Door: Martijn

In 11 dagen tijd loop jij de West Highland Way tijdens deze groepsreis van noSun, maar waarom zou je deze reis eigenlijk willen doen?

1. Wandelen is je favoriete activiteit en je hebt een goede conditie. Dit is dé wandelreis van Schotland!

Op deze route, die ten noorden van Glasgow ligt, wandel je elke dag zo’n 20 kilometer, met een totaal van ongeveer 150 km in tien dagen. Je wandelt van kampeerplek naar kampeerplek met je bagage, inclusief tent en proviand. De volgende prachtplek om te overnachten wacht al op je! Uiteraard hebben we ook een paar rustdagen ingelast waarin je eventueel wederom een (kleine) wandeling kunt maken of heerlijk van je welverdiende rust kan genieten met een boek of een cultureel bezoekje.

2. Je houdt van afwisselende en spectaculaire landschappen die variëren van dichtbegroeide bossen, glooiende groene heuvels, duinlandschappen tot donkerblauwe meren

Onderweg zie je een verlate ruïne van een kasteel, de stoomtrein die over de hoge stenen brug dendert en schotse hooglanders die staan te grazen. Je overnacht op de meest unieke locaties midden in het groen, aan een uitgestrekt meer met op de achtergrond de heuvels, soms op een camping en… óók in het wild! Kan het avontuurlijker

3. Je wilt deze ervaring graag delen met anderen

Wij zien, net als jij, écht de meerwaarde van groepsreizen; het mooie uitzicht samen bewonderen, een goed gesprek tijdens de wandeling, met zijn allen eten maken en je kijkt met zijn allen terug op een geslaagde dag en de uitdagingen die je gezamenlijk bent aangegaan. Onze groepen variëren van 4 tot 10 personen, op de website kun je de groepssamenstelling bekijken voordat je vertrekt. Daarnaast reist er een ervaren noSun reisbegeleider mee die van dag tot dag weet wat er moet gebeuren – hierdoor kun jij je focussen op het belangrijkste; het genieten!

Populaire
reizen bij NoSun

User Check

Word reisleider bij noSun

Denk je jouw enthousiasme over één of meerdere van onze bestemmingen over te kunnen brengen op een groep? Dan willen we je graag uitnodigen om te solliciteren naar de functie van reisbegeleider groepsreizen!

Calendar

Handige reiskalender

Heb je al besloten in welke periode je op vakantie gaat? Met behulp van de noSun reiskalender kun je makkelijk zien welke singlereizen op welk moment in het jaar vertrekken. We reizen het hele jaar door, alle seizoenen komen aan bod.

Inschrijven
nieuwsbrief

Wij vinden nieuwsbrieven saai. Daarom sturen we een noNieuwsbrief. Wij moeten er zelf altijd erg om lachen. Geen idee of jij hem ook leuk vindt, probeer maar.

Indian Summer Hike Zweden 1024x683
Mensen Boven Op De Kliff Trolltunga E1671103335520
alleen op reis sneeuwscooter lapland
  • Nobeach//
  • Nomassa//
  • Nobullshit//
  • Notinder//

Bekend van

Image 1

Image 2

Image 3

Image 4

Image 5

Image 6

Image 7