Waar ga jij met je vrienden heen?

Weten jullie welke soort vakantie met vrienden jullie graag willen, dan is het tijd om een bestemming te kiezen. Op aanvraag zijn alle bestemmingen mogelijk waar wij ook singlesreizen naar organiseren. Uiteraard wel op basis van beschikbaarheid van de accommodaties en activiteiten op de gewenste data. Neem een kijkje tussen al onze bestemmingen en kies een reis die jullie aanspreekt.

Ontdek bijvoorbeeld de ongerepte natuur en historische steden met rijke kunst en cultuur in Spanje, of ga naar Zweden, waar je in zowel de zomer als in de winter je kan laten betoveren door de prachtige natuur en vele activiteiten. Zoeken jullie het liever wat dichter bij huis? Kijk dan eens tussen onze reizen naar bijvoorbeeld BelgiëDuitsland of bijvoorbeeld Schotland.

Bekijk bestemmingen

Het enige verschil met onze reguliere groepsreizen is dat er in het geval van een vrienden vakantie geen reisleider meegaat, jullie kennen elkaar immers al. Daarnaast is het natuurlijk ook goedkoper als er geen begeleiding mee hoeft, kunnen jullie samen dat geld besteden aan een (of meerdere) borrel(s) of een lekker etentje tijdens de reis. Vinden jullie het toch fijn als er een reisbegeleider mee gaat? Dan kan dat in overleg vaak geregeld worden.

Volledig verzorgde groepsreis met vrienden

Bestaat je groep uit minimaal zes personen, dan is het mogelijk om onze reizen als groep te boeken. Boek bijvoorbeeld een vakantie met vriendinnen of drie bevriende stellen. Het voordeel van reizen met noSun is dat wij zorgen dat alles van A tot Z geregeld is, van accommodatie, activiteiten, tickets en vervoer ter plekke. Als regelneef van de groep heb jij het dus goed getroffen, noSun neemt al het regelwerk voor je uit handen. Jullie hoeven alleen een datum te prikken, een bestemming (eventueel in overleg met ons) te kiezen en te boeken en wij regelen de rest!

De minimale groepsgrootte om gezamenlijk een vriendenreis te boeken, is dus zes personen. Een maximale groepsgrootte is er in principe niet. Dit hangt voornamelijk af van de reis die jullie willen boeken. Hoeveel slaapplekken zijn er bijvoorbeeld bij de accommodatie beschikbaar en met hoeveel mensen kan je de geplande activiteiten tegelijk doen? In principe zijn alle reizen ingericht om een groepsgrootte van zeker acht personen aan te kunnen. Wil je met meer vrienden of vriendinnen reizen, neem dan even contact met ons op en wij bespreken graag met jullie de mogelijkheden.

Wij denken graag met je mee

Kom je er online niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op en wij denken graag met je mee. Misschien kunnen we wel twee geplande groepsreizen waar nog geen andere boekingen voor binnen zijn gekomen samenvoegen, waardoor jullie met een grotere groep weg kunnen. In overleg is het programma in sommige gevallen ook naar wens aan te passen, zodat jullie een onvergetelijke vakantie met vriendinnen of vrienden gaan beleven.

Ook andere groepssamenstellingen, zoals bijvoorbeeld met je hele bedrijf op vakantie, zijn natuurlijk mogelijk. Zelfs als je als bevriende gezinnen met kinderen op vakantie wilt, is het in sommige gevallen in overleg zelfs mogelijk om één van onze reizen te boeken, afhankelijk van onder andere de activiteiten die gepland staan en de leeftijden van de kinderen.

Neem contact met ons op

  • Nobeach//
  • Nomassa//
  • Nobullshit//
  • Notinder//

Populaire noSun
reisthema's

Beleef jouw vakantie met noSun op de manier zoals jij dat wil. Wil je een hele week hiken in Noorwegen of liever een actieve vakantie in Zwitserland, je hele reis per kano over het water begeven of wildkamperen in Zweden. Één ding hebben alle onze singlereizen in ieder geval gemeen; actief bezig zijn, avontuur, leuke reisgenoten en een mooie natuur staan centraal!

Zipline-bovec

Ontdek de favoriete Singles trip van

Reisbegeleider Bregje

Lees meer >

Ontdek de favoriete Singles trip van Reisbegeleider Bart Lees meer >

Ontdek de favoriete Singles trip van Reisbegeleider Froukje Lees meer >

Ontdek de favoriete Singles trip van Reisbegeleider Tom Lees meer >

Populaire
reizen bij noSun

User Check

Word reisleider bij noSun

Denk je jouw enthousiasme over één of meerdere van onze bestemmingen over te kunnen brengen op een groep? Dan willen we je graag uitnodigen om te solliciteren naar de functie van reisbegeleider groepsreizen!

Calendar

Handige reiskalender

Heb je al besloten in welke periode je op vakantie gaat? Met behulp van de noSun reiskalender kun je makkelijk zien welke singlereizen op welk moment in het jaar vertrekken. We reizen het hele jaar door, alle seizoenen komen aan bod.

Bekend van

Image 1

Image 2

Image 3

Image 4

Image 5

Image 6

Image 7