Actieve singlereizen voor iedereen tussen de 20 en 55 jaar

De single reizen voor jongvolwassenen bij noSun zijn bedoeld voor zowel mannen als vrouwen in de leeftijdscategorie 20-55 jaar. Of je nu op zoek bent naar 30+ singlereizen of singlereizen voor 40-plussers; er is voor iedereen wel een passende noSun reis te vinden. Eén ding is zeker: onze reizen zijn actief en avontuurlijk. Activiteiten zoals kajakken en klimmen zijn ons niet vreemd! Natuurlijk is er ook altijd tijd en ruimte voor ontspanning en gezelligheid. Bijvoorbeeld tijdens het roosteren van marshmallows bij het kampvuur of een lekker hapje eten bij een hip restaurant.

Populaire
reizen bij NoSun

Ons online aanbod singlereizen voor jongvolwassenen

Bij noSun hebben we een ruim aanbod singlereizen voor jongeren en jongvolwassenen. Maak een keuze uit de verschillende categorieën die ons reisaanbod rijk is en laat je inspireren door de vele mogelijkheden. Voor welk type singlereis kies jij? Wij bieden onder andere de volgende singlereizen aan:

Lees meer over onze singlereizen voor jongvolwassenen in onze blogs

We kunnen ons goed voorstellen dat er nog allerlei vragen door je hoofd rondspoken. Wil je alles nog eens rustig nalezen of ben je benieuwd naar een reisverslag van onze reizigers? Scrol dan zeker eens door onze blogs. Zo kom je er bijvoorbeeld achter welke voordelen het maken van een singlereis voor jongvolwassenen met zich meebrengt. Verder lees je meer over het verschil tussen een singlereis en een groepsreis. Ook vind je ervaringsverhalen van anderen en kom je erachter of het maken van een singlereis wel echt iets voor jou is.

groepsreis kroatie kajakken

Marshmallow Kampvuur Nosun

Bekijk onze reiskalender en kies jouw favoriete singlereis

Om voor jou inzichtelijk te maken welke single- en groepsreizen wij dit jaar aanbieden, hebben wij een handige reiskalender ontworpen. Hier filter je eenvoudig op type vakantie, bestemming en wanneer je op reis wil en voilà; je ziet direct welke reizen er gepland staan én op welke datum de reis van start gaat!

Boek jouw singlereis voor jongvolwassenen bij noSun

Hebben we jou weten te overtuigen en ga je met ons op reis? Geweldig! Je boekt de gewenste single reis voor jongvolwassenen eenvoudig via onze website. Wist je dat je voorafgaande aan de reis al meer informatie ontvangt over de groepsformatie? Zo kun je je alvast een beetje voorbereiden op wat komen gaat.

Vind jouw singlereis