• Europa, Noorwegen
 • Rondreizen
 • 20 - 55 jaar

Tijdens deze 8-daagse expeditie naar Spitsbergen heb je echt de tijd van je leven. Van kajakken tot hiken en van een gletsjerhike tot ijsberen spotten, dit maak je nooit meer van je leven mee. Kun je het je voorstellen, kajakken tussen de walvissen en een ijsbeer als buurman?

Boek deze reis
actief hike groepsreis expeditie spitsbergen gletsjer kirsti Ikonen
actief singlereis spitsbergen kajakken

Jouw once in a life time experience tijdens een groepsreis Spitsbergen

Spitsbergen (Noors: Svalbard ) is een eilandengroep (archipel) in de Noordelijke IJszee, zo'n 565 km ten noorden van Noorwegen, die uit drie grotere en een tachtigtal kleine eilanden bestaat. De eilandengroep maakt sinds 1920 met een apart statuut deel uit van het koninkrijk Noorwegen. En daar gaan wij met jou naartoe tijdens deze actieve groepsreis.

Boek deze reis

Wist je dat?

96% Van noSun reizigers boekt alleen

9.4 Het cijfer is dat noSun reisbegeleiders krijgen

 • Nobeach//
 • Nomassa//
 • Nobullshit//
 • Notinder//

Het programma

spitsbergen ribboat actieve groepsreis

Dag 1 - 2

Het avontuur kan beginnen!

Yes, de expeditie van je leven gaat beginnen. Vanaf Amsterdam vliegen we naar Oslo voor een lekker diner en een overnachting. De volgende dag vliegen we door naar Longyearbyen en stappen in de voetsporen van Willem Barentsz, de man die in 1596 Spitsbergen heeft ontdekt. Het maakt niet uit hoe laat we landen, het wordt hier maar niet donker. Tijdens deze groepsreis geniet je van 24 uur per dag licht, een maximale reiservaring dus. We gaan naar het Basecamp Hotel Spitsbergen. Wat een indrukwekkend begin van deze groepsreis zeg.

Spitsbergen Actieve Groepsreis Ijsbeer Asm3451

Dag 3

IJsberen spotten

Goedemorgen.. Bijgeslapen? Tijd voor een lekker ontbijt, smaakt het niet extra bijzonder zo ver richting de Noordpool? Wat een voorrecht om hier te mogen zijn. Na het ontbijt pakken we al onze spullen en stappen we op een ribboat, hoe vet, richting het noorden. Misschien spot je wel een ijsbeer, een walvis of een zeehond. Er is hier zoveel wildlife te vinden, maar goed dat je je camera hebt meegenomen. Rond lunchtijd komen we aan bij ons verblijf voor de komende 3 nachten, de Nordenskiöld Lodge. Bereid je voor op een paar dagen écht back to basic, zonder stromend water, geen stroom en zonder telefoonbereik maar wel de luxe van een geweldige lodge met zelfs een sauna.Te gek! De lodge wordt warm gestookt door een vuurtje en het water komt van de gletsjer die smelt. Een leuk weetje, deze lodge is de meest noordelijke gelegen accommodatie ter wereld waar je alleen met een boot, slee of sneeuwscooter kan komen. En JIJ bent hier! Hmm, honger. Tijd voor een lekkere lunch. Na de lunch gaan we te voet de omgeving verkennen. Overigens wel onder begeleiding, want een ijsbeer kan zomaar tevoorschijn komen. Voordat het donker wordt, oh grapje, dat wordt het niet, zijn we terug voor het diner. Als afsluiter van deze eerste geweldige dag, kun je lekker ontspannen in de sauna.

