Met noSun reis je actief en midden in de natuur

De groepsreizen duren 8 tot 14 dagen. Ben je er nog niet zeker van of een groepsreis van één of twee weken wat voor je is, dan kun je het ook een keer uitproberen tijdens een weekend naar Texel of de Belgische Ardennen. Tijdens deze weekenden ben je er écht even uit en onderneem je gave activiteiten met een gezellige groep medereizigers.

Bekijk alle avontuurlijke groepsreizen

Ben je klaar voor avontuur? Kies je droombestemming en boek direct online. Twijfel je nog? Het is ook mogelijk om een optie op een reis te nemen: deze is vrijblijvend, maar we zorgen er wel voor dat er 8 dagen lang een plekje voor je wordt vrijgehouden op de betreffende reis. Besluit je binnen 8 dagen om mee te gaan? Dan zetten we de optie met alle liefde voor je om in een boeking!

  • Nobeach//
  • Nomassa//
  • Nobullshit//
  • Notinder//

Populaire noSun
reisthema's

Beleef jouw vakantie met noSun op de manier zoals jij dat wil. Wil je een hele week hiken in Noorwegen of liever een actieve vakantie in Zwitserland, je hele reis per kano over het water begeven of wildkamperen in Zweden. Één ding hebben alle onze singlereizen in ieder geval gemeen; actief bezig zijn, avontuur, leuke reisgenoten en een mooie natuur staan centraal!

Zipline-bovec

Ontdek de favoriete Singles trip van

Reisbegeleider Bregje

Lees meer >

Ontdek de favoriete Singles trip van Reisbegeleider Bart Lees meer >

Ontdek de favoriete Singles trip van Reisbegeleider Froukje Lees meer >

Ontdek de favoriete Singles trip van Reisbegeleider Tom Lees meer >

Populaire
reizen bij noSun

User Check

Word reisleider bij noSun

Denk je jouw enthousiasme over één of meerdere van onze bestemmingen over te kunnen brengen op een groep? Dan willen we je graag uitnodigen om te solliciteren naar de functie van reisbegeleider groepsreizen!

Calendar

Handige reiskalender

Heb je al besloten in welke periode je op vakantie gaat? Met behulp van de noSun reiskalender kun je makkelijk zien welke singlereizen op welk moment in het jaar vertrekken. We reizen het hele jaar door, alle seizoenen komen aan bod.

Bekend van

Image 1

Image 2

Image 3

Image 4

Image 5

Image 6

Image 7