Geliefd bij vakantiegangers vanwege de mooie natuur met ruige kusten en lieflijke dorpjes. Als single op reis naar Ierland? Singles vragen zich wel eens af of het voor hen wel aantrekkelijk is om met een groepsreis mee te gaan. Weet je, dat is het zeker! Het grote voordeel: je bent niet alleen.

Alle activiteiten doe je samen met anderen, je kookt ‘s avonds een heerlijke maaltijd waar je niet in je eentje van geniet en hebt na afloop van de singlereis naar Ierland een club nieuwe mensen leren kennen waar je fantastische herinneringen mee deelt! Als single ben je in een noSun groep nooit alleen, zeker omdat het grootste gedeelte van de reizigers óók alleen boekt.

Populaire groepsreizen
naar Ierland bij NoSun

  • .. Halloween in Ierland is ontstaan?

  • .. de gemiddelde Ier rond de 100 liter bier per jaar drinkt!

  • .. de Ieren er maar liefst 7x met de winst vandoor gingen op het Eurovisie Songfestival!

User Check

Word reisleider bij noSun

Denk je jouw enthousiasme over één of meerdere van onze bestemmingen over te kunnen brengen op een groep? Dan willen we je graag uitnodigen om te solliciteren naar de functie van reisbegeleider groepsreizen!

Calendar

Handige reiskalender

Heb je al besloten in welke periode je op vakantie gaat? Met behulp van de noSun reiskalender kun je makkelijk zien welke singlereizen op welk moment in het jaar vertrekken. We reizen het hele jaar door, alle seizoenen komen aan bod.

Informatie over groepsreizen naar Ierland

De Ieren zijn afstammelingen van de Kelten, net zoals de inwoners van Schotland, Wales en Bretagne. De talen die men hier spreekt, zijn dan ook aan elkaar verwant. De Ieren spreken Engels doordat de Engelsen langdurig Ierland hebben overheerst. Maar het Iers, Gaelic, wordt nog wel gesproken en het is op school ook nog altijd een verplicht vak. Over het algemeen spreekt iedereen in het dagelijkse leven echter Engels. Het Gaelic voert voornamelijk in het westelijke kuststreken van Ierland nog de boventoon. Tijdens je groepsreis zul je het Gaelic wel regelmatig tegenkomen, bijvoorbeeld op de tweetalige straatnaambordjes!

De Ierse cultuur is er een vol tradities, waarvan de meeste bekende wel St. Patrick’s Day is: de dag waarop met de beschermheilige van het land herdenkt. Ook belangrijk voor de Ieren zijn de pub en de kerk, waar ze elkaar ontmoeten op sociaal, cultureel en muzikaal gebied.

Informatie over groepsreizen naar Ierland

Ierland is prachtig groen. Het land dankt zijn weelderige begroeiing voornamelijk door de vele regen die er het hele jaar door valt. Ierland is één van de natste landen van Europa.

Vanaf de lente stijgt de temperatuur en in de zomer kan het heerlijk warm worden. Doordat het er eigenlijk nooit echt super koud wordt, is het er het hele jaar door prima weer om te wandelen en andere outdooractiviteiten te ondernemen. Zolang je een regenjas meeneemt is Ierland een fantastische bestemming voor jouw singlereis!

Informatie over groepsreizen naar Ierland

Reis je met onze groepsreis naar Ierland, dan dien je in het bezit te zijn van een geldig paspoort of een geldige identiteitskaart. Je paspoort of identiteitskaart dient geldig te zijn tot minimaal de dag waarop je terug naar huis reist.

Informatie over groepsreizen naar Ierland

Als je met noSun op reis wilt, is het verplicht over een reisverzekering te beschikken. noSun werkt hiervoor samen met a.s.r. Verzekeringen. Als je nog geen reis- en/of annuleringsverzekering hebt, kun je die bij je boeking via ons afsluiten. Je kunt hiervoor kiezen uit een kortlopende of doorlopende verzekering. Wat je het beste kunt doen, is sterk afhankelijk van je reisgedrag: als je weinig reist, kun je beter de kortlopende verzekering afsluiten. Ga je echter veel op reis dan doe je er goed aan een doorlopende verzekering af te sluiten. Twijfel je? Neem dan gerust contact met ons op, we zitten voor je klaar!

Let op: een annuleringsverzekering kun je tot maximaal 7 dagen na boeking afsluiten, daarna is dit via noSun bij a.s.r. Verzekeringen niet meer mogelijk.

