Privacy Policy

noSun reizen B.V. hecht veel waarde aan je vertrouwen in onze organisatie. Op deze pagina informeren wij je over de wijze waarop wij omgaan met je persoonlijke gegevens.

Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp)
Wanneer je gegevens aan noSun reizen B.V. verstrekt, vallen je gegevens onder de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Deze wet geeft regels ten aanzien van de verwerking en bescherming van je persoonsgegevens. Bij het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) hebben wij onze verwerkingen van persoonsgegevens aangemeld en geregistreerd. Ons CBP nummer is: m1622032. Meer informatie over het CBP kun je vinden via www.cbpweb.nl

Invullen van persoonsgegevens
Voor het maken van bijvoorbeeld een boeking of het aanmelden op de reistips e-mail word je gevraagd naar persoonlijke informatie. De persoonlijke gegevens die je invult gebruiken wij uitsluitend om de service te verlenen, het betreffende reisproduct te leveren of je in de toekomst over reisproducten te informeren.

Tijdens het boekingsproces word je gevraagd om gegevens van thuisblijvers te verstrekken. Wij gaan er van uit dat je de thuisblijvers zelf informeert dat wij hun gegevens in ons bezit hebben en uitsluitend zullen gebruiken in geval van een calamiteit.

Verzameling van persoonsgegevens
Voor een compleet en actueel overzicht van de gegevens die noSun reizen B.V. verzamelt en verwerkt, verwijzen we je naar de registratie bij het CBP. Via www.cbpweb.nl heb je direct inzage.

Verwerking van persoonsgegevens
Om de service en het reisproduct zo goed mogelijk te leveren kan het noodzakelijk zijn je persoonsgegevens beschikbaar te stellen aan onze leveranciers of derden, die de uiteindelijke producten en diensten leveren die je bij ons hebt geboekt. Wij zullen je persoonsgegevens nooit zonder je toestemming verstrekken aan personen of bedrijven voor commerciële exploitatie.

Wanneer je naar het buitenland reist, kunnen wij verplicht worden (door overheidsinstanties op vertrek- en aankomstpunten) dat jouw persoonsgegevens verstrekt en verwerkt worden in het kader van een grenscontrole, immigratie-, veiligheids-, antiterrorisme- en andere doeleinden die toepasselijk worden geacht. Ook als het verstrekken van gegevens niet verplicht is, kunnen wij besluiten om overheidsinstanties toch behulpzaam te zijn.

Dataverwerking Google 
Voor het vereenvoudigen van het login process gebruiken wij Google OAuth om via Google in te kunnen loggen, hierbij vragen wij de volgende gegevens bij Google op: jouw naam, e-mailadres, taal voorkeur en profielfoto. Deze gegevens verifiëren wij tegenover het bestaande profiel bij ons op de website, om jouw zodoende in te kunnen loggen. De informatie die wij ontvangen via Google bij het gebruik van de login zal worden gebruikt in overeenstemming met het privacy beleid voor Gebruikersgegevens van Google API-services, inclusief de vereisten voor beperkt gebruik. Wij slaan de ontvangen gegevens van Google niet op en zullen deze nooit met derde partijen delen, deze gegevens worden alleen gebruikt ter verificatie tijdens het inlogproces.

Inzage, correctie en verwijderen van persoonsgegevens
Wij zijn verantwoordelijk voor de gegevensverwerking. Indien je inzage, correctie en/of verwijdering van je persoonsgegevens wil, kan je dit doen via jouw eigen noSun Groepsreizen account. Kun je niet meer inloggen? Vraag dan een nieuw wachtwoord aan via https://www.nosun.nl/mijn-account/wachtwoord-vergeten/ of mail naar vragen@nosun.nl.

Vragen
Heb je vragen of opmerkingen over ons privacybeleid, dan kun je deze richten aan: vragen@nosun.nl van noSun Groepsreizen.

Wijzigingen
Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de privacy policy. Kom daarom regelmatig terug op deze pagina voor het actuele privacy beleid.

Voor het laatst bijgewerkt op: 3 mei 2024

Inschrijven
nieuwsbrief

Wij vinden nieuwsbrieven saai. Daarom sturen we een noNieuwsbrief. Wij moeten er zelf altijd erg om lachen. Geen idee of jij hem ook leuk vindt, probeer maar.

