• Europa, Noorwegen, Scandinavië
 • Kampeerreizen, Lastminute, Wandelreizen
 • Vanaf: 1425,-
 • 8 dagen
 • 4 beoordelingen
 • 20 - 55 jaar

8 dagen genieten van een heerlijke wandelvakantie op de Hardangervidda: het grootste bergplateau van Europa en één van de mooiste nationale parken van Noorwegen, is een fantastische locatie voor deze groepsreis.

Boek deze reis
Groepsrondreizen

Beleef het avontuur tijdens deze uitdagende wandeltrekking: tentje in je rugzak en gaan!

Ontsnappen aan de drukte? Dat doe je op de Hardangervidda. Wil jij genieten van uitgestrekte landschappen, stilte en natuurschoon? Dat kan op de Hardangervidda: het grootste bergplateau van Europa en één van de mooiste nationale parken van Noorwegen. Duizenden vierkante kilometers ongerepte natuur met een ongekende variatie in klimaat, landschap, kleuren, planten en dieren. Een gebied met arctische kenmerken waar warmte en kou en zon en regen elkaar in rap tempo afwisselen. Extremen die de lemming, poolvos, lynx, wolf en adelaar echter niet tegenhouden hier te leven. Tijdens deze groepsreis volgen we smalle paden door het door gletsjers uitgesleten gebied, langs ruige bergen, helblauwe stille meren, stromende rivieren en ruisende watervallen. Wat is het hier gaaf! We zoeken mooie en beschutte plekken uit voor de overnachting in onze tentjes en doen dagelijks een hut aan voor een welverdiende pauze met wat extra comfort, een heerlijke maaltijd, of gewoon om de eigen voorraad eten even aan te vullen. Deze afwisselende en in menig opzicht bijzondere wandelreis is voor iedere natuurliefhebber en fan van Scandinavië een ‘must’ en zal onvergetelijke indrukken bij je achterlaten!

Boek deze reis

Wist je dat?

96% Van noSun reizigers boekt alleen

9.4 Het cijfer is dat noSun reisbegeleiders krijgen

 • Nobeach//
 • Nomassa//
 • Nobullshit//
 • Notinder//

Het programma

groepsreis wandelen noorwegen actief

Dag 1

Op naar Noorwegen!

Het wachten is voorbij en de reis kan beginnen. Eén van de mooiste wandeltochten van Europa staat op het punt van beginnen. We vliegen naar Gardermoen, een vliegveld bij Oslo. Daarna begint het genieten van de mooie uitzichten, tijdens de treinreis naar Geilo. In Geilo zijn we al aan de rand van de Hardangervidda. Tot de bouw van de ‘Bergensbanen’ in 1909 was dit gebied moeilijk bereikbaar en Geilo was niet meer dan een onaantrekkelijk gehucht. Pas na de ontsluiting van de Hardangervidda kwamen er meer toeristen en zijn met name de plaatsen die de trein aandoet tot bloei gekomen. Wat veel mensen niet weten is dat Geilo in de winter een goedbezochte wintersportbestemming is. Bij aankomst in Geilo maken we ons direct klaar voor de eerste wandelkilometers van deze reis en halen we boodschappen voor de komende dagen! (+/- 2 uur lopen)

noorwegen groepsreis wandeltocht

Dag 2

De stilte regeert....

Als opwarmertje hebben we gisteren de eerste kilometers al afgelegd, maar vandaag gaat het ‘echte’ avontuur beginnen! We lopen over skipistes langzaam omhoog naar de bekende Hakkeset Hytta: enkele lage roodkleurige hutten met dakbegroeiing van gras, welke in de zomer het start- en eindpunt zijn van vele meerdaagse wandeltochten over de schitterende hoogvlakte (het Noorse Hytta betekent berghut). Na de koffie kiezen we voor de westelijke route over de ‘Gronebakken’, naar de berg ‘Ustetind’ (1376m). Deze ligt in het noordoostelijke deel van de Hardangervidda en op de top heb je een fantastisch uitzicht! Bij goed weer zie je de ‘Gaustatoppen’ en het ‘Hallingskarvet’. Eenmaal onderweg wordt de begroeiing met bomen al snel dunner, om uiteindelijk helemaal over te gaan in de lage grondvegetatie van de hoogvlakte (‘vidda’). Het versterkt het gevoel van alleen zijn in de eindeloos grote ruimte. Bij het nabij gelegen meer met diepblauw water zoeken we een mooie plek om onze tenten op te zetten en het avondeten te bereiden. Dit is pas echt avontuurlijk genieten van rust en ruimte! Afstand: 15 km / 4-5 uur.

