Door:  Martijn

Dit zijn ze dan: de 10 meest gelezen blogartikelen van het afgelopen jaar. We hebben van iedere blog een korte alinea uitgelicht. Wil je het gehele artikel lezen? Klik dan op de bijbehorende button en je wordt doorgestuurd naar het originele blogartikel. Voor nu wensen we je alvast veel leesplezier!

Inhoudsopgave

1. Wilde dieren in Noorwegen spotten: de 7 indrukwekkendste dieren op een rij

In Noorwegen kan je gemakkelijk oog in oog komen te staan met wilde dieren. Het land staat zelfs bekend als meest pure en ongerepte bestemming ter wereld. Wauw! Het land kent grote verscheidenheid aan dieren. De dieren hebben een groot leefgebied en in de nationale parken zijn ze ook nog eens goed beschermd tegen mogelijke vijanden. Dit maakt Noorwegen als een van de interessante bestemmingen als het gaat om het spotten van wild life! Je moet daarom zeker niet raar opkijken wanneer je een eland of bruine beer ziet! Benieuwd naar welke 5 andere dieren je in Noorwegen zou kunnen spotten? Je leest het in ons populairste blogartikel van afgelopen jaar.

Lees verder >

2. Wat is het verschil tussen een singlereis en groepsreis?

Met single reizen kies je een vakantie uit waar je alleen heen gaat en in een groep reist. Je wordt samengevoegd met anderen die ook single zijn en gaat een bepaald gebied verkennen en andere leuke dingen doen. Bij dit type reis is het echter van belang dat je vrijgezel bent. Je reist daardoor ook alleen maar met andere vrijgezellen. Dit kan tot negatieve associaties leiden, wat natuurlijk erg jammer is. Je krijgt wellicht het idee dat er alleen maar wanhopige mensen aan meedoen of dat het voornamelijk gaat om het krijgen van een relatie. Daarom bieden we bij noSun een mooi alternatief. Ben je benieuwd over welk alternatief we het hier hebben? Klik op onderstaande button en je ontdek het!

Lees verder >

3. Eten tijdens het kamperen? De lekkerste kampeerrecepten maak je zó klaar

Het vuur brandt, de groenten zijn gesneden en terwijl je het vlees omdraait, kijk je uit op het bergachtige landschap voor je. Niets is zo bevredigend als eten tijdens het kamperen, want na een lange dag actief en outdoor geweest te zijn, ben je wel toe aan een lekkere (en makkelijke) hap! Om je goed op weg te helpen, delen wij enkele handige tips én kampeerrecepten! Hoe zet je een snelle en lekkere maaltijd op tafel, zonder alle luxe van je keuken thuis? Wij vertellen het je in dit blogartikel!

Lees verder >

4. Wildkamperen in Zweden: 5 tips om het beste uit jouw vakantie te halen

Wildkamperen in Zweden klinkt als muziek in de oren voor avontuurlijke reisliefhebbers. In dit blog geven we jou informatie over het wildkamperen in dit bijzonder pure land en brengen we je op de hoogte van de tips om écht het allerbeste uit jouw reis door Zweden te halen! Kamperen in Zweden is een unieke ervaring waarbij je als wildkampeerder helemaal back to the basics gaat. Ondanks dat het wildkamperen in Zweden al jaren mogelijk is, zijn veel plekjes nog onaangetast. Dus ga op avontuur met noSun! Het hele blogartikel lezen? Klik dan op onderstaande button!

Lees verder >

5. Wat heb je nodig om te kamperen? Ontdek onze checklist voor jouw kampeeravontuur!

Wat heb je nodig als je gaat kamperen met noSun? Met onze handige checklist weet je precies wat je mee moet nemen en absoluut niet mag vergeten! “Wat neem ik mee als ik ga kamperen?” is een veelgestelde vraag bij onze klantenservice. Zeker als reizigers voor het eerst gaan kamperen. Wij helpen je graag op weg zodat je goed voorbereidt op reis gaat! Ben je benieuwd welke essentiele zaken je absoluut niet mag vergeten? In dit artikel vind je een uitgebreide checklist. Zo weet je precies wat je allemaal mee met nemen in je kampeeruitrusting.

