken?

Om een reis te boeken, vul je het boekingsformulier in dat in beeld komt als je bij de reis en vertrekdatum van jouw keuze op ‘boeken’ hebt geklikt. Vervolgens krijg je van ons bijna altijd dezelfde werkdag nog een bevestiging van je boeking. Boek je ‘s avonds of in het weekend,dan is dat meestal de eerst volgende werkdag. Veel van onze reizen zijn snel vol geboekt, dus boek op tijd om teleurstellingen te voorkomen! Vind je het prettiger om je reis telefonisch te boeken, dan kan dat natuurlijk ook!

Andere populaire
reizen bij noSun

Inschrijven
nieuwsbrief

Wij vinden nieuwsbrieven saai. Daarom sturen we een noNieuwsbrief. Wij moeten er zelf altijd erg om lachen. Geen idee of jij hem ook leuk vindt, probeer maar.

Indian Summer Hike Zweden 1024x683
Mensen Boven Op De Kliff Trolltunga E1671103335520
alleen op reis sneeuwscooter lapland
 • Nobeach//
 • Nomassa//
 • Nobullshit//
 • Notinder//

Volg ons ook op @nosun_instagram

Het kan een jarenlange gekoesterde wens zijn of niet...een HUSKY🐺 in het echt zien.
De betoverende blauwe ogen en het enthousiasme van deze honden maakt dat je gelijk fan bent. En dan hebben het nog niet eens over de PK van deze dieren gehad. Wist je dat een husky 5x zijn eigen gewicht kan trekken? Hoe tof dus om deze honden uit te laten 😃🐺💪🏼 tijdens de Groepsreis Zweeds najaar avontuur. 

Laatste plekken (2de groep) nu te boeken voor reisperiode:
👉🏼 14 - 21 oktober 2023
👉🏼 nosun.nl 

#Zweden #scandinavië #najaar #outdoor #actief #vakantie #singlereis #groepsreis #naturelovers #daretogoout #reisorganisatie #nosun #nosungroepsreizen
Hoi allemaal! Dagmar hier🙋🏼‍♀️, ik ben 19 jaar oud en kom uit Hengevelde.
Ik doe de studie Facility Management aan de Hanzehogeschool in Groningen en ben begonnen aan mijn derde jaar. Dit half jaar ben ik aan het werk als stagiair bij noSun.
Ik ga aan het werk op de frontoffice en het kan dus straks zomaar zijn, dat jij mij aan de lijn krijgt☎️. Ik heb echt heel erg veel zin in de nieuwe dingen die ik dit half jaar zal leren.

Als ik zelf op reis ben, houd ik ook van lekker actief bezig zijn. Bijvoorbeeld lekker door de bergen wandelen (zie foto in Zwitserland) en of een weekje skiën (zie foto in de Dolomieten). 

M’n vrije tijd spendeer ik het meest met vriendinnen. Lekker kletsen onder het genot van een wijntje🍷 of koffietje☕. Ook houd ik van sporten🥊🏋🏻‍♀️.

Tot snel!
🚨laatste 30 tickets nu in de verkoop🚨

Wil jij bij de afterSun Reünie zijn met (een deel) van je reisgroep en heb je nog geen tickets gescoord, dan is dit het moment om nu naar de website te gaan met die 🍌. 

www.nosun.nl👉🏼 over noSun 👉🏼 afterSun reünie

#Reünie #afterSun #zomerverlengen #outdoor #actief #singlereis #groepsreis #naturelovers #daretogoout #reisorganisatie #nosun #nosungroepsreizen
👉🏼Ben jij ook sceptisch of een singlereis wel wat voor je is? 
👉🏼Ben je ook bang dat je niet in de groep past? 
👉🏼Denk je ook dat het misschien wel helemaal niet leuk gaat worden?

Lees dan nu de reiservaring van REIZIGER BART die hij had in Noorwegen afgelopen augustus. Ga via de link⬆️ in onze bio naar ➡️ blog.
🤩Ben jij al op zomer vakantie geweest? Of ga je misschien nog? Of wellicht dat je nog aan het rondneuzen bent om last-minute weg te gaan. Avonturen genoeg bij noSun! Anyways... fijn weekend en maak er een mooi actief weekend van 💪🏼🤸‍♂️🚴🏼‍♀️

Bekend van

Image 1

Image 2

Image 3

Image 4

Image 5

Image 6

Image 7