Winterzon op het magische Lanzarote (noSun Garantie)

Beleef het magische vulkaaneiland Lanzarote op een hele avontuurlijke en actieve wijze
Lastminute Winterreizen Standplaatsreis icon locatie alleen op vakantie Spanje
icon single reizen last minute 8 dagen icon leeftijd single reizen Leeftijd 20+
Prijs vanaf: €1599,-
Boek deze reis

Ontdek op een actieve manier het meest noordelijke eiland van de Canarische Eilanden: Lanzarote.

Voor de kust van Afrika ligt het prachtige eiland Lanzarote. Door de ligging is het zelfs in de winter heerlijk warm. Laat de winterzon maar komen. Vanuit het vliegtuig zien we al het dat Lanzarote een heel magisch eiland is. Het eiland heeft een vulkanisch landschap met meer dan 100 kraters en 300 vulkaankegels. Uniek in Europa. Lanzarote heeft een grillige kustlijn met lange stranden en echte zwarte standen. Zwart? Ja, door de vele vulkanen zijn de stranden helemaal zwart van het lavazand. Echt een prachtige belevenis. Zowel vanaf het land als de zee gaan we Lanzarote ontdekken. Met de kayak gaan we op het water en met scuba diving gaan we ook onder water. Op het land gaan we in de grotten en gaan we wandelen naar hoge vulkaan toppen. Deze singlereis is de meest complete reis om het magische Lanzarote te ontdekken.

Hoogtepunten van deze reis

 • Loop over de rand van een vulkaan
 • Scuba diving op een van de mooiste plekken van Europa
 • Bezoek Timanfaya National Park
 • Ontdek Lanzarote vanaf het warme water
 • Mountainbike tour onder begeleiding van een professionele gids
 • Bekijk het programma
 • Lago verde-Lanzarote-groepsreis
 • Groepsreis-Vulkaan-winterreis
 • Cueva de los Verde-Lanzarote-Grot
 • MTB-Lanzarote-groepsreis

noSun garanties

icon noBeach Wij hebben géén zon-zee-strand luiervakanties. Stilzitten is niet ons ding.
icon noMassa Je reist in een groep van maximaal 8 personen. Géén touringcar, géén massacampings.
icon noBullshit Je vliegreis en alle excursies zijn gewoon inbegrepen. Kom op zeg.

Programma

 • Singlereis kaart corona
  Dag 1 Ticket naar de winterzon We hebben er een tijdje naar uit moeten kijken, maar vandaag vliegen we dan eindelijk de zon tegemoet. Vanaf Schiphol vertrekken we naar het meest noordelijke eiland van de Canarische Eilanden: het magische Lanzarote. Als we door het vliegtuigraampje naar buiten kijken, dan zien we een prachtig maanlandschap met een grillige kustlijn. Wauw! Het lijkt wel een film. Eenmaal geland op het vulkanische eiland voelen we meteen de lente kriebels, want op Lanzarote is het in de winter gemiddeld 22 graden. Heerlijk. Na een klein stukje rijden komen we aan bij onze comfortabele accommodatie van deze week. Wie gaat er als eerst het zwembad in tijdens deze groepsreis?
 • Kayak-Papagayo-Singlereis
  Dag 2 Lanzarote vanaf het water Lekker geslapen? Na een lekker eigen gemaakt ontbijt gaan we er vandaag meteen op uit. Heeft iedereen zijn zwemkleren bij zich? Check! We gaan namelijk vandaag kajakken langs de kust van het vulkanische eiland. Het water is rond deze tijd nog 20 graden dus het is geen ramp als we er in vallen. Na een korte rit richting de kust zien we de kajakken al klaar liggen. We gaan vandaag een prachtige tour maken langs de bekende Papagayo stranden en de indrukwekkende kliffen die daarbij horen. Dat kajakken maakt ons wel erg hongerig. Gelukkig hebben we een picknickmand vol met lekkers meegenomen. Yammy!
 • Lanzarote winterzon Lago Verde
  Dag 3 Wandeling naar 'Lago Verde' Na Lanzarote te hebben gezien vanuit de lucht en vanaf het water, gaan we het magische eiland vandaag te voet bekijken. Wanneer iedereen de wandelkleding aan heeft, starten we de wandeling in het idyllische witte dorp "El Golfo". Vanuit daar stappen we rechtstreeks het vulkaanlandschap in. Over de lava stenen door komen we langs dé toeristische trekpleister van Lanzarote: Lago Verde, oftewel het groene meer. Het intens groene meer is ingesloten door een zwart strand wat volledig uit lavasteen bestaat. Hier kun je die jaloers makende kiekjes maken voor het thuisfront. Na een prachtige wandeling strijken we neer op een terras om de dag door te nemen onder het genot van een drankje. Ook blikken we alvast vooruit naar morgen, want ook dan staan er nog meer leuke activiteiten op het programma van deze groepsreis.
 • Cueva de los Verde Lanzarote Grot
  Dag 4 De wonderen van Lanzarote Goedemorgen! Vandaag geven we onze benen en armen even rust, maar dat betekent niet dat we niks gaan doen. We gaan vandaag naar het nationale park Timanfaya. Hier stappen we over op een andere bus met een gids. Tijdens de busreis vertelt een gids ons alle in's en out's van het eiland. Sit back and relax. Tijdens de rit kunnen we heerlijk achterover zitten in onze stoel en genieten van het wisselende landschap.