Informatie over groepsreizen naar Ierland

In Ierland wordt er betaald met de Euro. Overal in de stad zijn geldautomaten te vinden.In veel winkels kun je ook gewoon met je pinpas en creditcard betalen.Let op, er zijn nog steeds restaurants, cafés en kleine winkeltjes waar je niet met een betaalpas kan betalen. Neem dus altijd wat contact geld mee op zak!

Je groepsreis naar Ierland vastleggen op de gevoelige plaat kan natuurlijk zowel met je telefoon als met je camera! Om het een en ander op te laden heb je voor Ierland wel een driepuntsstekker (type G) nodig. Er is niet altijd op alle campings elektriciteit, voor die gevallen is het handig een powerbank mee te nemen.

Informatie over groepsreizen naar Ierland

In Ierland is het een uur vroeger dan in Nederland, zowel in de zomer als in de winter.

Inschrijven
nieuwsbrief

Wij vinden nieuwsbrieven saai. Daarom sturen we een noNieuwsbrief. Wij moeten er zelf altijd erg om lachen. Geen idee of jij hem ook leuk vindt, probeer maar.

Indian Summer Hike Zweden 1024x683
Mensen Boven Op De Kliff Trolltunga E1671103335520
alleen op reis sneeuwscooter lapland
  • Nobeach//
  • Nomassa//
  • Nobullshit//
  • Notinder//

Volg ons ook op @nosun_instagram

Het P I N K S T E R W E E K E N D komt eraan en dat betekent een lang weekend vrij! (voor de meesten😬). Heb jij nog leuke plannen of misschien ben je wel op reis (met noSun)? 🏕🏞🚣‍♀️🚵‍♀️🧗🕺💃

#pinksteren #outdoor #actief #singlereis #groepsreis #vakantie #naturelovers #daretogoout #reisorganisatie #nosun #nosungroepsreizen
🌭🔥Braadworstjes roosteren boven het vuur is altijd een feest (en lekker) om te doen. In ieder geval is het heerlijk om naar een vuurtje te staren, zo rustgevend. Het knetteren van het hout, de vonken die spatten en de warmte die het afgeeft. Genieten van het buitenleven heet dat! Een goed begin van je weekend, nietwaar?

#weekend #happyweekend #vakantie #outdoor #actief #singlereis #groepsreis #vakantie #naturelovers #daretogoout #reisorganisatie #nosun #nosungroepsreizen
🎢Maak je klaar voor een achtbaan van avonturen tijdens deze te gekke groepsreis naar Kroatië! Elke dag staat er een nieuwe activiteit op het programma: van kajakken tot het verkennen van de betoverende Plitvicemeren en wandelen door adembenemende natuur. Zin om mee te gaan naar Kroatië?

👉🏼We vertrekken in het voor èn najaar op verschillende momenten. Kijk op www.nosun.nl wanneer precies.

#vakantie #outdoor #actief #singlereis #groepsreis #vakantie #naturelovers #daretogoout #reisorganisatie #nosun #nosungroepsreizen
☀️Het zonnetje straalt vandaag, de temperaturen schieten omhoog de komende periode - hèt perfecte moment om met noSun een weekend eropuit te gaan! Buiten genieten, lekker actief bezig zijn en nieuwe gezichten ontmoeten. Waarom zou je dit avontuur aan je voorbij laten gaan?

We hebben 2 toffe actieve weekendjes weg dit voorjaar. (Psssst...het gaat om de laatste plekken groep, wacht dus niet te lang) 👉🏼www.nosun.nl 

🤎💚OUTDOOR WEEKEND BELGISCHE ARDENNEN🤎💚
10-05-2024 t/m 12-05-2024
17-05-2024 t/m 19-05-2024
07-06-2024 t/m  09-06-2024

🧡🤎SCANDINAVISCH WEEKEND IN EIGEN LAND🧡🤎
10-05-2024 t/m 12-05-2024
17-05-2024 t/m 19-05-2024
14-06-2024 t/m 16-06-2024

#weekend #vakantie #outdoor #actief #singlereis #groepsreis #vakantie #naturelovers #daretogoout #reisorganisatie #nosun #nosungroepsreizen
🧡🧡🧡
💥Vorige week hebben we in de stories al bekend gemaakt dat we een eigen noSun kledinglijn aan het ontwerpen zijn. Whaaaaaa!!!! Zo enthousiast werd er daar al gereageerd😃. Daarom kunnen we ook wel vast een klein tipje van de sluier geven. We zijn 'at the moment' bezig met een t-shirt, sweater en hoodie👚👕. Alle kledingstukken (uniseks) kunnen mee op reis, maar ook zeker alledaags gedragen worden. Ok klein tipje dit, maar er volgt snel meer. Whoopwhoop!

Bekend van

Image 1

Image 2

Image 3

Image 4

Image 5

Image 6

Image 7