Dag 3

Wafels en gezelligheid

Na het ontbijt en het opbergen van onze spullen in de rugzak gaan we weer uitgerust op pad. De oude Tuva Hytta (berghut) ligt op slechts een uurtje lopen en vormt een intense verleiding. De hut staat namelijk bekend om haar ouderwets gezellige huiskamer en familiesfeer en… de lekkerste wafels van de streek! Die willen we wel proeven! Met de smaak van koffie en wafels nog in de mond, lopen we enige tijd later door een relatief vlak, maar wonderschoon gebied. Rijk aan kleine meertjes, stroompjes en duizenden kleine kleurige bloemetjes van allerlei soorten. Op sommige drassige stukken zal het niet meevallen om de schoenen droog te houden, maar we hebben ook niet gezegd dat het allemaal comfortabel is tijdens zo’n wandelreis! Na zo’n vier uur wandelen door de prachtige omgeving komt de Heinsaeter Hytta in zicht: groter en moderner dan de Tuva-hut, maar zeker niet minder gezellig en comfortabel. In de buurt van deze hut overnachten we. Afstand: 19 km / 5 uur.

single reis wildkamperen outdoor

Dag 4

Langs hutten en meren op de Hardangervidda

‘s Morgens wandelen we in 3,5 uur naar de Rauhelleren Hytta. Het pad is goed en afwisselend lopen we tussen hogere en lagere bergen met afgevlakte toppen. Na het ronden van de Langesjønuten (1.365 m.) komen we bij de hut. Het is een moderne hut met goede voorzieningen, direct gelegen aan het ‘Langesjøen’ (‘het lange meer’). Het ligt in het midden van de Hardangervidda en is daarmee het middelpunt van dit gebied. Veel Noren komen hier om te vissen, te kanoën, de bergtoppen in de omgeving te beklimmen, of enkel om de benen te strekken en te genieten van de heerlijke keuken. De perfecte plek dus om het echte Noorwegen te ervaren! En ideaal voor wat rust en een lunch, met uitzicht op het meer en de top van de ‘Store Skrekken’ (1.429 m.) aan de overkant. We maken nog wat foto’s, slaan de beelden ook in ons eigen geheugen op en draaien ons daarna van het meer af en lopen nog in 3,5 uur richting Stigstuv. Afstand: 24 km / 7 uur.

Dag 5

Alleen op de wereld in een arctische omgeving

Vandaag lopen we langs de ‘Store Nordmannsslepa’, een route waarover in oude tijden met lastdieren talk en zilver werden getransporteerd. We volgen deze ‘handelsroute’ noordwaarts door het midden van de hoogvlakte, naar een gebied met steeds meer, grotere en ruigere bergen met gletsjers. We nemen de indrukken van dit typische subarctische landschap diep in ons op. Bij aankomst in Dyranut wordt dat nog eens bevestigd, want het vergezicht in alle richtingen zal je direct opvallen: de hutten liggen hoog en helemaal vrij, werkelijk niets in de omgeving belemmert het zicht en geeft je een indruk van hoe groot en weids de Hardangervidda eigenlijk is. Iets voorbij Dyranut zetten we onze tenten op. Onderweg stoppen we vandaag natuurlijk weer regelmatig op een mooie plek om koffie en thee te zetten en wat te eten. Afstand: 24 km / 7 uur.