Indian Summer Hike Zweden 1024x683
Mensen Boven Op De Kliff Trolltunga E1671103335520
alleen op reis sneeuwscooter lapland
  • Nobeach//
  • Nomassa//
  • Nobullshit//
  • Notinder//

Volg ons ook op @nosun_instagram

Een 🍹cocktail van cultuur, natuur, strand en actie zo kunnen we deze NIEUWE REIS het beste omschrijven! Ben jij ook zo benieuwd wat we hier mee bedoelen?

Laten we beginnen dat je een waanzinnig noSun avontuur in CATALONIË gaat beleven, whoopwhoop! We trappen gelijk af in de oogverblindende Pyreneeën, maar gaan ook eeuwenoude dorpjes ontdekken, en stiekem een beetje relaxen onder de (no)Sun in Cambrils😜 en we smullen de hele week verrukkelijke streekgerechten. En dan hebben we de hoogtepunten nog niet eens benoemd van deze reis↩️. 

De HOOGTEPUNTEN van deze reis:
➡️Ziplinen over de rivier bij Hell’s Canyon
➡️Bezoek aan Barcelona
➡️Adrenaline-pompend canyoning avontuur
➡️Vette hikes met adembenemende uitzichten

😴Slapen? Dat doen we de eerste 4 nachten in een resort (met zwembad) en de laatste 3 nachten in een bungalow op een fijne camping (op loopafstand van het strand).

Kortom, verrassend maar typisch noSun. Wanneer vertrekken we?
👉🏼Zaterdag 14 - 21 sep 2024
👉🏼Zaterdag 21 - 28 sep 2024
👉🏼Zaterdag 12 - 19 okt 2024

Bekijk de hele reis op ⏩www.nosun.nl ⏩Spanje ⏩Catalonië

#catalonië #europa #spanje #vakantie #outdoor #actief #singlereis #groepsreis #vakantie #naturelovers #daretogoout #reisorganisatie #nosun #nosungroepsreizen
Hoe gaat jouw weekend eruit zien deze week?⏱
Plan je wat van te voren of ben je meer het "go with the flow" type? Hoe dan ook wij wensen je een happy weekend 😃.
💰Vakantiegeld komt eraan! Heb jij je volgende noSunreis al geboekt? Of houd je nog een oogje op het geld? Wij hebben dan de oplossing voor je, om die droomreis niet aan je voorbij te laten gaan...

Wist je dat je bij noSun een geheel vrijblijvende optie van 8 dagen kunt nemen op jou favoriete reis? Zo kan je zorgeloos je plekje en prijs vastzetten. Neem de tijd om het met je werk te regelen of er gewoon nog even over na te denken. Zo simpel is het!

Bekijk hier al onze reizen👉 www.nosun.nl

#vakantiegeld #vakantie #outdoor #actief #singlereis #groepsreis #naturelovers #daretogoout #reisorganisatie #nosun #nosungroepsreizen
Het P I N K S T E R W E E K E N D komt eraan en dat betekent een lang weekend vrij! (voor de meesten😬). Heb jij nog leuke plannen of misschien ben je wel op reis (met noSun)? 🏕🏞🚣‍♀️🚵‍♀️🧗🕺💃

#pinksteren #outdoor #actief #singlereis #groepsreis #vakantie #naturelovers #daretogoout #reisorganisatie #nosun #nosungroepsreizen
🌭🔥Braadworstjes roosteren boven het vuur is altijd een feest (en lekker) om te doen. In ieder geval is het heerlijk om naar een vuurtje te staren, zo rustgevend. Het knetteren van het hout, de vonken die spatten en de warmte die het afgeeft. Genieten van het buitenleven heet dat! Een goed begin van je weekend, nietwaar?

#weekend #happyweekend #vakantie #outdoor #actief #singlereis #groepsreis #vakantie #naturelovers #daretogoout #reisorganisatie #nosun #nosungroepsreizen
🎢Maak je klaar voor een achtbaan van avonturen tijdens deze te gekke groepsreis naar Kroatië! Elke dag staat er een nieuwe activiteit op het programma: van kajakken tot het verkennen van de betoverende Plitvicemeren en wandelen door adembenemende natuur. Zin om mee te gaan naar Kroatië?

👉🏼We vertrekken in het voor èn najaar op verschillende momenten. Kijk op www.nosun.nl wanneer precies.

#vakantie #outdoor #actief #singlereis #groepsreis #vakantie #naturelovers #daretogoout #reisorganisatie #nosun #nosungroepsreizen

Bekend van

Image 1

Image 2

Image 3

Image 4

Image 5

Image 6

Image 7