groepsreis spitsbergen kajakken kirsti Ikonen

Dag 4

Kajakken tussen de walvissen

Na het avontuur van gisteren staat het volgende avontuur alweer op de planning. Na een goed ontbijt maken we ons klaar voor een dag kajakken. Wees niet bang dat je het koud krijgt of nat wordt, je krijgt een dry-suit aan en gaat met z'n tweeën in een stabiele tweepersoons kajak. Het weer en de zee bepalen vandaag de route, wie weet zien we wel walvissen. Witten dolfijnen zijn hier ook niet uniek overigens, zogenaamde beloega's. Ook vandaag is er een gids bij, wel zo prettig. We sluiten deze gave dag af met een goede maaltijd en natuurlijk de sauna. Op tijd naar bed, want morgen staat er weer een vette activiteit op het programma.

spitsbergen actieve singlereis gletsjer hike

Dag 5

Avontuur op de gletsjer

Je hebt 'm waarschijnlijk al wel gezien vanaf de lodge, de Nordenskiöldbreen gletsjer. 'Breen' is trouwens Noors voor gletsjer. Deze ligt op een steenworp afstand van de lodge. We krijgen uitleg over het materiaal en na de introductie gaan we op pad. We binden de stijgijzers onder en trotseren de gletsjer. Leuk om te weten, omdat een gletsjer 'leeft', is de route van de hike nooit hetzelfde, de spleten in de gletsjer bepalen de route. Sjonge jonge, je kan dit wel echt de expeditie van je leven noemen, super gaaf dit! We genieten een laatste avond van de sauna, morgen gaan we weer verkassen.

spitsbergen groepsreis singlereis ghost town pyramiden

Dag 6

Ghost Town Pyramiden

We hebben weer een lekker ontbijtje achter de kiezen gaan op pad met uitzicht op gletsjer. Nergens anders is de buitenlucht zo gezond als hier. Dus geniet er nog maar even lekker van. Na de lunch pakken we onze spullen in en varen met de boot terug naar Longyearbyen, waar de reis begon. Voordat we daar naartoe gaan, stoppen we eerst bij Pyramiden. Indrukwekkend, dit is een Russische nederzetting, in 1998 abrupt verlaten door de bewonders en inmiddels een echt spookdorp. Op het hoogtepunt van de mijnbouw had Pyramiden ca. 1000 inwoners, momenteel woont er nog een enkeling. Dit spookdorp staat in de top 20 van de National Geographic 'Ghost Towns' ter wereld. Bizar en ook wel een beetje eng om mee te maken, maar een absolute must. Eenmaal uitgegriezeld, nemen we onze intrek in het Basecamp Hotel en maken we ons klaar voor het 'laatste avondmaal' op Spitsbergen. Voor wie er nog geen genoeg van kan krijgen, kan er nog eens op uit trekken vanavond, het is toch 24 uur per dag licht. Oh ja en rond het Basecamp kan je zonder gids wandelen, want de ijsberen komen hier niet.

actief hike groepsreis expeditie spitsbergen gletsjer kirsti Ikonen

Dag 7

Waanzinnig Spitsbergen

Tijd voor het laatste ontbijt op deze bodem. We praten nog eens na over de gave kajaktocht, of de ijsbeer die we zagen, of misschien wel die mega walvis. We hebben zoveel moois gezien, echt fantastisch. Afhankelijk van de vlucht, is er nog tijd voor een verfrissende ochtendwandeling. Daarna worden we opgepikt voor onze transfer naar de luchthaven en gaat de terugreis beginnen, ook een reis op zich, leuk! We vliegen eerst naar Oslo, waar we bijkomen van de vlucht onder het genot van een diner en een drankje. Voor wie wil kunnen we nog een stapavond doen in Oslo. Lekker proosten op deze gave groepsreis. We slapen in een hotel op het vliegveld, zodat we morgen uitgerust aan de vervolgvlucht kunnen beginnen richting Amsterdam.

spitsbergen groepsreis uitzicht huis

Dag 8

Naar huis!

