Door: Melissa

IJsland, het land van vuur en ijs. Dit dunbevolkte vulkanische eiland staat bekend om haar ruige en veelzijdige natuur. De ideale bestemming dus voor een avontuurlijke groepsreis.

Wij nemen je mee langs verschillende landschappen en brengen je naar de mooiste uitzichten. Wanda ging je al voor, zowel in de zomer als in de winter. Benieuwd wat zij hiervan vond? Lees dan snel het interview dat we met haar hadden!

Waarom heb je voor noSun gekozen?

Ik vind het gezellig om in groepen te reizen, nieuwe mensen te leren kennen en ik heb ook al meerdere reizen met noSun gemaakt, dus om die reden weet ik dat het een goede organisatie is.

Hoe ben je bij ons terecht gekomen?

Ik heb jullie via Google gevonden.

Je bent naar IJsland op reis gegaan, waarom heb je voor dit land gekozen?

Ik ben eerder met jullie naar Zweden en Noorwegen geweest. Ik houd van Scandinavische landen. Ik heb IJsland zowel in de zomer als in de winter bezocht en vond het beiden erg mooi en divers.

Zijn er bijzonderheden of bepaalde gebeurtenissen die je zijn bijgebleven van je gemaakte reis?

De reis is me erg goed bevallen. Ik vind het bijzonder dat elke hoek van het land een ander landschap heeft, het is zo divers. De activiteit raften was erg leuk en de groep reizigers waren ook erg aardig, het was een goed gezelschap.

Reis je vaker alleen of in groepsverband?

Ik heb al meerdere reizen met noSun in groepsverband gemaakt.

Zou je het andere mensen aanraden om met noSun te reizen?

Ik zou het andere mensen zeker aanraden om met noSun te reizen. Vooral om nieuwe mensen te leren kennen en vriendschappen op te bouwen. Het zijn leuke reizen en het is gezellig voor als je alleen bent.

Heb je vriendschappen aan je reis overgehouden?

Ik heb zeker vriendschappen overgehouden aan mijn reis. De reis naar Zweden heb ik 6 jaren geleden gemaakt en daar spreek ik nog steeds mensen van. Jaarlijks hebben we 1 a 2 keer een reünie.

Volg je noSun op sociale mediakanalen? Instagram en Facebook bijvoorbeeld.

Zeker, ik volg noSun op Facebook.

Hoe geniet jij na van je vakantie? Doe je dit bijvoorbeeld door een fotoboek aan te maken of op een andere manier?

Ik maak geen fotoboek, maar ik vind het wel erg leuk om af en toe eens door mijn foto’s te bladeren. Ook vind ik het erg leuk om met reizigers uit de groep nog eens terug te blikken op de gemaakte reis. Natuurlijk is het ook leuk om het er met vrienden over te hebben na de tijd.

Ga ook naar IJsland!

Genoeg gelezen, tijd om dit prachtige eiland zelf te gaan ontdekken. Wij bieden verschillende singlesreizen naar IJsland aan, van een avontuurlijke rondreis tot een rugzaktrekking. Bekijk snel het actuele aanbod reizen naar IJsland en hopelijk ben jij bij terugkomst net zo enthousiast als Wanda!

Populaire
reizen bij NoSun

User Check

Word reisleider bij noSun

Denk je jouw enthousiasme over één of meerdere van onze bestemmingen over te kunnen brengen op een groep? Dan willen we je graag uitnodigen om te solliciteren naar de functie van reisbegeleider groepsreizen!

Calendar

Handige reiskalender

Heb je al besloten in welke periode je op vakantie gaat? Met behulp van de noSun reiskalender kun je makkelijk zien welke singlereizen op welk moment in het jaar vertrekken. We reizen het hele jaar door, alle seizoenen komen aan bod.

Inschrijven
nieuwsbrief

Wij vinden nieuwsbrieven saai. Daarom sturen we een noNieuwsbrief. Wij moeten er zelf altijd erg om lachen. Geen idee of jij hem ook leuk vindt, probeer maar.

Indian Summer Hike Zweden 1024x683
Mensen Boven Op De Kliff Trolltunga E1671103335520
alleen op reis sneeuwscooter lapland
  • Nobeach//
  • Nomassa//
  • Nobullshit//
  • Notinder//

Bekend van

Image 1

Image 2

Image 3

Image 4

Image 5

Image 6

Image 7