Singlereis Lapland


beleef de mooiste avonturen tijdens onze singlereizen Lapland!

Lapland is een geweldig gebied om de schoonheid van de natuur te ervaren. En dat is ook precies wat we gaan doen tijdens de singlereis in Lapland. Natuurlijk zal de reis veel meer zijn dan alleen natuur, want ook cultuur snuiven en leuke activiteiten horen bij een single reis in Lapland.

  • icon singlerondreis Winterreizen
  • icon locatie alleen op vakantie Zweden
  • icon single reizen last minute 8 dagen
Vanaf: €1999,-
Scandinavische droom: winters Lapland! Volop uitdagende activiteiten en avonturen in de sneeuw tijdens deze all inclusive reis! Bekijk reis
  • icon singlerondreis Winterreizen
  • icon locatie alleen op vakantie Finland
  • icon single reizen last minute 8 dagen
Vanaf: €2099,-
Winteravontuur Fins Lapland – De groepsreis van je leven! Dompel je onder en laat je betoveren door het magisch mooie Fins Lapland tijdens deze 8-daagse groepsreis in Finland. Bekijk reis

Op reis naar het Hoge Noorden

Het prachtige Lapland is nog redelijk onontdekt bij de massa. En daarom kun jij dit gebied ontdekken voordat anderen dit hebben gedaan! Wanneer je aan Lapland denkt, denk je aan sneeuw, bergen, dieren, kou en meer. Steeds meer mensen zijn op zoek naar de ultieme kampeervakantie of naar serene rust. En dat vind je in Lapland!

Lapland heeft heel veel te bieden: niet alleen sneeuw en rendieren, maar ook de meest schitterende natuurparken, een interessante cultuur, de mogelijkheid om het noorderlicht te aanschouwen, geweldige activiteiten in de sneeuw en meer. Wist je dat er nog zo’n 60.000 Sami in Lapland leven? Dit is een traditioneel volk dat van oudsher al in Lapland leeft.

We gaan niet naar Lapland om te niksen

Wanneer je graag met een boek in je hotelkamer wilt zitten, ben je bij deze single reis Lapland niet aan het juiste adres. We gaan erop uit, dingen ontdekken, prachtige bezienswaardigheden bezoeken en de natuur bewonderen. Wat dacht je van een bezoek aan het Nationaal Park Lemmenjoki. Dit is het grootste natuurpark in Finland en een van de grootste in Europa. Een ander populaire bestemming in Lapland is Yllas, een skigebied waar je ook rendieren in het wild kunt spotten. Verder is ook Rovaniemi een mooie stad met een leuke bezienswaardigheid: het dorp van de Kerstman!

Wist je dat?

  • Er volop bessen groeien in Lapland? Er zijn zelfs soorten waar we in Nederland zelfs geen naam voor hebben;
  • Lapland zijn eigen ‘big five’ heeft: beren, lynxen, vossen, wolven en bevers.
  • Lapland ‘Land van de Lappen’ betekent, maar dat de traditionele bewoners liever Saami worden genoemd;
  • Lapland zijn eigen goudkoorts had tussen 1900 en 1950.

De temperaturen tijdens je single reis Lapland

Lapland is op haar mooist in de wintermaanden. Hoewel er in de zomer ook volop mogelijkheden zijn voor een heerlijke vakantie, vinden de meeste single reizen Lapland plaats aan het begin of het einde van het jaar.  Je vindt er dan adembenemende natuur, met lage temperaturen. Vanaf december zakken de temperaturen al onder de nul en hartje winter kan het we tot -20 worden. Voor de uitjes gaan we dus lekker goed ingepakt naar buiten.

Culinaire hoogstandjes in Lapland

Wanneer je ervoor openstaat om iets nieuws te proberen heb je in Lapland volop mogelijkheden. We gaan uiteraard genieten van al het lekkers dat de natuur in Lapland te bieden heeft, want dat is de belangrijkste invloed op de menukaart. Elke dag staat er dan ook een vers ontbijt voor je klaar. Ook gaan we de Finse keuken volop ontdekken. Wat dacht je van gebraden rendiervlees, gecombineerd met aardappelpuree, zure bessen en augurk?

Informatie over groepsreizen naar Lapland

Inleiding

Laat je betoveren in magisch Lapland

Ga mee op onze uitdagende en avontuurlijke groepsreizen naar Lapland. Lapland ligt in het aller-noordelijkste deel van Finland, Noorwegen, Zweden en Rusland.