Groepsreis Zweeds najaar avontuur

Deze groepsreis neemt je mee naar het prachtige Zweden in de herfst.
Lastminute Standplaatsreis icon locatie alleen op vakantie Zweden
icon single reizen last minute 8 dagen icon leeftijd single reizen 20+
Prijs vanaf: €1899,-
Excl. €42,50,- bijkomende kosten per boeking
Boek deze reis

Ga naar Zweden in het najaar en ervaar de prachtige Indian Summer

Even lekker er op uit in het najaar is fantastisch! Beleef Zweden op een hele andere manier nu de bomen prachtige herfstkleuren hebben en we de gaafste outdoor activiteiten voor je hebben uitgezocht. Deze groepsreis bevat een tweedaagse quadtocht (4x4) met overnachting in een houthakkers hut waar ook nog een sauna bij is! Dan gaan we ook nog fatbiken door de mooi gekleurde Zweeds bossen, forel vissen, wandelen met husky's en een echte Indian Summer fjällwandeling, boven de bomengrens maken. Trouwens, in oktober kan je ook zomaar op een ochtend wakker worden met een mooi wit laagje sneeuw, nog meer fun.

Hoogtepunten van deze reis

 • Yttermalung scoort een fenomenale 9 op Zoover
 • Een nacht slapen midden in het bos in een houthakkershut (met kachel)
 • Een volledig verzorgde reis inclusief ontbijt, lunch en diner
 • 2 dagen op pad met een 4x4 quad
 • Indian Summer fjällwandeling (boven de bomengrens)
 • Bekijk het programma
 • zweden-natuur-alleen op reis
 • zweden-natuur-singelreis
 • groepsreis avontuur paarden
 • singlereis quad safari

noSun garanties

icon noBeach Wij hebben géén zon-zee-strand luiervakanties. Stilzitten is niet ons ding.
icon noMassa Je reist in een groep van maximaal 8 personen. Géén touringcar, géén massacampings.
icon noBullshit Je vliegreis en alle excursies zijn gewoon inbegrepen. Kom op zeg.

