Door: Melissa

Noorwegen heeft alle ingrediënten voor een te gekke rondreis door de natuur. Tijdens onze groespreizen wandelen we langs de Noorse fjorden, het Hardangervidda plateau én maken we een Kjeragbolten wandeling en Preikestolen hike.

Deze indrukwekkende natuurfenomenen van Noorwegen mogen zeker niet ontbreken op jouw bucketlist.  oftewel de hoogtepunten van Noorwegen! Trek de wandelschoenen maar alvast uit de kast, want we gaan de natuur van Noorwegen ontdekken!

De Noorse fjorden

Zeg je Noorwegen, dan zeg je fjorden. Als je op actieve vakantie naar Noorwegen gaat, mag een bezoekje aan de fjorden in Noorwegen zeker niet ontbreken. Ben je bijvoorbeeld bekend met de Trolltunga? Dit is zonder twijfel een van de meeste adembenemende kliffen in Noorwegen. Het bijzondere aan deze klif is dat deze maar liefst 700 meter boven het meer hangt, wauw! Je voelt het misschien al aankomen, die moest op ons lijstje voor spectaculaire hikes in Noorwegen. Hou je van wandelen, prachtige uitzichten en natuur in Noorwegen en ben je in voor wat avontuur? Dan is onze groepsreis naar de Trolltunga zeker voor jou weggelegd. Ga je mee op rondreis naar de Noorse fjorden? Wij staan in ieder geval te popelen om je mee te nemen op actieve groepsreis naar Noorwegen!

Hiken op het Hardangervidda plateau

Ruige bergtoppen, grote meren en adembenemende uitzichten: Nationaal Park Hardangervidda heeft het allemaal. Het Hardangervidda plateau is het grootse park in Noorwegen en is dus zeker een bezoekje waard tijdens jouw groepsrondreis in Noorwegen. Je moet in ieder geval geen hoogtevrees hebben want het Hardangervidda plateau ligt maar liefst op 1100 meter hoogte. Een  Hardangervidda hike is een flinke klim maar zeker de moeite waard. Want hoe gaaf is het om te kunnen zeggen dat jij op het Hardangervidda plateau hebt gestaan!

De ongerepte natuur die te vinden is in dit park is voor velen een geliefde bestemming om uren te wandelen, fietsen of zelfs te skiën. Pak je wandelschoenen maar vast in en ga met ons mee wandelen op de Hardangervidda!. Deze reis niet voor niets een populaire reis die veel wordt geboekt. Beleef zelf het avontuur en boek een groepsreis naar de Hardangervidda in Noorwegen.

Wandeling langs de Preikestolen Noorwegen

De Preekstoel hike in Noorwegen, of zoals de locals het noemen, de Preikestolen, is een van de bekendste bezienswaardigheden van Noorwegen. En dat is niet zonder goede reden want deze bergtop staat bekend om het spectaculaire uitzicht, je kijkt namelijk uit op het Lysefjord en het omliggende landschap. Je moet niet vies zijn van een beetje klimmen en klauteren, want de tocht naar de Preikestolen duurt in totaal 4 uur en is 8 kilometer lang. Tijdens deze toch moet je een hoogte overbruggen van 500 meter. Dus een beetje wandelervaring is wel aan te raden.

Wij kunnen je natuurlijk wel vertellen hoe gaaf de Preikestolen in Noorwegen zijn, maar zelfs deze gave foto haalt het bij lange na niet met de werkelijkheid. Tijd om dit dus met eigen ogen te ervaren tijdens onze Preikestolen hike! Met onze avontuurlijke en actieve groepsreis naar Noorwegen wandelen we langs adembenemende uitzichten die anderen niet snel zullen vinden.

Kjeragbolten Noorwegen

Dat Noorwegen bekend staat om zijn spectaculaire wandelroutes, is nu wel duidelijk. Toch mag nog één wandelbestemming niet ontbreken als je op groepsreis naar Noorwegen gaat: de Kjeragbolten hike. De Kjeragbolten is een groot rotsblok gelegen op 1.110 meter hoogte! Eenmaal boven word je beloond met een adembenemend mooi uitzicht over het Lysefjord. Een populaire en spectaculaire wandeling in Noorwegen.

Het is uitdagende wandeling en daarom is wat wandelervaring zeker handig wanneer je een hike over de Kjeragbolten gaat maken. Maar met de begeleiding van onze ervaren reisleiders komt dit vast goed.

Groepsreis naar Noorwegen

Ben je gek op wandelen, natuur en spectaculaire uitzichten? Neem dan eens een kijkje tussen ons groepsreizen naar Noorwegen. Want ga je op groepsreis naar Noorwegen, dan weet je in ieder geval zeker: veel actie en avontuur tijdens adembenemende hikes. Onze koffers staan klaar! Die van jou ook? Wij kunnen niet wachten om de hoogtepunten van Noorwegen te gaan ontdekken. Kies jouw favoriete singlereis naar Noorwegen en ga mee!

Populaire
reizen bij NoSun

User Check

Word reisleider bij noSun

Denk je jouw enthousiasme over één of meerdere van onze bestemmingen over te kunnen brengen op een groep? Dan willen we je graag uitnodigen om te solliciteren naar de functie van reisbegeleider groepsreizen!

Calendar

Handige reiskalender

Heb je al besloten in welke periode je op vakantie gaat? Met behulp van de noSun reiskalender kun je makkelijk zien welke singlereizen op welk moment in het jaar vertrekken. We reizen het hele jaar door, alle seizoenen komen aan bod.

Inschrijven
nieuwsbrief

Wij vinden nieuwsbrieven saai. Daarom sturen we een noNieuwsbrief. Wij moeten er zelf altijd erg om lachen. Geen idee of jij hem ook leuk vindt, probeer maar.

Indian Summer Hike Zweden 1024x683
Mensen Boven Op De Kliff Trolltunga E1671103335520
alleen op reis sneeuwscooter lapland
  • Nobeach//
  • Nomassa//
  • Nobullshit//
  • Notinder//

Bekend van

Image 1

Image 2

Image 3

Image 4

Image 5

Image 6

Image 7