Door: Martijn

Voor prachtige wandelroutes hoef je het niet ver van huis te zoeken. Het Zuid-Limburgse Valkenburg is namelijk uitgeroepen tot de wandelgemeente van Nederland! Met bezienswaardigheden zoals indrukwekkende kasteelruïnes en de stadskern met een middeleeuws uiterlijk. Kortom, absoluut de moeite waard om dit pareltje op eigen bodem te ontdekken!

Waarom heb je voor noSun gekozen?

Ik reis al een paar jaar met noSun, ik val onder de categorie vaste klanten inmiddels, haha. De reisorganisatie bevalt me wel, de organisatie zit goed in elkaar en de groepen zijn overzichtelijk. Ik heb nog geen enkele tegenvaller tijdens een reis gehad dus dan blijf je gewoon boeken!

Hoe ben je bij ons terecht gekomen?

Online, via Google.

Je bent naar Valkenburg op reis gegaan, waarom heb je voor deze bestemming gekozen?

Ik was al blij dat ik überhaupt op vakantie durfde in de coronatijd, haha. Op dat moment vond ik het een fijn idee dat als er iets zou zijn dat ik ook op de fiets weer naar huis kon, dat je niet twee weken ergens aan vast zit zeg maar, haha. Het was dus vooral een erg praktische reden om deze reis naar Valkenburg te boeken. Het voelde wel ontspannen.

Zijn er bijzonderheden of bepaalde gebeurtenissen die je zijn bijgebleven van je gemaakte reis?

De dingen die we daar gedaan hebben waren erg tof, biken en abseilen bijvoorbeeld. De sfeer met de groep op de camping was echt heel fijn, we hadden een perfecte week qua weer dus dat was fantastisch. Dit was in de week dat die komeet overal zichtbaar was, dus we zijn bijvoorbeeld ook een keer ‘s nachts met een groepje het binnenland ingelopen om te kijken of we de komeet konden spotten. Dat zijn mooie momenten.

Reis je vaker alleen of in groepsverband?

Ik ga ook wel eens alleen op reis, vaak in het voorjaar. Dan zoek ik bijvoorbeeld een leuke stad op. Dat beperkt zich alleen wel tot een maximaal aantal dagen, haha. Ik heb het een keer volgehouden om tien dagen weg te gaan, maar veel langer gaat dat ook niet duren als je alleen op reis gaat, haha. Op vakantie is het heel fijn om de leuke dingen die je beleeft met mensen te kunnen delen. Daar zit het hele verhaal in.

Zou je het andere mensen aanraden om met noSun te reizen?

Dat heb ik verschillende mensen al aangeraden, haha. Ik ben ook met andere reisorganisaties geweest, en ik ben niet van de hele verre reizen, ik reis nog altijd met een Europese identiteitskaart dus dat zegt nog altijd hoe ver ik kom. Ik heb het gevoel dat het klein en overzichtelijk is. Ook is het altijd goed geregeld. Één van de belangrijkste redenen voor mij is dat ik houd van actieve vakanties. Mij maak je blij met vakanties waarin je gaat wandelen en actieve dingen gaat doen en op avontuur gaat. De kwaliteit van de organisatie en het idee dat ik gelijkgestemden tegenkom waarbij ik me altijd prettig bij voel maakt het voor mij dat dit een mooi aanbod is.

Heb je vriendschappen aan je reis overgehouden?

Nee, dat niet. Ik vind dat ook wel prima, het is voor mij ook niet het doel van deze vakanties.

Volg je noSun op sociale mediakanalen? Instagram en Facebook bijvoorbeeld.

Ik volg jullie op Facebook.

Hoe geniet jij na van je vakantie? Doe je dit bijvoorbeeld door een fotoboek aan te maken of op een andere manier?

Ik geniet na door foto’s te sorteren en die af en toe door te kijken. Het is leuk om er dan thuis weer eens over te kletsen.

Ook naar Valkenburg?

Ben je benieuwd wat een stad op eigen bodem allemaal te bieden heeft Wacht dan niet langer en boek een reis bij ons! Bekijk snel het actuele aanbod voor bestemmingen in Nederland en laat je verrassen!

Populaire
reizen bij NoSun

User Check

Word reisleider bij noSun

Denk je jouw enthousiasme over één of meerdere van onze bestemmingen over te kunnen brengen op een groep? Dan willen we je graag uitnodigen om te solliciteren naar de functie van reisbegeleider groepsreizen!

Calendar

Handige reiskalender

Heb je al besloten in welke periode je op vakantie gaat? Met behulp van de noSun reiskalender kun je makkelijk zien welke singlereizen op welk moment in het jaar vertrekken. We reizen het hele jaar door, alle seizoenen komen aan bod.

Inschrijven
nieuwsbrief

Wij vinden nieuwsbrieven saai. Daarom sturen we een noNieuwsbrief. Wij moeten er zelf altijd erg om lachen. Geen idee of jij hem ook leuk vindt, probeer maar.

Indian Summer Hike Zweden 1024x683
Mensen Boven Op De Kliff Trolltunga E1671103335520
alleen op reis sneeuwscooter lapland
  • Nobeach//
  • Nomassa//
  • Nobullshit//
  • Notinder//

Bekend van

Image 1

Image 2

Image 3

Image 4

Image 5

Image 6

Image 7