Door: Melissa

Zweden is één van onze favoriete bestemmingen voor een actieve singlereis. De prachtige natuur leent zich het hele jaar door voor de leukste activiteiten, van de zomer, tot in de winter.

Ook in de herfst is Zweden de perfecte bestemming voor een avontuurlijke groepsreis. Chantal ging met ons mee naar Zweden in de herfst, in deze blog vertelt ze hoe ze deze Indian Summer heeft ervaren.

Waarom heb je gekozen voor noSun?

Ik was op zoek naar een outdoor vakantie met actieve activiteiten. Zo ben ik bij noSun terecht gekomen. Ik had meteen een goed gevoel bij de website en vond de activiteiten in de reis erg leuk! Wat ik vooral fijn vond, is dat de nadruk van de reis niet ligt op het vinden van een nieuwe liefde. Ik was gewoon op zoek naar een gezellige groepsreis.

Welke reis heb je geboekt en waarom?

Ik heb uiteindelijk gekozen voor de Zweeds najaar reis. De activiteiten zagen er goed uit. Het waren allemaal dingen die ik nog nooit had gedaan dus dat leek mij erg leuk. Daarnaast kwam de datum van de reis ook perfect uit!

Hoe is je reis bevallen? Ga je vaker in groepsverband op reis?

De reis is ontzettend goed bevallen! Dit was de eerste keer dat ik een groepsreis maakte en ik heb er eigenlijk niet lang over getwijfeld voor dat ik boekte. Ik ben alleen, was op zoek naar een actieve reis en wilde eens uit mijn comfort zone. Dit is zeker goed gelukt! Alle activiteiten die we hebben gedaan, deed ik voor het eerst. Het grootste voordeel van een groepsreis vind ik dat alles geregeld is, je hoeft niet zelf uit te zoeken waar je gaat slapen en wat je allemaal gaat doen, dit is allemaal geregeld. Ook vind ik de gezelligheid die de groep met zich meebrengt super! Je bent niet alleen en als je wilt, is er altijd wel iemand om mee te kletsen.

Wat zijn voor jou de hoogtepunten van de reis geweest? Wat maakte het land en de reis zo mooi?

De natuur, dat was echt FANTASTISCH! Ik was nog nooit in Zweden geweest, maar ben echt positief verrast! De activiteiten waar ik het meest van heb genoten zijn het vissen en de husky tocht. Het forelvissen is vlak bij de camping in een prachtig meer, een iemand uit onze groep heeft een vis gevangen en die hebben we toen ‘savonds met de hele groep gegeten, supervers! De husky tocht was ook heel gaaf. Je krijgt dan een husky toegewezen en met een touw om je middel zit de hond aan jou vast, zo hebben we een tocht van 10 kilometer gelopen met deze toch behoorlijk sterke honden.

Hoe actief vind je de reis?

De reis is lekker actief, maar daarnaast is er ook genoeg tijd voor jezelf. Met de groep hebben wij nog twee extra activiteiten gedaan. We hebben namelijk een waterval en een atelier bezocht. In de avond is er genoeg tijd voor een gezellig kampvuur of een spelletje.

Wat is jouw mooiste of leukste herinnering aan de reis?

Mijn mooiste herinnering aan de reis is eigenlijk geen moment. Het is meer de sfeer van de groep die de reis extra bijzonder maakte. De saamhorigheid maakte het heel ontspannen.

Zou je deze groepsreis aanraden aan anderen?

Ja, ik zou het zeker aanraden. Ik was net al met een vriendin aan de telefoon en vertelde hoe leuk ik het heb gehad tijdens de reis. Voor iedereen die nog twijfelt, zou ik zeggen: bij twijfel, gewoon doen! Het is altijd goed om nieuwe dingen uit te proberen. Het kan van tevoren best lastig zijn om te bedenken hoe mooi en gezellig de reis kan zijn, ik vond de reis dan ook nog leuker dan ik in eerste instantie had bedacht.

Ga jij ook mee op groepsreis naar Zweden?

Het hele jaar door organiseren wij singlereizen naar Zweden. Misschien ben je er in de zomer, of winter al eens geweest, maar heb jij Zweden in de herfst ook bezocht? Na het lezen van bovenstaande blog zou het zeker op jouw bucketlist moeten staan!

Maar waarom op je bucketlist zetten, als je het ook gewoon direct dit najaar kan beleven tijdens onze groepsreis Zweden? Bekijk snel de actuele vertrekdata voor dit najaar en wie weet tot gauw!

Populaire
reizen bij NoSun

User Check

Word reisleider bij noSun

Denk je jouw enthousiasme over één of meerdere van onze bestemmingen over te kunnen brengen op een groep? Dan willen we je graag uitnodigen om te solliciteren naar de functie van reisbegeleider groepsreizen!

Calendar

Handige reiskalender

Heb je al besloten in welke periode je op vakantie gaat? Met behulp van de noSun reiskalender kun je makkelijk zien welke singlereizen op welk moment in het jaar vertrekken. We reizen het hele jaar door, alle seizoenen komen aan bod.

Inschrijven
nieuwsbrief

Wij vinden nieuwsbrieven saai. Daarom sturen we een noNieuwsbrief. Wij moeten er zelf altijd erg om lachen. Geen idee of jij hem ook leuk vindt, probeer maar.

Indian Summer Hike Zweden 1024x683
Mensen Boven Op De Kliff Trolltunga E1671103335520
alleen op reis sneeuwscooter lapland
  • Nobeach//
  • Nomassa//
  • Nobullshit//
  • Notinder//

Bekend van

Image 1

Image 2

Image 3

Image 4

Image 5

Image 6

Image 7