• Europa, Noorwegen
 • Rondreizen
 • 20 - 55 jaar

Tijdens deze 8-daagse expeditie naar Spitsbergen heb je echt de tijd van je leven. Van kajakken tot hiken en van een gletsjerhike tot ijsberen spotten, dit maak je nooit meer van je leven mee. Kun je het je voorstellen, kajakken tussen de walvissen en een ijsbeer als buurman?

Boek deze reis
actief hike groepsreis expeditie spitsbergen gletsjer kirsti Ikonen
actief singlereis spitsbergen kajakken

Jouw once in a life time experience tijdens een groepsreis Spitsbergen

Spitsbergen (Noors: Svalbard ) is een eilandengroep (archipel) in de Noordelijke IJszee, zo'n 565 km ten noorden van Noorwegen, die uit drie grotere en een tachtigtal kleine eilanden bestaat. De eilandengroep maakt sinds 1920 met een apart statuut deel uit van het koninkrijk Noorwegen. En daar gaan wij met jou naartoe tijdens deze actieve groepsreis.

Boek deze reis

Wist je dat?

96% Van noSun reizigers boekt alleen

9.4 Het cijfer is dat noSun reisbegeleiders krijgen

 • Nobeach//
 • Nomassa//
 • Nobullshit//
 • Notinder//

Het programma

spitsbergen ribboat actieve groepsreis

Dag 1 - 2

Het avontuur kan beginnen!

Yes, de expeditie van je leven gaat beginnen. Vanaf Amsterdam vliegen we naar Oslo voor een lekker diner en een overnachting. De volgende dag vliegen we door naar Longyearbyen en stappen in de voetsporen van Willem Barentsz, de man die in 1596 Spitsbergen heeft ontdekt. Het maakt niet uit hoe laat we landen, het wordt hier maar niet donker. Tijdens deze groepsreis geniet je van 24 uur per dag licht, een maximale reiservaring dus. We gaan naar het Basecamp Hotel Spitsbergen. Wat een indrukwekkend begin van deze groepsreis zeg.

Spitsbergen Actieve Groepsreis Ijsbeer Asm3451

Dag 3

IJsberen spotten

Goedemorgen.. Bijgeslapen? Tijd voor een lekker ontbijt, smaakt het niet extra bijzonder zo ver richting de Noordpool? Wat een voorrecht om hier te mogen zijn. Na het ontbijt pakken we al onze spullen en stappen we op een ribboat, hoe vet, richting het noorden. Misschien spot je wel een ijsbeer, een walvis of een zeehond. Er is hier zoveel wildlife te vinden, maar goed dat je je camera hebt meegenomen. Rond lunchtijd komen we aan bij ons verblijf voor de komende 3 nachten, de Nordenskiöld Lodge. Bereid je voor op een paar dagen écht back to basic, zonder stromend water, geen stroom en zonder telefoonbereik maar wel de luxe van een geweldige lodge met zelfs een sauna.Te gek! De lodge wordt warm gestookt door een vuurtje en het water komt van de gletsjer die smelt. Een leuk weetje, deze lodge is de meest noordelijke gelegen accommodatie ter wereld waar je alleen met een boot, slee of sneeuwscooter kan komen. En JIJ bent hier! Hmm, honger. Tijd voor een lekkere lunch. Na de lunch gaan we te voet de omgeving verkennen. Overigens wel onder begeleiding, want een ijsbeer kan zomaar tevoorschijn komen. Voordat het donker wordt, oh grapje, dat wordt het niet, zijn we terug voor het diner. Als afsluiter van deze eerste geweldige dag, kun je lekker ontspannen in de sauna.