Programma

 • singlereis weg zweden
  Dag 1 Aankomst in het prachtige Zweden Scandinavië van boven is prachtig, dus met wat geluk zit je bij het raam in het vliegtuig. Vanaf het vliegveld hebben we een transfers met een minibus naar de camping. Ondertussen maken we al kennis met de Indian Summer kleuren. Hét seizoen om elanden te spotten. Als we aankomen bij Yttermalung camping worden we door onze Nederlandse gastheer en gastvrouw, die al jaren in Zweden wonen, met open armen ontvangen. Als ze aan het praten zijn over Zweden merk je al snel de passie en vele kennis die ze van de omgeving hebben. Een genot om naar te luisteren. Dit belooft een hele mooie singlereis te worden.
 • singlereis quad safari
  Dag 2 Quad safari part 1 Wat fijn dat deze groepsreis volledig verzorgd is, je hoeft nergens aan te denken alleen op tijd zijn voor het ontbijt. Als de buik goed gevuld is gaan we met onze dagrugzak op pad per 4x4 quad. Heb je geen rijbewijs, dan is het absoluut geen straf om achterop te zitten. We maken een fantastische tocht door de Zweedse natuur. Via verlaten zandwegen en onbewoonde bossen komen we uiteindelijk bij de houthakkers hut op het houthakkerskamp waar we vannacht gaan slapen. Hier is ook een sauna aanwezig waar gebruik van kunnen maken om heerlijk te ontspannen, we zijn natuurlijk wel op vakantie. Man wat is het heerlijk hier.
 • groepsreis avontuur single
  Dag 3 Quad safari part 2 Heb je lekker geslapen? Wanneer we naar buiten gaan ademen we direct weer de schone Zweedse lucht in en horen we de vogeltjes fluiten. Dit wil je toch elke dag?! We stappen op onze quad om weer op pad te gaan. Rijden op zo'n machine gaat nooit vervelen net als deze prachtige omgeving. De kleuren van de natuur in het najaar zijn echt fenomenaal. Als we terug komen bij onze stuga's is het tijd voor wat ontspanning. We kunnen een spelletje doen in de gezamenlijke ruimte bij de kachel. Vanavond mogen we weer genieten van een heerlijk diner. • singlereis hike najaar
  Dag 4 Indian summer hike Goedemorgen. Vandaag staat er een Indian summer fjällwandeling op het programma, perfect voor deze najaarsreis. We gaan boven de bomengrens zodat we echt een fantastisch uitzicht hebben over de prachtig herfst gekleurde Zweedse bossen. Camera in de aanslag, want thuis gaan ze nooit geloven hoe mooi het is. Mocht dit vanwege het weer niet mogelijk zijn, staat er een sneeuwschoenwandeling op het programma. Niet over sneeuw, maar over een veen, moerasgebied hiken. In Zweden noemen ze deze activiteit bogshoeing. We kunnen de benen vanavond rust geven in de sauna of de hout gestookte hottub. Het is echt waar, ze hebben een sauna op een vlot gebouwd en nu kun je dus genieten van een drijvende sauna op de Yttermalung camping.
 • singlereis-husky-noSun
  Dag 5 Meet the husky's Goedemorgen! Lekker geslapen in de Zweedse Stuga? Na een lekker ontbijt maken we ons klaar voor een hele bijzonder activiteit. We gaan husky's ontmoeten en ermee wandelen. We stappen in de minibus op weg naar Janke. Janke is een Nederlandse wie al vele jaren een husky farm heeft in Zweden. Dit is niet zomaar even een hondje uitlaten aan een riem. Dit is andere koek. Husky's hebben veel kracht, want in de winter moeten zij een zware slee kunnen trekken. Na een leuke en informatieve uitleg van Janke krijgen we een tuigje aan, om onze benen en middel. Hieraan wordt de husky vast gemaakt. Wees maar niet bang; de husky's zijn sterk, maar luisteren wel super goed. Als iedereen klaar is gaan we de prachtige Zweedse natuur in. Samen met de husky's genieten we van de wandeling. Zo'n wandeling maakt hongerig. Halverwege staat een kampvuur al op ons te wachten waar we lekker worstjes gaan grillen. Onder het genot van een typisch Zweeds bessendrankje ervaren we de rust in de Zweedse bossen. Wat is Zweden toch magisch.
 • groepsreis zweden noorderlicht
  Dag 6 Fatbiken naar de forellen Wat blijft het heerlijk wakker worden deze singlereis in de Zweedse outdoor. Wat een rust en leegte. Voor vandaag staat er een tocht met de fatbike op het programma. Een fatbike is een mountainbike met extra dikke banden, dus: extra veel fun. We maken een prachtige route door de Zweedse bossen in de mooie herfstkleuren. Ons eindpunt is de beste plek om te gaan vissen. Onder leiding van onze local Peter vissen we op forel. Zoals je de afgelopen dagen al hebt gemerkt kan hij ons met veel enthousiasme vertellen over de omgeving én hij weet ook nog hoe we de beste kans hebben om een forel te vangen. Geduld is vereist, maar zal hopelijk ook beloond worden met een goeie vangst. Wat we vandaag hebben gevangen gaan we vanavond opeten bij de grillplaats. Het zal nog lang gezellig blijven bij het kampvuur. Skål(proost) op deze nu al onvergetelijke groepsreis.
 • Mijn
  Dag 7 Avontuur onder de grond Na uitgerust wakker te zijn geworden staat er vandaag een spannend avontuur op de planning. Samen met een lokale gids dalen we vandaag af naar een ‘mijn’ waarbij we het Via Ferrata-systeem beklimmen. De tocht brengt ons daarbij naar de diepste droge delen van de mijn, 80 meter onder de grond. Met fakkels en muziek ervaar je de grootsheid van de mijn. Het is groter dan je denkt in deze mijn, want je gaat zelfs met een kabelbaan over een kristalhelder meer en dat allemaal onder de grond. Wat een avontuur! • zweden natuur alleen op reis
  Dag 8 Bye bye indian summer We gaan elkaar, de sauna en natuurlijk deze prachtige natuur missen. Maar terugkomen kan natuurlijk altijd. Op naar de volgende groepsreis. Dikke kans dat je komende winter weer naar Peter en Hilje wilt.