  We zetten de groepsreis voort richting het noorden van het eiland. Hier bevindt zich "Cueva de los Verde", de grotten van Lanzarote. Dit zijn niet zomaar grotten, maar lavagrotten van wel 6 kilometer lang. Onder begeleiding van een ervaren gids ontdekken we alle geheimen van de grot. We komen als echte "grot experts" naar buiten. Vanavond is er tijd om even rustig bij komen van alle indrukken bij de accommodatie. Wie heeft er nog een leuk spelletje meegenomen?
 • Duiken Groepsreis Lanzarote
  Dag 5 Een sprong in het diepe Flippers in de aanslag! We gaan vandaag de onderwaterwereld van de Atlantische oceaan ontdekken. Onder begeleiding van gecertificeerde instructeurs gaan we stap voor stap ons voorbereiden op een echte duik. Na genoeg oefening in het ondiepe, zullen we vandaag ook de diepte in gaan. Tijdens het scuba diven gaan we tot wel 6 meter diep. Onder het zee oppervlak verschijnt ineens een totaal andere wereld. Tussen het lavarif speelt zich een waar spektakel af, met prachtig koraal en vissoorten die je nog nooit gezien hebt.

 • Groepsreis vulkaan winterreis
  Dag 6 Op de top van de vulkaan Is iedereen weer helemaal fris en fruitig? Mooi! Vandaag staat (letterlijk) een van de hoogtepunten van deze groepsreis op het programma. We gaan de 'Caldera Blanca' beklimmen, de witte vulkaan van Lazarote. Het is een erg bijzondere verschijning, aangezien een stereotype vulkaan vaak zwart van kleur is door uitbarstingen. Een echte must-see voor de actieve reiziger. Onderweg naar boven komen we eerst nog langs een kleine krater, wat een indrukwekkend gezicht. Eenmaal boven worden we beloond met een adembenemend uitzicht. Hoe gaaf is het om op de rand van een echte vulkaan te staan? Er zijn maar weinig mensen die dat kunnen zeggen.
 • MTB Lanzarote groepsreis
  Dag 7 Actie op de mountainbike Een prachtige dag op het eiland is aangebroken. Vandaag is sensatie gegarandeerd op deze singlereis. We gaan het magische eiland verder verkennen met de mountainbike. Samen met een Nederlandse gids zoeken we een route uit die voor iedereen geschikt is. Laat de mountainbike tour maar beginnen en geniet van de prachtige omgeving. Na deze sportieve ontdekkingstocht is er tijd voor welverdiende ontspanning. Lekker luieren met een boek of te voet het dorpje even in. Heeft iemand al een leuk restaurantje gevonden waar we deze fantastische reis vanavond met zijn allen goed kunnen afsluiten?
 • groepsreis vliegtuig eiland
  Dag 8 Adios Lanzarote Aan al het mooie komt een einde. Zo ook aan deze actieve singlereis. Het was absoluut een vakantie waar nog veel aan terug gedacht gaat worden. Hoe gaaf was het om een eiland op zoveel verschillende manier te verkennen? We pakken onze spullen en gaan richting het vliegveld van Lanzarote. Eenmaal in het vliegtuig kunnen we nog een keer genieten van het spectaculaire landschap vanuit de lucht. Lanzarote wat ben je mooi.