wandelvakantie europa groepsreis

Dag 6

Dromen van gletsjers en wakker worden met prachtig uitzicht

Vandaag lopen we in 3 uur naar de hut ‘Kjeldebu’. Hier lunchen we en kopen we eten in voor de laatste dag. Daarna volgen we de ‘Handangerjokolen’, het pad naar Finse. Ondertussen wordt het zicht gedomineerd door het fel oplichtende wit van een gletsjer. Bergen en gletsjers hebben een sterke invloed op het weer en ze kunnen de lucht in de avond en ochtend prachtig of zeer dreigend kleuren: zet vanavond je tent dus zo neer, dat je vanuit je slaapzak de gletsjer in het eerste ochtendlicht kunt zien. Een beeld om nooit te vergeten! Afstand: 22 km / 6-7 uur.

single reis noorwegen wandelen

Dag 7

Lopen door het decor van Star Wars

De laatste etappe van deze wandelreis voert ons langs de oostzijde van de gletsjer naar Finse, een piepklein plaatsje op een hoogte van 1222 meter boven zeeniveau. Finse ligt aan een prachtig meer aan de voet van de Hardangerjøkulen. Het heeft het hoogste spoorwegstation van Noord-Europa, een mooi hotel, de grootste hut van Det Norske Turistforening en het Rallarmuseum. Verder werd hier in 1904 de eerste schaatshal van Noorwegen geopend en in 1979 een deel van ‘Star Wars: Episode V’ opgenomen. We genieten van de schoonheid van de omgeving en vieren in Finse onze laatste avond. Afstand: 20 km / 6 uur.

Dag 8

Genieten van toen en nu..

Helaas komt aan deze prachtige groepsreis vandaag een einde. Moe maar voldaan keren we met de trein vanaf Finse terug naar het vliegveld. Vanuit het vliegtuig kijk je nog een keer naar buiten en geniet je van het prachtige uitzicht over dit fascinerende gebied. De herinneringen van deze wandelreis zullen je nog lang bijblijven! *Deze wandeltrekking is geschikt voor de ervaren wandelaar. Naast het ruige terrein kan ook het weer voor een extra uitdaging zorgen. Je kan deze reis zomaar met vier verschillende seizoenen te maken krijgen. Per dag wandel je gemiddeld 6 uur (20 km per dag). We adviseren wandelschoenen type B/C. Tijdens deze trekking ga je wildkamperen en draag je je eigen bagage. Aan het begin van de reis haal je boodschappen voor de hele week, want onderweg kom je geen supermarkten tegen. De voorraad eten bij de hutten is beperkt, je kan daarom ook van huis snacks zoals mueslirepen etc. meenemen.

Kaart

Vertrekdata

Filteren op:

6 jul

Wandeltrekking op de Hardangervidda

Datum:
Reisbegeleider(s): Linde

Nog enkele plaatsen beschikbaar > Gegarandeerd vertrek

€ 1425

Exclusief €42,50 bijkomende kosten per boeking

Boek deze reis

Geslacht

6
Mannen
1
Vrouwen

Leeftijd

25
28
29
30
33
37
34

10 aug

Wandeltrekking op de Hardangervidda

Datum:
Reisbegeleider(s): Renate

Nog enkele plaatsen beschikbaar > Gegarandeerd vertrek

€ 1499

Exclusief €42,50 bijkomende kosten per boeking

Boek deze reis

Geslacht

4
Mannen
2
Vrouwen

Leeftijd

30
32
33
52
29
40

Jouw accommodaties

1

Wildkamperen

Slaapsituatie: Tijdens deze reis krijg je een lichtgewicht Vaude tent van noSun te leen.

wandelreis hike noorwegen

Hoogtepunten van deze reis

 • Wandelen op het grootste bergplateau van Europa
 • Oneindig uitgestrekte natuur
 • Genieten van gletsjers en watervallen
 • Een spectaculaire treinreis
 • Smalle paadjes en ruige bergen
Boek deze reis

Voorbereidingen

Goed voorbereid op reis gaan begint met een goed georganiseerde inpaklijst. Onze zorgvuldig samengestelde inpaklijst helpt je om niets te vergeten, zodat je met een gerust hart kunt genieten van je vakantie.

