Privacy Policy

noSun reizen B.V. hecht veel waarde aan je vertrouwen in onze organisatie. Op deze pagina informeren wij je over de wijze waarop wij omgaan met je persoonlijke gegevens.

Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp)
Wanneer je gegevens aan noSun reizen B.V. verstrekt, vallen je gegevens onder de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Deze wet geeft regels ten aanzien van de verwerking en bescherming van je persoonsgegevens.

Bij het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) hebben wij onze verwerkingen van persoonsgegevens aangemeld en geregistreerd. Ons CBP nummer is: m1622032. Meer informatie over het CBP kun je vinden via www.cbpweb.nl

Invullen van persoonsgegevens
Voor het maken van bijvoorbeeld een boeking of het aanmelden op de reistips e-mail word je gevraagd naar persoonlijke informatie. De persoonlijke gegevens die je invult gebruiken wij uitsluitend om de service te verlenen, het betreffende reisproduct te leveren of je in de toekomst over reisproducten te informeren.

Tijdens het boekingsproces word je gevraagd om gegevens van thuisblijvers te verstrekken. Wij gaan er van uit dat je de thuisblijvers zelf informeert dat wij hun gegevens in ons bezit hebben en uitsluitend zullen gebruiken in geval van een calamiteit.

Verzameling van persoonsgegevens
Voor een compleet en actueel overzicht van de gegevens die noSun reizen B.V. verzamelt en verwerkt, verwijzen we je naar de registratie bij het CBP. Via www.cbpweb.nl heb je direct inzage.

Verwerking van persoonsgegevens
Om de service en het reisproduct zo goed mogelijk te leveren kan het noodzakelijk zijn je persoonsgegevens beschikbaar te stellen aan onze leveranciers of derden, die de uiteindelijke producten en diensten leveren die je bij ons hebt geboekt. Wij zullen je persoonsgegevens nooit zonder je toestemming verstrekken aan personen of bedrijven voor commerciële exploitatie.

Wanneer je naar het buitenland reist, kunnen wij verplicht worden (door overheidsinstanties op vertrek- en aankomstpunten) dat jouw persoonsgegevens verstrekt en verwerkt worden in het kader van een grenscontrole, immigratie-, veiligheids-, antiterrorisme- en andere doeleinden die toepasselijk worden geacht. Ook als het verstrekken van gegevens niet verplicht is, kunnen wij besluiten om overheidsinstanties toch behulpzaam te zijn.

Inzage, correctie en verwijderen van persoonsgegevens
Wij zijn verantwoordelijk voor de gegevensverwerking. Indien je inzage, correctie en/of verwijdering van je persoonsgegevens wil, kan je dit doen via jouw eigen noSun Groepsreizen account. Kun je niet meer inloggen? Vraag dan een nieuw wachtwoord aan via https://www.nosun.nl/mijn-account/wachtwoord-vergeten/ of mail naar vragen@nosun.nl.

Vragen
Heb je vragen of opmerkingen over ons privacybeleid, dan kun je deze richten aan: vragen@nosun.nl van noSun Groepsreizen.

Wijzigingen
Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de privacy policy. Kom daarom regelmatig terug op deze pagina voor het actuele privacy beleid.

Inschrijven
nieuwsbrief

Wij vinden nieuwsbrieven saai. Daarom sturen we een noNieuwsbrief. Wij moeten er zelf altijd erg om lachen. Geen idee of jij hem ook leuk vindt, probeer maar.

Indian Summer Hike Zweden 1024x683
Mensen Boven Op De Kliff Trolltunga E1671103335520
alleen op reis sneeuwscooter lapland
  • Nobeach//
  • Nomassa//
  • Nobullshit//
  • Notinder//

Volg ons ook op @nosun_instagram

Dit weekend eens de natuur in duiken voor een stevige wandeling? Een topplan😃.
Hiken is dé manier om te chillen en tot rust te komen. Goed voor je lijf én je geest. Adem die frisse lucht in, geniet van al het moois wat je onderweg tegenkomt en laat alle stress wegwaaien. Veel plezier en denk eraan om goed voorbereid op avontuur te gaan.☔️️🥾🍌 Happy weekend noSunners!
Happy weekend voor de noSunners uit het zuiden🎊

Een week(end) van feest, verkleden en gezelligheid, dansen op vrolijke muziek en genieten van lekkere hapjes en drankjes. Carnaval!!🤡🤠

Heb je er ècht helemaal niets mee, dan heb wij een andere bezigheid voor je dit weekend;) Boek jouw zomerreis dit weekend nog. Wel zo lekker om dat in je agenda te hebben staan en naar uit te kijken toch?

Kijk hier👉 www.nosun.nl en laat je inspireren.

ALAAF!!
Yesss, noSun is wederom de beste reisorganisatie van Nederland en België, in de categorie actief & avontuurlijk. Na lang wachten kwam eindelijk het verlossende bericht :) 

Voor het vijfde jaar op rij krijgen wij de hoogste score van de noSun reizigers, over de door Reisgraag gecontroleerde en goedgekeurde reviews.

Jaar na jaar is de uitdaging groter om te zorgen voor een nog hoger cijfer met de unieke actieve groepsreizen en singlereizen. De klantgerichte benadering en de eeuwige zoektocht naar die net even andere reisbestemming maken dat de noSun reizigers jaar na jaar weer terugkomen voor een avontuurlijke reis.

Deze award is de bevestiging dat we op de goede weg zijn en de komende jaren gaan wij weer enorm ons best doen om alles net even anders te doen dan de rest.

De komende tijd zullen de reizen steeds duurzamer worden. Achter de schermen werken we hier hard aan.

Namens het hele team, hartelijk dank aan al die noSun reizigers die hun ervaringen hebben gedeeld en met noSun op singlereis of groepsreis gaan.

Benieuwd naar de singlereizen van noSun? Check ze op https://www.nosun.nl/singlereizen/

#bestereisorganisatie #actief #avontuurlijke #award #awardwinner #singlereizen #singlereis

Bekend van

Image 1

Image 2

Image 3

Image 4

Image 5

Image 6

Image 7