Door: Martijn

Lapland heeft op veel mensen een grote aantrekkingskracht en de vaak extreme winterse omstandigheden spreken voor velen tot de verbeelding. Daarom bieden wij ook deze winter opnieuw twee single reizen aan naar Lapland.

Daarom bieden wij ook deze winter opnieuw twee single reizen aan naar Lapland.Als je denkt dat Lapland één land is, dan heb je het mis, want Lapland bestaat uit meerdere landen. Zo gaat onze een singlereis naar Lapland in het hoge noorden van Zweden en onze andere singlereis naar Fins Lapland. Benieuwd wat je gaat ontdekken tijdens zo’n singlereis naar Lapland? Lees dan snel verder!

De reis naar Lapland

Zodra je in het vliegtuig uit stapt, waan je je direct in een uniek winterwonderland: de sneeuw, de stilte, de uitgestrekte bossen en bevroren meren; indrukwekkend zou een understatement zijn!

Eenmaal gesetteld in de accommodatie voor de week kan de volgende dag het magische winteravontuur echt beginnen. En avonturen beleven, daar is Lapland een uitermate geschikt gebied voor. Wat dacht je van een spectaculaire sneeuwscootertocht over bevroren meren en door besneeuwde bossen, goed ingepakt in je winterkleding? Of een onvergetelijke tocht met huskyhonden? Geef de honden de juiste commando’s en je zoeft voortgetrokken door deze mooie dieren door het prachtige landschap. Wel goed opletten, misschien spot je nog een aantal elanden tijdens deze fantastische tocht!

Het noorderlicht in Lapland spotten

Tijdens een wintervakantie naar Lapland mag natuurlijk één ding niet ontbreken en voor de meeste reizigers een bucketlist dingetje… Het noorderlicht! Hoe noordelijker, hoe meer kans om het Noorderlicht in Lapland te zien! Houd je camera gereed voor het schieten van prachtige plaatjes met sneeuw, een verlicht winters huis op de achtergrond en het kleurrijke natuurverschijnsel in de lucht.

Kortom: Lapland is de ideale bestemming voor een singlereis vol avontuur, unieke belevenissen en tijd om te relaxen.

Hoe noordelijker, hoe meer kans om het Noorderlicht in Lapland te zien!

singlereis huskytour Zweedslapland

Ga jij met ons mee op singlereis naar Lapland?

Kun jij niet wachten om samen met een groep gelijkgestemden een winters avontuur te beleven? Dan is het tijd om jouw favoriete single reis naar Lapland te boeken en ga voor een week vol spectaculaire, winterse activiteiten. Wij zeggen alvast: Välkommen till Lapland!

Populaire
reizen bij NoSun

User Check

Word reisleider bij noSun

Denk je jouw enthousiasme over één of meerdere van onze bestemmingen over te kunnen brengen op een groep? Dan willen we je graag uitnodigen om te solliciteren naar de functie van reisbegeleider groepsreizen!

Calendar

Handige reiskalender

Heb je al besloten in welke periode je op vakantie gaat? Met behulp van de noSun reiskalender kun je makkelijk zien welke singlereizen op welk moment in het jaar vertrekken. We reizen het hele jaar door, alle seizoenen komen aan bod.

Inschrijven
nieuwsbrief

Wij vinden nieuwsbrieven saai. Daarom sturen we een noNieuwsbrief. Wij moeten er zelf altijd erg om lachen. Geen idee of jij hem ook leuk vindt, probeer maar.

Indian Summer Hike Zweden 1024x683
Mensen Boven Op De Kliff Trolltunga E1671103335520
alleen op reis sneeuwscooter lapland
  • Nobeach//
  • Nomassa//
  • Nobullshit//
  • Notinder//

Bekend van

Image 1

Image 2

Image 3

Image 4

Image 5

Image 6

Image 7