groepsreis spitsbergen kajakken kirsti Ikonen

Dag 4

Kajakken tussen de walvissen

Na het avontuur van gisteren staat het volgende avontuur alweer op de planning. Na een goed ontbijt maken we ons klaar voor een dag kajakken. Wees niet bang dat je het koud krijgt of nat wordt, je krijgt een dry-suit aan en gaat met z'n tweeën in een stabiele tweepersoons kajak. Het weer en de zee bepalen vandaag de route, wie weet zien we wel walvissen. Witten dolfijnen zijn hier ook niet uniek overigens, zogenaamde beloega's. Ook vandaag is er een gids bij, wel zo prettig. We sluiten deze gave dag af met een goede maaltijd en natuurlijk de sauna. Op tijd naar bed, want morgen staat er weer een vette activiteit op het programma.

spitsbergen actieve singlereis gletsjer hike

Dag 5

Avontuur op de gletsjer

Je hebt 'm waarschijnlijk al wel gezien vanaf de lodge, de Nordenskiöldbreen gletsjer. 'Breen' is trouwens Noors voor gletsjer. Deze ligt op een steenworp afstand van de lodge. We krijgen uitleg over het materiaal en na de introductie gaan we op pad. We binden de stijgijzers onder en trotseren de gletsjer. Leuk om te weten, omdat een gletsjer 'leeft', is de route van de hike nooit hetzelfde, de spleten in de gletsjer bepalen de route. Sjonge jonge, je kan dit wel echt de expeditie van je leven noemen, super gaaf dit! We genieten een laatste avond van de sauna, morgen gaan we weer verkassen.

spitsbergen groepsreis singlereis ghost town pyramiden

Dag 6

Ghost Town Pyramiden

We hebben weer een lekker ontbijtje achter de kiezen gaan op pad met uitzicht op gletsjer. Nergens anders is de buitenlucht zo gezond als hier. Dus geniet er nog maar even lekker van. Na de lunch pakken we onze spullen in en varen met de boot terug naar Longyearbyen, waar de reis begon. Voordat we daar naartoe gaan, stoppen we eerst bij Pyramiden. Indrukwekkend, dit is een Russische nederzetting, in 1998 abrupt verlaten door de bewonders en inmiddels een echt spookdorp. Op het hoogtepunt van de mijnbouw had Pyramiden ca. 1000 inwoners, momenteel woont er nog een enkeling. Dit spookdorp staat in de top 20 van de National Geographic 'Ghost Towns' ter wereld. Bizar en ook wel een beetje eng om mee te maken, maar een absolute must. Eenmaal uitgegriezeld, nemen we onze intrek in het Basecamp Hotel en maken we ons klaar voor het 'laatste avondmaal' op Spitsbergen. Voor wie er nog geen genoeg van kan krijgen, kan er nog eens op uit trekken vanavond, het is toch 24 uur per dag licht. Oh ja en rond het Basecamp kan je zonder gids wandelen, want de ijsberen komen hier niet.

actief hike groepsreis expeditie spitsbergen gletsjer kirsti Ikonen

Dag 7

Waanzinnig Spitsbergen

Tijd voor het laatste ontbijt op deze bodem. We praten nog eens na over de gave kajaktocht, of de ijsbeer die we zagen, of misschien wel die mega walvis. We hebben zoveel moois gezien, echt fantastisch. Afhankelijk van de vlucht, is er nog tijd voor een verfrissende ochtendwandeling. Daarna worden we opgepikt voor onze transfer naar de luchthaven en gaat de terugreis beginnen, ook een reis op zich, leuk! We vliegen eerst naar Oslo, waar we bijkomen van de vlucht onder het genot van een diner en een drankje. Voor wie wil kunnen we nog een stapavond doen in Oslo. Lekker proosten op deze gave groepsreis. We slapen in een hotel op het vliegveld, zodat we morgen uitgerust aan de vervolgvlucht kunnen beginnen richting Amsterdam.

spitsbergen groepsreis uitzicht huis

Dag 8

Naar huis!

