Door: Martijn

Met een actieve vakantie bedoelen we dat we het liefst geen moment te veel stilzitten. Natuurlijk nemen we alle tijd wanneer we op een prachtige bestemming zijn met bijvoorbeeld en adembenemend uitzicht. Maar in de regel geldt dat we het liefst zo veel mogelijk uit onze reizen willen halen, en dus een druk programma hebben. Moet je dan ook sportief zijn?

Daarnaast bestaat ons gevarieerde programma veelal uit sportieve activiteiten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan skiën, hiken, bergbeklimmen en meer! Maar je bent nooit verplicht om met alle activiteiten mee te doen. Je kunt bepaalde activiteiten of uitstapjes ook overslaan en zelf iets ondernemen. Of je kunt je eigen variatie bedenken op de activiteit. Ga je bijvoorbeeld op winterreis naar Noorwegen, en staat er een dag skiën op het programma? Dan kun je er ook voor kiezen om te gaan sleeën. Je bent wel actief bezig met de groep, maar niet zó sportief als je groepsgenoten die de latten wel onderbinden. Kortom: hoe sportief je voor de reis moet zijn, dat bepaal je eigenlijk zelf. Al onze reizen bevatten een divers programma waar je absoluut geen topsporter voor hoeft te zijn. Sterker nog: veel van onze reizigers maken tijdens onze reizen voor het eerst kennis met de desbetreffende activiteit.

Bekijk alle reizen

Welke actieve reis past het best bij jou?

Om je een nog beter beeld te geven van wat onze definitie van een actieve vakantie is, kunnen we je dit het best uitleggen aan de hand van concrete voorbeelden. Je vindt op onze website een breed aanbod groepsreizen naar de meest uiteenlopende landen. Afhankelijk van waar je reis naartoe gaat, staat er een gevarieerd, sportief en bovenal actief programma op je te wachten!

Ga op avontuur in de sneeuw

Ben jij dol op de sneeuw en deins jij niet terug voor temperaturen onder 0? Dan vind je bij noSun gegarandeerd een actieve reis die je op het lijf geschreven is.  Vertrek naar NoorwegenOostenrijkIJsland of één van onze andere populaire Noord-Europese bestemmingen. Wanneer je voorkeur uitgaat naar één van de zojuist genoemde landen, staan er tal van verschillende sportieve activiteiten op je te wachten! Denk hierbij bijvoorbeeld aan (een paar dagen) skiën of snowboarden, een huskytocht, ijsvissen of schaatsen. Kortom: genoeg variatie!

Mountainbiken, hiken en meer!

Geef je liever niet de voorkeur aan sneeuw en kou? Maar spreken de sportieve activiteiten je wel aan? Geen zorgen, we bieden ook genoeg uitdagende reizen aan in andere landen! Wat dacht je bijvoorbeeld van een trip naar Madeira, Portugal? Hier ga je een mountainbike tocht maken en hiken van Pico do Arieiro naar Pico Ruivo. Daarnaast staat er ook een gave jeep safari tocht op het programma naar het noord-westen van Madeira. Alsof dat nog niet genoeg is, kun je ook je eigen grenzen gaan verleggen tijdens het canyoningen. We maken een afdaling waarbij we wandelen, klimmen, klauteren, springen en gaan zelfs abseilen! Als dat geen actieve vakantie is, dan weten wij het ook niet meer!

Hoe sportief je voor de reis moet zijn, dat bepaal je eigenlijk zelf. Al onze reizen bevatten een divers programma waar je absoluut geen topsporter voor hoeft te zijn.

Ik ben niet zo sportief, maar wil wel graag mee!

Denk je bij een aantal van de zojuist genoemde activiteiten “Oh nee, zo sportief ben ik helemaal niet!” Geen zorgen.. Bij noSun noemen we onze singlereizen niet voor niets liever groepsreizen. Alle sportieve activiteiten ondernemen we samen met de hele groep, je staat er dus nooit alleen voor. Je medereizigers helpen je graag bij het verleggen van je grenzen en motiveren je om door te zetten! Zie het als een mooie kans om nieuwe ervaringen op te doen samen met een groep gelijkgestemde reizigers.

Dus ook wanneer je naar eigen zeggen niet zo sportief bent, hoef je je absoluut geen zorgen te maken over de vele uitdagende activiteiten tijdens onze reizen. Zowel de reisleider als je mede groepsgenoten zullen je op je gemak stellen en motiveren om door te zetten! Wil je toch liever niet mee doen aan een bepaalde activiteit? Dan begrijpen wij dat als geen ander. Je bent helemaal vrij om te beslissen aan welke activiteiten je wel en niet wilt meedoen.

Vind je het lastig om in te schatten hoe bepaalde activiteiten er tijdens de reis uit gaan zien? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen je hier graag meer over. Zo kun je een nog betere inschatting maken van hoe ‘sportief’ de activiteiten zijn die vermeld staan bij jouw favoriete reis!

Populaire
reizen bij NoSun

User Check

Word reisleider bij noSun

Denk je jouw enthousiasme over één of meerdere van onze bestemmingen over te kunnen brengen op een groep? Dan willen we je graag uitnodigen om te solliciteren naar de functie van reisbegeleider groepsreizen!

Calendar

Handige reiskalender

Heb je al besloten in welke periode je op vakantie gaat? Met behulp van de noSun reiskalender kun je makkelijk zien welke singlereizen op welk moment in het jaar vertrekken. We reizen het hele jaar door, alle seizoenen komen aan bod.

Inschrijven
nieuwsbrief

Wij vinden nieuwsbrieven saai. Daarom sturen we een noNieuwsbrief. Wij moeten er zelf altijd erg om lachen. Geen idee of jij hem ook leuk vindt, probeer maar.

Indian Summer Hike Zweden 1024x683
Mensen Boven Op De Kliff Trolltunga E1671103335520
alleen op reis sneeuwscooter lapland
  • Nobeach//
  • Nomassa//
  • Nobullshit//
  • Notinder//

Bekend van

Image 1

Image 2

Image 3

Image 4

Image 5

Image 6

Image 7