Goedemorgen... De allerlaatste dag is nu toch echt aangebroken. De laatste keer samen ontbijten, lachen, kletsen en de koffer inpakken. We gaan door de gate, stappen in ons vliegtuig richting Amsterdam en kijken met een hele fijne herinnering terug. * Let op; het weer en de ijsberen zijn altijd bepalend voor het programma. Hierdoor kan het programma in een andere volgorde plaatsvinden of worden aangepast. In het uiterste geval, wanneer de ijsberen teveel risico meebrengen, kan het zijn dat de geplande activiteit niet doorgaat. Zodra het vluchtschema en de vliegtijden bekend zijn, komen deze hieronder te staan. We vliegen van Amsterdam naar Oslo Gardemoen en pakken de volgende dag de vlucht naar Longyearbyen Svalbard. Vluchttijden voor de reis met vertrek op 07/08/2022 inclusief 23 kg bagage Heenreis: 07/08/2022 vertrek Amsterdam Schiphol 07:00 uur - aankomst Oslo Gardemoen 08:45 uur 08/08/2022 vertrek Oslo Gardemoen 09:55 uur - aankomst Longyearbyen Svalbard 14:00 uur Terugreis: 14/08/2022 vertrek Longyearbyen Svalbard 14:50 uur - aankomst Oslo Gardemoen 19:00 uur 15/08/2022 vertrek Oslo Gardemoen 19:15 uur - aankomst Amsterdam Schiphol 21:05 uur * Deze reisdatum heeft 1 extra reisdag. De gehele reisperiode is: 07/08/2022 tot 15/08/2022 Vluchttijden voor de reis met vertrek op 10/08/2022 inclusief 23 kg bagage Heenreis: 10/08/2022 vertrek Amsterdam Schiphol 06:55 uur - aankomst Oslo Gardemoen 08:45 uur 11/08/2022 vertrek Oslo Gardemoen 09:55 uur - aankomst Longyearbyen Svalbard 14:00 uur Terugreis: 16/08/2022 vertrek Longyearbyen Svalbard 14:45 uur - aankomst Oslo Gardemoen 18:55 uur 17/08/2022 vertrek Oslo Gardemoen 19:15 uur - aankomst Amsterdam Schiphol 21:05 uur Vluchttijden voor de reis met vertrek op 13/08/2022 inclusief 23 kg bagage Heenreis: 13/08/2022 vertrek Amsterdam Schiphol 07:00 uur - aankomst Oslo Gardemoen 08:45 uur 14/08/2022 vertrek Oslo Gardemoen 10:00 uur - aankomst Longyearbyen Svalbard 14:05 uur Terugreis: 19/08/2022 vertrek Longyearbyen Svalbard 13:25 uur - aankomst Oslo Gardemoen 16:20 uur 20/08/2022 vertrek Oslo Gardemoen 19:15 uur - aankomst Amsterdam Schiphol 21:05 uur Vluchttijden voor de reis met vertrek op 20/08/2022 inclusief 23 kg bagage Heenreis: 20/08/2022 vertrek Amsterdam Schiphol 07:00 uur - aankomst Oslo Gardemoen 08:45 uur 21/08/2022 vertrek Oslo Gardemoen 10:00 uur - aankomst Longyearbyen Svalbard 14:05 uur Terugreis: 26/08/2022 vertrek Longyearbyen Svalbard 13:25 uur - aankomst Oslo Gardemoen 16:20 uur 27/08/2022 vertrek Oslo Gardemoen 19:15 uur - aankomst Amsterdam Schiphol 21:05 uur *Vluchttijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen Omdat wij bij noSun het nogal een persoonlijke kwestie vinden, hoeven wij niet te weten of je gevaccineerd bent of dat je covid-19 doorlopen hebt. Wij gaan ervan uit dat je op de hoogte bent van de laatste richtlijnen van het ontvangende land en op de dag van vertrek voldoet aan de inreis-richtlijnen en dat je de noodzakelijke testbewijzen bij je hebt.