  * Let op, het programma is onder voorbehoud van wijzigingen en kan, afhankelijk van de weersomstandigheden, in een andere volgorde worden uitgevoerd.

  We vliegen van Amsterdam Schiphol naar Stockholm Arlanda. Bij deze vluchten zijn 10kg handbagage en 23kg ruimbagage inbegrepen.
  Indien de vluchttijden bekend zijn, worden ze aan het programma toegevoegd.

  Vluchttijden voor de reis met vertrek op 02/09/2023 inclusief 23 kg bagage
  02-09-2023: Vertrek Amsterdam: 08:45 uur - Aankomst Stockholm: 10:45 uur
  09-09-2023: Vertrek Stockholm: 13:40 uur - Aankomst Amsterdam: 15:45 uur

  Vluchttijden voor de reis met vertrek op 09/09/2023 inclusief 23 kg bagage
  09-09-2023: Vertrek Amsterdam: 08:45 uur - Aankomst Stockholm: 10:45 uur
  16-09-2023: Vertrek Stockholm: 13:40 uur - Aankomst Amsterdam: 15:45 uur

  * Vluchttijden zijn altijd onder voorbehoud van wijzigingen.

Ik ga graag mee met Groepsreis Zweeds najaar avontuur

Deze groepsreis neemt je mee naar het prachtige Zweden in de herfst.

Boek deze reis

Accommodaties

Yttermalungs Camping Stuga

Omschrijving: Tijdens deze reis verblijf je met 1 of 2 medereizigers in een gezellige 4 of 6 persoons Zweedse Stuga. Je slaapt allemaal in een eigen bed in een eigen slaapruimte en je deelt een badkamer en toilet. Het ontbijt, lunch en diner wordt verzorgd, drinken zoals koffie, thee, water, sap en ranja is ook inbegrepen. Alcohol (en frisdrank) is niet te koop op de camping, wel kan je dit in een zogenaamde 'Systembolaget' kopen, de staatswinkel. Er is een gezellige kiosk waar je gezamenlijk ontbijt en dineert en 's avonds een spelletje kan doen!

Slaapsituatie: Je deelt een Zweedse Stuga met maximaal 1 of 2 medereizigers.

Verzekeringen

Annuleringsverzekering

Je verheugt je op jouw vakantie. Eindelijk ertussenuit! En je hebt het verdiend. Maar wat als er plotseling iets tussenkomt en je jouw vakantie eerder moet beëindigen, of zelfs helemaal moet annuleren? De Kortlopende Annuleringsverzekering van de Europeesche vergoedt de gevolgen. Hiermee ben je zowel voor als tijdens de reis beschermd tegen de kosten van annulering en ongebruikte reisdagen.
noSun kiest voor de Allrisk Annuleringsverzekering. Hiermee kun je zowel voor als tijdens je reis zelf bepalen om welke reden je niet (meer) op vakantie wilt/kunt. Wist je dat ontslag, (ongeplande) verhuizing, ziekte of overlijden van naasten, schade aan jouw huis of bedrijf allemaal verzekerd zijn? Voor de precieze uitleg verwijzen we graag naar de voorwaarden.

Reisverzekering

Wie reist, wil vrijheid. Ontspanning. Nieuwe ervaringen opdoen. Soms zijn dat niet de ervaringen die je verwacht. Dan is het prettig als je kunt terugvallen op een goede reisverzekering. De Kortlopende Reisverzekering van de Europeesche is er voor elke vakantie en elke reis.

Een reisverzekering dekt eventuele schade die je oploopt tijdens jouw vakantie, door diefstal, een ongeval of opname in het ziekenhuis. Maar ook noodhulp zoals van de brandweer of een helikopter. Met de reisverzekering van de Europeesche sta je er nooit alleen voor en ben je uitstekend beschermd tegen de gevolgen. De Europeesche Hulplijn staat dag en nacht voor je klaar om je in jouw eigen taal te helpen bij pech, ongeval of ziekte. Onvoorziene kosten, zoals extra reis- en verblijfkosten en telecommunicatiekosten, zijn standaard meeverzekerd.

