Groepsreizen Noorwegen


Outdoor en Avontuurlijke groepreis in Noorwegen

Noorwegen is een land waar je de meest bijzondere natuurfenomenen kunt zien. Vaak denken mensen gelijk aan de indrukwekkende fjorden, maar er is nog veel meer te zien in dit land. Gletsjers, hoge watervallen, immens uitgestrekte landschappen: je kijkt je ogen uit. Kortom, dit alles maakt Noorwegen tot een ideaal land voor een groepsrondreis. Zoals je van No Sun gewend bent, zit een groepsrondreis door Noorwegen boordevol leuke activiteiten vol actie. Je zit niet stil tijdens onze vakanties. Twee weken lang ben je geheel outdoor, van de activiteiten tot aan het slapen. Jazeker, er gaat gekampeerd worden! Trek je beste wandelschoenen maar alvast uit de kast, want we gaan flink stappen zetten tijdens deze groepsrondreis in Noorwegen!

Groepsreis Noorwegen: veel actie en avontuur

Waar de één een vakantie een geschikt moment vindt om lekker langs het zwembad te luieren in de zon, houdt de ander juist van actie en avontuur. Actief bezig zijn, geen enkele dag stil zitten: dat is hoe een vakantie er uit hoort te zien. Wij van No Sun zijn het daar helemaal mee eens, en organiseren dan ook diverse actieve vakanties met uiteenlopende bestemmingen. Zo kun je kiezen voor een groepsreis naar Noorwegen. En het leuke is: je hebt ook nog eens de keuze. Zo kun je kiezen voor een wandelvakantie van twee weken waarin je diverse facetten van de schitterende natuur van dit land ontdekt. Maar je kunt ook kiezen voor een avontuur van 8 dagen in winterwonderland. Aan jou de keuze. Interesse? Lees dan snel verder!

 • icon singlerondreis Lastminute
 • icon locatie alleen op vakantie Noorwegen
 • icon single reizen last minute 13 dagen
Vanaf: €1875,-
Excl. €42,50,- bijkomende kosten per boeking
Groepsreis avontuurlijk & outdoor Noorwegen Ontdek volop in actie en avontuur deze groepsreis Noorwegen. Je vindt tijdens deze rondreis de mooiste plekjes die anderen niet kennen. Bekijk reis
 • icon singlerondreis Lastminute
 • icon locatie alleen op vakantie Noorwegen
 • icon single reizen last minute 8 dagen
Vanaf: €1625,-
Excl. €42,50,- bijkomende kosten per boeking
Avontuurlijke 8-daagse groepsreis Noorwegen Inspanning en ontspanning staan centraal tijdens deze kampeerweek in Noorwegen. Bekijk reis
 • icon singlerondreis Lastminute
 • icon locatie alleen op vakantie Noorwegen
 • icon single reizen last minute 8 dagen
Vanaf: €1249,-
Excl. €42,50,- bijkomende kosten per boeking
Wandeltrekking op de Hardangervidda Overgeleverd aan de Noorse natuur, jezelf en je groepsgenoten Bekijk reis

Een aantal feitjes over Noorwegen

Wat moet je zoal weten over dit land?

– Noorwegen behoort tot Scandinavië. Andere landen die hierbij horen zijn Zweden, Denemarken, Finland en IJsland.

– Denk je aan Noorwegen, dan denk je waarschijnlijk aan de volgende dingen: fjorden, gletsjers, Vikings, trollen en indrukwekkende landschappen. Sommige van deze elementen zie je ook terug in de lokale cultuur.

– Als je fan bent van indrukwekkende landschappen en een oogverblindend mooie natuur, is Noorwegen het land voor jou. Voor welke reis je ook kiest, een trip naar één van de mooie nationale parken van dit land zal niet ontbreken. 

– Noorwegen is tevens een goede bestemming als je houdt van uitdagende wandeltochten. Misschien wel het beste voorbeeld hiervan is Preikestolen. Maar als je eenmaal boven bent, kun je genieten van een onvergetelijk uitzicht over de fjorden.

– De Noorse kust is 25.000 km lang. Deze gaan we zeker bekijken!

noSun biedt meerdere groepsreizen aan

Wij bieden meerdere groepsreizen naar Noorwegen aan. Zo kun je kiezen voor een trektocht van twee weken over de Hardangervidda. Daarnaast kun je kiezen voor een kampeerreis door dit land. Heerlijk de hele tijd buiten zijn! Heb je altijd al een keer Spitsbergen willen zien? Dan kies je voor de 8-daagse expeditie hiernaartoe. Tot slot kun je tijdens de wintermaanden kiezen voor een 8-daagse vakantie naar Noorwegen gevuld met verscheidene activiteiten.

Wat moet je weten over de groepsreis naar Noorwegen?