Goedemorgen... De allerlaatste dag is nu toch echt aangebroken. De laatste keer samen ontbijten, lachen, kletsen en de koffer inpakken. We gaan door de gate, stappen in ons vliegtuig richting Amsterdam en kijken met een hele fijne herinnering terug. * Let op; het weer en de ijsberen zijn altijd bepalend voor het programma. Hierdoor kan het programma in een andere volgorde plaatsvinden of worden aangepast. In het uiterste geval, wanneer de ijsberen teveel risico meebrengen, kan het zijn dat de geplande activiteit niet doorgaat. Zodra het vluchtschema en de vliegtijden bekend zijn, komen deze hieronder te staan. We vliegen van Amsterdam naar Oslo Gardemoen en pakken de volgende dag de vlucht naar Longyearbyen Svalbard. Vluchttijden voor de reis met vertrek op 07/08/2022 inclusief 23 kg bagage Heenreis: 07/08/2022 vertrek Amsterdam Schiphol 07:00 uur - aankomst Oslo Gardemoen 08:45 uur 08/08/2022 vertrek Oslo Gardemoen 09:55 uur - aankomst Longyearbyen Svalbard 14:00 uur Terugreis: 14/08/2022 vertrek Longyearbyen Svalbard 14:50 uur - aankomst Oslo Gardemoen 19:00 uur 15/08/2022 vertrek Oslo Gardemoen 19:15 uur - aankomst Amsterdam Schiphol 21:05 uur * Deze reisdatum heeft 1 extra reisdag. De gehele reisperiode is: 07/08/2022 tot 15/08/2022 Vluchttijden voor de reis met vertrek op 10/08/2022 inclusief 23 kg bagage Heenreis: 10/08/2022 vertrek Amsterdam Schiphol 06:55 uur - aankomst Oslo Gardemoen 08:45 uur 11/08/2022 vertrek Oslo Gardemoen 09:55 uur - aankomst Longyearbyen Svalbard 14:00 uur Terugreis: 16/08/2022 vertrek Longyearbyen Svalbard 14:45 uur - aankomst Oslo Gardemoen 18:55 uur 17/08/2022 vertrek Oslo Gardemoen 19:15 uur - aankomst Amsterdam Schiphol 21:05 uur Vluchttijden voor de reis met vertrek op 13/08/2022 inclusief 23 kg bagage Heenreis: 13/08/2022 vertrek Amsterdam Schiphol 07:00 uur - aankomst Oslo Gardemoen 08:45 uur 14/08/2022 vertrek Oslo Gardemoen 10:00 uur - aankomst Longyearbyen Svalbard 14:05 uur Terugreis: 19/08/2022 vertrek Longyearbyen Svalbard 13:25 uur - aankomst Oslo Gardemoen 16:20 uur 20/08/2022 vertrek Oslo Gardemoen 19:15 uur - aankomst Amsterdam Schiphol 21:05 uur Vluchttijden voor de reis met vertrek op 20/08/2022 inclusief 23 kg bagage Heenreis: 20/08/2022 vertrek Amsterdam Schiphol 07:00 uur - aankomst Oslo Gardemoen 08:45 uur 21/08/2022 vertrek Oslo Gardemoen 10:00 uur - aankomst Longyearbyen Svalbard 14:05 uur Terugreis: 26/08/2022 vertrek Longyearbyen Svalbard 13:25 uur - aankomst Oslo Gardemoen 16:20 uur 27/08/2022 vertrek Oslo Gardemoen 19:15 uur - aankomst Amsterdam Schiphol 21:05 uur *Vluchttijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen Omdat wij bij noSun het nogal een persoonlijke kwestie vinden, hoeven wij niet te weten of je gevaccineerd bent of dat je covid-19 doorlopen hebt. Wij gaan ervan uit dat je op de hoogte bent van de laatste richtlijnen van het ontvangende land en op de dag van vertrek voldoet aan de inreis-richtlijnen en dat je de noodzakelijke testbewijzen bij je hebt.

Kaart

Vertrekdata

Geen beschikbare vertrekdata gevonden.

Jouw accommodaties

1

Basecamp Hotel

Slaapsituatie: Tijdens deze reis slaap je de eerste en de een na laatste nacht in dit hotel op basis van halfpension. Je deelt een kamer met 1 andere reiziger. De kamers hebben een eigen badkamer.

