Door: Martijn

Voor mooie natuur hoef je niet altijd met het vliegtuig op reis. Een mooi voorbeeld hiervan is de Duitse Eifel. Op slechts een paar uur rijden van Nederland bevind je je in een totaal andere wereld vol bossen, bergen, en pittoreske dorpjes. Bij uitstek geschikt voor een actieve outdoor vakantie. Benieuwd naar de ervaringen van een reiziger die jou voor ging? Lees dan snel verder!

Waarom heb je voor noSun gekozen?

Ik ben al diverse keren met noSun op reis geweest, dus ik ken het concept. Met name de actieve activiteiten en de kleinere groepen, je hebt snel veel contact met elkaar. Bovendien wilde ik er even tussenuit in de corona tijd. De kleine groepen maken de reis erg persoonlijk en dat vind ik erg leuk. Doordat de programma’s niet volgepland zijn, kan je als groep ook nog input geven gedurende de dagen, dat is ook fijn.

Hoe ben je bij ons terecht gekomen?

Ik ben via Google terechtgekomen bij noSun groepsreizen.

Je bent naar de Duitse Eifel op reis gegaan, waarom heb je voor dit land gekozen?

Waar ik woon is er niet zo heel veel, haha. En ik wilde vanwege de corona situatie ook niet heel ver weg, ik wilde bijvoorbeeld niet hoeven vliegen. Ik kende de Eifel in Duitsland nog niet, dus daar was ik wel nieuwsgierig naar.

Hoe is de reis je bevallen?

De reis was leuk en verrassend. Ik vond het erg leuk dat de reis zo divers was. We hebben verschillende dingen gedaan, zoals mountainbiken en kanoën. Ook leuk dat je op twee plekken zit. Ik had niet echt een beeld van de Eifel, je rijdt er vaak doorheen op weg naar een zuidelijkere bestemming, maar verder niet. Dus daardoor had ik ook geen verwachtingen en was ik erg verrast. Mooie kastelen en het bizarre is dat het zo dichtbij is. Het is zeker een aanrader voor als je er even uit wilt en niet te ver wil rijden. Ik zou het mensen zeker aanraden en ik zou er wellicht zelf wel vaker heen willen.

Zou je het andere mensen aanraden om met noSun te reizen?

Ja, ik heb er ook al een paar mensen op gewezen. Het is fijn dat het niet allemaal helemaal strak vastligt wat je gaat doen. Er werd erg flexibel omgegaan met de wensen van de reizigers in combinatie met het programma. De communicatie met de reisleider was goed en soepel. Het komt natuurlijk ook door de kleinere groepen dat je zo flexibel kunt bewegen tijdens de vakantie.

Het is ook fijn dat je af en toe een momentje voor jezelf in kunt plannen, vooral als je twee weken weg bent. Dit is vooral wat ik dan aangeef als ik het reizen met noSun aanraad aan andere mensen.

Groepsreis Duitsland Eiffel Kano 1024x768 1 (1)

Reis je vaker alleen of in groepsverband?

Ik reis meestal in groepsverband. Dit is mijn zesde of zevende groepsreis met noSun. Daarvoor heb ik met een paar andere reisorganisaties in groepsverband gereisd, dus het principe ken ik en het bevalt goed.

Heb je vriendschappen aan je reis overgehouden?

Van deze reis niet, maar van andere reizen naar Schotland en Oostenrijk heb ik wel nog steeds contact met andere reizigers.

Volg je noSun op sociale mediakanalen? Instagram en Facebook bijvoorbeeld.

Ik houd het Facebook-account van noSun in de gaten, Instagram heb ik niet.

Hoe geniet jij na van je vakantie? Doe je dit bijvoorbeeld door een fotoboek aan te maken of op een andere manier?

Meestal maak ik een album met foto’s na de vakantie, daar maak ik dan een fotoboek van.

Boek zelf een outdoor groepsreis in de Duitse Eifel

We organiseren regelmatig groepsreizen naar de Duitse Eifel. Kan jij niet wachten om te kanoën, rodelen, mountainbiken en hiken in deze prachtige omgeving? Bekijk dan snel de vertrekdata en boek een groepsreis met ons naar de Duitse Eifel.

Populaire
reizen bij NoSun

User Check

Word reisleider bij noSun

Denk je jouw enthousiasme over één of meerdere van onze bestemmingen over te kunnen brengen op een groep? Dan willen we je graag uitnodigen om te solliciteren naar de functie van reisbegeleider groepsreizen!

Calendar

Handige reiskalender

Heb je al besloten in welke periode je op vakantie gaat? Met behulp van de noSun reiskalender kun je makkelijk zien welke singlereizen op welk moment in het jaar vertrekken. We reizen het hele jaar door, alle seizoenen komen aan bod.

Inschrijven
nieuwsbrief

Wij vinden nieuwsbrieven saai. Daarom sturen we een noNieuwsbrief. Wij moeten er zelf altijd erg om lachen. Geen idee of jij hem ook leuk vindt, probeer maar.

Indian Summer Hike Zweden 1024x683
Mensen Boven Op De Kliff Trolltunga E1671103335520
alleen op reis sneeuwscooter lapland
  • Nobeach//
  • Nomassa//
  • Nobullshit//
  • Notinder//

Bekend van

Image 1

Image 2

Image 3

Image 4

Image 5

Image 6

Image 7