Verzekeringen


Reis- en annuleringsverzekering

Wie reist, wil vrijheid. Ontspanning. Nieuwe ervaringen opdoen. Soms gebeuren er echter dingen waardoor je reis anders loopt dan verwacht. Dan is het prettig als je kunt terugvallen op een goede reisverzekering. Als je met noSun op reis wilt, is het hebben van een reisverzekering bovendien verplicht. Een reisverzekering dekt eventuele schade die je oploopt tijdens jouw vakantie, door diefstal, een ongeval of opname in het ziekenhuis. Maar ook noodhulp zoals van de brandweer of een helikopter. noSun werkt hiervoor samen met de A.S.R. Verzekeringen (voorheen Europeesche Verzekeringen). Met de reisverzekering van de A.S.R. Verzekeringen sta je er nooit alleen voor en ben je uitstekend beschermd tegen de gevolgen. De A.S.R. Verzekeringen Hulplijn staat dag en nacht voor je klaar om je in jouw eigen taal te helpen bij pech, ongeval of ziekte. Onvoorziene kosten, zoals extra reis- en verblijfkosten en telecommunicatiekosten, zijn standaard meeverzekerd.

Niet verplicht, maar wel handig wanneer er plotseling iets gebeurt waardoor je jouw vakantie eerder moet beëindigen of zelfs helemaal moet annuleren, is een annuleringsverzekering. Hiermee ben je zowel voor als tijdens de reis beschermd tegen de kosten van annulering en ongebruikte reisdagen. noSun kiest voor de Allrisk Annuleringsverzekering van de A.S.R. Verzekeringen. Tot zeven dagen na het boeken van een reis, kun je de annuleringsverzekering van de A.S.R. Verzekeringen via ons afsluiten.

Met deze extra voorzorgsmaatregelen kun je toeleven naar een welverdiende vakantie en ben je ook nog eens goed verzekerd als er onderweg iets gebeurt!

De kosten voor een reis- en/of annuleringsverzekering zijn afhankelijk van de reisduur en reissom.

 

Afkoop eigen risico sneeuwscooter

Je hebt een groepsreis geboekt naar winterwonderland en er staat een sneeuwscootertocht op het programma: super tof! Tegelijkertijd heb je zo’n apparaat nog nooit bestuurd, dus hoewel je ernaar uit kijkt, vind je het ook wel spannend. Reizigers met een autorijbewijs mogen tijdens de winterreizen van noSun een sneeuwscooter besturen, maar hoe goed sommigen hun stuurkunsten ook zijn: een ongeluk zit in een klein hoekje! Daarom kun je er bij het boeken van onze winter groepsreizen voor kiezen het eigen risico dat je hebt wanneer je op een sneeuwscooter stapt, af te kopen. Als je tijdens de sneeuwscootersafari schade veroorzaakt aan de sneeuwscooter, betaalt noSun je de herstelkosten tot aan een bedrag van €1.000,00 (het bedrag van je eigen risico). Je betaalt zelf deze kosten aan de verhuurder van de sneeuwscooter. Nadat wij van jou een bewijs van betaling hebben ontvangen maken wij het bedrag aan je over. Handig toch! 

sneeuwscooter-winter-groepsreizen