Door: Martijn

Een bestemming die zeker niet mag ontbreken op jouw bucketlist is IJsland. IJsland staat bekend om zijn ruige landschappen, zwarte stranden, gave geisers en nog veel meer. Sascha boekte bij ons een singlereis naar IJsland. Zij is met ons in de zomer mee op groepsreis naar IJsland geweest. Ben je benieuwd hoe haar ervaring hier was en waarom zij heeft gekozen voor deze bestemming? Wij vroegen het haar!

Waarom heb je gekozen voor noSun?

Ik zou eerst samen met vriendinnen op reis naar Spanje. Toen dit niet door kon gaan, ben ik op zoek gegaan naar een reis die ik alleen kon maken. Iemand anders bracht mij op het idee om een groepsreis te maken. Dit vond ik een leuk idee dus ben ik op zoek gegaan naar een organisatie die actieve groepsreizen aanbiedt. Op deze manier ben ik bij noSun terechtgekomen.

Welke groepsreis naar IJsland heb je geboekt en waarom?

In juli ben ik op groepsreis naar IJsland geweest, hier heb ik samen met 7 anderen en een reisbegeleider twee weken lang rondgereisd. De activiteiten, de natuur en het land zelf leken mij erg leuk, je bent lekker actief bezig en ziet veel van het land tijdens deze actieve groepsreis naar IJsland. Ik was namelijk niet op zoek naar een vakantie waarbij je twee weken op het strand ligt.

Hoe is de groepsreis naar IJsland bevallen? Ga je vaker in groepsverband op reis?

Dit was de eerste keer dat ik een groepsreis naar IJsland heb gemaakt en het is ontzettend goed bevallen. Ik ben al wel eens eerder alleen op reis geweest zonder groep en houd van nieuwe uitdagingen, dus heb niet lang getwijfeld of ik deze singlereis naar IJsland zou boeken.

De groep was heel gezellig en onze reisbegeleider Floris was ook top! Hij heeft ons de hoogtepunten van IJsland laten zien, ook allerlei bezienswaardigheden die niet op het programma stonden. Zo zijn we gaan zwemmen in een grot en zijn we wezen mountainbiken. Heel gaaf! 

Het grootste voordeel van een singlereis vind ik dat je altijd aanspraak hebt en dat je nieuwe mensen leert kennen.

Wat zijn voor jou de hoogtepunten van deze singlereis naar IJsland geweest?

We hebben heel veel gedaan, mijn hoogtepunt van deze groepsreis naar IJsland is toch wel dat de vulkaan op IJsland actief was in de week dat wij er waren. Precies toen wij aankwamen was de vulkaan actief geworden. Op de tweede dag was hij minder actief en hebben wij met de groep een hike gemaakt naar deze vulkaan. Toen wij na twee weken weer terugkwamen van de rondreis bleek de vulkaan weer actief en hebben we weer een hike gemaakt, dit keer langs de andere kant van de vulkaan. Heel gaaf om dit eens van zo dichtbij te zien! 

Hoe actief vind je de singlereis naar IJsland?

Heel actief, maar er is ook voldoende tijd voor ontspanning hoor! Zo zijn we naar Blue Lagoon geweest en hebben we nog een aantal extra keren de spa bezocht. Er is nog genoeg tijd en inspraak om naast het programma zelf activiteiten te ondernemen. Met Floris, onze reisbegeleider, hebben we dus een aantal extra activiteiten ondernomen zoals mountainbiken, hiken en zwemmen in een grot. Zelf ben ik nog met twee anderen uit de groep gaan paardrijden. De rest van de groep is toen naar een hot spring gegaan en hebben nog een waterval bezocht. 

4 Sascha Ijsland 3 1

Zou je deze groepsreis naar IJsland aanraden aan anderen?

Zeker! Ik heb het al tegen een paar anderen gezegd. Als je op actieve groepsreis naar IJsland wilt, zou ik zeker voor noSun kiezen! Voor iedereen die nog twijfelt over IJsland zou ik zeggen; doe het! Ga eens voor iets anders!

Wat is jouw mooiste of leukste herinnering aan deze groepsreis?

Ik vond de hele rondreis tijdens deze singlereis naar IJsland onvergetelijk! Vooral de sfeer in de groep is mij erg bijgebleven, niemand viel buiten de groep. Daarnaast vond ik het een unieke ervaring om met de hele groep rond te trekken in een busje en elke dag op een nieuwe plek de tent op te zetten.

Ga jij ook voor iets anders? Ga mee op groepsreis!

Ga dan ook met ons mee naar IJsland op avontuurlijke rondreis of ga op rugzaktrekking door het ruige IJsland. Wij organiseren groepsreizen naar IJsland in zowel de zomer als winter. Kan je niet wachten om zelf af te reizen naar het land van de gletsjers en geisers? Bekijk dan snel ons actuele reisaanbod en wie weet kan je deze winter nog met ons mee om deze indrukwekkende natuur zelf te gaan ontdekken!

Populaire
reizen bij NoSun

User Check

Word reisleider bij noSun

Denk je jouw enthousiasme over één of meerdere van onze bestemmingen over te kunnen brengen op een groep? Dan willen we je graag uitnodigen om te solliciteren naar de functie van reisbegeleider groepsreizen!

Calendar

Handige reiskalender

Heb je al besloten in welke periode je op vakantie gaat? Met behulp van de noSun reiskalender kun je makkelijk zien welke singlereizen op welk moment in het jaar vertrekken. We reizen het hele jaar door, alle seizoenen komen aan bod.

Inschrijven
nieuwsbrief

Wij vinden nieuwsbrieven saai. Daarom sturen we een noNieuwsbrief. Wij moeten er zelf altijd erg om lachen. Geen idee of jij hem ook leuk vindt, probeer maar.

Indian Summer Hike Zweden 1024x683
Mensen Boven Op De Kliff Trolltunga E1671103335520
alleen op reis sneeuwscooter lapland
  • Nobeach//
  • Nomassa//
  • Nobullshit//
  • Notinder//

Bekend van

Image 1

Image 2

Image 3

Image 4

Image 5

Image 6

Image 7