Singlereizen


Singlereizen van noSun zijn groepsreizen

Singlereizen? Wij noemen het liever groepsreizen

Want singlereizen van noSun zijn ook voor niet-singles! Je gaat alleen, maar bent toch samen. Ontmoet nieuwe mensen en sluit vriendschappen terwijl je de landen en culturen van Europa ontdekt.

Allereerst helpen we uit de wereld dat onze singlereizen enkel voor alleenstaanden wordt georganiseerd. ‘Single’ wil niet zeggen dat je ‘vrijgezel’ moet zijn. Misschien wil je gewoon eens een keer op reis zonder vrienden of familie, maar wel met een reisgezelschap. Of kun je niemand vinden om samen een actieve vakantie te boeken, dus je zoekt gelijkgestemden die met jou elke sportieve uitdaging aandurven.

Tijdens de singlereizen van noSun word je dus niet gekoppeld aan andere singles – we zijn geen datingbureau. Je gaat met ons op reis voor ontspanning, om nieuwe mensen te leren kennen en om prachtige landen te ontdekken. Dus als je toevallig vlak voor vertrek ‘de ware’ ontmoet, kun je nog gerust met ons mee! Misschien krijg je je maatje zelfs wel zo ver dat ‘ie meegaat!

Onze groepsreizen

Als je tijdens je vakantie graag raft, wandelt of fietst en zo nu en dan van een portie adrenaline houdt, bekijk dan eens de groepsreizen van noSun. Onze groepsreizen worden georganiseerd voor actieve reizigers die graag op een ongedwongen en gezellige manier willen reizen. Je maakt kennis met nieuwe (en gelijkgestemde) mensen en deelt je reisbelevenissen met de rest van de groep.

Onze reizen zijn geschikt voor iedereen met een normale conditie en gezondheid. Je medereizigers hebben de leeftijd van 20 tot 45 of van 40 tot 59 jaar.

De voordelen van onze singlereizen

Als je met noSun op groeps- en singlereis gaat, dan is alles voor je geregeld. Van de accommodatie en het transport tot de activiteiten. Bij sommige reizen is zelf het eten en het drinken inbegrepen. Jij hoeft tijdens je vakantie nergens aan te denken (oké, wel aan eigen bagage, natuurlijk!) zodat je optimaal geniet van de reis! Ook houd je naast de gezamenlijke activiteiten en het geplande programma voldoende tijd over om je eigen ding te doen.

Als je het toch te spannend vindt om helemaal in je eentje te gaan, dan kun je bij noSun altijd een bekende van je meenemen! Of je gaat naar een van onze kennismakingsreizen in de Ardennen. Deze reizen zijn er speciaal voor als je voor het eerst en groepsreis of singlereis gaat maken.

Onze groepsreizen