Singlereizen


Singlereizen van noSun zijn actieve groepsreizen

 • Bestemmingen
 • Reistype

Singlereizen van noSun zijn groepsreizen

Singlereizen? Wij noemen onze vakanties liever anders...

Want singlereizen van noSun zijn ook voor niet-singles! Je gaat alleen, maar bent toch samen. Ontmoet nieuwe mensen en sluit vriendschappen terwijl je de landen en culturen van Europa, of daarbuiten, ontdekt. Daarom spreken wij liever met de term ‘groepsreizen’.

Vind jouw singlereis

 

Je hoeft niet alleenstaand te zijn om mee te gaan

Allereerst helpen we uit de wereld dat onze single reizen alleen maar voor alleenstaanden worden georganiseerd. ‘Single’ wil namelijk niet zeggen dat je ‘vrijgezel’ moet zijn. Single op reis kan soms wat zielig klinken.

Misschien wil je gewoon eens een keer op vakantie zonder vrienden of familie, je man ff lekker thuis laten, maar wel met een reisgezelschap. Of zoek je gelijkgestemden die met jou elke sportieve uitdaging aandurven.

Ons doel is dus niet om je te koppelen aan andere singles we zijn geen datingbureau. Je gaat met ons op reis voor ontspanning. Dus als je toevallig vlak voor vertrek ‘de ware’ ontmoet, kun je nog gerust met ons mee! Misschien wil je maatje zelfs wel mee. Maar je weet het nooit natuurlijk. Misschien tref je op reis wel iemand.

 

Ontdek de actieve singlereis die bij jou past

Als je tijdens je vakantie graag raft, wandelt of fietst en zo nu en dan van een portie adrenaline houdt, stop dan met je zoeken. Dan ben je goed bij de avontuurlijke single reizen van noSun Groepsreizen en Singlereizen. Wij richten ons op actieve reizigers die graag op een ongedwongen en gezellige manier vakantie vieren. Je maakt kennis met nieuwe (en gelijkgestemde) mensen en deelt je reisbelevenissen met de rest van de groep.

Samen met onze Nederlandssprekende reisleiding reis je naar de leukste bestemmingen. Stap in het vliegtuig naar Bosnië om de Balkan te verkennen of maak een avontuurlijke rondreis door IJsland waar je een wandeling maakt op de Myrdalsjokull gletsjer. Of verblijf in Finland om te kajakken, wildkamperen en mountainbiken. Gaat jouw voorkeur toch uit naar een bestemming buiten Europa? Dan nemen wij je graag mee naar zomer of winter tijdens een singlereis NoorwegenZweden, de Alpen in Oostenrijk of stretch die zomer tijdens een singelreis in Italië.

Met wie ga je op pad?

Als je graag alleen het avontuur opzoekt en tegelijkertijd nieuwe mensen ontmoet, dan zit je bij ons helemaal goed! Onze single reizen zijn geschikt voor iedereen met een normale conditie en gezondheid. Je medereizigers hebben de leeftijd van 20 tot 59 jaar.

Heb je een actieve single reis op het oog maar wil je meer weten over de groepssamenstelling? Per reis geven wij een ‘sneak-peak’ van de samenstelling. Je krijgt alvast inzicht in de verdeling man/vrouw en ziet in welke leeftijdscategorie jouw reisgenoten vallen. Dat helpt je zeker in het maken van de juiste keuze! Blijf je twijfelen, schroom dan ook niet om je vragen via chat of telefonisch aan ons te stellen: we helpen je graag bij het kiezen van de beste single reizen!

De voordelen van onze georganiseerde single reizen voor vakanties

Als je met noSun op single reis gaat, dan is alles voor je geregeld:

 • 1. De accommodatie(s),
 • 2. het transport,
 • 3. de activiteiten,
 • 4. en soms zelfs het eten en het drinken.

Er zijn dus geen onverwachtte kosten, zoals bij veel goedkope singlereizen. Bij noSun is alles gewoon inbegrepen, wel zo fijn.

Je geniet optimaal van de reis omdat je nergens aan hoeft te denken (behalve aan je eigen bagage!). Ook kun je naast het geplande programma gerust je eigen ding doen. Maak je daarover maar geen zorgen.

Voor het eerst alleen op vakantie en zoek je single reizen? Een paar slimme tips!

Vind je het spannend om alleen op single reis te gaan? Dat begrijpen we helemaal! Maar maak je geen zorgen: de spanning neemt snel af en maakt plaats voor een fijn vakantiegevoel.

