Ga op singlereis met noSun

Niet verplicht, maar wel handig wanneer er plotseling iets gebeurt waardoor je jouw vakantie eerder moet beëindigen of zelfs helemaal moet annuleren, is een annuleringsverzekering. Hiermee ben je zowel voor als tijdens de reis beschermd tegen de kosten van annulering en ongebruikte reisdagen. noSun kiest voor de Allrisk Annuleringsverzekering van de A.S.R. Verzekeringen. Tot zeven dagen na het boeken van een reis, kun je de annuleringsverzekering van de A.S.R. Verzekeringen via ons afsluiten.

Met deze extra voorzorgsmaatregelen kun je toeleven naar een welverdiende vakantie en ben je ook nog eens goed verzekerd als er onderweg iets gebeurt!

De kosten voor een reis- en/of annuleringsverzekering zijn afhankelijk van de reisduur en reissom.

Neem contact met ons op

Afkoop eigen risico sneeuwscooter

Je hebt een groepsreis geboekt naar winterwonderland en er staat een sneeuwscootertocht op het programma: super tof! Tegelijkertijd heb je zo’n apparaat nog nooit bestuurd, dus hoewel je ernaar uit kijkt, vind je het ook wel spannend. Reizigers met een autorijbewijs mogen tijdens de winterreizen van noSun een sneeuwscooter besturen, maar hoe goed sommigen hun stuurkunsten ook zijn: een ongeluk zit in een klein hoekje! Daarom kun je er bij het boeken van onze winter groepsreizen voor kiezen het eigen risico dat je hebt wanneer je op een sneeuwscooter stapt, af te kopen. Als je tijdens de sneeuwscootersafari schade veroorzaakt aan de sneeuwscooter, betaalt noSun je de herstelkosten tot aan een bedrag van €1.000,00 (het bedrag van je eigen risico). Je betaalt zelf deze kosten aan de verhuurder van de sneeuwscooter. Nadat wij van jou een bewijs van betaling hebben ontvangen maken wij het bedrag aan je over. Handig toch! 

  • Nobeach//
  • Nomassa//
  • Nobullshit//
  • Notinder//

Populaire noSun
reisthema's

Beleef jouw vakantie met noSun op de manier zoals jij dat wil. Wil je een hele week hiken in Noorwegen of liever een actieve vakantie in Zwitserland, je hele reis per kano over het water begeven of wildkamperen in Zweden. Één ding hebben alle onze singlereizen in ieder geval gemeen; actief bezig zijn, avontuur, leuke reisgenoten en een mooie natuur staan centraal!

Zipline-bovec

Ontdek de favoriete Singles trip van

Reisbegeleider Bregje

Lees meer >

Ontdek de favoriete Singles trip van Reisbegeleider Bart Lees meer >

Ontdek de favoriete Singles trip van Reisbegeleider Froukje Lees meer >

Ontdek de favoriete Singles trip van Reisbegeleider Tom Lees meer >

Populaire
reizen bij noSun

User Check

Word reisleider bij noSun

Denk je jouw enthousiasme over één of meerdere van onze bestemmingen over te kunnen brengen op een groep? Dan willen we je graag uitnodigen om te solliciteren naar de functie van reisbegeleider groepsreizen!

Calendar

Handige reiskalender

Heb je al besloten in welke periode je op vakantie gaat? Met behulp van de noSun reiskalender kun je makkelijk zien welke singlereizen op welk moment in het jaar vertrekken. We reizen het hele jaar door, alle seizoenen komen aan bod.

Bekend van

Image 1

Image 2

Image 3

Image 4

Image 5

Image 6

Image 7