Door: Martijn

Wij kunnen je natuurlijk van alles vertellen over onze reizen en de activiteiten die er tijdens onze avontuurlijke singlereizen op het programma staan, maar de noSun reisbegeleiders zijn de echte ervaringsdeskundigen.

Zij maken ieder jaar vele groepsreizen naar verschillende noSun bestemmingen en zorgen ervoor dat jij met onvergetelijke ervaringen thuis komt, maar staan ook voor je klaar als je je bezeerd hebt of er iets anders mis gaat. Kortom, de noSun reisbegeleiders kennen onze reizen door en door. Wij vroegen reisbegeleider Floris naar zijn favoriete singlereis. Benieuwd naar zijn antwoord?

Even voorstellen…

Hoi! Ik ben Floris, sinds 2019 reisbegeleider bij noSun. In deze blog wil ik jullie meer vertellen over mijn avonturen tijdens de vele mooie reizen die ik voor noSun heb mogen begeleiden! Wie weet dat mijn enthousiasme wel overslaat, en het jullie op ideeën brengt voor wat jullie volgende reis gaat worden.

Wat is mijn favoriete reis en waarom?

Ik ben de afgelopen drie jaar meerdere keren met noSun op IJsland geweest, waar ik voornamelijk de rondreis in de zomer heb begeleid. Afgelopen winter ben ik ook weer op IJsland geweest om de winterreis van noSun te begeleiden.

Ik vind het lastig om te zeggen welke van de twee reizen mijn favoriet is, IJsland zomer of IJsland winter? Het is beide echt prachtig, maar toch waan je je in een totaal andere wereld wanneer alles besneeuwd is. Wat IJsland in de zomer zo vet maakt, zijn alle wandelingen door gekleurde landschappen die bijna buitenaards lijken.

Afgelopen zomer hebben we met twee groepen de uitbarsting van de Fagradalsfjall vulkaan gezien. Omdat dit iets tijdelijks was, stond dit niet in het programma, maar het leuke bij noSun is dat er altijd ruimte is voor eigen inbreng. Een vulkaanuitbarsting konden we natuurlijk niet missen!

Wat de winterreis zo bijzonder maakt, zijn de unieke activiteiten die in het programma staan. Zo ga ja tijdens deze reis onder anderen met een sneeuwscooter, een snowcat en skiën. Als ervaren skileraar heb ik heel wat skigebieden gezien, maar skiën op IJsland, met uitzicht over de fjorden, is toch echt wel heel uniek. Ook de snowcat tour, waarbij je over steile hellingen naar een bergtop gaat, en vervolgens naar beneden kunt sleeën, was voor iedereen een activiteit die boven verwachting was. Naast dit alles is er ’s winters natuurlijk ook nog de kans om het noorderlicht te zien! En ja hoor, wij hadden geluk!

Wat vind ik zo leuk aan reisbegeleider zijn bij noSun?

Het fijne aan noSun vind ik de groepsgrootte. Omdat je per reisbegeleider maximaal 8 reizigers mee hebt, ben je heel erg flexibel, waardoor je altijd, in overleg met je groep, extra dingen aan de reis kan toevoegen, zodat iedereen met nog meer ervaringen terug naar Nederland gaat dan verwacht. Ik heb al vaker reizigers horen zeggen dat die onverwachte activiteiten soms juist de leukste zijn! Verder houd ik heel erg van avontuur en actie, en doe ik dingen zoals mountainbiken, raften, hiken, skiën, surfen en canyoningen ook graag zelf op vakantie. Dan is het natuurlijk helemaal mooi als ik dit met noSun kan doen!

Afbeelding Florisvankan

Wanneer ga ik weer?

Ik kom net terug van een weekend Ardennen. Zeker een aanrader als je een actief weekendje “echt weg” wilt zijn. Daarna sta ik ingepland op Kroatië, en aankomende zomer op Noorwegen, Zwitserland en (alweer) IJsland!

Ik denk dat ik op dit moment het meeste uitkijk naar de Zwitserland en Noorwegen rondreizen, omdat ik weet hoe spectaculair de natuur daar is! Volgens mij zijn er (op het moment van schrijven) op die reizen nog een paar plekjes vrij!

Last-minute mee met Floris?

Populaire
reizen bij NoSun

User Check

Word reisleider bij noSun

Denk je jouw enthousiasme over één of meerdere van onze bestemmingen over te kunnen brengen op een groep? Dan willen we je graag uitnodigen om te solliciteren naar de functie van reisbegeleider groepsreizen!

Calendar

Handige reiskalender

Heb je al besloten in welke periode je op vakantie gaat? Met behulp van de noSun reiskalender kun je makkelijk zien welke singlereizen op welk moment in het jaar vertrekken. We reizen het hele jaar door, alle seizoenen komen aan bod.

Inschrijven
nieuwsbrief

Wij vinden nieuwsbrieven saai. Daarom sturen we een noNieuwsbrief. Wij moeten er zelf altijd erg om lachen. Geen idee of jij hem ook leuk vindt, probeer maar.

Indian Summer Hike Zweden 1024x683
Mensen Boven Op De Kliff Trolltunga E1671103335520
alleen op reis sneeuwscooter lapland
  • Nobeach//
  • Nomassa//
  • Nobullshit//
  • Notinder//

Bekend van

Image 1

Image 2

Image 3

Image 4

Image 5

Image 6

Image 7