Door: Martijn

Afgelopen zomer is Mark voor de tweede keer mee geweest op groepsreis met noSun. Dit keer naar Noorwegen. Ook deze groepsreis is hem goed bevallen. Zoals Mark zelf zegt: ik zou het iedereen aanbevelen. Wij waren benieuwd hoe hij deze groepsreis heeft ervaren, jij ook? Lees dan snel verder.

Wat vond je van de groepsreis naar Noorwegen?

Ik heb een supergoede ervaring met noSun, ik heb er niets over te klagen. Mooie activiteiten, goede reisbegeleiding, mooie reis en goede service. Mijn complimenten voor hoe snel de terugreis geregeld werd toen deze werd gecanceld. We hoorden namelijk dat de terugreis niet door kon gaan.  Er waren nog geen twee uur voorbij en de nieuwe boot was al geregeld. Echt complimenten waard!

Wat vond je van de planning? Was het te druk of juist te rustig?

Er waren leuke activiteiten gepland. Het schema was ook duidelijk en goed bedacht. Soms vond ik het wel een beetje vroeg opstaan, al helemaal voor vakantie. Maar ja, dat houd je als je graag een actieve dag wil hebben.

De dagen zaten goed vol gepland, maar je hoefde niet te haasten.  We gingen overal ruim op tijd weg waardoor we ook op tijd arriveerden. Ook was er voldoende tijd om wat langer ergens over te doen mocht dat nodig zijn, bijvoorbeeld bij de hike.

Was de inpaklijst duidelijk en compleet of waren er dingen die je echt miste?

De inpaklijst was compleet en duidelijk. Er staan ook enkele dingen op die ik wat ‘overdreven’ vindt bijvoorbeeld een hoofdlamp, ingevette wandelschoenen en reserve veters.

Wat ik iedereen als tip kan meegegeven is: koop een warme slaapzak. In de nachten kan het namelijk flink koud worden. Voor een volgende groepsreis neem ik dus een warmere slaapzak mee.

Ik zag dat je al eens eerder met noSun op reis bent geweest, wat maakte dat je dat nog een keer wilde?

NoSun biedt actieve groepsreizen aan. De meeste andere reisorganisaties bieden ‘alles’ aan dus ook strandvakanties. Omdat de focus bij noSun op actieve groepsreizen ligt, merk je dat het wat beter geregeld is en dat de mensen goed op elkaar afgestemd zijn. Ik ben vorig jaar ook al met noSun op groepsreis geweest en dat beviel me erg goed, vandaar dat ik nog een keer met jullie ben gegaan. Ik zou het ook zeker weer doen. Ik ben heel erg blij met noSun en zal het zeker aan iedereen aanbevelen.

Ik ben heel erg blij met noSun en zal het zeker aan iedereen aanbevelen.

Wat zou je tegen mensen zeggen die nog twijfelen om op groepsreis te gaan, om ze te ‘overtuigen’?

Ik ben al eerder op groepsreis geweest met andere organisaties. Daar waren de groepen groter met minder reisbegeleiding. Met noSun ga je op groepsreis met een groep gelijkgestemden. De kleinere samenstelling maakt het mogelijk om makkelijk contact met elkaar te leggen.

Tijdens mijn eerste singlereis voor jongvolwassenen was ik nog wat jonger. Ik denk ook dat het makkelijker wordt als je wat ouder wordt. Kijk goed wat de planning is en wat er van je verwacht wordt. Iedereen ervaart een groepsreis natuurlijk anders, maar mij is het ieder geval heel goed bevallen.

Verder is er genoeg begeleiding vanuit de reisbegeleiders. Je ziet ook organisaties waarbij je met 30 reizigers 1 reisbegeleider hebt, hierdoor wordt het lastiger om de sfeer in de gaten te houden.

Hoe was de sfeer in jouw reis groep, werd dit gestimuleerd door de reisbegeleider?

De Sfeer in de groep was fantastisch, echt een hele leuke groep. In onze groep kon iedereen goed met elkaar. De reisbegeleidster paste er goed bij, dat was heel fijn. Er heerste een actieve en uitbundige sfeer.

Activiteiten deden we met volledige groep en ging hartstikke goed. De reisbegeleidster had zeker positief aandeel in de sfeer. Ze was echt een onderdeel van de groep en dat vind ik belangrijk.

Heb je na afloop van de reis nog contact (gehad) met medereizigers?

In de groepsapp wordt af en toe nog wat gezegd, bijvoorbeeld om foto’s uit te wisselen. Met een aantal mensen uit de groep heb ik persoonlijk contact.

Met noSun ga je op groepsreis met een groep gelijkgestemden.

Heb je nog tips voor ons?

Midden in de groepsreis was er een beetje een chaotische avond omdat er een besluit gemaakt moest worden. Je kon kiezen voor extra avontuur of de rustige ‘tijd’. Er werd door de reisbegeleiding allemaal keuzes voorgelegd. Niemand zag meer wat de opties precies waren. Ik hoorde van anderen dat het een beetje rommelig werd. Alle opties uitschrijven en uittekenen zorgde namelijk voor onrust.

Ga jij met ons mee op groepsreis naar Noorwegen?

Het hoeft dus helemaal niet eng te zijn om met onbekenden op single reis te gaan. Zie jij het wel zitten om net zoals Mark een avontuur met gelijkgestemden te beleven? Ga dan met ons mee op groepsreis! Ook deze winter hebben we een uitgebreid aanbod aan leuke winterse groepsreizen. Boek je groepsreis en ga met ons mee!

Populaire
reizen bij NoSun

User Check

Word reisleider bij noSun

Denk je jouw enthousiasme over één of meerdere van onze bestemmingen over te kunnen brengen op een groep? Dan willen we je graag uitnodigen om te solliciteren naar de functie van reisbegeleider groepsreizen!

Calendar

Handige reiskalender

Heb je al besloten in welke periode je op vakantie gaat? Met behulp van de noSun reiskalender kun je makkelijk zien welke singlereizen op welk moment in het jaar vertrekken. We reizen het hele jaar door, alle seizoenen komen aan bod.

Inschrijven
nieuwsbrief

Wij vinden nieuwsbrieven saai. Daarom sturen we een noNieuwsbrief. Wij moeten er zelf altijd erg om lachen. Geen idee of jij hem ook leuk vindt, probeer maar.

Indian Summer Hike Zweden 1024x683
Mensen Boven Op De Kliff Trolltunga E1671103335520
alleen op reis sneeuwscooter lapland
  • Nobeach//
  • Nomassa//
  • Nobullshit//
  • Notinder//

Bekend van

Image 1

Image 2

Image 3

Image 4

Image 5

Image 6

Image 7