Finland, het land van meren, rivieren, kanalen, bergen, bossen en heuvels, maar ook van een indrukwekkende cultuur en prachtige steden. Met de single reizen Finland gaan we dit mooie land volop ontdekken en zul je een onvergetelijke vakantie beleven. Je bent niet alleen samen met een leuke groep, maar ook in een bijzonder land waar je heel veel kunt ondernemen.

Toch is Finland geen typisch vakantieland en wanneer je houdt van zon, zee en strand ben je ook niet aan het goede adres. In Finland draait het om actief bezig zijn, genieten van de schitterende natuur en het ontdekken van bijzondere bezienswaardigheden. Ben jij klaar voor een avontuur in de wildernis?

Groepsreis Finland:
boordevol avontuur

Met de single reizen Finland gaan we met de hele groep op ontdekkingsreis door dit prachtige land. Er zijn dan ook volop mogelijkheden voor activiteiten en interessante uitjes. Een van de grootste bezienswaardigheden in Finland is het noorderlicht. Wanneer je in de winter mee gaat met een van de single reizen Finland is de kans zeer groot dat je dit bijzondere fenomeen met eigen ogen kunt zien. Verder trekken we de natuur in en bezoeken we de mooiste plekjes van het land. Natuurlijk is ook de sneeuwscooter van de partij: het is een onvergetelijk ervaring om hiermee door het landschap te rijden.

groepsreis finland natuur wandelen
Groepsreis Finland Actief Hike.jpg
groepsreis finland rondreis lappeenranta

Populaire groepsreizen
naar Finland bij NoSun

Wist je dat..

  • .. de Finnen een heuse dag voor mislukkingen hebben uitgeroepen? Op 13 oktober vieren ze de ‘Day of Failure’!

  • .. je door het allemansrecht overal in het land je tentje mag neerzetten voor een overnachting midden in de natuur?

  • .. er elk jaar een wereldkampioenschap vrouwensjouwen wordt georganiseerd? Hi-la-risch!

User Check

Word reisleider bij noSun

Denk je jouw enthousiasme over één of meerdere van onze bestemmingen over te kunnen brengen op een groep? Dan willen we je graag uitnodigen om te solliciteren naar de functie van reisbegeleider groepsreizen!

Calendar

Handige reiskalender

Heb je al besloten in welke periode je op vakantie gaat? Met behulp van de noSun reiskalender kun je makkelijk zien welke singlereizen op welk moment in het jaar vertrekken. We reizen het hele jaar door, alle seizoenen komen aan bod.

Taal & Cultuur

De taal die in Finland wordt gesproken is het Fins en ongeveer 6% van de bevolking spreekt Zweeds als eerste taal.

Natuur, klimaat & beste reistijd

Finland kennen we allemaal als ‘het land van de 1000 meren’, maar dat zijn er oneindig veel meer! Behalve veel water, is een groot deel van het land bedekt met bos. De Finnen hebben bovendien grote delen van hun land uitgeroepen tot nationaal park, het zijn er in totaal maar liefst 35!

Finland heeft een gematigd landklimaat en je kan eigenlijk in elke periode wel op groepsreis naar Finland! Waar je wel rekening mee moet houden is dat er een groot verschil in temperatuur is tussen de zomer- en de wintermaanden. De temperatuur kan variëren van 25 graden in de zomer tot -30 in de winter.

In de zomer, van juni tot en met augustus, is het vaak droog en zonnig in Finland, heerlijk voor een actieve outdoorvakantie!

Reisdocumenten

Voor een groepsreis naar Finland dien je in het bezit te zijn van een geldig paspoort of een geldige identiteitskaart. Je paspoort of identiteitskaart dient bij thuiskomst nog geldig te zijn.

Verzekeringen

Als je met noSun op groepsreis naar Finland wilt, is het verplicht over een reisverzekering te beschikken. noSun werkt hiervoor samen met a.s.r. Verzekeringen. Als je nog geen reis- en/of annuleringsverzekering hebt, kun je die bij je boeking via ons afsluiten. Je kunt hiervoor kiezen uit een kortlopende of doorlopende verzekering. Wat je het beste kunt doen, is sterk afhankelijk van je reisgedrag: als je weinig reist, kun je beter de kortlopende verzekering afsluiten. Ga je echter veel op reis dan doe je er goed aan een doorlopende verzekering af te sluiten. Twijfel je? Neem dan gerust contact met ons op, we zitten voor je klaar!

