Spanje is een enorm land dat veel meer te bieden heeft dan alleen maar zon, zee en strand. Nieuwsgierig naar het andere Spanje? Ga dan met ons mee op avontuur en boek een groepsreis rondreis Spanje. Een groepsreis door Spanje als alternatief voor een luiervakantie aan het strand. Ontdek Spanje zoals je het nooit had verwacht, samen met anderen. Het voordeel van een groepsrondreis is dat je je geen zorgen hoeft te maken over de organisatie erom heen. Je kan je helemaal richten op de medereizigers en de plekken die je samen gaat aandoen. Laat je inspireren!

Om in je eentje op vakantie te gaan vind je misschien een te grote uitdaging. Dan is een groepsreis Spanje een perfect alternatief. Het biedt je de kans om andere mensen te ontmoeten, die net als jij op zoek zijn naar dat beetje meer, dat extra. Een rondreis maken door Spanje verzekert je van heel veel afwisselende ervaringen. In de vorm van een groepsreis kan je die ervaringen delen met gelijkgestemden en wie weet houd je er mooie vriendschappen aan over.

Het andere Spanje

Een rondreis Spanje zal je kennis laten maken met het andere Spanje. Dat is het Spanje van prachtige, oude steden met een enorme historie. Dat is het Spanje van uitgestrekte bergketens, groene heuvels en prachtige eilanden. Dat is het Spanje van de wijngaarden, het lekkere eten en de gastvrijheid van de Spanjaarden. Spanjaarden hebben geen haast dus als je wilt onthaasten is Spanje ook een goede bestemming. Spanjaarden nemen de tijd voor een Siësta en genieten van een uitgebreide, gezonde lunch. Daarna even een dutje doen is heel normaal.

Spanje behoort tot de dunstbevolkte landen van Europa en heeft heel veel (ongerepte) natuur. Daarmee is Spanje heel erg geschikt voor rustzoekers. Spanje heeft wel 52 provincies en vier officiële talen, maar de meeste mensen in Spanje spreken geen Engels. Het Spaans verstaan ze wel allemaal. Een groepsrondreis Spanje biedt je dus ook een kans om je Spaans nog eens af te stoffen en te oefenen, maar geen zorgen; ook als je geen woord Spaans spreekt is dit geen probleem. De organisatie spreekt prima Spaans. Spanje heeft net als Nederland de euro en ook de stekkers en stopcontacten zijn hetzelfde als thuis. Om Spanje in te mogen heb je alleen een geldige identiteitskaart of een geldig paspoort nodig.

Groepsreis Wandeltrekking Spanje.jpg
12449 Dag 10 Adios Spanje.jpg
Hutten Spanje Wandelen.jpg

Populaire groepsreizen
naar Spanje bij NoSun

Een aantal feitjes over dit land

  • …Spanje is het enige Europese land waar bananen groeien!

  • …het volkslied van Spanje geen tekst heeft?

  • …Heineken de grootste bierbrouwerij in Spanje is!

  • … Spanje tot een van de landen met de laagste bevolkingsdichtheid van Europa behoord?

User Check

Word reisleider bij noSun

Denk je jouw enthousiasme over één of meerdere van onze bestemmingen over te kunnen brengen op een groep? Dan willen we je graag uitnodigen om te solliciteren naar de functie van reisbegeleider groepsreizen!

Calendar

Handige reiskalender

Heb je al besloten in welke periode je op vakantie gaat? Met behulp van de noSun reiskalender kun je makkelijk zien welke singlereizen op welk moment in het jaar vertrekken. We reizen het hele jaar door, alle seizoenen komen aan bod.

Informatie over groepsreizen naar Spanje

Het land van zon, zee, sangria, tapas en een schitterende natuur. Tijdens je reis met noSun ga je op zoek naar het onbekende wat Spanje te bieden heeft. Spanje is met de uitgestrekte natuur een ideale bestemming voor een uitdagende groepsreis. Reis met ons mee en ervaar de Spaanse gezelligheid samen met je andere medereizigers!

Singlereis naar Spanje? Jazeker! Je gaat misschien single op reis, maar bij noSun reis je samen. Ontmoet nieuwe mensen en sluit vriendschappen af, midden in de natuur van Spanje. Één ding heb je al gemeen met je reisgenoten: je houdt van uitdaging en avontuur. Ontdek Spanje, maar dan op de noSun manier!

Informatie over groepsreizen naar Spanje

Spanjaarden doen alles rustig aan, geen haast dus. Wat vandaag niet komt, komt morgen wel, vandaar de uitspraak: mañana mañana. In de middag houden Spanjaarden een Siësta, tussen 14.00 uur en 17.00 uur nemen de Spanjaarden rustig de tijd om te lunchen en een middagdutje is niet ongebruikelijk.

Spanje telt 4 officiële talen, namelijk, Castiliaans (Spaans), Catalaans, Baskisch en Galicisch. Hoewel er meer dan 500 miljoen mensen over de hele wereld Spaans spreken, spreekt 63% van de Spaanse bevolking geen Engels.

Spanjaarden houden van het buitenleven. Ze vinden het heerlijk om met vrienden af te spreken en zelfs in de winter staan de terrassen bomvol. Er hangt een relaxte sfeer en het sociale, lekker eten en drinken en het familieleven staat voorop.