Wat neem je mee?

 • Een dagrugzak van ongeveer 20 liter (zorg er in elk geval voor dat hij groot genoeg is voor een warme trui, regenjas, lunchpakket, flesje water en bijvoorbeeld je fotocamera)
 • Handschoenen, muts, buff en sjaal
 • Zonnebril
 • Slippers of sloffen voor binnenshuis
 • Ondergoed, sokken en extra handdoek(en)
 • Regenkleding (regenjas en -broek, geen poncho!)
 • Warme (fleece)trui
 • Ingelopen waterdichte (ingevette!) hoge wandelschoenen met voldoende profiel
 • Synthetische t-shirts of (thermo)sportshirts
 • Lange wandelbroek (lichtgewicht en sneldrogend, geen katoen)
 • Wandelsokken en reserve veters
 • Zwemkleding voor in de sauna
 • Drinkfles met een inhoud van minimaal 1 liter
 • Hoofdlampje/zaklamp
 • Toilettasje met inhoud
 • EHBO-setje, inclusief blarenpleisters/sporttape
 • Belangrijke medicijnen met bijsluiter, geneesmiddelenpaspoort
 • Paspoort/identiteitskaart
 • Rijbewijs t.b.v. quad safari
 • Dunne handschoenen t.b.v. quad safari
 • Lakenzak/binnenslaapzak voor de overnachting in de trekkershut
 • Een broodtrommeltje voor je lunch
 • Optioneel:
 • Powerbank
 • Lange fietsbroek voor het fatbiken

Belangrijke informatie

Tijdens de quadsafari zit er een eigen risico van €650,- op de quads als je schade rijdt. Je kan het eigen risico afkopen voor €50,- Dit kan je aangeven bij je boeking dan gaan we dit voor je bij boeken.

Vertrekdata

Rangschikken op:

Vertrekdatum: 2 september 2023
Groepssamenstelling
Bekijk samenstelling

Beschikbaarheid
Nog volop te boeken

Reisbegeleiders
Bart
€1.899,-
Excl. €42,50,- bijkomende kosten per boeking
Boek deze datum
Groepsreis Zweeds najaar avontuur van 02-09-2023 tot 09-09-2023 Vertrekdatum: 2 september 2023
Geslacht
Nog geen informatie beschikbaar
Leeftijd
Nog geen informatie beschikbaar
Ga je met ons mee? Boek nu
Vertrekdatum: 9 september 2023
Groepssamenstelling
Bekijk samenstelling

Beschikbaarheid
Nog volop te boeken

Reisbegeleiders
Bart
€1.899,-
Excl. €42,50,- bijkomende kosten per boeking
Boek deze datum
Groepsreis Zweeds najaar avontuur van 09-09-2023 tot 16-09-2023 Vertrekdatum: 9 september 2023
Geslacht
Mannen
Vrouwen
Leeftijd
20 - 29
30 - 39
40 - 49
50 - 59
Ga je met ons mee? Boek nu
Vertrekdatum: 16 september 2023
Groepssamenstelling
Bekijk samenstelling

Beschikbaarheid
Nog volop te boeken

Reisbegeleiders
Barbara
€1.899,-
Excl. €42,50,- bijkomende kosten per boeking
Boek deze datum
Groepsreis Zweeds najaar avontuur van 16-09-2023 tot 23-09-2023 Vertrekdatum: 16 september 2023
Geslacht
Mannen
Vrouwen
Leeftijd
20 - 29
30 - 39
40 - 49
50 - 59
Ga je met ons mee? Boek nu
Vertrekdatum: 23 september 2023
Groepssamenstelling
Niet beschikbaar

