Soort vakantie kiezen


Welke groepsreis past bij mij?

Met noSun reis je actief en midden in de natuur

Welke groepsreis je ook kiest! Ze worden met liefde, kennis en ervaring samengesteld en je reist met een ervaren reisbegeleider in kleine groepen van doorgaans 6 tot 8 personen. Behalve dat elke reis deze typische noSun-eigenschappen heeft, zijn er natuurlijk ook verschillen. Wij houden ervan om outdoor te zijn, maar dat kan op veel verschillende manieren!

Ga je voor een rondreis, dan trek je met een minibusje door het land om zoveel mogelijk te zien en gave activiteiten te ondernemen. We gaan graag hiken, raften, mountainbiken, kajakken en nog veel meer. Is jouw rondreis een kampeerreis, dan overnacht je in een tentje midden in de natuur: super gaaf! Ben je een liefhebber van wandelvakanties, dan zijn er bij noSun groepsreizen ook wandelreizen en trektochten te boeken: bagage op je rug en gaan! Maak je liever geen lange wandeldagen of houd je niet zo van tentovernachtingen? Er zijn ook wandelreizen en rondreizen waarbij je elke avond terugkeert naar een fijne accommodatie, zodat je je weer kunt opladen voor de volgende dag.

De groepsreizen duren 8 tot 14 dagen. Ben je er nog niet zeker van of een groepsreis van één of twee weken wat voor je is, dan kun je het ook een keer uitproberen tijdens een weekend naar Texel of de Belgische Ardennen. Tijdens deze weekenden ben je er écht even uit en onderneem je gave activiteiten met een gezellige groep medereizigers.

Bekijk alle avontuurlijke groepsreizen

Ben je klaar voor avontuur? Kies je droombestemming en boek direct online. Twijfel je nog? Het is ook mogelijk om een optie op een reis te nemen: deze is vrijblijvend, maar we zorgen er wel voor dat er 8 dagen lang een plekje voor je wordt vrijgehouden op de betreffende reis. Besluit je binnen 8 dagen om mee te gaan? Dan zetten we de optie met alle liefde voor je om in een boeking!