Single reizen 40+: Op zoek naar een actieve groepsreis?

Single reizen 40+: Leeftijd is maar een getal!

Goed nieuws! We bieden ook groepsreizen aan voor outdoorfanaten die nét wat ouder zijn.

Hoe, waarom en wat je kunt verwachten? Dat lees je hier! 
‘Ben jij boven de 40, hou je van actieve groepsreizen en laat je je absoluut niet afschrikken door die ene rimpel meer of minder (ok, en ook niet door een flinke hike- of kanotocht of een weekje kamperen)?’ – hiermee introduceerden we in 2018 de reizen voor onze doelgroep: de 40 tot 59-jarige reiziger die houdt van actieve outdoorvakanties en groepsreizen.

Bekijk onze 40+ reizen

Geen zorgen, je kunt natuurlijk ook nog steeds met noSun Groepsreizen op pad wanneer je jonger bent dan 40! De afgelopen jaren hebben we talloze enthousiaste reizigers tussen de 20 en 45 mee op reis gehad, maar we merken dat er daarnaast veel mensen zijn die buiten deze leeftijdscategorie vallen die óók graag voor een vakantie met noSun kiezen: je reist als single niet alleen, outdoor, uitdagend en goed georganiseerd.

Dit maakt dat we met twee categorieën werken: de eerste loopt van 20 tot en met 45 jaar, de tweede van 40 tot en met 59 jaar. We kunnen het ons namelijk goed voorstellen dat de verschillen tussen een 20-jarige en een 55-jarige soms best groot zijn!

Dus als 43-jarige kan ik met reizen in beide categorieën mee?

Dat klopt! Je valt er dan precies tussenin: juist voor deze groep in het midden waarbij de één zich logischerwijs meer met jongere mensen identificeert en de ander meer aansluiting heeft met reizigers die iets ouder zijn, bieden we deze keuze.

Ben je beneden de 40 of boven de 45 dan hanteren we de aangegeven leeftijdscategorieën: 20 tot en met 45 en 40 tot en met 59.

De programma’s van de groepsreizen zijn gelijk

Dat wil zeggen dat we geen concessies doen wanneer de reis in de ene of de andere categorie vertrekt: reizigers zijn niet voor niets op zoek naar de noSun-manier van reizen, die bieden we dan ook gewoon aan!

Je kunt er dus van uit gaan dat óók wanneer je mee gaat op 40+ single reizen, je medereizigers houden van actieve outdoorvakanties en zin hebben om hun reisavontuur met anderen te delen. Geen aangepast tempo of extra theekransjes dus!

Zijn alle reizen beschikbaar voor beide leeftijdscategorieën?

We zijn sinds 2018 begonnen met het uitrollen van 40+ singlereizen. Hoewel we weten dat er veel reizigers zijn die het fantastisch vinden om één of twee weken rond te reizen, te kamperen of wandeltochten te maken, valt het merendeel van onze reizigers op dit moment in de jongere leeftijdscategorie. We bieden daarom een mix aan van alle reizen die we hebben, maar kiezen er bewust voor niet alle reizen in beide leeftijdscategorieën beschikbaar te stellen.

We reizen heel Europa door! 

Van de rondreizen door Noord-IerlandSchotlandZuid-EngelandNoorwegenZwedenOostenrijkZwitserland en IJsland tot een korte vakantie op Texel, in de Ardennen of de Duitse Eifel.

Ben je een echte wandelaar? Kijk dan eens naar de wandelvakanties op Mallorca of de West Highland Way in Schotland. Voor de liefhebbers van een zonnetje en wat momenten van rust op zijn tijd zijn de reizen naar KroatiëZuid-Frankrijk of bijvoorbeeld Sardinië heerlijk. Wil je een weekje helemaal weg van de wereld, dan kan dat ook en is de kanoreis in Zweden wellicht wat je zoekt!

Vanaf 2018 kunnen dus meer avonturiers met noSun een prachtige reis maken! #daretogoout!

Bekijk onze 40+ single reizen