2

Nordenskiöld Lodge

Slaapsituatie: Tijdens deze reis verblijf je 3 nachten in de Nordenskiöld Lodge. De meest noordelijk gelegen accommodatie op de wereld waar je alleen met een slee, sneeuwscooter of boot kan komen. Hoewel er geen stromend water of stroom is, heb je de luxe van een hotel! Er is zelfs een sauna. Het water komt van het smeltwater van de gletsjers en de warmte krijg je natuurlijk van het vuur. Je verblijft hier op basis van volpension deelt een kamer met 1 andere reiziger.

spitsbergen hotel actief singles kirsti Ikonen

Hoogtepunten van deze reis

 • Het land van de gletsjers
 • Eeuwig daglicht!
 • IJsberen als buren
 • Stap in de voetsporen van Willem Barentsz!
Boek deze reis

Voorbereidingen

Goed voorbereid op reis gaan begint met een goed georganiseerde inpaklijst. Onze zorgvuldig samengestelde inpaklijst helpt je om niets te vergeten, zodat je met een gerust hart kunt genieten van je vakantie.

 • Thermoshirt & broek (bij voorkeur van wol) (temperaturen mei – september 3 – 7 graden overdag)
 • Warme trui
 • Waterafstotend & winddichte jas (gore-tex)
 • Dagrugzak (30 liter)
 • Lange, stevige en sneldrogende, warme wandelbroek
 • Ingelopen en waterdichte hoge wandelschoenen (B/C) met reserveveters (het kan er drassig zijn in de zomer)
 • Wandelsokken
 • Sloffen (je mag vaak geen schoenen aan in de hotels)
 • Regenjas & regenbroek
 • T-shirts (goed ademend materiaal)
 • Muts / Buff en Handschoenen (liefst waterdicht)
 • Thermosfles / Drinkfles
 • Zonnebril
 • Zonnebrand (hoewel het misschien vreemd klinkt, is er in het Arctische noorden een sterke UV-intensiteit en de reflectie van de sneeuw kunnen je huid heel snel laten verbranden)
 • Toiletartikelen en toilettas (evt. toiletpapier)
 • Slaapmasker (het is 24/7 licht in de zomer)
 • Fotocamera met extra batterijen
 • Paspoort
 • Pinpas / creditcard
 • Gegevens zorg- en reisverzekering met alarmnummers
 • Telefoon
 • Externe oplader
 • Zwemkleding (sauna)
 • Persoonlijke medicatie:
 • Belangrijke persoonlijke medicijnen met bijsluiter
 • Ibuprofen
 • Paracetamol
 • Sporttape
 • Second skin / blarenpleister
 • Pleisters
 • EHBO-set
 • Optioneel:
 • Verrekijker
 • Leesvoer
 • Reserve bril / lenzen

Download de volledige lijst als pdf

Deze handige checklist als pdf downloaden, zodat je thuis alle benodigdheden gemakkelijk kan afstrepen.

Recensies
van reizigers

NoSun Groepsreizen krijgt gemiddeld een 4.6 / 5 op basis van 361 ervaringen.

" Schitterende dingen gezien en gedaan "

S

Sabine

5 / 5

Fantastische reis gemaakt naar Denemarken, Faeröer en IJsland. Geweldige groep, mooi programma en hartstikke gezellig met Bregje! 19 dagen waren nog niet genoeg.

S

Sylvia

5 / 5

Niet alleen op vakantie willen en iets actiefs doen. Uiteindelijk uitgekomen bij NoSun en de datum geboekt voor augustus met Bregje als begeleider. Wat een geweldige keuze, zowel het land als de begeleider. Mooie natuur gezien en wandelingen gemaakt en ook nieuwe dingen gedaan zoals een gletsjer wandeling. Genoeg ruimte voor eigen inbreng in de reis en goeie tips en input vanuit Bregje. Enthousiast en vrolijke begeleiding!

