Groepsreis Schotland:

Ontdek het prachtige Schotland samen met noSun. We nemen jou en andere singles mee op groepsreis naar het land van Whisky, stoere mannen in kilts, doedelzakken, de Highland games en Loch Ness. Dit zijn natuurlijk inkoppertjes wanneer je aan Schotland denkt, maar noSun zal je laten zien dat het land nog veel meer moois te bieden heeft!

groepsreis wandelen schotland
groepsreizen europa schotland
avontuurlijke groepsreis schotland

Populaire groepsreizen
naar Schotland bij NoSun

User Check

Word reisleider bij noSun

Denk je jouw enthousiasme over één of meerdere van onze bestemmingen over te kunnen brengen op een groep? Dan willen we je graag uitnodigen om te solliciteren naar de functie van reisbegeleider groepsreizen!

Calendar

Handige reiskalender

Heb je al besloten in welke periode je op vakantie gaat? Met behulp van de noSun reiskalender kun je makkelijk zien welke singlereizen op welk moment in het jaar vertrekken. We reizen het hele jaar door, alle seizoenen komen aan bod.

Ontdek Schotland

Hoewel sommige Schotten een zwaar accent hebben en daardoor misschien moeilijker te verstaan zijn, kun je je met het Engels een heel eind redden tijdens je groepsreis in Schotland.

In de Schotse cultuur spelen tradities, legenden en de geschiedenis van het land een belangrijke rol. Daarnaast zijn ze fanatiek in voetbal, rugby en met Andy Murray op het hoogste internationale tennispodium is ook tennis een sport die hoge ogen gooit. De Schotten houden van de natuur om hen heen en veel mensen trekken er in weekenden of vakanties dan ook op uit om bijvoorbeeld te hiken of te kamperen.

Sinds de Brexit zie je bovendien ook dat veel Schotten meer waarde hechten aan hun Schotse nationaliteit en ze hun positie als land binnen het Britse Koninkrijk niet meer allemaal als vanzelfsprekend beschouwen.

Ontdek Schotland

Schotland heeft relatief veel kustlijn, er zijn honderden prachtige eilanden en vanaf Glasgow gaan de glooiende heuvels langzaam over in de Highlands. Een fantastisch gebied met bergen, bossen en meren.

Schotland kent een gematigd zeeklimaat. Kenmerkend voor dit klimaat zijn relatief milde winters en redelijk warme zomers. Daarnaast valt er gemiddeld 250 dagen per jaar neerslag, waarvan 100 dagen sneeuw. Vooral in de hoger gelegen gebieden is het erg nat. Wanneer je in het centrale laagland bent is het over het algemeen droger.

In de zomermaanden kan er geregeld een bui vallen, maar in deze periode is het wel aangenaam warm en perfect voor het maken van een groepsreis of wandelreis.

Ontdek Schotland

Als je met onze single groepsreis naar Schotland gaat, dien je in het bezit te zijn van een geldig paspoort of een geldige identiteitskaart. Je paspoort of identiteitskaart dient geldig te zijn tot minimaal de dag waarop je terug naar huis reist.

Ontdek Schotland

Als je met noSun op reis naar Schotland wilt, is het verplicht over een reisverzekering te beschikken. noSun werkt hiervoor samen met a.s.r. Verzekeringen. Als je nog geen reis- en/of annuleringsverzekering hebt, kun je die bij je boeking via ons afsluiten. Je kunt hiervoor kiezen uit een kortlopende of doorlopende verzekering. Wat je het beste kunt doen, is sterk afhankelijk van je reisgedrag: als je weinig reist, kun je beter de kortlopende verzekering afsluiten. Ga je echter veel op reis dan doe je er goed aan een doorlopende verzekering af te sluiten. Twijfel je? Neem dan gerust contact met ons op, we zitten voor je klaar!

Let op: een annuleringsverzekering kun je tot maximaal 7 dagen na boeking afsluiten, daarna is dit via noSun bij a.s.r. Verzekeringen niet meer mogelijk.

Ontdek Schotland

In Schotland betaal je met Ponden. Deze kun je gemakkelijk pinnen zodra je groepsreis in Schotland begint.

Om het een en ander op te laden heb je voor Schotland een driepuntsstekker (type G) nodig. Er is niet op alle campings elektriciteit. Dat geldt met name soms voor degene die je tijdens het lopen van de West Highland Way tegenkomt. In die gevallen is het handig een powerbank mee te nemen op singlereis naar Schotland, zodat je ook na twee dagen zonder stroom nog mooie foto’s van je reis kunt maken!

