Single reizen 40-plussers: actief en avontuurlijk

Onze singlereizen voor 40-plussers zijn te bestempelen als avontuurlijk en actief. Hiken, kanoën, mountainbiken; niets is te gek! Wel zo fijn dus als je fit bent en beschikt over een beetje conditie. Natuurlijk is er tijdens onze reizen ook tijd en ruimte voor ontspanning. Wij zorgen altijd voor een goede balans!

Bereid jouw 40+ singlereis goed voor

Ga jij als 40-plusser met ons mee op singlereis? Dan is een goede uitrusting van groot belang! Onze reizen zijn namelijk allesbehalve rustig en saai. Je onderneemt veel activiteiten met je medereizigers en dan is het wel zo fijn als je daarop voorbereid bent! Gelukkig hebben wij daar allang over nagedacht en hebben wij een handige vakantiechecklist voor je gemaakt. Ook lees je bij elk van onze singlereizen wat de benodigdheden zijn voor de specifieke reis die jij wilt gaan maken. Zo weet je zeker dat je niets vergeet en kun je volop meedoen met alles wat we voor je in petto hebben!

De groepssamenstelling van onze 40+ singlereizen

Onze singlereizen staan open voor iedereen tussen de 20 en 55 jaar, man en vrouw. Het is dan ook een verrassing hoe de groep waarmee jij reist eruit komt te zien. Hoewel je wellicht geneigd bent om met je eigen leeftijdsgenoten op reis te willen, blijkt uit ervaring dat onze reizigers het juist leuk vinden om met mensen van verschillende leeftijden op reis te gaan! Vertrekken er op dezelfde datum meerdere groepen naar dezelfde bestemming? Dan vormen wij de groepen op basis van leeftijd en geslacht. Vooraf alvast kennismaken met jouw medereizigers? Dat kan! Nadat je geboekt hebt, brengen wij jou in contact met de overige noSunners!

De 40 plus single reizen van noSun

Ons aanbod singlereizen voor 40-plussers is zeer divers. Wat vaststaat, is dat al onze reizen een actief karakter hebben. Wel bepaal je zelf hoe avontuurlijk jij je reis maakt. Zo bieden wij bijvoorbeeld actieve wandelreizen aan, maar ook zijn er vele reizen te boeken waar activiteiten als kajakken en canyoning de revue passeren. Welke vakantie voor singles 40+ kies jij? Ons aanbod singlereizen bestaat uit:

Single reizen 45+

Heb je de leeftijd van 45 jaar bereikt en zie je een singlereis wel zitten? Wij zeggen: doen! Onze singlereizen zijn ook voor 45-plussers geschikt! Sterker nog: tot en met een leeftijd van 55 jaar nodigen we je uit om met ons mee op reis te gaan. Het leuke aan onze reizen is dat de groepen erg divers zijn. Qua leeftijd, maar ook qua karakter. En dat maakt het avontuur alleen maar leuker!

actief singlereis spitsbergen kajakken

Met behulp van onze reiskalender kies jij jouw favoriete 40+ singlereis

We kunnen ons voorstellen dat het lastig kan zijn om een keuze te maken uit ons ruime aanbod singlereizen voor 40-plussers. Om je op weg te helpen, hebben wij een reiskalender ontwikkeld waarin je eenvoudig ziet welke reizen wanneer plaatsvinden. Filter op het type vakantie, de bestemmingen die jou aanspreken en de gewenste reisdata en je ziet direct welke mogelijkheden er zijn!

Boek jouw singlereis 40+