  Vliegtijden voor vertrekdatum 22-01-2022
  Heenvlucht 22 januari: Vertrek 07:55 uur - aankomst 11:20 uur
  Terugvlucht 29 januari: Vertrek 12:00 uur - aankomst 17:30 uur

  Vliegtijden voor vertrekdatum 29-01-2022
  Heenvlucht 29 januari: Vertrek 07:55 uur - aankomst 11:20 uur
  Terugvlucht 05 februari: Vertrek 12:00 uur - aankomst 17:30 uur

  * Let op; de vluchttijden en de planning van activiteiten zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

  Bij noSun staan wij, net als jij, te popelen om op reis te gaan! Zoals je waarschijnlijk al hebt vernomen via https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen kan deze reis gewoon doorgaan. Hoe fijn is dat? Waarschijnlijk zijn er wel inreisbeperkingen. Wat deze precies zijn kun je vinden op bovenstaande website.

  Omdat wij bij noSun het nogal een persoonlijke kwestie vinden, hoeven wij niet te weten of je gevaccineerd bent of dat je covid-19 doorlopen hebt. Wij gaan ervan uit dat je op de hoogte bent van de laatste richtlijnen van het ontvangende land en op de dag van vertrek voldoet aan de inreis-richtlijnen en dat je de noodzakelijke testbewijzen bij je hebt.

  Keer je terug uit een land met een geel reisadvies, dan heb je een corona- of vaccinatiebewijs nodig. Dat kan via een volledige vaccinatie die een geldige QR-code geeft in de CoronaCheck-app. Anderen moeten zich in het vakantieland laten testen. De PCR-test mag maximaal 48 uur oud zijn, een antigeentest maximaal 24 uur. Hier zal ruimte in het programma voor gemaakt worden, mocht dit nodig zijn.

Ik ga graag mee met Winterzon op het magische Lanzarote (noSun Garantie)

Beleef het magische vulkaaneiland Lanzarote op een hele avontuurlijke en actieve wijze

Boek deze reis

Accommodaties

Apartamentos Tisalaya

Omschrijving: Apartementos Tisalaya is ideaal gelegen op loop afstand van Puerto del Carmen. Elke kamer heeft een eigen terras of balkon. Ook is er in elke kamer een volledig uitgeruste keuken aanwezig. In de loze uurtjes kun je gebruik maken van de gratis sportschool in het complex. Toch liever een drankje? Dat kan ook in de bar van Apartementos Tisalaya! Kortom een comfortabele accommodatie.

Slaapsituatie: Je slaapt met maximaal 1 medereiziger op een kamer met aparte bedden.

Verzekeringen

Annuleringsverzekering

Je verheugt je op jouw vakantie. Eindelijk ertussenuit! En je hebt het verdiend. Maar wat als er plotseling iets tussenkomt en je jouw vakantie eerder moet beëindigen, of zelfs helemaal moet annuleren? De Kortlopende Annuleringsverzekering van de Europeesche vergoedt de gevolgen. Hiermee ben je zowel voor als tijdens de reis beschermd tegen de kosten van annulering en ongebruikte reisdagen.
noSun kiest voor de Allrisk Annuleringsverzekering. Hiermee kun je zowel voor als tijdens je reis zelf bepalen om welke reden je niet (meer) op vakantie wilt/kunt. Wist je dat ontslag, (ongeplande) verhuizing, ziekte of overlijden van naasten, schade aan jouw huis of bedrijf allemaal verzekerd zijn? Voor de precieze uitleg verwijzen we graag naar de voorwaarden.

Reisverzekering

Wie reist, wil vrijheid. Ontspanning. Nieuwe ervaringen opdoen. Soms zijn dat niet de ervaringen die je verwacht. Dan is het prettig als je kunt terugvallen op een goede reisverzekering. De Kortlopende Reisverzekering van de Europeesche is er voor elke vakantie en elke reis.

Een reisverzekering dekt eventuele schade die je oploopt tijdens jouw vakantie, door diefstal, een ongeval of opname in het ziekenhuis. Maar ook noodhulp zoals van de brandweer of een helikopter. Met de reisverzekering van de Europeesche sta je er nooit alleen voor en ben je uitstekend beschermd tegen de gevolgen. De Europeesche Hulplijn staat dag en nacht voor je klaar om je in jouw eigen taal te helpen bij pech, ongeval of ziekte. Onvoorziene kosten, zoals extra reis- en verblijfkosten en telecommunicatiekosten, zijn standaard meeverzekerd.

