Door: Martijn

Nog geen zomervakantie gepland? Dan is het hoog tijd om hier over na te gaan denken! Heb je bijvoorbeeld al eens gedacht aan Sardinië? Sardinië is dé vakantiebestemming voor als je houdt van puur, authentiek, heerlijk eten en prachtige cultuur. Onze altijd enthousiaste Bregje was afgelopen zomer mee als reisbegeleidster op singlereis naar Sardinië. Zij vertelt waarom een singlereis naar Sardinië een echte must is! Benieuwd? Lees dan snel verder!

Geen stress, puur genieten

Wat is er fijner dan alle zorgen en stress van Nederland los te laten? Sardinië is hiervoor de ideale plek en is niet voor niks een van de blue zone landen. Mensen leven hier langer en gezonder, niet heel gek dus. Ze worden maar liefst tussen de 90 en 100 jaar oud. In deze oase van rust lijkt stress niet te bestaan. Een keertje iets anders dan alle hectiek in Nederland en dé perfecte bestemming voor een heerlijke vakantie dus!

En dan hebben we het nog niet eens gehad over het heerlijke Italiaanse eten. Alleen de beste lokale producten worden gebruikt zoals vis, groente, olijfolie en rode wijn. Dit proef je en hier geniet je uitgebreid van tijdens het lange tafelen met de hele groep. Maar zonder beweging zouden de mensen hier natuurlijk alleen maar ronder worden en niet ouder. Het bewegen gebeurt daarom elke dag: er wordt gezwommen in het heldere water, gewandeld door de prachtige omgeving of het deeg voor de pasta wordt gekneed. Genoeg redenen om dit zelf te ontdekken tijdens een singlereis naar Sardinië.

Een warm welkom op Sardinië

Vanaf het moment dat we aankwamen op de familiecamping in Sardinië voelden we het meteen: Sardinië klopt. Het land omarmt ons met haar bijzonder warme sfeer die direct overslaat op onze groep. De zon verwelkomt ons als we de tent verlaten om tussen de lokale Italianen te wachten op een echte Italiaanse espresso, heerlijk!

De activiteiten tijdens deze singlereis naar Sardinië zijn erg afwisselend, maar allemaal even leuk! Tijdens deze groepsreis hebben we een heleboel hoogtepunten van Sardinië mogen bezoeken. Zo hebben we hebben kennis gemaakt met verschillende watersporten zoals windsurfen, suppen, kanoën en zeilen. Maar er is ook genoeg gewandeld. Zo hebben we samen met lokale gids Claudio een prachtige grot bezocht, hebben een mountainbiketocht gedaan en hebben we geleerd hoe we echte Italiaanse pasta moeten maken. Er was in ieder geval genoeg te beleven!

De activiteiten tijdens deze singlereis naar Sardinië zijn erg afwisselend, maar allemaal even leuk!

Samen herinneringen maken

Ook herbeleefde ik wat momenten van ‘kleine ik’, van de momenten dat ik als klein meisje op de camping in Italië was. Zo deden wij met onze groep eindeloos lange tafeltennis toernooien, aten de beste Italiaanse gelato (ijsjes) en ik kreeg iedereen zelfs zo gek om mee te zingen op foute liedjes tijdens de karaoke-avond. Het wordt ons al snel duidelijk dat het in Sardinië gaat om samen tijd spenderen. Elke dag zitten we meerdere malen aan tafel en kletsen we wat af. Per dag groeien we meer naar elkaar als groep. We delen mooie verhalen, lachen om grapjes en voelen ons echt thuis bij elkaar.

Voor mij is dat één van de meest magische momenten die ik beleef als reisbegeleider als ik het met de groep voor elkaar heb gekregen om een ‘samen’ te creëren. Iedereen voelde zich op z’n gemak en bij ons was het Sardinië Safe House ontstaan. Wie had gedacht dat je als groep onbekenden zoveel lol kan hebben en dat het na een paar dagen al kan voelen als vrienden?

In onze groep heeft iedereen een nieuwe bijnaam gekregen, wat heeft gezorgd voor hilarische momenten. Onze grappen en gekkigheden zullen ze thuis niet begrijpen en zijn niet uit te leggen. Die herinneringen die je samen beleeft tijdens een singlereis is uiteindelijk toch het mooiste souvenir dat je mee terug kunt nemen naar Nederland!

Wie had gedacht dat je als groep onbekenden zoveel lol kan hebben en dat het na een paar dagen al kan voelen als vrienden?

Op singlereis naar Sardinië

Het hoeft dus helemaal niet eng te zijn om met onbekenden op singlereis te gaan. Voor je het weet heb je vrienden (en herinneringen) gemaakt voor het leven! Ontdek dit bruisende eiland zelf met je eigen ogen en geniet van alles wat Sardinië te bieden heeft samen met groepsgenoten! Ga jij deze zomer mee op singlereis naar Sardinië?

Populaire
reizen bij NoSun

User Check

Word reisleider bij noSun

Denk je jouw enthousiasme over één of meerdere van onze bestemmingen over te kunnen brengen op een groep? Dan willen we je graag uitnodigen om te solliciteren naar de functie van reisbegeleider groepsreizen!

Calendar

Handige reiskalender

Heb je al besloten in welke periode je op vakantie gaat? Met behulp van de noSun reiskalender kun je makkelijk zien welke singlereizen op welk moment in het jaar vertrekken. We reizen het hele jaar door, alle seizoenen komen aan bod.

Inschrijven
nieuwsbrief

Wij vinden nieuwsbrieven saai. Daarom sturen we een noNieuwsbrief. Wij moeten er zelf altijd erg om lachen. Geen idee of jij hem ook leuk vindt, probeer maar.

Indian Summer Hike Zweden 1024x683
Mensen Boven Op De Kliff Trolltunga E1671103335520
alleen op reis sneeuwscooter lapland
  • Nobeach//
  • Nomassa//
  • Nobullshit//
  • Notinder//

Bekend van

Image 1

Image 2

Image 3

Image 4

Image 5

Image 6

Image 7