Beschikbaarheid
Niet meer beschikbaar

Reisbegeleiders
Barbara
€1.899,-
Excl. €42,50,- bijkomende kosten per boeking
Boek deze datum
Vertrekdatum: 14 oktober 2023
Groepssamenstelling
Bekijk samenstelling

Beschikbaarheid
Nog volop te boeken

Reisbegeleiders
Joris
€1.899,-
Excl. €42,50,- bijkomende kosten per boeking
Boek deze datum
Groepsreis Zweeds najaar avontuur van 14-10-2023 tot 21-10-2023 Vertrekdatum: 14 oktober 2023
Geslacht
Mannen
Vrouwen
Leeftijd
20 - 29
30 - 39
40 - 49
50 - 59
Ga je met ons mee? Boek nu
Vertrekdatum: 21 oktober 2023
Groepssamenstelling
Niet beschikbaar

Beschikbaarheid
Niet meer beschikbaar

 
 
€1.899,-
Excl. €42,50,- bijkomende kosten per boeking
Boek deze datum

Reisinformatie wel/niet inbegrepen

 • Wel inbegrepen:
 • Retourvlucht - Stockholm (inclusief 23 kilo ruimbagage)
 • Fatbiken
 • Tweedaagse quad safari met overnachting in een houthakkershut
 • Indian summer Fjällwandeling
 • Grotklimmen
 • Op stap met husky's
 • Forel vissen en de vangst opeten bij de grillplaats
 • Enthousiaste noSun reisbegeleiding
 • 6 overnachtingen in een Zweedse stuga inclusief ontbijt, lunch en diner
 • 1 overnachting in de Zweedse houthakkershut met sauna, koken op vuur! (inclusief slaapmat en slaapzak)
 • Retour transfer Stockholm - Yttermalung
 • Bruikleen bedlinnen en handdoek
 • Toeristenbelasting
 • Deze reis wordt uitgevoerd met 5 tot 8 deelnemers, bij meer dan 10 aanmeldingen worden er meerdere groepen gevormd op basis van leeftijd en geslacht
Toon meer
 • Niet inbegrepen:
 • Snacks en overige drankjes
 • Verplichte reisverzekering (meer informatie in het tabblad verzekeringen)
 • Annuleringsverzekering (meer informatie in het tabblad verzekeringen)
 • Persoonlijke uitgaven/zakgeld
 • Afkoop eigen risico quad voor €50,-
 • Fooi voor de reisbegeleider, niet verplicht
 • Bijdrage Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking van max. 9 personen)
 • Boekingskosten (€ 35,- per boeking)
 • Bijdrage SGR (€5,- per boeking)
Toon meer

Wat andere reizigers zeggen...

Arjan - 18/09/2021

"Mooie reis met leuke activiteiten en een gezellige groep. Alles was prima verzorgd. Een volgende keer ga ik weer graag mee!"

Marloes - 18/09/2021

"Alles was top geregeld. Volledig georganiseerd. Je hoeft nergens aan te denken. De activiteiten waren afwisselend en verrassend. Allemaal leuke mensen. Reisbegeleiding is super."

Anke - 18/09/2021

"Najaar reis Zweden. Een hele leuke week met veel lachen en gezelligheid. Veel mooie natuur gezien. Slaapplaats was goed en gezellig met andere reizigers. Het eten werd echt top verzorgd. Alle activiteiten waren goed te doen en iedereen was er voor elkaar. Je moet het echt eens proberen. Hoe eng je het ook vindt, na een paar dagen ben je al bijna familie van elkaar."

Susan - 25/09/2021

"Leuke actieve reis met een gezellige reisbegeleidster. Het verblijf heeft voldoende comfort."

Pien - 25/09/2021

"Alles prima geregeld! Goede reis begeleiders en leuke reizen. Activiteiten zijn ook super."

Ik ga graag mee met Groepsreis Zweeds najaar avontuur

Deze groepsreis neemt je mee naar het prachtige Zweden in de herfst.

Boek deze reis
96% van onze reizigers boekt alleen
Kleine groepen, 20 - 59 jarigen
noSun reisbegeleiders krijgen een 9,4
Beste actieve aanbieder volgens Zoover