Singlereizen


Singlereizen van noSun zijn groepsreizen

Singlereizen van noSun zijn groepsreizen

Singlereizen? Wij noemen onze vakanties liever anders..

Want singlereizen van noSun zijn ook voor niet-singles! Je gaat alleen, maar bent toch samen. Ontmoet nieuwe mensen en sluit vriendschappen terwijl je de landen en culturen van Europa ontdekt. Daarom spreken wij liever met de term ‘groepsreizen’.

Je hoeft niet alleenstaand te zijn om mee te gaan

Allereerst helpen we uit de wereld dat onze singlereizen alleen maar voor alleenstaanden worden georganiseerd. ‘Single’ wil namelijk niet zeggen dat je ‘vrijgezel’ moet zijn. Misschien wil je gewoon eens een keer op vakantie zonder vrienden of familie, maar wel met een reisgezelschap. Of zoek je gelijkgestemden die met jou elke sportieve uitdaging aandurven.

Ons doel is dus niet om je te koppelen aan andere singles – we zijn geen datingbureau. Je gaat met ons op reis voor ontspanning. Dus als je toevallig vlak voor vertrek ‘de ware’ ontmoet, kun je nog gerust met ons mee! Misschien wil je maatje zelfs wel mee!

Bekijk direct onze groepsreizen

Ontdek de avontuurlijke singlereis die bij jou past

Als je tijdens je vakantie graag raft, wandelt of fietst en zo nu en dan van een portie adrenaline houdt, bekijk dan eens de reizen van noSun. Wij richten ons op actieve reizigers die graag op een ongedwongen en gezellige manier vakantie vieren. Je maakt kennis met nieuwe (en gelijkgestemde) mensen en deelt je reisbelevenissen met de rest van de groep.

Onze reizen zijn geschikt voor iedereen met een normale conditie en gezondheid. Je medereizigers hebben de leeftijd van 20 tot 45 of van 40 tot 59 jaar.

 

De voordelen van onze reizen

Als je met noSun op reis gaat, dan is alles voor je geregeld:

  • De accommodatie(s),
  • het transport,
  • de activiteiten,
  • en soms zelfs het eten en het drinken.

Jij geniet optimaal van de reis omdat je nergens aan hoeft te denken (behalve aan je eigen bagage!). Ook kun je naast het geplande programma gerust je eigen ding doen.

Vind je het spannend om alleen te gaan? Neem dan een bekende van je mee! Of ga naar een van onze kennismakingsreizen in de Ardennen. Deze reizen zijn speciaal georganiseerd voor mensen die voor het eerst op groepsreis gaan.

Bekijk direct onze groepsreizen

Wat onze reizigers zeggen

Beoordeling 4.6 van 5 sterren gebaseerd op 149 individuele klant beoordelingen op Facebook


In de afgelopen 15 jaar maakten vele duizenden reizigers met noSun een groepsreis

 Bekijk direct al onze toffe singlereizen en groepsreizen