Door: Martijn

Durf jij een reisavontuur met noSun aan te gaan? Naast de spanning van een reis, het bezoeken van een onbekend land en de activiteiten die je gaat ondernemen is het ook spannend om samen met anderen op reis te gaan.

Je weet niet wie er allemaal mee gaan op een gezamenlijke reis. Toch reis je wel met deze mensen en zie je zo ook als je moe, gespannen of gefrustreerd bent, en andersom. Met wie ga je straks op reis? Zullen het aardige mensen zijn? Sportieve mensen of mensen van je eigen leeftijd? Het is prettig om hier van te voren een beeld bij te hebben.

Wie gaan er met ons mee op reis?

Wat voor type mensen er precies mee gaan met jouw reis kunnen wij helaas niet melden. Wij weten verder ook niet of jij deze mensen aardig, leuk of gezellig zult gaan vinden. Wat weten we dan wel? De reizen die wij aanbieden zijn bedoeld voor een leeftijdsgroep van 20 tot 55 jaar, dus kinderen, tieners en bejaarden zijn helaas niet welkom.
Verder bieden wij actieve vakanties aan met veel avontuurlijke en sportieve activiteiten. We genieten van de prachtige natuur, maar we hebben ook een druk programma. Hier moet je van houden! Couchpotatoes zullen onze reis niet snel boeken.

Hoe actief je precies moet zijn om mee te gaan met een actieve reis. Wij leggen het je graag uit in onze blog: Een actieve vakantie, moet je daar dan ook sportief voor zijn?

Welke reis past bij jou?

Iedereen is in een goede bui op vakantie! Je bent vrij en je kunt onbezorgd genieten net als je medereizigers. Verder heb jij jouw vakantie gekozen met een bepaald doel, inspiratie of gedachte. Wil je graag het Noorderlicht van je bucketlist afstrepen? Of ben je het liefst in de sneeuw of de bergen te vinden? Je medereizigers zijn net zo enthousiast over deze dingen als jij en dat is fijn! Een gezamenlijke interesse en ervaring zorgt ervoor dat een band snel gecreëerd is. Samen de hoogste bergen beklimmen schept nu eenmaal een band tussen de reizigers waar geen woorden voor nodig zijn. Jullie delen een bijzondere ervaring die je niet vaak mee zult maken. Deze verwondering zorgt voor voldoende gespreksstof die tijdens het avondeten besproken kan worden.

Ontdek onze winterreizen

Interesses die jullie delen

Hou jij van de sneeuw? En deins je niet terug voor temperaturen ver onder de 0 graden? Dan is een winterreis een geweldige keuze!  Op onze winterreizen staan er geweldige momenten op je te wachten. Wat dacht je van: het Noorderlicht bewonderen, ijsvissen, schaatsen of een huskytocht? Reis met ons mee en ontdek samen met je medereizigers die ook niet bang zijn voor een beetje sneeuw deze geweldige landen.

Ga je toch liever mee op een reis die iets minder koud is? Boek dan een kampeerreis en wandel, fiets ontspan en kajak met je medereizigers in landen zoals Sardinië, Ierland, België en Noorwegen.

Welke leeftijd heeft iedereen op mijn groepsreis?

Je hebt een reis uitgezocht en de paklijst in je hoofd al bijna afgevinkt. Hoe weet je wie er nog meer meegaan op de reis? Wij geven bij de vertrekdata van de reis een overzicht van de reissamenstelling. In dit overzicht zijn de demografische kenmerken van je groepsleden te vinden. Hier zie je het geslacht van de groepsleden die de reis geboekt hebben. Verder vind je in het overzicht ook de leeftijdscategorie terug. Hier kun je zien of je medereizigers in de leeftijd van 20 – 29, 30 – 39, 40 – 49 of 50 – 55 zitten. Verder kun je ook zien of deze leden in de verschillende hoofdcategorieën man of vrouw zijn. Meer gegevens over je reisgenoten kunnen wij helaas niet bekend maken vanwege de privacy.

Populaire
reizen bij NoSun

User Check

Word reisleider bij noSun

Denk je jouw enthousiasme over één of meerdere van onze bestemmingen over te kunnen brengen op een groep? Dan willen we je graag uitnodigen om te solliciteren naar de functie van reisbegeleider groepsreizen!

Calendar

Handige reiskalender

Heb je al besloten in welke periode je op vakantie gaat? Met behulp van de noSun reiskalender kun je makkelijk zien welke singlereizen op welk moment in het jaar vertrekken. We reizen het hele jaar door, alle seizoenen komen aan bod.

Inschrijven
nieuwsbrief

Wij vinden nieuwsbrieven saai. Daarom sturen we een noNieuwsbrief. Wij moeten er zelf altijd erg om lachen. Geen idee of jij hem ook leuk vindt, probeer maar.

Indian Summer Hike Zweden 1024x683
Mensen Boven Op De Kliff Trolltunga E1671103335520
alleen op reis sneeuwscooter lapland
  • Nobeach//
  • Nomassa//
  • Nobullshit//
  • Notinder//

Bekend van

Image 1

Image 2

Image 3

Image 4

Image 5

Image 6

Image 7