Wij geven je alvast een paar tips om het fijne vakantiegevoel op te roepen:

 • Vergeet niet: je bent niet de enige! Je leert gelijkgestemden kennen die openstaan voor nieuwe contacten. En, zij vinden het waarschijnlijk net zo spannend als jij.
 • Neem een bekende van je mee (als je écht niet alleen wilt gaan).
 • Ga naar een van onze kennismakingsreizen in de Ardennen. Deze singlereizen zijn speciaal georganiseerd voor mensen die voor het eerst als single op reis gaan.
 • Maak vooraf kennis met de groep. Nadat je hebt geboekt en zodra de reis is bevestigd, ontvang je van ons informatie over een besloten forum. Hier kun je alvast kennismaken met de deelnemers van jouw groep.
 • Verdiep je alvast in je reis. Maak gebruik van onze handige vakantiechecklist en verdiep je alvast in je vakantiebestemming. Dan weet je in elk geval wat je ongeveer te wachten staat.

Weet je nog niet precies wat het verschil is tussen een singlereis en groepsreis? Of wil je weten of een singlereis wel echt iets voor jou is? Op ons blog vertellen je graag meer over die onderwerpen, dus laat je inspireren!

Bekijk direct onze singlereizen

Wat reizigers zeggen over onze singlereizen

beoordeling 4.6 van 5 sterren gebaseerd op 149 individuele klant beoordelingen op facebook nosun avontuurlijk

5 sterren review noSun single reizen avontuurlijk

5 sterren review noSun single reis avontuurlijk

In de afgelopen 15 jaar maakten vele duizenden reizigers met noSun een single reis of een groepsreis

5 sterren review noSun singlereis avontuurlijk

5 sterren review nosun singlereizen avontuurlijk

5 sterren review noSun groepsreis avontuurlijk

BEKIJK DIRECT DE TOFSTE SINGLEREIZEN EN GROEPSREIZEN

Reizigers zijn ondersteboven over een single reis met noSun

Wie beter dan onze eigen reizigers kunnen iets zeggen over de noSun singlereizen?

Saskia via Reisgraag.nl, over haar singlereis Schotland *****

Dit was mijn eerste singlereis naar Schotland, met noSun. Ik kan alleen maar zeggen dat ik heel enthousiast ben over dit soort van reizen, de rondreis en het mooie woeste land! We hadden tijdens deze single reis een heel kundige reisbegeleider die overal aan mee deed, een geweldige sfeer door een heel gezellige groep. We hebben veel heel leuke, soms inspannende, activiteiten gedaan. Zo zijn we gaan mountainbiken en hebben we de Ben Nevis beklommen. Top gehaald! We hebben veel gezien van het drukke Edinburgh, tot aan de rust, ruimte en leegte van Ise of Skye. Normaal gesproken maak ik liever een stedentrip dan een rondreis, maar kan nu zeggen dat ik de rust en mooie landschappen erg kan waarderen. Kortom een single reis om niet snel te vergeten.

Karin via Reisgraag.nl, over haar single reis Zwitserland *****

Voor mij was dit de eerste keer dat ik naar Zwitserland ging, tijdens een noSun singlereis. We maakten de 14 daagse single rondreis.

Het programma was zeer afwisselend Wandelen, down hill steppen, supén, raften en nog meer wandelen. Echt elke dag een andere activiteit. Het programma is uitgestippeld, maar er is elke dag ruimte in het programma om nog even ergens te stoppen of even wat extra’s te doen wat je zelf wilt. Is er in de omgeving iets moois te doen, dan is daar altijd wel ruimte voor.

De kleine groepen van deze single reizen zijn voor mij een van de voordelen, genieten van je vakantie met allemaal gelijk gestemden. Zowel de tenten als de reisbegeleiding zijn vanuit noSun goed geregeld. Kortom ik heb een geweldige single vakantie gehad!

BEKIJK DIRECT DE TOFSTE SINGLEREIZEN EN GROEPSREIZEN

Wist je dat noSun elk jaar een single outdoor festival organiseert? Er komen jaarlijks zo’n 350 bezoeker op af!

Op speciaal verzoek van onze reizigers hebben we ooit een BBQ georganiseerd. Gewoon voor de gezelligheid. De reizigers kennen elkaar van een van onze singlereizen en wilden elkaar graag weer eens zien. Gewoon omdat ze zo’n toffe tijd met elkaar hebben gehad. Dat is in een paar jaar uitgegroeid tot een mooi outdoor festival. Met hottubs, mtb-clinic, kayakken, trailrunclinic en nog meer gave outdoor zaken. Zeg maar een noSun single reis, maar dan in het klein.

Voor het hele noSun team is het altijd weer bijzonder om iedereen te zien. Reiziger of niet. Je maakt samen de mooiste avonturen mee tijdens de reizen en dat schept een band.

 

outdoor single festival ondergaande zon

BEKIJK DIRECT DE TOFSTE SINGLEREIZEN EN GROEPSREIZEN