Groepswandelreizen en trektochten


De groepswandelreizen en trektochten van noSun

Groepswandelreizen bij noSun zijn actieve outdoor groepsreizen voor individuen die van elkaars gezelschap willen genieten. Wandelen brengt je verder. Wandelen betekent de mooiste natuur zien, de ruigheid van plaatsen waar je normaal gesproken niet komt. De groepswandelreizen en trektochten van noSun zijn voor individuen, maar zijn geen singles reizen. Geen ‘verplichte’ liefde vinden, maar gezellig samen met anderen de mooiste groepswandelreizen maken.  

Van een groepswandelreis in de zon met verblijf in accommodaties. Tot het ruige werk op het grootste bergplateau van Europa. Alles wat je nodig hebt is je goede moed, je goede wandelschoenen en je rugzak. Bij noSun vind je groepswandelreizen in diverse categorieën.

Voor elk niveau een groepswandelreis

Ben je een doorgewinterde wandelaar? Of ben je net beginnende en nog in twijfel welke wandelschoenen je moet aantrekken? Zelfs met een wat mindere voorbereiding ben je bij noSun aan het juiste adres voor een ontzettend leuk avontuur. Het is echter wel belangrijk dat je een redelijke basisconditie hebt voor onze groepswandelreizen en trektochten. Natuur doet wat hij wil en een bergpad kan dankzij regen erg glibberig worden. 

Slapen doe je per programma anders, maar over het algemeen zul je tijdens onze groepswandelreizen kamperen. Zo ben je echt een met de natuur en beleef je samen de meeste avonturen. Samen met anderen ontdek jij de mooiste gebieden die onze aarde ons biedt. Je zult je verbazen dat ook dichterbij Nederland de mooiste plekken te vinden zijn. Met gezellige en leerzame reisgenoten en voldoende vrijheid om ook zelf je eigen wandelvakantie in te richten.

Van het ruige IJsland tot het wonderschone Zweden. Bij noSun vind je de verschillende groepswandelreizen en trektochten. Een avontuurlijke tocht door de wildste natuur of juist even op adem komen van schitterende vergezichten. Een groepsreis betekent samen reizen en genieten. Wie weet sluit je wel vriendschappen voor het leven en ga je vanaf nu met dezelfde groep mensen op groepswandelreizen bij noSun. Duizenden vierkante kilometers ongerepte natuur met een ongekende variatie in klimaat, landschap, kleuren, planten en dieren wachten op je om ontdekt te worden. Gebieden met verschillende landschap kenmerken waar warmte, kou en zon en regen elkaar in rap tempo afwisselen.

Boeken bij noSun met de noSun garanties

Bij noSun geen strandvakanties en dobberen op zee. Nee, bij noSun vind je actieve vakanties en groepsreizen voor individuen die liever samen reizen. Stilzitten is niet ons ding, dus hopelijk ook niet de jouwe. Je reist daarbij altijd in een groep van maximaal acht personen. Geen touringbus vol en opstellen in rijen van drie bij noSun. Massa en massaal zijn geen woorden die bij ons passen. Onze groepswandelreizen waarderen en respecteren de natuur waardoor je wandelt. Alleen op reis, maar dan samen.

Bij noSun vind je ongerepte natuur tijdens je groepswandelreizen. Wij zorgen ervoor dat je accommodatie en benodigde reizen all-in bij de prijs zitten. De meeste groepswandelreizen of trektochten zijn tussen de acht en tien dagen lang. Tijdens onze wandelreizen voor groepen ontsnap jij aan de drukte van alledag. Adem de schone berglucht in en ontspan. Boek nu jouw groepswandelreis en ga op een bijzondere wandelreis voor iedere natuurliefhebber en fan van wandelen en groepsreizen.

Veelgestelde vragen

Waarom op groepswandelreis gaan?

Groepswandelreizen bij noSun nemen je mee op een wandelreis door de meest prachtige natuur van onze aarde. de groepswandelreizen bestaan uit kleine groepen van maximaal 8 personen. Onze groepswandelreizen zijn niet geschikt voor mensen die op singlereis willen en op zoek zijn naar de liefde van hun leven. Bij noSun vind je avontuur in de natuur!

Voor welk niveau zijn de groepswandelreizen van noSun?

De groepswandelreizen zijn voor elk niveau wandelaar geschikt. Van beginnende wandelaar tot doorgewinterde hikers. Je ontdek bij noSun unieke locaties in Europa en daarbuiten en zult een programma kunnen vinden dat bij jouw niveau, conditie en wandel skills past.

Waarom boeken bij noSun?

Bij noSun zorgen voor een groep met gelijkgestemden: mensen die ook alleen op reis gaan, maar zonder al het gedoe van een singlereis eromheen. Gewoon leuke actieve groepswandelreizen dus! Bij noSun kies je voor 16 jaar ervaring en dat merk je! • icon singlerondreis Lastminute
 • icon locatie alleen op vakantie Zweden
 • icon single reizen last minute 8 dagen
Vanaf: €1325,-
Excl. €42,50,- bijkomende kosten per boeking
Wandelreis Fulufjället National Park Hike door het bergachtige Fulufjället Nationaal park op de grens met Noorwegen Bekijk reis
 • icon singlerondreis Lastminute
 • icon locatie alleen op vakantie Noorwegen
 • icon single reizen last minute 8 dagen
Vanaf: €1149,-
Excl. €42,50,- bijkomende kosten per boeking
Wandeltrekking op de Hardangervidda Overgeleverd aan de Noorse natuur, jezelf en je groepsgenoten Bekijk reis
 • icon singlerondreis Lastminute
 • icon locatie alleen op vakantie Engeland
 • icon single reizen last minute 9 dagen
Vanaf: €1099,-
Excl. €42,50,- bijkomende kosten per boeking
Ongerept en puur | Wandelreis Lake District single reis Beklim ruige bergen, geniet van het uitzicht en adem de zuivere lucht van het Lake District in. Het landschap is overweldigend! Bekijk reis
 • icon singlerondreis Wandelreizen
 • icon locatie alleen op vakantie Nepal
 • icon single reizen last minute 17 dagen
Vanaf: €4299,-
Excl. €42,50,- bijkomende kosten per boeking
Mount Everest Base Camp expeditie Beklim het dak van de wereld met Maya Sherpa en noSun reisbegeleider André. Bekijk reis