M

Max

5 / 5

Goed georganiseerde reis, met een erg enthousiaste reisleidster die zowel voor, tijdens, als na de reis veel (praktische) kennis had. Daarnaast ook een fijne balans tijdens de reis tussen geplande activiteiten en optionele activiteiten waarbij samen werd bepaald welke gedaan werden. Absoluut top!

Z

Zoë

5 / 5

Heb een hele leuke week in Sardinië gehad! Hele leuke activiteiten en tijd om zelf dingen te ondernemen. Wanneer je om een bepaalde reden niet mee kon doen met een activiteit was dat geen enkel probleem wat ik echt super fijn vond! Het was een hele gezellige groep en een super fijne reisbegeleidster. Zeker voor herhaling vatbaar

R

Roos

4 / 5

Het programma zat goed in elkaar, genoeg afwisseling tussen actief zijn en vrijheid hebben. Daarnaast was de Engelse kust prachtig en hebben we veel mazzel gehad met het weer (YesSun!). Voor mij was het hoogtepunt coasteering, hierbij heb ik echt mijn grenzen verlegd. De reisbegeleider had alles tot in de puntjes voorbereid en ook voor de vrije momenten ideeën voor activiteiten. Daarnaast vond ik het interessant om te zien hoe iedereen zijn plekje in de groep uiteindelijk gevonden heeft en heb ik mooie gesprekken gehad. Zo'n groepsproces kost veel energie, maar uiteindelijk krijg je terug wat je erin stopt en is juist dat een waardevol onderdeel van de reis. En uiteraard is eindigen met een pint bier in een gezellige pub in een buitenwijk van Londen geen straf!

J

Jessie

5 / 5

Kroatië was mijn eerste reis met NoSun. Na het boeken had ik nog wat vragen over de reis, deze zijn netjes en snel beantwoord over de mail. De reisbegeleidster had de reis goed voorbereid, kwam met ideeën en stond open voor onze ideeën. Activiteiten met de groep aanpassen en activiteiten op je eigen tempo met de groep meedoen was in overleg geen probleem. Al met al een hele positieve ervaring met NoSun en ik zou zeker nog eens bij ze boeken!

J

Jasper

4 / 5

Zeker aan te raden. Nosun reizen zijn erg leuk! het programma is vaak erg actief en de activiteiten zijn heel memorabel. De kleinere hoeveelheid mensen zorgt voor een hechte groep, waar de reisleiders een leuke toevoeging op zijn. Zelf heb ik 2 reizen gedaan waarvan 1 de eerste keer wintersport en 1 de eerste keer kamperen was. Het was fantastisch om deze nieuwe ervaringen op te doen.

Reisinformatie

Inclusief

 • Retourvlucht Amsterdam-Oslo-Longyearbyen incl bagage
 • Genoemde transfers
 • 2 nachten in het Basecamp hotel in Longyearbyen obv halfpension
 • 3 nachten in Nordenskiöld Lodge obv volpension
 • 2 nachten in Oslo Gardermoen
 • Boottransfers per ribboat
 • Gletsjer hike incl. materiaal
 • Zeekajakken in 2 persoonskajaks
 • Sauna bij Nordenskiöld Lodge
 • BTW volgens de reisbureauregeling
 • Deze reis wordt uitgevoerd met 6 tot 10 personen

Exclusief

 • Niet genoemde maaltijden/drankjes
 • Reisverzekering
 • Annuleringsverzekering
 • Bijdrage calamiteitenfonds (€2,50 per boeking van max. 9 personen)
 • Reserveringskosten (€35,- per boeking)
 • Bijdrage SGR (€5,- per boeking)

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over je aanstaande reis? Je bent niet alleen! Daarom hebben we een overzicht samengesteld van de meest gestelde vragen die we van onze reizigers krijgen.

Boekingsformulier

Bij elke reis van noSun vind je een link naar het boekingsformulier, hier kun je al je gegevens invullen.