Informatie over groepsreizen naar Spanje

Hoewel er vaak alleen wordt gedacht aan zon, zee en strand, beschikt Spanje ook over uitgestrekte natuur. Het land heeft maar liefst 15 nationale parken, diverse berggebieden en 700 beschermde natuurgebieden. De afwisseling in het landschap zorgt voor een grote diversiteit in routes. Daarom is Spanje een prachtig land voor een wandelvakantie!

Misschien spot jij tijdens je groepsreis wel bijzondere wilde dieren! Zo leven er is Spanje nog steeds linxen, beren en wolven.

Informatie over groepsreizen naar Spanje

Voor alle noSun groepsreizen naar Spanje dien je in het bezit te zijn van een geldig paspoort of een geldige identiteitskaart. Je paspoort of identiteitskaart dient geldig te zijn tot minimaal de dag waarop je terug naar huis reist.

Informatie over groepsreizen naar Spanje

Als je met noSun op reis wilt, is het verplicht over een reisverzekering te beschikken. noSun werkt hiervoor samen met a.s.r. Verzekeringen. Als je nog geen reis- en/of annuleringsverzekering hebt, kun je die bij je boeking via ons afsluiten. Je kunt hiervoor kiezen uit een kortlopende of doorlopende verzekering. Wat je het beste kunt doen, is sterk afhankelijk van je reisgedrag: als je weinig reist, kun je beter de kortlopende verzekering afsluiten. Ga je echter veel op reis dan doe je er goed aan een doorlopende verzekering af te sluiten. Twijfel je? Neem dan gerust contact met ons op, we zitten voor je klaar!

Let op: een annuleringsverzekering kun je tot maximaal 7 dagen na boeking afsluiten, daarna is dit via noSun bij a.s.r. Verzekeringen niet meer mogelijk.

Informatie over groepsreizen naar Spanje

In Spanje betaal je net als in Nederland gewoon met de Euro. In principe is het gratis als je wilt pinnen, wel kan een bank transactiekosten in rekening brengen als je bij een geldautomaat pint.

Het is gebruikelijk om een fooi te geven, bij een goede service geeft men vaak 5-10% fooi.

De stekkers en stopcontacten in Spanje zijn hetzelfde als bij ons, dus de accu van je fotocamera opladen kan gewoon met de normale stekker.

Inschrijven
nieuwsbrief

Wij vinden nieuwsbrieven saai. Daarom sturen we een noNieuwsbrief. Wij moeten er zelf altijd erg om lachen. Geen idee of jij hem ook leuk vindt, probeer maar.

Indian Summer Hike Zweden 1024x683
Mensen Boven Op De Kliff Trolltunga E1671103335520
alleen op reis sneeuwscooter lapland
  • Nobeach//
  • Nomassa//
  • Nobullshit//
  • Notinder//

Volg ons ook op @nosun_instagram

Dit weekend eens de natuur in duiken voor een stevige wandeling? Een topplan😃.
Hiken is dé manier om te chillen en tot rust te komen. Goed voor je lijf én je geest. Adem die frisse lucht in, geniet van al het moois wat je onderweg tegenkomt en laat alle stress wegwaaien. Veel plezier en denk eraan om goed voorbereid op avontuur te gaan.☔️️🥾🍌 Happy weekend noSunners!
Happy weekend voor de noSunners uit het zuiden🎊

Een week(end) van feest, verkleden en gezelligheid, dansen op vrolijke muziek en genieten van lekkere hapjes en drankjes. Carnaval!!🤡🤠

Heb je er ècht helemaal niets mee, dan heb wij een andere bezigheid voor je dit weekend;) Boek jouw zomerreis dit weekend nog. Wel zo lekker om dat in je agenda te hebben staan en naar uit te kijken toch?

Kijk hier👉 www.nosun.nl en laat je inspireren.

ALAAF!!
Yesss, noSun is wederom de beste reisorganisatie van Nederland en België, in de categorie actief & avontuurlijk. Na lang wachten kwam eindelijk het verlossende bericht :) 

Voor het vijfde jaar op rij krijgen wij de hoogste score van de noSun reizigers, over de door Reisgraag gecontroleerde en goedgekeurde reviews.

Jaar na jaar is de uitdaging groter om te zorgen voor een nog hoger cijfer met de unieke actieve groepsreizen en singlereizen. De klantgerichte benadering en de eeuwige zoektocht naar die net even andere reisbestemming maken dat de noSun reizigers jaar na jaar weer terugkomen voor een avontuurlijke reis.

Deze award is de bevestiging dat we op de goede weg zijn en de komende jaren gaan wij weer enorm ons best doen om alles net even anders te doen dan de rest.

De komende tijd zullen de reizen steeds duurzamer worden. Achter de schermen werken we hier hard aan.

Namens het hele team, hartelijk dank aan al die noSun reizigers die hun ervaringen hebben gedeeld en met noSun op singlereis of groepsreis gaan.

Benieuwd naar de singlereizen van noSun? Check ze op https://www.nosun.nl/singlereizen/

#bestereisorganisatie #actief #avontuurlijke #award #awardwinner #singlereizen #singlereis

Bekend van

Image 1

Image 2

Image 3

Image 4

Image 5

Image 6

Image 7