Kaart

Vertrekdata

Geen beschikbare vertrekdata gevonden.

Jouw accommodaties

1

Basecamp Hotel

Slaapsituatie: Tijdens deze reis slaap je de eerste en de een na laatste nacht in dit hotel op basis van halfpension. Je deelt een kamer met 1 andere reiziger. De kamers hebben een eigen badkamer.

2

Nordenskiöld Lodge

Slaapsituatie: Tijdens deze reis verblijf je 3 nachten in de Nordenskiöld Lodge. De meest noordelijk gelegen accommodatie op de wereld waar je alleen met een slee, sneeuwscooter of boot kan komen. Hoewel er geen stromend water of stroom is, heb je de luxe van een hotel! Er is zelfs een sauna. Het water komt van het smeltwater van de gletsjers en de warmte krijg je natuurlijk van het vuur. Je verblijft hier op basis van volpension deelt een kamer met 1 andere reiziger.

spitsbergen hotel actief singles kirsti Ikonen

Hoogtepunten van deze reis

 • Het land van de gletsjers
 • Eeuwig daglicht!
 • IJsberen als buren
 • Stap in de voetsporen van Willem Barentsz!
Boek deze reis

Voorbereidingen

Goed voorbereid op reis gaan begint met een goed georganiseerde inpaklijst. Onze zorgvuldig samengestelde inpaklijst helpt je om niets te vergeten, zodat je met een gerust hart kunt genieten van je vakantie.

 • Thermoshirt & broek (bij voorkeur van wol) (temperaturen mei – september 3 – 7 graden overdag)
 • Warme trui
 • Waterafstotend & winddichte jas (gore-tex)
 • Dagrugzak (30 liter)
 • Lange, stevige en sneldrogende, warme wandelbroek
 • Ingelopen en waterdichte hoge wandelschoenen (B/C) met reserveveters (het kan er drassig zijn in de zomer)
 • Wandelsokken
 • Sloffen (je mag vaak geen schoenen aan in de hotels)
 • Regenjas & regenbroek
 • T-shirts (goed ademend materiaal)
 • Muts / Buff en Handschoenen (liefst waterdicht)
 • Thermosfles / Drinkfles
 • Zonnebril
 • Zonnebrand (hoewel het misschien vreemd klinkt, is er in het Arctische noorden een sterke UV-intensiteit en de reflectie van de sneeuw kunnen je huid heel snel laten verbranden)
 • Toiletartikelen en toilettas (evt. toiletpapier)
 • Slaapmasker (het is 24/7 licht in de zomer)
 • Fotocamera met extra batterijen
 • Paspoort
 • Pinpas / creditcard
 • Gegevens zorg- en reisverzekering met alarmnummers
 • Telefoon
 • Externe oplader
 • Zwemkleding (sauna)
 • Persoonlijke medicatie:
 • Belangrijke persoonlijke medicijnen met bijsluiter
 • Ibuprofen
 • Paracetamol
 • Sporttape
 • Second skin / blarenpleister
 • Pleisters
 • EHBO-set
 • Optioneel:
 • Verrekijker
 • Leesvoer
 • Reserve bril / lenzen

Download de volledige lijst als pdf

Deze handige checklist als pdf downloaden, zodat je thuis alle benodigdheden gemakkelijk kan afstrepen.

Recencies
van reizigers

NoSun Groepsreizen krijgt gemiddeld een 4.6 / 5 op basis van 314 ervaringen.

" Schitterende dingen gezien en gedaan "

S

Sabine K.

5 / 5

Fantastische reis gemaakt naar Denemarken, Faeröer en IJsland. Geweldige groep, mooi programma en hartstikke gezellig met Bregje! 19 dagen waren nog niet genoeg.

I

Iris W.

