Wie zijn mijn groepsleden en wat voor leeftijd hebben ze?

Durf jij een reisavontuur met noSun aan te gaan? Naast de spanning van een reis, het bezoeken van een onbekend land en de activiteiten die je gaat ondernemen is het ook spannend om samen met anderen op reis te gaan.

Je weet niet wie er allemaal mee gaan op een gezamenlijke reis. Toch reis je wel met deze mensen en zie je zo ook als je moe, gespannen of gefrustreerd bent, en andersom. Met wie ga je straks op reis? Zullen het aardige mensen zijn? Sportieve mensen of mensen van je eigen leeftijd? Het is prettig om hier van te voren een beeld bij te hebben.

Wie gaan er met ons mee op reis?

Wat voor type mensen er precies mee gaan met jouw reis kunnen wij helaas niet melden. Wij weten verder ook niet of jij deze mensen aardig, leuk of gezellig zult gaan vinden. Wat weten we dan wel? De reizen die wij aanbieden zijn bedoeld voor een leeftijdsgroep van 20 tot 59 jaar, dus kinderen, tieners en bejaarden zijn helaas niet welkom.
Verder bieden wij actieve vakanties aan met veel avontuurlijke en sportieve activiteiten. We genieten van de prachtige natuur, maar we hebben ook een druk programma. Hier moet je van houden! Couchpotatoes zullen onze reis niet snel boeken.

Hoe actief je precies moet zijn om mee te gaan met een actieve reis. Wij leggen het je graag uit in onze blog: Een actieve vakantie, moet je daar dan ook sportief voor zijn?

Samen op groepsreis met noSun

 

Welke reis past bij jou?

Iedereen is in een goede bui op vakantie! Je bent vrij en je kunt onbezorgd genieten net als je medereizigers. Verder heb jij jouw vakantie gekozen met een bepaald doel, inspiratie of gedachte. Wil je graag het Noorderlicht van je bucketlist afstrepen? Of ben je het liefst in de sneeuw of de bergen te vinden? Je medereizigers zijn net zo enthousiast over deze dingen als jij en dat is fijn! Een gezamenlijke interesse en ervaring zorgt ervoor dat een band snel gecreëerd is. Samen de hoogste bergen beklimmen schept nu eenmaal een band tussen de reizigers waar geen woorden voor nodig zijn. Jullie delen een bijzonder ervaring die je niet vaak mee zult maken. Deze verwondering zorgt voor voldoende gespreksstof die tijdens het avondeten besproken kan worden.

 

Ontdek onze winterreizen

Interesses die jullie delen

Hou jij van de sneeuw? En deins je niet terug voor temperaturen ver onder de 0 graden? Dan is een winterreis een geweldige keuze!  Op onze winterreizen staan er geweldige momenten op je te wachten. Wat dacht je van: het Noorderlicht bewonderen, ijsvissen, schaatsen of een huskytocht? Reis met ons mee en ontdek samen met je medereizigers die ook niet bang zijn voor een beetje sneeuw deze geweldige landen.

Ga je toch liever mee op een reis die iets minder koud is? Boek dan een kampeerreis en wandel, fiets ontspan en kajak met je medereizigers in landen zoals Sardinië, Ierland, België en Noorwegen.

Ontdek onze kampeerreizen

Welke leeftijd heeft iedereen op mijn groepsreis?

Je hebt een reis uitgezocht en de paklijst in je hoofd al bijna afgevinkt. Hoe weet je wie er nog meer meegaan op de reis? Wij geven bij de vertrekdata van de reis een overzicht van de reissamenstelling. In dit overzicht zijn de demografische kenmerken van je groepsleden te vinden. Hier zie je het geslacht van de groepsleden die de reis geboekt hebben. Verder vind je in het overzicht ook de leeftijdscategorie terug. Hier kun je zien of je medereizigers in de leeftijd van 20 – 29, 30 – 39, 40 – 49 of 50 – 59 zitten. Verder kun je ook zien of deze leden in de verschillende hoofdcategorieën man of vrouw zijn. Meer gegevens over je reisgenoten kunnen wij helaas niet bekend maken vanwege de privacy.

5 sterren review singlereis sardinie

Kan ik zelf mijn leeftijdscategorie kiezen?

Het is niet mogelijk om je eigen leeftijdscategorie te kiezen. Uit de demografische gegevens die wij beschikbaar stellen bij het kiezen van de vertrektijd kun je een keuze maken om wel of niet met de reis mee te gaan. Vind je de groepsleden te jong of te oud en wil je graag andere leeftijdsgenoten tijdens de reis? Dan kun je ervoor kiezen om de reis op een andere datum te boeken. Staan er nog geen gegevens vermeld? dan ben jij de eerste die de reis gaat boeken.

 

Sluit je aan bij onze groep!

Durf jij het avontuur met ons aan te gaan? Spring in het diepe en ga op reis met noSun. Wie je medereizigers precies zijn? Wat wij weten is dat ze net als ons van een actieve vakantie houden met een vol programma en ze graag iets van de wereld willen zien. En verder? Dat is een ontdekking die je zult uitvinden als je met ons meereist!

uitzicht-valkenburg-singlereis

Ontdek onze groepsreizen