Door: Martijn

Vind jij het belangrijk om ook tijdens je vakantie actief te zijn in de natuur of houd je gewoon niet van luieren? Dan zijn de singlewandelreizen van noSun echt iets voor jou! Tijdens een van onze wandelvakanties in Europa kom je eenvoudig aan je 10.000 stappen per dag! Benieuwd welke single wandelvakanties wij allemaal aanbieden en hoe zo’n wandelvakantie er uit ziet? Lees dan snel verder.

Wandelreizen in Europa met noSun

Genieten van de uitgestrekte natuur om je heen, in alle rust je hoofd leeg maken en ondertussen lekker actief bezig zijn. Een hike vakantie is de ultieme ontspanning om te ontsnappen aan de drukte van alledag. Wandelen kan je natuurlijk alleen doen, maar het is toch veel leuker om met een groep mooie hikes en trekkings te maken en de prachtigste landschappen ontdekken.

Wij organiseren diverse meerdaagse hikes in Europa. Ga met ons mee wandelen in Ierland, IJsland, doe een wandeltrekking door Noorwegen of Zweden of beklim de ruige bergen van het Lake District in Engeland. Waar je ook wil wandelen in Europa, met ons brede aanbod single wandelreizen zit er altijd een wandelvakantie tussen die aan jouw wensen voldoet.

Het voordeel van een groepswandelreis is bovendien dat wij alles al voor je uitgestippeld hebben. Onze reisbegeleiders weten alle verborgen plekjes die het bezoeken waard zijn.
Zo kan jij je volledig laten verrassen door de mooiste routes en plekken die je tijdens je wandeling tegenkomt. Onze wandelreizen zijn voor ieder niveau, maar uiteraard moet je wel over een basisconditie beschikken. Kan jij niet wachten om met ons mee te gaan?

Welke bestemming je ook kiest, onze wandelvakantie groepsreizen zijn altijd volledig verzorgd. Een meerdaagse hike in Europa duurt meestal zo’n acht tot tien dagen. De groep bestaat uit maximaal 8 personen, noMassa dus. En hoewel we elkaar vooraf niet kennen, hoef je niet te verwachten de liefde van je leven te gaan vinden tijdens een van onze singlesreizen. Single betekent bij ons in je eentje een reis boeken en heeft dus niks met je relatiestatus te maken. Je gaat dus niet op wandelvakantie met alleenstaanden, maar op wandelvakantie met alleengaanden.

Je gaat met een groep gelijk gestemden op wandel groepsreis, natuurliefhebbers die ook van een lekkere actieve vakantie houden dus. Wij zorgen voor vervoer, accommodatie en activiteiten. Tijdens de meeste wandelreizen zullen we (wild)kamperen in meegebrachte tenten. Deze hoef je niet zelf aan te schaffen, maar nemen wij voor je mee. Jij hoeft dus alleen maar te boeken, je rugzak in te pakken en vooral je wandelschoenen niet te vergeten!

Heb je nog geen wandelschoenen en ben je benieuwd wat de beste keuze is voor een wandelvakantie? Wij schreven al eerder een blog met tips voor het kiezen van de juiste schoenen voor een wandelvakantie:

Tips voor het kiezen van goede schoenen voor een wandelvakantie

Ga met noSun mee op single wandelreis

Bij noSun houden we niet van stilzitten. Tijdens onze single wandelvakanties ontdek je samen de mooiste landschappen en ongerepte natuur. Beklim bergen, kom op plekken die niet met de auto te bereiken zijn en laat je betoveren door de natuur. De reisgezelschappen bestaan uit maximaal 8 personen. Een gezellige groep, zonder het gevoel dat je in de massa zit.

Naast wandelen, houden we ook van andere activiteiten. Zolang we maar lekker buiten in de natuur bezig zijn. Een ook een adrenaline rush gaan wij niet uit de weg. Raften, een quad safari, blokarten en duiken zijn zomaar activiteiten die op het programma kunnen staan als je op actieve singlesreis met ons gaat.

Populaire
reizen bij NoSun

User Check

Word reisleider bij noSun

Denk je jouw enthousiasme over één of meerdere van onze bestemmingen over te kunnen brengen op een groep? Dan willen we je graag uitnodigen om te solliciteren naar de functie van reisbegeleider groepsreizen!

Calendar

Handige reiskalender

Heb je al besloten in welke periode je op vakantie gaat? Met behulp van de noSun reiskalender kun je makkelijk zien welke singlereizen op welk moment in het jaar vertrekken. We reizen het hele jaar door, alle seizoenen komen aan bod.

Inschrijven
nieuwsbrief

Wij vinden nieuwsbrieven saai. Daarom sturen we een noNieuwsbrief. Wij moeten er zelf altijd erg om lachen. Geen idee of jij hem ook leuk vindt, probeer maar.

Indian Summer Hike Zweden 1024x683
Mensen Boven Op De Kliff Trolltunga E1671103335520
alleen op reis sneeuwscooter lapland
  • Nobeach//
  • Nomassa//
  • Nobullshit//
  • Notinder//

Bekend van

Image 1

Image 2

Image 3

Image 4

Image 5

Image 6

Image 7