5 / 5

Super gave reis gemaakt naar Yttermalung Zweden. Activiteiten die je zelf niet zo snel zelf zou organiseren maken het helemaal af. De Zweedse bossen zijn eindeloos en elk plekje heeft weer iets moois. De reisbegeleiders zijn toppers! We hebben ontzettend gelachen met de groep, het was een top vakantie! Ik zal zeker nogmaals meegaan met Nosun.

Y

Yvonne

5 / 5

Ik heb echt een hele leuke week in Noorwegen gehad! We zaten in een gezellig huis, met een fijne keuken en woonkamer met open haard om tijd met elkaar door te brengen, maar er was ook ruimte om even alleen te zijn. De activiteiten waren leuk en divers en je had zelf de keuze om wel of niet mee te gaan, wat prettig was. De groep was gezellig en de reisleidster Susan was enthousiast en creatief, zo heeft ze onder andere voor een lekkere kerstmaaltijd voor ons geregeld. De bus die we meekregen was wat minder goed bestand tegen de sneeuw, maar ook daar wisten we ons uit te redden :). Daarnaast was de omgeving ontzettend mooi!

M

Maris

5 / 5

Net terug van de groepsreis Sardinië met nosun. Heb een top week gehad met een hele fijne groep mensen. Veel gezien en gedaan én nog meer gelachen. De reisbegeleidster Marion is een topper staat altijd voor je klaar en doet overal gezellig aan mee. De camping was goed, de tenten ook met goede matrassen. Het eten was smaakvol, eenvoudige Italiaanse gerechten die vooral uit pasta bestonden, alleen het ontbijt mocht iets gevarieerder. Het strand was prachtig met bergen op de achtergrond. Deze reis is een aanrader!

S

Sofie W.

5 / 5

Ik ben in september met NoSun naar Zwisterland op reis gegaan. Het was in 1 woord Fantastisch! Uitstekend georganiseerd, heerlijke groep, prachtig land met hele fijne dagen en activiteiten. Wandelen, suppen, steppen, raften zwemmen, het was bijzonder actief! Maar met erg goede afwisseling en je was vrij om mee te doen wat je wou. Onze reisbegeleidster Nora deed het schitterend en zelfs de zon ging 14 dagen mee stralen! Wie zin heeft in avontuur, actief (en ook relax), kamperen, is dit een absolute aanrader!

M

Moniek

5 / 5

De reis naar Zweden gemaakt in de herfst. Wat een mooi land! We hadden een leuke groep en ook regelmatig gezellig opgetrokken met de andere NoSun groep. De reis was goed georganiseerd en er werd zelfs voor ons eten gezorgd door de camping eigenaren! Leuke reisbegeleider die ook onderdeel van de groep was. Top activiteiten gedaan en ook voldoende tijd voor ontspanning. Heb alweer zin een volgende vakantie met NoSun!

A

Aron

5 / 5

Echt een topvakantie gehad. Dit was mijn eerste keer met NoSun, maar alles was goed geregeld en de groep was ontzettend gezellig. Iedereen zit er met hetzelfde gevoel in waardoor je meteen snel aanspraak hebt met je reisgenoten. Met daarbij veel leuke activiteiten en een geweldige accommodatie van Peter en Hilje heb ik een toptijd gehad. Een aanrader en ik hoop snel weer te gaan.

Reisinformatie

Inclusief

 • Retourvlucht Amsterdam-Oslo-Longyearbyen incl bagage
 • Genoemde transfers
 • 2 nachten in het Basecamp hotel in Longyearbyen obv halfpension
 • 3 nachten in Nordenskiöld Lodge obv volpension
 • 2 nachten in Oslo Gardermoen
 • Boottransfers per ribboat
 • Gletsjer hike incl. materiaal
 • Zeekajakken in 2 persoonskajaks
 • Sauna bij Nordenskiöld Lodge
 • BTW volgens de reisbureauregeling
 • Deze reis wordt uitgevoerd met 6 tot 10 personen

Exclusief

 • Niet genoemde maaltijden/drankjes
 • Reisverzekering
 • Annuleringsverzekering
 • Bijdrage calamiteitenfonds (€2,50 per boeking van max. 9 personen)
 • Reserveringskosten (€35,- per boeking)
 • Bijdrage SGR (€5,- per boeking)

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over je aanstaande reis? Je bent niet alleen! Daarom hebben we een overzicht samengesteld van de meest gestelde vragen die we van onze reizigers krijgen.

