Vakantie met vrienden via noSun


Ga op een avontuurlijke vriendenvakantie met noSun

  • Bestemmingen
  • Reistype

Ben jij van plan om een vrienden vakantie te boeken en willen jullie graag het avontuur opzoeken? Ben je al eens met ons op singlereis geweest, maar wil je ook graag zo’n avontuurlijke vakantie met vrienden beleven? Dat kan! Hoewel onze groepsreizen in de basis bedoeld zijn voor individuele reizigers die elkaar voor vertrek nog niet kennen, staat het je natuurlijk vrij om met een groep vrienden dezelfde reis te boeken en zo gezamenlijk op outdoor vriendenreis te gaan. Volledig verzorgd, dus jullie hoeven niemand met de zware last van regelneef of -nicht te belasten, dat doen wij al voor jullie.

Waar gaan jij met je vrienden heen?

Is het in jullie vriendengroep vaste prik om elk jaar op vakantie met vriendinnen te gaan? Of hebben jullie met een groep vrienden spontaan plannen gemaakt om een keer met z’n allen op vakantie te gaan? Wat de aanleiding ook is, samen op reis met vrienden gaan is altijd een goed idee.

Vaak begint het plannen van een vakantie met vrienden met het uitzoeken van een bestemming. Willen jullie eens wat anders dan een citytrip en zijn jullie stuk voor stuk wel in voor wat avontuur? Dan zijn onze groepsreizen een aanrader voor jullie vriendengroep!

Wij organiseren avontuurlijke outdoor groepsreizen naar de mooiste bestemmingen binnen én buiten Europa. Wij bieden verschillende soorten vakanties aan, maar ze hebben allemaal één ding gemeen: noSun. Dat betekent niet luieren aan het zwembad of op het strand, maar een actieve vakantie midden in de natuur vol avontuur.

Ga bijvoorbeeld samen kamperen, boek een trektocht of juist een standplaatsreis, allemaal midden in de natuur tussen de mooiste landschappen. Zelfs tijdens onze stedentrips staan natuur en avontuur centraal.

Weten jullie welke soort vakantie met vrienden jullie graag willen, dan is het tijd om een bestemming te kiezen. Op aanvraag zijn alle bestemmingen mogelijk waar wij ook singlesreizen naar organiseren. Uiteraard wel op basis van beschikbaarheid van de accommodaties en activiteiten op de gewenste data. Neem een kijkje tussen al onze bestemmingen en kies een reis die jullie aanspreekt.

Ontdek bijvoorbeeld de ongerepte natuur en historische steden met rijke kunst en cultuur in Spanje, of ga naar Zweden, waar je in zowel de zomer als in de winter je kan laten betoveren door de prachtige natuur en vele activiteiten. Zoeken jullie het liever wat dichter bij huis? Kijk dan eens tussen onze reizen naar bijvoorbeeld België, Duitsland of bijvoorbeeld Schotland.

 

Bekijk alle bestemmingen

Het enige verschil met onze reguliere groepsreizen is dat er in het geval van een vrienden vakantie geen reisleider meegaat, jullie kennen elkaar immers al. Daarnaast is het natuurlijk ook goedkoper als er geen begeleiding mee hoeft, kunnen jullie samen dat geld besteden aan een (of meerdere) borrel(s) of een lekker etentje tijdens de reis. Vinden jullie het toch fijn als er een reisbegeleider mee gaat? Dan kan dat in overleg vaak geregeld worden.

landkaart bekijken in auto

Volledig verzorgde groepsreis met vrienden

Bestaat je groep uit minimaal zes personen, dan is het mogelijk om onze reizen als groep te boeken. Boek bijvoorbeeld een vakantie met vriendinnen of drie bevriende stellen. Het voordeel van reizen met noSun is dat wij zorgen dat alles van A tot Z geregeld is, van accommodatie, activiteiten, tickets en vervoer ter plekke. Als regelneef van de groep heb jij het dus goed getroffen, noSun neemt al het regelwerk voor je uit handen. Jullie hoeven alleen een datum te prikken, een bestemming (eventueel in overleg met ons) te kiezen en te boeken en wij regelen de rest!

De minimale groepsgrootte om gezamenlijk een vriendenreis te boeken, is dus zes personen. Een maximale groepsgrootte is er in principe niet. Dit hangt voornamelijk af van de reis die jullie willen boeken. Hoeveel slaapplekken zijn er bijvoorbeeld bij de accommodatie beschikbaar en met hoeveel mensen kan je de geplande activiteiten tegelijk doen? In principe zijn alle reizen ingericht om een groepsgrootte van zeker acht personen aan te kunnen. Wil je met meer vrienden of vriendinnen reizen, neem dan even contact met ons op en wij bespreken graag met jullie de mogelijkheden.

Wij denken graag met je mee

Kom je er online niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op en wij denken graag met je mee. Misschien kunnen we wel twee geplande groepsreizen waar nog geen andere boekingen voor binnen zijn gekomen samenvoegen, waardoor jullie met een grotere groep weg kunnen. In overleg is het programma in sommige gevallen ook naar wens aan te passen, zodat jullie een onvergetelijke vakantie met vriendinnen of vrienden gaan beleven.

Ook andere groepssamenstellingen, zoals bijvoorbeeld met je hele bedrijf op vakantie, zijn natuurlijk mogelijk. Zelfs als je als bevriende gezinnen met kinderen op vakantie wilt, is het in sommige gevallen in overleg zelfs mogelijk om één van onze reizen te boeken, afhankelijk van onder andere de activiteiten die gepland staan en de leeftijden van de kinderen.

Neem contact met ons op

De beste avontuurlijke reizen van Nederland

(Tien)Duizenden reizigers gingen je voor. Dat ze blij zijn met onze leuke reizen is wel duidelijk. Dit resulteerde in 2015, 2013 en 2011 tot dat noSun reizen de “Beste aanbieder Actief en Avontuurlijk” publieksprijs van Zoover won en in 2018 sleepte noSun met haar reizen voor groepen een top-3 notering binnen bij de Shopping Awards publieksprijzen in de categorie “Vakanties & Reistickets”. Kortom de reizen van noSun behoren tot de beste van Nederland. Wel zo’n lekker gevoel, toch?

 

nosun goede leuke groepsreizen boeken logo ANVR SGR ZOOVER