Wat neem je mee?

 • Een dagrugzak van ongeveer 20 liter (zorg er in elk geval voor dat hij groot genoeg is voor een warme trui, regenjas, lunchpakket, flesje water en bijvoorbeeld je fotocamera)
 • Regenkleding (regenjas en -broek, geen poncho!)
 • Thermoshirt + windjack (voor het fietsen/wandelen)
 • (Synthetische) T-shirts of sporthemden
 • Zwemkleding en handdoek
 • Ingelopen, waterdichte (ingevette) wandelschoenen met voldoende profiel (type B/C)
 • Reserve veters, wandelsokken
 • Slippers en/of sportschoenen
 • Lange wandelbroek (geen spijkerbroek i.v.m. langzaam drogen en schuren)
 • Korte broek, trainingsbroek en/of joggingbroek
 • Ondergoed en sokken
 • EHBO-setje, inclusief blarenpleisters
 • Toilettas met inhoud
 • Belangrijke medicijnen met bijsluiter, geneesmiddelenpaspoort
 • Drinkfles met een inhoud van minimaal 1 liter
 • Broodtrommel - Voor lunchpakket
 • Zonnebrandolie, lippenbescherming, zonnebril, petje
 • Paspoort/identiteitskaart
 • Mondkapje(s)
 • Optioneel:
 • Zaklamp
 • Verrekijker
 • Fotocamera
 • Reserve bril/lenzen
 • Leesboek, gezelschapsspelletje, muziek
 • Powerbank
 • Regenhoes voor je rugzak of drypacks zodat de inhoud droog blijft

Vertrekdata

Rangschikken op:

Vertrekdatum: 22 januari 2022
Groepssamenstelling
Bekijk samenstelling

Beschikbaarheid
Nog enkele plaatsen beschikbaar

Reisbegeleiders
Brigitte
Gegarandeerd vertrek €1.599,- Boek deze datum
Winterzon op het magische Lanzarote (noSun Garantie) van 22-01-2022 tot 29-01-2022 Vertrekdatum: 22 januari 2022
Geslacht
Mannen
Vrouwen
Leeftijd
20 - 29
30 - 39
40 - 49
50 - 59
Ga je met ons mee? Boek nu
Vertrekdatum: 29 januari 2022
Groepssamenstelling
Bekijk samenstelling

Beschikbaarheid
Nog enkele plaatsen beschikbaar

Reisbegeleiders
Brigitte
Gegarandeerd vertrek €1.599,- Boek deze datum
Winterzon op het magische Lanzarote (noSun Garantie) van 29-01-2022 tot 05-02-2022 Vertrekdatum: 29 januari 2022
Geslacht
Mannen
Vrouwen
Leeftijd
20 - 29
30 - 39
40 - 49
50 - 59
Ga je met ons mee? Boek nu

Reisinformatie wel/niet inbegrepen

 • Wel inbegrepen:
 • Retourvlucht Amsterdam - Lanzarote inclusief 20 kg bagage
 • 7 overnachtingen in 3 sterren Apartamentos Tisalaya obv 2 personen per kamer
 • Mountainbike tocht met gids
 • Scuba diving (geen ervaring vereist)
 • Kayakken met gids
 • Entree grotten
 • Entree Timanfaya National Park
 • Mooie wandeltochten
 • Vervoer op Lanzarote
 • Enthousiaste Nederlandse reisbegeleiding
Toon meer
 • Niet inbegrepen:
 • PCR- test Covid-19
 • Optionele activiteiten
 • Persoonlijke uitgaven
 • Maaltijden (tijdens deze groepsreis zullen de maaltijden voornamelijk buiten de deur genuttigd worden, houd hierom rekening met 15-20 euro per dag)
 • Annuleringsverzekering
 • Reisverzekering
 • Bijdrage calamiteitenfonds (€2,50 per boeking van max. 9 personen)
 • Reserveringskosten (€30 per boeking)
 • Fooi voor de reisbegeleider, niet verplicht
Toon meer

Ik ga graag mee met Winterzon op het magische Lanzarote (noSun Garantie)

Beleef het magische vulkaaneiland Lanzarote op een hele avontuurlijke en actieve wijze

Boek deze reis
96% van onze reizigers boekt alleen
Beste actieve aanbieder volgens Zoover & Reisgraag Awards
noSun reisbegeleiders krijgen een 9,4
Kleine groepen van 20-59 jarigen