Single reizen Nederland


Met een noSun singlereis, reis je actief in kleine groepen

Wie zegt dat je voor een bijzondere vakantie naar het buitenland moet gaan? Ook in eigen land valt er genoeg te ontdekken. Met de noSun single reizen Nederland ga je op ontdekkingsreis in eigen land. Samen met een groep singles ga je ontdekken dat Nederland veel meer te bieden heeft dan je in eerste instantie zou denken. 

Veelzijdige singlereizen in Nederland

Nederland: het land van tulpen, relatief milde winters en milde zomers en een prachtige natuur. Tijdens de single reis Nederland gaan we dan ook niet stilzitten, maar gaan we allerlei mooie plekken in Nederland bezoeken. Want voor een spectaculaire en onvergetelijke vakantie hoef je niet naar het buitenland te gaan. 

Ons land heeft heel veel te bieden. Niet alleen een veelzijdig landschap, maar ook veel leuke en gezellige steden. De natuur in Nederland is zeer divers en dit gaan we met eigen ogen aanschouwen. Wat dacht je van de vele natuurparken en reservaten? En wist je dat Nederland wel 20 nationale parken heeft en dat er honderden bossen en meren zijn? Deze gaan we tijdens de singlereizen Nederland ontdekken.

 • icon singlerondreis Lastminute
 • icon locatie alleen op vakantie Nederland
 • icon single reizen last minute 3 dagen
Vanaf: €425,-
Excl. €42,50,- bijkomende kosten per boeking
Word verliefd op Texel! Een weekend genieten aan de Nederlandse kust met onze groepsreis naar Texel! Bekijk reis
 • icon singlerondreis Lastminute
 • icon locatie alleen op vakantie Nederland
 • icon single reizen last minute 7 dagen
Vanaf: €775,-
Excl. €42,50,- bijkomende kosten per boeking
Groepsreis fantastisch actief Valkenburg Verken Valkenburg en omgeving tijdens deze actieve groepsreis Bekijk reis
 • icon singlerondreis Lastminute
 • icon locatie alleen op vakantie Nederland
 • icon single reizen last minute 8 dagen
Vanaf: €749,-
Excl. €42,50,- bijkomende kosten per boeking
Waterskireis in het Twentse paradijs Genieten op en om het water tijdens deze actieve 8-daagse groepsreis op Het Rutbeek. Bekijk reis

We gaan de drukte ontwijken

Nederland is een ongelofelijk veelzijdig land en dat gaan we tijdens de single reis Nederland ontdekken. We gaan met eigen ogen ervaren hoe bijzonder de natuur in eigen land is. Zo gaan we allerlei mooie plekken bezoeken en zien we de diversiteit in de de natuur. Je kunt hierbij denken aan de duingebieden, het heuvelachtige landschap in het zuiden van het land, maar ook de tulpenvelden in het westen zijn prachtig om te zien. Het hele jaar door en tijdens ieder seizoen is het volop genieten. En wat dacht je van de prachtige Waddeneilanden? Op heel veel plekken is de natuur in Nederland nog puur en dat betekent dat je de schoonheid van de natuur volop kunt ervaren. 

Wist je dat?

 • Nederland zijn eigen Venetië heeft? De plaats Giethoorn wordt dan ook wel het Venetië van het Noorden genoemd.
 • Nederland de grootste producent is van bloembollen? Maar liefst 75% van de bloembollen komt uit Nederland.
 • Nederland maar liefst 1000 musea heeft? 42 hiervan bevinden zich in Amsterdam.

Het weer tijdens de single reizen in Nederland

In Nederland heerst een gematigd klimaat en dat betekent dat er zowel milde winters als milde zomers zijn. Hierdoor is Nederland een ideaal land voor een actieve vakantie. Omdat de temperaturen in het voorjaar vaak erg aangenaam zijn, is dit dan ook een ideale tijd voor een singlereis Nederland. 

De culturele hoogstandjes

Natuurlijk gaan we ook volop genieten van de culturele hoogtepunten waar Nederland er veel van heeft. Tijdens de singlereizen Nederland bezoeken we interessante musea en leer je meer over Nederland dan je al wist. Zo kun je niet alleen volop genieten van een vakantie in eigen land, maar leer je ook nog eens nieuwe dingen. Met single reizen Nederland verrijk je je kennis en ben je gezellig samen met een groep singles. In eigen land valt zoveel meer te ontdekken en dat ga je ervaren tijdens een single reis Nederland.

Informatie over groepsreizen naar Nederland

Inleiding

Ontdek het prachtige Texel!

Onze eigen Nederlandse waddeneilanden, wat zijn ze mooi. Dicht bij huis en toch even helemaal weg. Alleen op vakantie in Nederland? Jazeker! Bij noSun boekt het grootste gedeelte van de reizigers alleen, dus ook als single of alleenreizende kun je Texel met een gezellige singlereis ontdekken! Ontdek Nederland met noSun’s singlevakanties.

Taal & Cultuur

Wie als buitenlander aan Nederland denkt, krijgt visioenen van windmolens, klompen en tulpen. Daarbij is de Nederlandse tolerantie, oftewel ‘het land waar alles mag’ beroemd. Gecombineerd met typisch Nederlandse tradities zoals Delfts blauw, het kaasmaken, het verorberen van een rauwe haring en het uit de automaat trekken van een kroket, ontstaat er al een aardig beeld van het karakteristieke Nederland. Zelf weten we natuurlijk precies welke clichés waar zijn en welke niet!

Natuur, klimaat & beste reistijd

Bossen, grasweide, strand, duinen: hoe klein Texel ook mag zijn, de natuur is er ontzettend afwisselend! Het waait er wat meer omdat je vrijwel overal aan zee bent, maar dat heeft ook als voordeel dat de zon zich er eerder laat zien! In het voor- en najaar is het heerlijk om er met een tent op uit te trekken voor een actief weekend, omdat het dan nog wat rustiger op het eiland is dan in de zomer.

Reisdocumenten

Hoewel we als we naar Texel reizen niet de grens over gaan, is het wel nodig om je paspoort of identiteitskaart mee te nemen. In Nederland geldt namelijk identificatieplicht.

Verzekeringen

Als je met noSun op reis wilt, is het verplicht over een reisverzekering te beschikken. noSun werkt hiervoor samen met de Europeesche Verzekeringen. Als je nog geen reis- en/of annuleringsverzekering hebt, kun je die bij je boeking via ons afsluiten. Je kunt hiervoor kiezen uit een kortlopende of doorlopende verzekering. Wat je het beste kunt doen, is sterk afhankelijk van je reisgedrag: als je weinig reist, kun je beter de kortlopende verzekering afsluiten. Ga je echter veel op reis dan doe je er goed aan een doorlopende verzekering af te sluiten. Twijfel je? Neem dan gerust contact met ons op, we zitten voor je klaar!

Let op: een annuleringsverzekering kun je tot maximaal 7 dagen na boeking afsluiten, daarna is dit via noSun bij de Europeesche niet meer mogelijk.

Wist je dat..

.. hoewel Texel het grootste van de waddeneilanden is, wonen er in het voorjaar en de zomer toch meer schapen dan mensen!

.. Texel een eigen bierbrouwerij op het eiland heeft? Een bezoekje waard!