Let op: een annuleringsverzekering kun je tot maximaal 7 dagen na boeking afsluiten, daarna is dit via noSun bij a.s.r. Verzekeringen niet meer mogelijk

Geldzaken & Elektriciteit

Finland is het enige Scandinavische land waar je met de euro kunt betalen. Geld wisselen is dus niet nodig! Ook passen je Nederlandse opladers gewoon in de Finse stopcontacten. Er is niet altijd op alle campings elektriciteit, voor die gevallen is het handig een powerbank mee te nemen.

Tijdsverschil

In Finland is het een uur later dan in Nederland, zowel in de zomer als in de winter.

Inschrijven
nieuwsbrief

Wij vinden nieuwsbrieven saai. Daarom sturen we een noNieuwsbrief. Wij moeten er zelf altijd erg om lachen. Geen idee of jij hem ook leuk vindt, probeer maar.

Indian Summer Hike Zweden 1024x683
Mensen Boven Op De Kliff Trolltunga E1671103335520
alleen op reis sneeuwscooter lapland
  • Nobeach//
  • Nomassa//
  • Nobullshit//
  • Notinder//

Volg ons ook op @nosun_instagram

💰Vakantiegeld komt eraan! Heb jij je volgende noSunreis al geboekt? Of houd je nog een oogje op het geld? Wij hebben dan de oplossing voor je, om die droomreis niet aan je voorbij te laten gaan...

Wist je dat je bij noSun een geheel vrijblijvende optie van 8 dagen kunt nemen op jou favoriete reis? Zo kan je zorgeloos je plekje en prijs vastzetten. Neem de tijd om het met je werk te regelen of er gewoon nog even over na te denken. Zo simpel is het!

Bekijk hier al onze reizen👉 www.nosun.nl

#vakantiegeld #vakantie #outdoor #actief #singlereis #groepsreis #naturelovers #daretogoout #reisorganisatie #nosun #nosungroepsreizen
Het P I N K S T E R W E E K E N D komt eraan en dat betekent een lang weekend vrij! (voor de meesten😬). Heb jij nog leuke plannen of misschien ben je wel op reis (met noSun)? 🏕🏞🚣‍♀️🚵‍♀️🧗🕺💃

#pinksteren #outdoor #actief #singlereis #groepsreis #vakantie #naturelovers #daretogoout #reisorganisatie #nosun #nosungroepsreizen
🌭🔥Braadworstjes roosteren boven het vuur is altijd een feest (en lekker) om te doen. In ieder geval is het heerlijk om naar een vuurtje te staren, zo rustgevend. Het knetteren van het hout, de vonken die spatten en de warmte die het afgeeft. Genieten van het buitenleven heet dat! Een goed begin van je weekend, nietwaar?

#weekend #happyweekend #vakantie #outdoor #actief #singlereis #groepsreis #vakantie #naturelovers #daretogoout #reisorganisatie #nosun #nosungroepsreizen
🎢Maak je klaar voor een achtbaan van avonturen tijdens deze te gekke groepsreis naar Kroatië! Elke dag staat er een nieuwe activiteit op het programma: van kajakken tot het verkennen van de betoverende Plitvicemeren en wandelen door adembenemende natuur. Zin om mee te gaan naar Kroatië?

👉🏼We vertrekken in het voor èn najaar op verschillende momenten. Kijk op www.nosun.nl wanneer precies.

#vakantie #outdoor #actief #singlereis #groepsreis #vakantie #naturelovers #daretogoout #reisorganisatie #nosun #nosungroepsreizen
☀️Het zonnetje straalt vandaag, de temperaturen schieten omhoog de komende periode - hèt perfecte moment om met noSun een weekend eropuit te gaan! Buiten genieten, lekker actief bezig zijn en nieuwe gezichten ontmoeten. Waarom zou je dit avontuur aan je voorbij laten gaan?

We hebben 2 toffe actieve weekendjes weg dit voorjaar. (Psssst...het gaat om de laatste plekken groep, wacht dus niet te lang) 👉🏼www.nosun.nl 

🤎💚OUTDOOR WEEKEND BELGISCHE ARDENNEN🤎💚
10-05-2024 t/m 12-05-2024
17-05-2024 t/m 19-05-2024
07-06-2024 t/m  09-06-2024

🧡🤎SCANDINAVISCH WEEKEND IN EIGEN LAND🧡🤎
10-05-2024 t/m 12-05-2024
17-05-2024 t/m 19-05-2024
14-06-2024 t/m 16-06-2024

#weekend #vakantie #outdoor #actief #singlereis #groepsreis #vakantie #naturelovers #daretogoout #reisorganisatie #nosun #nosungroepsreizen
🧡🧡🧡

Bekend van

Image 1

Image 2

Image 3

Image 4

Image 5

Image 6

Image 7