Groepsreizen en singlereizen Texel


met een noSun singlereis, reis je actief in kleine groepen

Helaas zijn er momenteel geen reizen beschikbaar voor Nederland.
Hieronder worden een aantal alternatieven getoond.

  • icon singlerondreis Kampeerreizen
  • icon locatie alleen op vakantie België
  • icon single reizen last minute 3 dagen
Vanaf: €,-
Groepsreis weekend-break-out Ardennen Hoe je laagdrempelig kennis kunt maken met het concept groepsreis. Zodat ook jij zult zien dat dit de perfecte combinatie is tussen nieuwe mensen leren kennen, outdoor en activiteiten als mountainbiken en kajakken. Bekijk reis

Informatie over groepsreizen naar Nederland

Inleiding

Ontdek het prachtige Texel!

Onze eigen Nederlandse waddeneilanden, wat zijn ze mooi. Dicht bij huis en toch even helemaal weg. Alleen op vakantie in Nederland? Jazeker! Bij noSun boekt het grootste gedeelte van de reizigers alleen, dus ook als single of alleenreizende kun je Texel met een gezellige singlereis ontdekken! Ontdek Nederland met noSun’s singlevakanties.

Taal & Cultuur

Wie als buitenlander aan Nederland denkt, krijgt visioenen van windmolens, klompen en tulpen. Daarbij is de Nederlandse tolerantie, oftewel ‘het land waar alles mag’ beroemd. Gecombineerd met typisch Nederlandse tradities zoals Delfts blauw, het kaasmaken, het verorberen van een rauwe haring en het uit de automaat trekken van een kroket, ontstaat er al een aardig beeld van het karakteristieke Nederland. Zelf weten we natuurlijk precies welke clichés waar zijn en welke niet!

Natuur, klimaat & beste reistijd

Bossen, grasweide, strand, duinen: hoe klein Texel ook mag zijn, de natuur is er ontzettend afwisselend! Het waait er wat meer omdat je vrijwel overal aan zee bent, maar dat heeft ook als voordeel dat de zon zich er eerder laat zien! In het voor- en najaar is het heerlijk om er met een tent op uit te trekken voor een actief weekend, omdat het dan nog wat rustiger op het eiland is dan in de zomer.

Reisdocumenten

Hoewel we als we naar Texel reizen niet de grens over gaan, is het wel nodig om je paspoort of identiteitskaart mee te nemen. In Nederland geldt namelijk identificatieplicht.

Verzekeringen

Als je met noSun op reis wilt, is het verplicht over een reisverzekering te beschikken. noSun werkt hiervoor samen met de Europeesche Verzekeringen. Als je nog geen reis- en/of annuleringsverzekering hebt, kun je die bij je boeking via ons afsluiten. Je kunt hiervoor kiezen uit een kortlopende of doorlopende verzekering. Wat je het beste kunt doen, is sterk afhankelijk van je reisgedrag: als je weinig reist, kun je beter de kortlopende verzekering afsluiten. Ga je echter veel op reis dan doe je er goed aan een doorlopende verzekering af te sluiten. Twijfel je? Neem dan gerust contact met ons op, we zitten voor je klaar!

Let op: een annuleringsverzekering kun je tot maximaal 7 dagen na boeking afsluiten, daarna is dit via noSun bij de Europeesche niet meer mogelijk.

Wist je dat..

.. hoewel Texel het grootste van de waddeneilanden is, wonen er in het voorjaar en de zomer toch meer schapen dan mensen!

.. Texel een eigen bierbrouwerij op het eiland heeft? Een bezoekje waard!