Lees verder >

6. 10 praktische tips als je voor het eerst gaat kamperen met een tent

Ga je voor het eerst kamperen met een tent? Geen paniek, we hebben namelijk de belangrijkste 10 tips voor je op een rijtje gezet. Zo weet je zeker dat je goed voorbereid op groepsreis gaat en kamperen echt een eitje is. Daarnaast is het hartstikke goed voor je. Je leert namelijk meer ontspannen, leert nieuwe dingen en kunt ontzettend lekkere dingen koken in de middle of nowhere. Ook is het goed voor je gezondheid en worden zelfs je zintuigen na een paar dagen beter! Kortom, doen dus! Alleen dat ene dingetje… Dat kamperen, hoe gaat dat nou precies in z’n werk? We geven je alle belangrijke tips op een rijtje!

Lees verder >

7. Wat is het verschil tussen een actieve en avontuurlijke vakantie, survivallen en backpacken?

Hiken door de Franse Alpen, eten bereiden op een kampvuur of met een rugzak een onbekend werelddeel verkennen… Je ziet prachtige reisprogramma’s en foto’s voorbijkomen en denkt misschien: “Wat zou ik toch graag weer op vakantie gaan!” Maar wat voor soort vakantie? Misschien wel een avontuurlijke en actieve vakantie? Of survivallen in de wildernis? Of gaat de keuze toch naar backpacken? Zoveel keuzes voor een avontuurlijke vakantie. Om je te helpen kiezen, hebben wij hieronder het verschil de volgende reizen beschreven: actieve en avontuurlijke vakantie, survivallen en backpacken!

Lees verder >

8. De vakantie paklijst voor onze winter groepsreizen – met handige tips van Tjalyna!

Ga je binnenkort mee met een van de winterse groepsreizen van noSun? Hartstikke leuk! Dit winterseizoen kun je met ons op winters avontuur naar Zweden, Noorwegen, Lapland en Oostenrijk. Natuurlijk heb je vast al een beetje een idee wat je kunt verwachten: sneeuw, ijs, kou en een heleboel gave activiteiten om te ondernemen. Zoals het een typische groepsreis van noSun betaamt natuurlijk! Maar wat moet je nou meenemen op zo’n actieve winterreis? Wij helpen je graag op weg met een aantal tips.

Lees verder >

9. Cultuur en natuur tijdens onze kampeerreis in Sardinië!

Staat een bezoek naar Sardinië al een tijd op jouw bucketlist? Klinkt de combinatie van een actieve vakantie vol natuur en cultuur als muziek in jouw oren? Hier lees je alles over Sardinië en hoe je met een kampeerreis alles uit je vakantie haalt! Sardinië is een eiland aan de kust van Italië. Met bijna dezelfde grootte als Nederland is het een populaire vakantiebestemming voor zowel Italianen als andere Europeanen. Het eiland heeft een breed scala aan prachtige natuur, kleine dorpjes, mooie haventjes en niet te vergeten… adembenemende stranden. Nieuwsgierig naar meer over Sardinië? Lees dan snel verder!

Lees verder >

10. Ultieme bestemmingen voor je zonvakantie in het najaar!

Je kent het wel, de zomer gaat voorbij, de herfstvakantie staat voor de deur en voor je er erg in hebt, vallen de bladeren alweer van de bomen. Heerlijk om juist dán op groepsreis te gaan naar een land waar het najaarszonnetje nog voor zomerse temperaturen zorgt! Kroatië, Zuid-Frankrijk, Sardinië en Madeira zijn dé ultieme zonbestemmingen voor in het najaar. Waarom? Wij vertellen het je graag!

Lees verder >

Populaire
reizen bij NoSun

User Check

Word reisleider bij noSun

Denk je jouw enthousiasme over één of meerdere van onze bestemmingen over te kunnen brengen op een groep? Dan willen we je graag uitnodigen om te solliciteren naar de functie van reisbegeleider groepsreizen!

Calendar

Handige reiskalender

Heb je al besloten in welke periode je op vakantie gaat? Met behulp van de noSun reiskalender kun je makkelijk zien welke singlereizen op welk moment in het jaar vertrekken. We reizen het hele jaar door, alle seizoenen komen aan bod.

Inschrijven
nieuwsbrief

Wij vinden nieuwsbrieven saai. Daarom sturen we een noNieuwsbrief. Wij moeten er zelf altijd erg om lachen. Geen idee of jij hem ook leuk vindt, probeer maar.

Indian Summer Hike Zweden 1024x683
Mensen Boven Op De Kliff Trolltunga E1671103335520
alleen op reis sneeuwscooter lapland
  • Nobeach//
  • Nomassa//
  • Nobullshit//
  • Notinder//

Bekend van

Image 1

Image 2

Image 3

Image 4

Image 5

Image 6

Image 7