Een aantal feitjes over de groepsreis door Noorwegen van NoSun onder elkaar gezet:

 • Tijdens een rondreis ga je een land, of een groot gebied van een land, verkennen. Je bent continu on the move. Er is geen vaste standplaats, elke avond kampeer je ergens anders. Op deze manier zie je verschillende facetten van een land. Wat ons betreft is er geen betere manier om een land echt te leren kennen.
 • Deze rondreis voer je uit samen met een groep. No Sun vakanties zijn actief en trekken hierdoor vaak personen aan met vergelijkbare karakters. Onze groepsreizen zijn dan ook altijd zeer gezellig!
 • Aan een groepsreis mag je met meerdere personen deelnemen. Natuurlijk mag je ook in je eentje deelnemen aan deze reis, maar dat hoeft niet. Zo kun je samen met je echtgenoot, partner, kind(eren) of met vrienden deze reis ondernemen. 
 • Genieten met een grote G, daar staan wij voor. Wij willen dan ook dat je nergens over hoeft in te zetten tijdens deze reis. Wij organiseren alles voor je: de tocht, het traject, de begeleiding, de activiteiten en de plekken waar we gaan kamperen. Jij hoeft nergens naar om te kijken en nooit rekenen wij hiervoor extra kosten. Dat is wel zo eerlijk.

Informatie over groepsreizen naar Noorwegen

Inleiding

Ontdek het prachtige Noorwegen!

Ga mee en ontdek Noorwegen, het land van de fjorden, bergen, vikingen en de bekende Noorse trollen! Ervaar de grootsheid van de natuur met een actieve groepsreis. Noorwegen is de ideale bestemming om je innerlijke rust te vinden, te genieten van ongelofelijke vergezichten en jezelf te pushen je grenzen te verleggen op weg naar de Kjeragbolten en Preikestolen.

Singlereizen naar Noorwegen? Singles vragen zich wel eens af of het voor hen wel aantrekkelijk is om met een single reis mee te gaan. Weet je, dat is het zeker! Het grote voordeel: je bent niet alleen. Van pittige wandeltochten tot het koken van een heerlijke avondmaaltijd: alles doe je samen met anderen waardoor je fantastische herinneringen verzamelt die je met anderen kunt delen! Als single ben je in een noSun groep nooit alleen, zeker ook omdat het grootste gedeelte van de reizigers alleen boekt. Ga mee op single vakantie naar Noorwegen.

Taal & Cultuur

In Noorwegen spreekt men Noors. Hoewel sommige Noorse woorden op het Nederlands lijken, is het voor ons toch een lastige taal om te leren! Gelukkig kun je er ook met Engels goed uit de voeten.

Noren hebben een sterke band met de natuur, zijn zeer sportief en passen hun activiteiten aan de seizoenen aan. In de zomer gaan ze bijvoorbeeld hiken en kanoën, terwijl in de winter schaatsen en skiën vaak op het programma staan.

Natuur, klimaat & beste reistijd

Noorwegen is het land van meren, bossen, bergen en fjorden. Deze zijn karakteristiek voor het Scandinavische land, dus hier kun je tijdens je groepsreis volop van genieten!

In Noorwegen vindt je veel dieren, zoals elanden, rendieren, lynxen en zelfs beren! De kans dat je een beer tegen zult komen is erg klein, maar wie weet behoor je tot de gelukkig spotters!

In de winter valt er in Noorwegen veel sneeuw: ideaal voor aan avontuurlijke winterreis. Hoewel de dagen ’s winters kort zijn, is er (als je niet te noordelijk gaat) nog voldoende daglicht om toffe activiteiten te ondernemen. In de zomer is het in het midden en zuiden gemiddeld zo’n 22 graden, ideaal dus voor een rondreis met minibus en tent! Hoe noordelijker je gaat, hoe kouder het wordt.

Reisdocumenten

Als je met onze singlereis naar Noorwegen gaat, dien je in het bezit te zijn van een geldig paspoort of een geldige identiteitskaart. Je paspoort of identiteitskaart dient geldig te zijn tot minimaal de dag waarop je terug naar huis reist.

Verzekeringen

Als je met noSun op reis wilt, is het verplicht over een reisverzekering te beschikken. noSun werkt hiervoor samen met de Europeesche Verzekeringen. Als je nog geen reis- en/of annuleringsverzekering hebt, kun je die bij je boeking via ons afsluiten. Je kunt hiervoor kiezen uit een kortlopende of doorlopende verzekering. Wat je het beste kunt doen, is sterk afhankelijk van je reisgedrag: als je weinig reist, kun je beter de kortlopende verzekering afsluiten. Ga je echter veel op reis dan doe je er goed aan een doorlopende verzekering af te sluiten. Twijfel je? Neem dan gerust contact met ons op, we zitten voor je klaar!

Let op: een annuleringsverzekering kun je tot maximaal 7 dagen na boeking afsluiten, daarna is dit via noSun bij de Europeesche niet meer mogelijk.

Geldzaken & Elektriciteit

Boodschappen doen, een kaartje naar huis sturen of je groepsgenoten tijdens jullie singlevakantie op een drankje trakteren? In Noorwegen betaal je met de Noorse Kroon, 9 Noorse Kronen is ongeveer 1 Euro.

De stekkers en stopcontacten in Noorwegen zijn hetzelfde als bij ons, dus de accu van je fotocamera opladen kan gewoon met de normale stekker. Er is niet op alle campings elektriciteit, voor die gevallen is het handig een powerbank mee te nemen.

Wist je dat..

.. het in Noorwegen gewoonte is om je schoenen uit te trekken als je bij iemand thuis binnen komt?

.. de Noorse kust is ruim 25.000 km lang!

.. ze in Noorwegen het allemansrecht kennen? Heel handig, want mede hierdoor mag je overal je tentje neerzetten om te wildkamperen!