 • Lichtgewicht, compact slaapmatje en een goede en warme slaapzak. Wij adviseren een slaapzak met een comforttemperatuur tot -2 graden
 • Warme (fleece)trui, muts en dunne handschoenen
 • Regenkleding (regenjas en -broek, geen poncho!)
 • Ingelopen waterdichte (ingevette!) wandelschoenen met voldoende profiel (type B/C)
 • Slippers of sandalen (bijvoorbeeld Teva’s)
 • Reserve veters, wandelsokken
 • Synthetische t-shirts of (thermo)sportshirts
 • Lange wandelbroek (lichtgewicht en sneldrogend, geen katoen)
 • Thermo ondergoed
 • Donsjas
 • Sterk zakmes, lepel en vork (bijvoorbeeld een spork)
 • Plastic bord (diep bord) en beker
 • Zaklamp (een hoofdlampje is ideaal!), reserve batterijen
 • Wandelstokken
 • EHBO-setje, inclusief blarenpleisters, sporttape
 • Belangrijke medicijnen met bijsluiter, geneesmiddelenpaspoort
 • Zonnebrandolie, lippenbescherming, zonnebril, petje, anti-mug
 • Drinkfles (camelbak mag ook) met een inhoud van minimaal 1,5 liter
 • Paspoort / identiteitskaart
 • Tussendoortjes (mueslirepen etc.)
 • Toilettas met inhoud
 • Handdoek(en), lichtgewicht
 • Optioneel:
 • Slaapmasker i.v.m. de lange dagen in de zomer
 • Fotocamera
 • Verrekijker
 • Reserve bril / lenzen
 • Biologisch afbreekbare zeep + shampoo
 • WC papier / papieren zakdoekjes (biologisch afbreekbaar)
 • Regenhoes voor je rugzak of drypacks zodat de inhoud droog blijft

Download de volledige lijst als pdf

Deze handige checklist als pdf downloaden, zodat je thuis alle benodigdheden gemakkelijk kan afstrepen.

Proef de sfeer

wandelreis hike noorwegen

 • Nobeach//
 • Nomassa//
 • Nobullshit//
 • Notinder//

Recensies
van reizigers

NoSun Groepsreizen krijgt gemiddeld een 4.6 / 5 op basis van 361 ervaringen.

" Schitterende dingen gezien en gedaan "

I

Inge

5 / 5

Fantastische uitzichten, slapen naast een gletsjer en heel gezellige reisgenoten - wat wil je nog meer?

J

Justine

5 / 5

Wat een gaaf avontuur & ervaring was deze reis door het Hardangervidda in Noorwegen. Een week lang op pad met een fantastische groep. Heb ervan genoten!

A

Annelies

5 / 5

De wandelreis naar de Hardangervidda is uitdagend en prachtig. Niet voor de poes, maar waanzinnig als je een sportieve uitdaging niet uit de weg gaat. Ik heb genoten!

P

Paul

4 / 5

Een geweldige mooie wandelweek gehad. Het lopen met zware rugzak is mij erg meegevallen. Het mooiste was de overnachting aan de voet van de gletsjer. De wandeldagen waren goed ingedeeld. Er was genoeg tijd voor pauze en genieten. De weersomstandigheden waren helaas niet alle dagen even fijn. Veel regen en wind gehad, maar de gezellige groep en het mooie landschap zorgden ervoor dat het toch een te gekke reis was. Een echte aanrader als je van wandelen houdt.