Je kunt daarbij kiezen tussen een optie en een boeking. Een optie is geheel vrijblijvend en 8 dagen geldig. Wij houden een plaats voor je vrij. Wanneer je een optie hebt op de laatst beschikbare plaats en iemand anders wil deze definitief boeken, dan bellen wij je op. Wij vragen je dan om diezelfde dag voor 16:00 uur een keuze te maken. Om je optie om te zetten in een boeking is een simpel telefoontje of mailtje aan ons voldoende en wij regelen de rest! Ook wanneer je een aanbetaling doet, maak je je optie definitief en word het een boeking.

Weet je zeker dat je de reis wilt boeken, dan hoef je niet eerst een optie te nemen.
Na het invullen van je persoonlijke gegevens zoals je naam, geslacht en geboortedatum, willen we zowel bij het plaatsen van een optie als een boeking ook graag je e-mail adres weten. Let er op dat je dit goed invult, want op dit e-mailadres ontvang je jouw inloggegevens en bevestigingen!

Om problemen achteraf te voorkomen willen we ook graag weten of je een reis- en/of annuleringsverzekering af wilt sluiten. noSun werkt hiervoor samen met de Europeesche Verzekeringen; een bekende en betrouwbare verzekeraar. Als je met noSun op reis wilt, is het verplicht over een reisverzekering te beschikken. Je kunt hiervoor, net als bij een annuleringsverzekering, kiezen uit een kortlopende of doorlopende verzekering. Wat je het beste kunt doen is sterk afhankelijk van je reisgedrag. Als je weinig reist dan kun je beter de kortlopende verzekering afsluiten. Ga je echter veel op reis dan doe je er goed aan een doorlopende verzekering af te sluiten. Twijfel je over wat je het beste kunt doen, neem dan gerust contact met ons op, we zitten voor je klaar!

Let op: een annuleringsverzekering kun je tot maximaal 7 dagen na boeking afsluiten, daarna is dit via de Europeesche niet meer mogelijk.

We zijn graag op de hoogte van bijzondere omstandigheden die voor het reizen van belang kunnen zijn. Ben je vegetariër, volg je een speciaal dieet, of zijn er medische omstandigheden die van belang kunnen zijn tijdens het reizen dan vragen we je om dit vooraf duidelijk aan te geven. Wij zullen hier dan rekening mee houden, zodat ook jouw reis een heerlijke ervaring zal zijn.

Heb je alle gegevens correct ingevuld, dan kun je het formulier verzenden.

Hoe gaat het precies in z’n werk als ik wil boeken?

Om een reis te boeken, vul je het boekingsformulier in dat in beeld komt als je bij de reis en vertrekdatum van jouw keuze op ‘boeken’ hebt geklikt. Vervolgens krijg je van ons bijna altijd dezelfde werkdag nog een bevestiging van je boeking. Boek je ‘s avonds of in het weekend,dan is dat meestal de eerst volgende werkdag. Veel van onze reizen zijn snel vol geboekt, dus boek op tijd om teleurstellingen te voorkomen! Vind je het prettiger om je reis telefonisch te boeken, dan kan dat natuurlijk ook!

Andere populaire
reizen bij noSun

Inschrijven
nieuwsbrief

Wij vinden nieuwsbrieven saai. Daarom sturen we een noNieuwsbrief. Wij moeten er zelf altijd erg om lachen. Geen idee of jij hem ook leuk vindt, probeer maar.

Indian Summer Hike Zweden 1024x683
Mensen Boven Op De Kliff Trolltunga E1671103335520
alleen op reis sneeuwscooter lapland
 • Nobeach//
 • Nomassa//
 • Nobullshit//
 • Notinder//

Volg ons ook op @nosun_instagram

Een 🍹cocktail van cultuur, natuur, strand en actie zo kunnen we deze NIEUWE REIS het beste omschrijven! Ben jij ook zo benieuwd wat we hier mee bedoelen?

