Twijfel je nog?


Twijfel je nog?

12 redenen om met noSun op reis te gaan

 • Winnaar Reisgraag Award 2020; Beste reisorganisatie Actieve vakantie
 • Winnaar Zoover Award; Beste Actieve en Avontuurlijke reisorganisatie
  Veiligheid
  Kwaliteit materiaal
  Reisbegeleiding
  Financiële zekerheid: SGR
  Calamiteitenfonds
  ANVR
  Jarenlange ervaring
  Enthousiast kantoorteam
  Overzichtelijke betaling
  Persoonlijk contact

Winnaar Reisgraag award 2020; Beste Actieve reisorganisatie

Met een score van 9,1 heeft noSun de Reisgraag Award gewonnen en zijn wij verkozen tot de beste reisorganisatie in de categorie Actieve reizen. Wij zijn dus de specialist op gebied van avontuurlijke en actieve groepsreizen! Deze score is puur gebaseerd op review cijfers van onze reizigers!

Winnaar Zoover Award; Beste Actieve en Avontuurlijke reisorganisatie

In 2015, 2013 en 2011 heeft noSun reizen de ZOOVER Awards gewonnen. Het publiek heeft ons verkozen tot “Beste aanbieder Actief en Avontuurlijk”! Dit behaalden we met ons unieke aanbod van groepsreizen die we organiseren in landen als Schotland, Ierland, IJsland, Zweden en Noorwegen. We behaalden de hoogste score op service en kwaliteit en laten daarmee namen als: Baobab, Sawadee, Cirkel, Shoestring en SNP ruimschoots achter ons. Zoover.nl is dé toonaangevende vakantie beoordelingssite van Nederland.

Veiligheid gaat boven alles!

Onze reisbegeleiders worden elk jaar getraind op ons trainingsweekend waar verschillende onderwerpen over veiligheid aanbod komen. Voor noSun reisbegeleiders is het verplicht eens in de twee jaar deel te nemen aan een EHBO training. Tijdens de reis zijn zij mede daardoor in staat situaties goed in te schatten en de juiste beslissingen te nemen, om de veiligheid te waarborgen.

Kwaliteit kampeer- en kookmateriaal (zomer)

Tijdens de zomer groepsreizen verzorgt noSun al het kampeer- en kookmateriaal. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, daarom krijgt elke reiziger van ons een eigen tent mee; nieuw of slechts enkele weken gebruikt! Het vervoer per mini bus zal ook niet vervelend zijn, noSun beschikt over de nieuwste type busjes van alle gemakken en moderne veiligheidstechnieken voorzien.

Ervaren en enthousiaste reisbegeleiding

De reisbegeleiders worden door ons zelf geselecteerd en opgeleid. Eens per jaar organiseren we een trainingsweekend voor alle huidige en nieuwe reisbegeleiders. Tijdens dit weekend worden verschillende onderwerpen besproken, waaronder veiligheid en kunnen de begeleiders onderling ervaringen uitwisselen. Wij investeren graag in de kennis van onze reisbegeleiders! Daarnaast organiseren we aan het einde van het seizoen een personeelsweekend om het contact met de begeleiding warm te houden en het seizoen te evalueren. Samen kom je immers verder. Maak kennis met onze reisbegeleiders.

Financiële zekerheid: SGR

Wij doen er graag alles aan om jou met een veilig en prettig gevoel op reis te laten gaan. Daarom is noSun onder andere aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden. Alle reizen die we aanbieden op onze website vallen binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling. De SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Volgens de overeenkomst wordt er zorg gedragen aan de terugreis als de bestemming reeds is bereikt.

Calamiteitenfonds

noSun is ook aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Alle reizen die we aanbieden op onze website vallen binnen de grenzen van het Calamiteitenfonds. De garantie houdt in dat je (een deel van) je reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren. De kosten voor deelname aan het Calamiteitenfonds bedragen €2,50 per boeking.

ANVR

noSun is aangesloten bij de ANVR. De ANVR (Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen) is de branche vereniging van de reisbranche. Lees hier de 6 zekerheden die noSun jou hierdoor kan bieden.

Jarenlange ervaring

noSun is in 2003 opgericht. Uit liefde voor het vak, met passie en ondernemerschap is op een knusse studenten zolderkamer, in de studentenstad Enschede, noSun Groepsreizen ontstaan. Onze passie voor reizen en kwaliteit blijven niet onopgemerkt! Heel veel van onze reizigers komen jaarlijks terug, we hebben 3 maal een ZOOVER award gewonnen voor beste aanbieder van Actieve en Avontuurlijke reizen en we staat te boek als nummer 13 op de lijst met beste spinn-offs allertijden van de Saxion Hogescholen (Enschede, Deventer & Apeldoorn).

Sinds onze oprichting hebben we veel ervaringen opgedaan en goede contacten opgebouwd met verschillende partijen op de bestemmingen. Door de jaren heen zijn er verschillende reisverslagen naar ons gestuurd, lees hier de reisverslagen van de tofste groepsreizen.

Enthousiast kantoorteam

Het kantoorpersoneel van noSun bestaat uit een jong en enthousiast team en heeft affiniteit met onze bestemmingen. Meerdere keren per jaar wordt er deelgenomen aan studiereizen om meer kennis en contacten op te doen. Zodoende wordt de kwaliteit van onze reizen gewaarborgd. Enkele medewerkers hebben in het verleden al eens reizen begeleid en weten precies hoe alles in het veld in zijn werk gaat. Dus heb je vragen of twijfel je over een reis? Neem gerust contact met ons op, we zullen je vragen met plezier beantwoorden! Bekijk hier ons kantoorteam.

Overzichtelijke betaling

Hoe gaat de betaling in z’n werk? Als het boekingsformulier verzonden is, zal noSun zo snel mogelijk je boeking bevestigen. Dit gebeurt door middel van een e-mail naar het door jou opgegeven adres. Hierin vind je de bevestiging, de factuur, de eventuele polissen van de afgesloten verzekering(en) en de Algemene Voorwaarden die van toepassing zijn. Je hoeft dus niets met creditcard betalen, maar je ontvangt een factuur zodat je het bedrag zelf over kunt maken. Uiteraard kun je ook via I-Deal betalen.

Persoonlijk contact

noSun Groepsreizen is een online touroperator en het contact zal voornamelijk via de telefoon of per e-mail plaats vinden. Een bezoek aan ons kantoor in Enschede is niet gebruikelijk, maar zeker mogelijk. Dus vind je het prettig om bij ons op kantoor langs te komen? Geen probleem, je kunt altijd even bellen voor een afspraak.

Persoonlijke bijzondere omstandigheden

We zijn graag op de hoogte van bijzondere omstandigheden die voor het reizen van belang kunnen zijn. Ben je vegetariër of volg je een speciaal dieet, of zijn er medische omstandigheden die invloed kunnen hebben op de reis? Dan vragen we je om dit vooraf duidelijk aan te geven. Wij zullen hier dan rekening mee houden, zodat ook jouw reis een heerlijke ervaring zal zijn.