Reisinformatie

Inclusief

 • KLM retourvlucht Amsterdam – Oslo Gardermoen (inclusief belastingen en toeslagen) inclusief 23 kg. ruimbagage
 • Retour treinreis; Oslo – Oslo S en Oslo S – Oslo
 • Retour treinreis; Oslo S – Geilo en Finse – Oslo S
 • Adventure food voor ontbijt (7x) en diner (6x)
 • Alle kampeer- en kookmaterialen (behalve een slaapmat en slaapzak)
 • Houd er rekening mee dat je van noSun maximaal 3kg. mee aan tent en kookmaterialen krijgt. Wij adviseren dat jouw rugzak bij vertrek maximaal 12-14 kilo weegt. Daar komt dan nog zo’n 3 kilo van ons materiaal bij.
 • BTW volgens de reisbureauregeling
 • Deze reis wordt uitgevoerd met 5 tot 10 personen
 • Enthousiaste noSun reisbegeleiding
 • CO2-compensatie voor de gehele reis

Exclusief

 • Reisverzekering
 • Annuleringsverzekering
 • Lunch
 • Overige maaltijden (houd rekening met €10,- tot €15,- per dag)
 • Voor deze reis dien je een goede conditie te hebben. Je vervoert je eigen spullen en wandelt gemiddeld 20 kilometer per dag. We adviseren ook wandelschoenen type B/C
 • Fooi voor de reisbegeleider, niet verplicht
 • Bijdrage calamiteitenfonds (€2,50 per boeking van max. 9 personen)
 • Reserveringskosten (€35,- per boeking)
 • Bijdrage SGR (€5,- per boeking)

Aanvullende informatie

Indien de vluchttijden bekend zijn, worden ze aan het programma toegevoegd.

Er is een kans dat als je kort voor vertrek boekt er een toeslag op het vliegticket berekend wordt. We zullen dan altijd eerst contact met je opnemen. Boek daarom vroeg om dit te voorkomen.

Vluchttijden voor de reis met vertrek op 6/7/2024 inclusief 23 kg bagage
6-7-2024: Vertrek Amsterdam: 07.00 uur - Aankomst Oslo: 08.45
13-7-2024: Vertrek Oslo: 19.15 uur - Aankomst Amsterdam: 21.15 uur

Vluchttijden voor de reis met vertrek op 10/8/2024 inclusief 23 kg bagage
10-8-2024: Vertrek Amsterdam: 7.00 uur - Aankomst Oslo: 08.45
17-8-2024: Vertrek Oslo: 19.15 uur - Aankomst Amsterdam: 21.15 uur

*Vluchttijden zijn altijd onder voorbehoud van wijzigingen.

We vliegen van Amsterdam Schiphol naar Oslo Gardermoen. De vlucht wordt uitgevoerd met KLM. Je mag in totaal 23kg ruimbagage meenemen en 10kg handbagage. Maar, houd er rekening mee dat je vanuit de organisatie nog zo'n 3kg bagage krijgt en je bagage de gehele reis op je rug meeneemt.

Deze wandeltrekking is geschikt voor de ervaren wandelaar. Naast het ruige terrein kan ook het weer voor een extra uitdaging zorgen. Je kan deze reis zomaar met vier verschillende seizoenen te maken krijgen. Per dag wandel je gemiddeld 6 uur. Tijdens deze trekking ga je wildkamperen en draag je je eigen bagage. Aan het begin van de reis haal je boodschappen voor de hele week, want onderweg kom je geen supermarkten tegen. De voorraad eten bij de hutten is beperkt, je kan daarom ook van huis snacks zoals mueslirepen etc. meenemen.

Voor deze reis dien je een goede conditie te hebben. Je vervoert je eigen spullen en wandelt gemiddeld 20 kilometer per dag. We adviseren wandelschoenen type B/C.

Twijfel je of deze reis geschikt voor je is, neem dan contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over je aanstaande reis? Je bent niet alleen! Daarom hebben we een overzicht samengesteld van de meest gestelde vragen die we van onze reizigers krijgen.

Boekingsformulier

Bij elke reis van noSun vind je een link naar het boekingsformulier, hier kun je al je gegevens invullen.