Ontdek Schotland

In Schotland is het een uur vroeger dan in Nederland, zowel in de zomer als in de winter.

Inschrijven
nieuwsbrief

Wij vinden nieuwsbrieven saai. Daarom sturen we een noNieuwsbrief. Wij moeten er zelf altijd erg om lachen. Geen idee of jij hem ook leuk vindt, probeer maar.

Indian Summer Hike Zweden 1024x683
Mensen Boven Op De Kliff Trolltunga E1671103335520
alleen op reis sneeuwscooter lapland
  • Nobeach//
  • Nomassa//
  • Nobullshit//
  • Notinder//

Volg ons ook op @nosun_instagram

💰Vakantiegeld komt eraan! Heb jij je volgende noSunreis al geboekt? Of houd je nog een oogje op het geld? Wij hebben dan de oplossing voor je, om die droomreis niet aan je voorbij te laten gaan...

Wist je dat je bij noSun een geheel vrijblijvende optie van 8 dagen kunt nemen op jou favoriete reis? Zo kan je zorgeloos je plekje en prijs vastzetten. Neem de tijd om het met je werk te regelen of er gewoon nog even over na te denken. Zo simpel is het!

Bekijk hier al onze reizen👉 www.nosun.nl

#vakantiegeld #vakantie #outdoor #actief #singlereis #groepsreis #naturelovers #daretogoout #reisorganisatie #nosun #nosungroepsreizen
Het P I N K S T E R W E E K E N D komt eraan en dat betekent een lang weekend vrij! (voor de meesten😬). Heb jij nog leuke plannen of misschien ben je wel op reis (met noSun)? 🏕🏞🚣‍♀️🚵‍♀️🧗🕺💃

#pinksteren #outdoor #actief #singlereis #groepsreis #vakantie #naturelovers #daretogoout #reisorganisatie #nosun #nosungroepsreizen
🌭🔥Braadworstjes roosteren boven het vuur is altijd een feest (en lekker) om te doen. In ieder geval is het heerlijk om naar een vuurtje te staren, zo rustgevend. Het knetteren van het hout, de vonken die spatten en de warmte die het afgeeft. Genieten van het buitenleven heet dat! Een goed begin van je weekend, nietwaar?

#weekend #happyweekend #vakantie #outdoor #actief #singlereis #groepsreis #vakantie #naturelovers #daretogoout #reisorganisatie #nosun #nosungroepsreizen
🎢Maak je klaar voor een achtbaan van avonturen tijdens deze te gekke groepsreis naar Kroatië! Elke dag staat er een nieuwe activiteit op het programma: van kajakken tot het verkennen van de betoverende Plitvicemeren en wandelen door adembenemende natuur. Zin om mee te gaan naar Kroatië?

👉🏼We vertrekken in het voor èn najaar op verschillende momenten. Kijk op www.nosun.nl wanneer precies.

#vakantie #outdoor #actief #singlereis #groepsreis #vakantie #naturelovers #daretogoout #reisorganisatie #nosun #nosungroepsreizen
☀️Het zonnetje straalt vandaag, de temperaturen schieten omhoog de komende periode - hèt perfecte moment om met noSun een weekend eropuit te gaan! Buiten genieten, lekker actief bezig zijn en nieuwe gezichten ontmoeten. Waarom zou je dit avontuur aan je voorbij laten gaan?

We hebben 2 toffe actieve weekendjes weg dit voorjaar. (Psssst...het gaat om de laatste plekken groep, wacht dus niet te lang) 👉🏼www.nosun.nl 

🤎💚OUTDOOR WEEKEND BELGISCHE ARDENNEN🤎💚
10-05-2024 t/m 12-05-2024
17-05-2024 t/m 19-05-2024
07-06-2024 t/m  09-06-2024

🧡🤎SCANDINAVISCH WEEKEND IN EIGEN LAND🧡🤎
10-05-2024 t/m 12-05-2024
17-05-2024 t/m 19-05-2024
14-06-2024 t/m 16-06-2024

#weekend #vakantie #outdoor #actief #singlereis #groepsreis #vakantie #naturelovers #daretogoout #reisorganisatie #nosun #nosungroepsreizen
🧡🧡🧡

Bekend van

Image 1

Image 2

Image 3

Image 4

Image 5

Image 6

Image 7