Singlereizen


Singlereizen van noSun zijn actieve groepsreizen

Singlereizen van noSun zijn groepsreizen

Singlereizen? Wij noemen onze vakanties liever anders...

Want singlereizen van noSun zijn ook voor niet-singles! Je gaat alleen, maar bent toch samen. Ontmoet nieuwe mensen en sluit vriendschappen terwijl je de landen en culturen van Europa, of daarbuiten, ontdekt. Daarom spreken wij liever met de term ‘groepsreizen’.

Vind jouw singlereis

 

Je hoeft niet alleenstaand te zijn om mee te gaan

Allereerst helpen we uit de wereld dat onze singlereizen alleen maar voor alleenstaanden worden georganiseerd. ‘Single’ wil namelijk niet zeggen dat je ‘vrijgezel’ moet zijn. Misschien wil je gewoon eens een keer op vakantie zonder vrienden of familie, maar wel met een reisgezelschap. Of zoek je gelijkgestemden die met jou elke sportieve uitdaging aandurven.

Ons doel is dus niet om je te koppelen aan andere singles – we zijn geen datingbureau. Je gaat met ons op reis voor ontspanning. Dus als je toevallig vlak voor vertrek ‘de ware’ ontmoet, kun je nog gerust met ons mee! Misschien wil je maatje zelfs wel mee.

Ontdek de actieve singlereis die bij jou past

Als je tijdens je vakantie graag raft, wandelt of fietst en zo nu en dan van een portie adrenaline houdt, bekijk dan eens de avontuurlijke single reizen van noSun. Wij richten ons op actieve reizigers die graag op een ongedwongen en gezellige manier vakantie vieren. Je maakt kennis met nieuwe (en gelijkgestemde) mensen en deelt je reisbelevenissen met de rest van de groep.

Samen met onze Nederlandssprekende reisleiding reis je naar de leukste bestemmingen. Stap in het vliegtuig naar Bosnië om de Balkan te verkennen of maak een avontuurlijke rondreis door IJsland waar je een wandeling maakt bij de Myrdalsjokull gletsjer. Of verblijf in Finland om te kajakken, wildkamperen en mountainbiken. Gaat jouw voorkeur toch uit naar een bestemming buiten Europa? Dan nemen wij je graag mee naar Canada, voor een singlereis van maar liefst 16 dagen.

Met wie ga je op pad?

Als je graag alleen het avontuur opzoekt en tegelijkertijd nieuwe mensen ontmoet, dan zit je bij ons helemaal goed! Onze reizen zijn geschikt voor iedereen met een normale conditie en gezondheid. Je medereizigers hebben de leeftijd van 20 tot 45 of van 40 tot 59 jaar.

Heb je een actieve single reis op het oog maar wil je meer weten over de groepssamenstelling? Per reis geven wij een ‘sneak-peak’ van de samenstelling. Je krijgt alvast inzicht in de verdeling man/vrouw en ziet in welke leeftijdscategorie jouw reisgenoten vallen. Dat helpt je misschien in het maken van een keuze! Blijf je twijfelen, schroom dan ook niet om je vragen via chat aan ons te stellen: we helpen je graag!

De voordelen van onze georganiseerde single reizen

Als je met noSun op reis gaat, dan is alles voor je geregeld:

  • 1. De accommodatie(s),
  • 2. het transport,
  • 3. de activiteiten,
  • 4. en soms zelfs het eten en het drinken.

Jij geniet optimaal van de reis omdat je nergens aan hoeft te denken (behalve aan je eigen bagage!). Ook kun je naast het geplande programma gerust je eigen ding doen.

Voor het eerst alleen op vakantie? Een paar slimme tips!

Vind je het spannend om alleen te gaan? Dat begrijpen wij helemaal! Maar maak je geen zorgen: de spanning neemt snel af en maakt plaats voor een fijn vakantiegevoel.

Wij geven je alvast een paar tips om het fijne vakantiegevoel op te roepen:

  • Vergeet niet: je bent niet de enige! Je leert gelijkgestemden kennen die openstaan voor nieuwe contacten. En, zij vinden het waarschijnlijk net zo spannend als jij.
  • Neem een bekende van je mee (als je écht niet alleen wilt gaan).
  • Ga naar een van onze kennismakingsreizen in de Ardennen. Deze singlereizen zijn speciaal georganiseerd voor mensen die voor het eerst op groepsreis gaan.
  • Maak vooraf kennis met de groep. Nadat je hebt geboekt en zodra de reis is bevestigd, ontvang je van ons informatie over een besloten forum. Hier kun je alvast kennismaken met de deelnemers van jouw groep.

Verdiep je alvast in je reis. Maak gebruik van onze handige vakantiechecklist en verdiep je alvast in je vakantiebestemming. Dan weet je in elk geval wat je ongeveer te wachten staat.

Weet je nog niet precies wat het verschil is tussen een singlereis en groepsreis? Of wil je weten of een singlereis wel echt iets voor jou is? Op ons blog vertellen je graag meer over die onderwerpen, dus laat je inspireren!

Bekijk direct onze groepsreizen

Wat onze reizigers zeggen

beoordeling 4.6 van 5 sterren gebaseerd op 149 individuele klant beoordelingen op facebook nosun avontuurlijk

5 sterren review noSun single reizen avontuurlijk

5 sterren review noSun single reis avontuurlijk

In de afgelopen 15 jaar maakten vele duizenden reizigers met noSun een groepsreis

5 sterren review noSun singlereis avontuurlijk

5 sterren review nosun singlereizen avontuurlijk

5 sterren review noSun groepsreis avontuurlijk

Bekijk direct al onze toffe singlereizen en groepsreizen