Je kunt daarbij kiezen tussen een optie en een boeking. Een optie is geheel vrijblijvend en 8 dagen geldig. Wij houden een plaats voor je vrij. Wanneer je een optie hebt op de laatst beschikbare plaats en iemand anders wil deze definitief boeken, dan bellen wij je op. Wij vragen je dan om diezelfde dag voor 16:00 uur een keuze te maken. Om je optie om te zetten in een boeking is een simpel telefoontje of mailtje aan ons voldoende en wij regelen de rest! Ook wanneer je een aanbetaling doet, maak je je optie definitief en word het een boeking.

Weet je zeker dat je de reis wilt boeken, dan hoef je niet eerst een optie te nemen.
Na het invullen van je persoonlijke gegevens zoals je naam, geslacht en geboortedatum, willen we zowel bij het plaatsen van een optie als een boeking ook graag je e-mail adres weten. Let er op dat je dit goed invult, want op dit e-mailadres ontvang je jouw inloggegevens en bevestigingen!

Om problemen achteraf te voorkomen willen we ook graag weten of je een reis- en/of annuleringsverzekering af wilt sluiten. noSun werkt hiervoor samen met de Europeesche Verzekeringen; een bekende en betrouwbare verzekeraar. Als je met noSun op reis wilt, is het verplicht over een reisverzekering te beschikken. Je kunt hiervoor, net als bij een annuleringsverzekering, kiezen uit een kortlopende of doorlopende verzekering. Wat je het beste kunt doen is sterk afhankelijk van je reisgedrag. Als je weinig reist dan kun je beter de kortlopende verzekering afsluiten. Ga je echter veel op reis dan doe je er goed aan een doorlopende verzekering af te sluiten. Twijfel je over wat je het beste kunt doen, neem dan gerust contact met ons op, we zitten voor je klaar!

Let op: een annuleringsverzekering kun je tot maximaal 7 dagen na boeking afsluiten, daarna is dit via de Europeesche niet meer mogelijk.

We zijn graag op de hoogte van bijzondere omstandigheden die voor het reizen van belang kunnen zijn. Ben je vegetariër, volg je een speciaal dieet, of zijn er medische omstandigheden die van belang kunnen zijn tijdens het reizen dan vragen we je om dit vooraf duidelijk aan te geven. Wij zullen hier dan rekening mee houden, zodat ook jouw reis een heerlijke ervaring zal zijn.

Heb je alle gegevens correct ingevuld, dan kun je het formulier verzenden.

Hoe gaat het precies in z’n werk als ik wil boeken?

Om een reis te boeken, vul je het boekingsformulier in dat in beeld komt als je bij de reis en vertrekdatum van jouw keuze op ‘boeken’ hebt geklikt. Vervolgens krijg je van ons bijna altijd dezelfde werkdag nog een bevestiging van je boeking. Boek je ‘s avonds of in het weekend,dan is dat meestal de eerst volgende werkdag. Veel van onze reizen zijn snel vol geboekt, dus boek op tijd om teleurstellingen te voorkomen! Vind je het prettiger om je reis telefonisch te boeken, dan kan dat natuurlijk ook!

Andere populaire
reizen bij noSun

Inschrijven
nieuwsbrief

Wij vinden nieuwsbrieven saai. Daarom sturen we een noNieuwsbrief. Wij moeten er zelf altijd erg om lachen. Geen idee of jij hem ook leuk vindt, probeer maar.

Indian Summer Hike Zweden 1024x683
Mensen Boven Op De Kliff Trolltunga E1671103335520
alleen op reis sneeuwscooter lapland
 • Nobeach//
 • Nomassa//
 • Nobullshit//
 • Notinder//

Volg ons ook op @nosun_instagram

💙🧡Een mooi kleurenpalet en blije koppies van noSunners in de ongerepte natuur van IJsland tijdens de rugzaktrekking. Wil jij dit ook eens ervaren? Sluit je dan aan bij een groep gelijkgestemde avonturiers en creëer herinneringen die een leven lang meegaan. noSun zorgt voor alle benodigdheden zodat jij je volledig kunt onderdompelen in het avontuur. 

