Populaire
reizen bij NoSun

Actieve groepsrondreis door Scandinavië

Scandinavië als reisbestemming is een zeer goed idee wanneer je houdt van avontuur. De ene keer klim je uren totdat je de eindbestemming hebt bereikt en het volgende moment geniet je van een prachtig uitzicht. Tijdens een rondreis van noSun zul je je flink moeten inspannen, maar de beloning is vaak overweldigend.

Op groepsrondreis door Noorwegen: adembenemende uitzichten

Het maken van een groepsrondreis door Noorwegen moet je zeker doen als je graag de meest bijzondere natuurfenomenen wilt aanschouwen. Niet alleen de fjorden zijn erg kenmerkend voor dit Noord-Europese land, ook de immens uitgestrekte landschappen zullen je versteld doen staan.

Groepsrondreis door Zweden: meer dan alleen sneeuw

Als je dacht dat een groepsrondreis door Zweden alleen maar in het teken stond van sneeuw en winterse activiteiten, dan heb je het mis. Natuurlijk behoort een winterse vakantie in Zweden tot de mogelijkheden, maar ga je in de zomermaanden een noSun groepsrondreis door Zweden maken, dan ziet dat er heel anders uit. Maak een mooie trektocht en aanschouw de mooiste natuur, cultuur en de meest idyllische plaatsjes.

Groepsrondreis IJsland: geniet van de natuur

Tijdens een groepsreis door IJsland zul je jezelf verwonderen door de prachtige natuur die bovendien erg divers is. Wist je bijvoorbeeld dat IJsland verschillende soorten landschappen rijk is? Een groepsrondreis door IJsland is een actieve reis die boordevol toffe activiteiten zit. En natuurlijk mag het spotten van het Noorderlicht niet ontbreken! (moeten we wel een beetje geluk hebben, natuurlijk!)

Avontuurlijke groepsrondreizen voor jong en oud

Onze rondreizen zijn in het leven geroepen om de mooiste plekken te bezoeken met reizigers die er hetzelfde instaan: hoe meer avontuur, hoe beter. Een positieve instelling en een gezonde dosis incasserings- en aanpassingsvermogen mogen dan ook niet ontbreken. Hoe het reisprogramma er precies uitziet, hangt natuurlijk af van het karakter van de reis. Bovendien kan het programma soms afwijken, bijvoorbeeld vanwege de weersomstandigheden of andere beperkende factoren.

Of je nu op zoek bent naar een groepsrondreis voor jongeren of als (jong)volwassene op groepsrondreis wilt gaan; bij noSun is het mogelijk. Onze rondreizen zijn bedoeld voor iedereen tussen de 20 en 55 jaar die zin heeft in een avontuur.

Singlereizen Scandinavië Outdoor 1.jpg

Kies jouw favoriete groepsrondreis met behulp van onze reiskalender

In onze reiskalender hebben wij inzichtelijk gemaakt welke groepsrondreizen dit jaar plaats zullen vinden. Filter op het type vakantie, de gewenste bestemming en wanneer je op reis wilt gaan. Vervolgens krijg je alle rondreizen voor groepen te zien die de komende tijd gepland staan. Boeken maar!

Boek jouw groepsrondreis bij noSun

Ga je met ons mee op reis? Yes! Vinden we leuk! Het boeken van de gewenste groepsrondreis doe je heel eenvoudig via onze website. Voordat jouw reis van start gaat, informeren we je over de groepssamenstelling. Wel zo fijn om je van tevoren te kunnen voorbereiden!

Vind jouw groepsrondreis