Groepsreizen en singlereizen Duitsland


met noSun op single reis avontuur bij onze Oosterburen

  • icon singlerondreis Lastminute
  • icon locatie alleen op vakantie Duitsland
  • icon single reizen last minute 7 dagen
Vanaf: €849,-
Ontdek de Duitse Eifel Volop avontuur en activiteiten in het westen van Duitsland terwijl je verblijft in comfortabele accommodaties Bekijk reis

Informatie over groepsreizen naar Duitsland

Inleiding

Ontdek het prachtige Duitsland!

Het land van de bratwurst, pretzels, bier en het oktoberfest. Maar er is meer! Bezoek ons mooie buurland Duitsland met een singlereis: de perfecte bestemming om tot rust te komen, te genieten van de overweldigende natuur en gezellige stadjes tijdens een actieve groepsreis.

Taal & Cultuur

Sprechen Sie Deutsch? Onze oosterburen wel! Tijdens je groepsreis in Duitsland kun je je taal ophalen, als je dat leuk vindt.

De Duitse cultuur lijkt vrij veel op die van ons, hoewel de Duitsers vaak worden gezien als een conservatief volk. In de Duitse cultuur is eten en drinken erg belangrijk, dus hou je van stevige maaltijden dan ben je tijdens deze singlereis in Duitland aan het juiste adres!

Natuur, klimaat & beste reistijd

Het Duitse landschap is erg veelzijdig. In het zuiden van het land vind je bergen, bosrijke heuvels en meren. Wat meer centraal in het land zijn de rivieren en de romantische wijngebieden gelegen. Dit is een mooi gebied voor natuurliefhebbers met veel heuvels, bergen en bos. Helemaal in het noorden vind je een laagvlakte en de Noordzeekust. De hoogteverschillen zijn groot in het land: het laagste punt ligt 2 meter onder zeeniveau en het hoogste punt ligt 2963 meter erboven!

Duitsland heeft in het noorden en midden zachte zomers en frisse, vochtige winters. In het zuiden en de in de bergen, het Zwarte Woud en Beieren zijn de zomers veel warmer, de winters een stuk kouder en valt er veel sneeuw.

Met de groepsreis naar Duitsland zitten we op zo’n drie uur rijden van Nederland. Het klimaat in deze streek is vergelijkbaar met dat van ons; heerlijk dus om in het voorjaar van een actieve vakantie te genieten!

Reisdocumenten

Voor een groepsreis naar Duitsland dien je in het bezit te zijn van een geldig paspoort of een geldige identiteitskaart. Je paspoort of identiteitskaart dient bij thuiskomst nog geldig te zijn.

Verzekeringen

Als je met noSun op reis wilt naar Duitsland, is het verplicht over een reisverzekering te beschikken. noSun werkt hiervoor samen met de Europeesche Verzekeringen. Als je nog geen reis- en/of annuleringsverzekering hebt, kun je die bij je boeking via ons afsluiten. Je kunt hiervoor kiezen uit een kortlopende of doorlopende verzekering. Wat je het beste kunt doen, is sterk afhankelijk van je reisgedrag: als je weinig reist, kun je beter de kortlopende verzekering afsluiten. Ga je echter veel op reis dan doe je er goed aan een doorlopende verzekering af te sluiten. Twijfel je? Neem dan gerust contact met ons op, we zitten voor je klaar!

Let op: een annuleringsverzekering kun je tot maximaal 7 dagen na boeking afsluiten, daarna is dit via noSun bij de Europeesche niet meer mogelijk.

Geldzaken & Elektriciteit

Met de Euro kun je ook in Duitsland betalen en ook het type stekkers is hetzelfde als bij ons. Een wereldstekker is dus niet nodig om je fotocamera op te laden!

Wist je dat..

.. je in Duitsland geen extra straf krijgt voor het ontsnappen uit de gevangenis?

.. een Duitser per jaar gemiddeld 114 liter bier drinkt!

.. er meer dan 20.000 kastelen staan?

.. Duitsland goed is in recyclen, ze bezetten de derde plaats wereldwijd!