Boekingsformulier

Bij elke reis van noSun vind je een link naar het boekingsformulier, hier kun je al je gegevens invullen.

Je kunt daarbij kiezen tussen een optie en een boeking. Een optie is geheel vrijblijvend en 8 dagen geldig. Wij houden een plaats voor je vrij. Wanneer je een optie hebt op de laatst beschikbare plaats en iemand anders wil deze definitief boeken, dan bellen wij je op. Wij vragen je dan om diezelfde dag voor 16:00 uur een keuze te maken. Om je optie om te zetten in een boeking is een simpel telefoontje of mailtje aan ons voldoende en wij regelen de rest! Ook wanneer je een aanbetaling doet, maak je je optie definitief en word het een boeking.

Weet je zeker dat je de reis wilt boeken, dan hoef je niet eerst een optie te nemen.
Na het invullen van je persoonlijke gegevens zoals je naam, geslacht en geboortedatum, willen we zowel bij het plaatsen van een optie als een boeking ook graag je e-mail adres weten. Let er op dat je dit goed invult, want op dit e-mailadres ontvang je jouw inloggegevens en bevestigingen!

Om problemen achteraf te voorkomen willen we ook graag weten of je een reis- en/of annuleringsverzekering af wilt sluiten. noSun werkt hiervoor samen met de Europeesche Verzekeringen; een bekende en betrouwbare verzekeraar. Als je met noSun op reis wilt, is het verplicht over een reisverzekering te beschikken. Je kunt hiervoor, net als bij een annuleringsverzekering, kiezen uit een kortlopende of doorlopende verzekering. Wat je het beste kunt doen is sterk afhankelijk van je reisgedrag. Als je weinig reist dan kun je beter de kortlopende verzekering afsluiten. Ga je echter veel op reis dan doe je er goed aan een doorlopende verzekering af te sluiten. Twijfel je over wat je het beste kunt doen, neem dan gerust contact met ons op, we zitten voor je klaar!

Let op: een annuleringsverzekering kun je tot maximaal 7 dagen na boeking afsluiten, daarna is dit via de Europeesche niet meer mogelijk.

We zijn graag op de hoogte van bijzondere omstandigheden die voor het reizen van belang kunnen zijn. Ben je vegetariër, volg je een speciaal dieet, of zijn er medische omstandigheden die van belang kunnen zijn tijdens het reizen dan vragen we je om dit vooraf duidelijk aan te geven. Wij zullen hier dan rekening mee houden, zodat ook jouw reis een heerlijke ervaring zal zijn.

Heb je alle gegevens correct ingevuld, dan kun je het formulier verzenden.

Hoe gaat het precies in z’n werk als ik wil boeken?

Om een reis te boeken, vul je het boekingsformulier in dat in beeld komt als je bij de reis en vertrekdatum van jouw keuze op ‘boeken’ hebt geklikt. Vervolgens krijg je van ons bijna altijd dezelfde werkdag nog een bevestiging van je boeking. Boek je ‘s avonds of in het weekend,dan is dat meestal de eerst volgende werkdag. Veel van onze reizen zijn snel vol geboekt, dus boek op tijd om teleurstellingen te voorkomen! Vind je het prettiger om je reis telefonisch te boeken, dan kan dat natuurlijk ook!