Bekijk hier de hele reis en lees wat je kan verwachten↩️
www.nosun.nl 👉🏼IJsland 👉🏼 Rugzaktrekking door het ruige IJsland

Laatste plekken beschikbaar (dus plaats die optie vast voor de zekerheid).
Zaterdag 29 juni t/m Zondag 7 juli ➡ GEGRANDEERD VERTREK
Zaterdag 27 juli t/m Zondag 4 aug ➡ GEGRANDEERD VERTREK

#IJsland #vakantie #rugzaktrekking #outdoor #actief #singlereis #groepsreis #vakantie #naturelovers #daretogoout #reisorganisatie #nosun #nosungroepsreizen
🤩We zijn live met de kleding!! Welke is jouw favoriet, wij zijn heel benieuwd, laat je het weten in de comments.

Bestel je favoriet(en) in de webshop.nosun.nl (linkje vind je ook in de storie👆🏼)
Een 🍹cocktail van cultuur, natuur, strand en actie zo kunnen we deze NIEUWE REIS het beste omschrijven! Ben jij ook zo benieuwd wat we hier mee bedoelen?

Laten we beginnen dat je een waanzinnig noSun avontuur in CATALONIË gaat beleven, whoopwhoop! We trappen gelijk af in de oogverblindende Pyreneeën, maar gaan ook eeuwenoude dorpjes ontdekken, en stiekem een beetje relaxen onder de (no)Sun in Cambrils😜 en we smullen de hele week verrukkelijke streekgerechten. En dan hebben we de hoogtepunten nog niet eens benoemd van deze reis↩️. 

De HOOGTEPUNTEN van deze reis:
➡️Ziplinen over de rivier bij Hell’s Canyon
➡️Bezoek aan Barcelona
➡️Adrenaline-pompend canyoning avontuur
➡️Vette hikes met adembenemende uitzichten

😴Slapen? Dat doen we de eerste 4 nachten in een resort (met zwembad) en de laatste 3 nachten in een bungalow op een fijne camping (op loopafstand van het strand).

Kortom, verrassend maar typisch noSun. Wanneer vertrekken we?
👉🏼Zaterdag 14 - 21 sep 2024
👉🏼Zaterdag 21 - 28 sep 2024
👉🏼Zaterdag 12 - 19 okt 2024

Bekijk de hele reis op ⏩www.nosun.nl ⏩Spanje ⏩Catalonië

#catalonië #europa #spanje #vakantie #outdoor #actief #singlereis #groepsreis #vakantie #naturelovers #daretogoout #reisorganisatie #nosun #nosungroepsreizen
Hoe gaat jouw weekend eruit zien deze week?⏱
Plan je wat van te voren of ben je meer het "go with the flow" type? Hoe dan ook wij wensen je een happy weekend 😃.
💰Vakantiegeld komt eraan! Heb jij je volgende noSunreis al geboekt? Of houd je nog een oogje op het geld? Wij hebben dan de oplossing voor je, om die droomreis niet aan je voorbij te laten gaan...

Wist je dat je bij noSun een geheel vrijblijvende optie van 8 dagen kunt nemen op jou favoriete reis? Zo kan je zorgeloos je plekje en prijs vastzetten. Neem de tijd om het met je werk te regelen of er gewoon nog even over na te denken. Zo simpel is het!

Bekijk hier al onze reizen👉 www.nosun.nl

#vakantiegeld #vakantie #outdoor #actief #singlereis #groepsreis #naturelovers #daretogoout #reisorganisatie #nosun #nosungroepsreizen
Het P I N K S T E R W E E K E N D komt eraan en dat betekent een lang weekend vrij! (voor de meesten😬). Heb jij nog leuke plannen of misschien ben je wel op reis (met noSun)? 🏕🏞🚣‍♀️🚵‍♀️🧗🕺💃

#pinksteren #outdoor #actief #singlereis #groepsreis #vakantie #naturelovers #daretogoout #reisorganisatie #nosun #nosungroepsreizen

Bekend van

Image 1

Image 2

Image 3

Image 4

Image 5

Image 6

Image 7