Laten we beginnen dat je een waanzinnig noSun avontuur in CATALONIË gaat beleven, whoopwhoop! We trappen gelijk af in de oogverblindende Pyreneeën, maar gaan ook eeuwenoude dorpjes ontdekken, en stiekem een beetje relaxen onder de (no)Sun in Cambrils😜 en we smullen de hele week verrukkelijke streekgerechten. En dan hebben we de hoogtepunten nog niet eens benoemd van deze reis↩️. 

De HOOGTEPUNTEN van deze reis:
➡️Ziplinen over de rivier bij Hell’s Canyon
➡️Bezoek aan Barcelona
➡️Adrenaline-pompend canyoning avontuur
➡️Vette hikes met adembenemende uitzichten

😴Slapen? Dat doen we de eerste 4 nachten in een resort (met zwembad) en de laatste 3 nachten in een bungalow op een fijne camping (op loopafstand van het strand).

Kortom, verrassend maar typisch noSun. Wanneer vertrekken we?
👉🏼Zaterdag 14 - 21 sep 2024
👉🏼Zaterdag 21 - 28 sep 2024
👉🏼Zaterdag 12 - 19 okt 2024

Bekijk de hele reis op ⏩www.nosun.nl ⏩Spanje ⏩Catalonië

#catalonië #europa #spanje #vakantie #outdoor #actief #singlereis #groepsreis #vakantie #naturelovers #daretogoout #reisorganisatie #nosun #nosungroepsreizen
Hoe gaat jouw weekend eruit zien deze week?⏱
Plan je wat van te voren of ben je meer het "go with the flow" type? Hoe dan ook wij wensen je een happy weekend 😃.
💰Vakantiegeld komt eraan! Heb jij je volgende noSunreis al geboekt? Of houd je nog een oogje op het geld? Wij hebben dan de oplossing voor je, om die droomreis niet aan je voorbij te laten gaan...

Wist je dat je bij noSun een geheel vrijblijvende optie van 8 dagen kunt nemen op jou favoriete reis? Zo kan je zorgeloos je plekje en prijs vastzetten. Neem de tijd om het met je werk te regelen of er gewoon nog even over na te denken. Zo simpel is het!

Bekijk hier al onze reizen👉 www.nosun.nl

#vakantiegeld #vakantie #outdoor #actief #singlereis #groepsreis #naturelovers #daretogoout #reisorganisatie #nosun #nosungroepsreizen
Het P I N K S T E R W E E K E N D komt eraan en dat betekent een lang weekend vrij! (voor de meesten😬). Heb jij nog leuke plannen of misschien ben je wel op reis (met noSun)? 🏕🏞🚣‍♀️🚵‍♀️🧗🕺💃

#pinksteren #outdoor #actief #singlereis #groepsreis #vakantie #naturelovers #daretogoout #reisorganisatie #nosun #nosungroepsreizen
🌭🔥Braadworstjes roosteren boven het vuur is altijd een feest (en lekker) om te doen. In ieder geval is het heerlijk om naar een vuurtje te staren, zo rustgevend. Het knetteren van het hout, de vonken die spatten en de warmte die het afgeeft. Genieten van het buitenleven heet dat! Een goed begin van je weekend, nietwaar?

#weekend #happyweekend #vakantie #outdoor #actief #singlereis #groepsreis #vakantie #naturelovers #daretogoout #reisorganisatie #nosun #nosungroepsreizen
🎢Maak je klaar voor een achtbaan van avonturen tijdens deze te gekke groepsreis naar Kroatië! Elke dag staat er een nieuwe activiteit op het programma: van kajakken tot het verkennen van de betoverende Plitvicemeren en wandelen door adembenemende natuur. Zin om mee te gaan naar Kroatië?

👉🏼We vertrekken in het voor èn najaar op verschillende momenten. Kijk op www.nosun.nl wanneer precies.

#vakantie #outdoor #actief #singlereis #groepsreis #vakantie #naturelovers #daretogoout #reisorganisatie #nosun #nosungroepsreizen

Bekend van

Image 1

Image 2

Image 3

Image 4

Image 5

Image 6

Image 7