Andere populaire
reizen bij noSun

Inschrijven
nieuwsbrief

Wij vinden nieuwsbrieven saai. Daarom sturen we een noNieuwsbrief. Wij moeten er zelf altijd erg om lachen. Geen idee of jij hem ook leuk vindt, probeer maar.

Indian Summer Hike Zweden 1024x683
Mensen Boven Op De Kliff Trolltunga E1671103335520
alleen op reis sneeuwscooter lapland
 • Nobeach//
 • Nomassa//
 • Nobullshit//
 • Notinder//

Volg ons ook op @nosun_instagram

💖De geplande rondreis door Marokko 4 november gaat vooralsnog gewoon door. Sterker nog het toerisme stelt Marokko in staat te overleven (aldus onze partner in Marokko). 

Hoewel het land hard getroffen is door de aardbeving, zijn ze ook met man en macht in het getroffen gebied aan het wederopbouwen, zodat het toerisme zo snel mogelijk weer op gang komt.

Had je nog twijfels of nù wel het moment moet zijn op naar Marokko te reizen, gooi die dan opzij en ga met noSun mee op deze bijzondere reis. 

Het gaat nog maar om de laatste 2 plekken, bekijk en boek hier de reis⤵
👉🏼nosun.nl 👉🏼reizen 👉🏼marokko
Het kan een jarenlange gekoesterde wens zijn of niet...een HUSKY🐺 in het echt zien.
De betoverende blauwe ogen en het enthousiasme van deze honden maakt dat je gelijk fan bent. En dan hebben het nog niet eens over de PK van deze dieren gehad. Wist je dat een husky 5x zijn eigen gewicht kan trekken? Hoe tof dus om deze honden uit te laten 😃🐺💪🏼 tijdens de Groepsreis Zweeds najaar avontuur. 

Laatste plekken (2de groep) nu te boeken voor reisperiode:
👉🏼 14 - 21 oktober 2023
👉🏼 nosun.nl 

#Zweden #scandinavië #najaar #outdoor #actief #vakantie #singlereis #groepsreis #naturelovers #daretogoout #reisorganisatie #nosun #nosungroepsreizen
Hoi allemaal! Dagmar hier🙋🏼‍♀️, ik ben 19 jaar oud en kom uit Hengevelde.
Ik doe de studie Facility Management aan de Hanzehogeschool in Groningen en ben begonnen aan mijn derde jaar. Dit half jaar ben ik aan het werk als stagiair bij noSun.
Ik ga aan het werk op de frontoffice en het kan dus straks zomaar zijn, dat jij mij aan de lijn krijgt☎️. Ik heb echt heel erg veel zin in de nieuwe dingen die ik dit half jaar zal leren.

Als ik zelf op reis ben, houd ik ook van lekker actief bezig zijn. Bijvoorbeeld lekker door de bergen wandelen (zie foto in Zwitserland) en of een weekje skiën (zie foto in de Dolomieten). 

M’n vrije tijd spendeer ik het meest met vriendinnen. Lekker kletsen onder het genot van een wijntje🍷 of koffietje☕. Ook houd ik van sporten🥊🏋🏻‍♀️.

Tot snel!
👉🏼Ben jij ook sceptisch of een singlereis wel wat voor je is? 
👉🏼Ben je ook bang dat je niet in de groep past? 
👉🏼Denk je ook dat het misschien wel helemaal niet leuk gaat worden?

Lees dan nu de reiservaring van REIZIGER BART die hij had in Noorwegen afgelopen augustus. Ga via de link⬆️ in onze bio naar ➡️ blog.
🤩Ben jij al op zomer vakantie geweest? Of ga je misschien nog? Of wellicht dat je nog aan het rondneuzen bent om last-minute weg te gaan. Avonturen genoeg bij noSun! Anyways... fijn weekend en maak er een mooi actief weekend van 💪🏼🤸‍♂️🚴🏼‍♀️

Bekend van

Image 1

Image 2

Image 3

Image 4

Image 5

Image 6

Image 7