Door:  Tjalyna

Bij noSun hebben we volop aanbod in avontuurlijke groepsreizen voor in de winter. Onze groepsreizen voor in de winter bieden een unieke gelegenheid om te genieten van besneeuwde landschappen, avontuurlijke activiteiten en het delen van bijzondere momenten met gelijkgestemden.

Inhoudsopgave

Nog geen plannen deze winter? Dan wordt het tijd om je te gaan oriënteren. Wij helpen je alvast een handje met onze top 5 single winterreizen. Van welke groepsreis gaat jouw adrenaline sneller stromen?

Wintervakantie op IJsland

Het hoogtepunt van een IJslandse wintervakantie is toch wel het bewonderen van het noorderlicht. Het is een activiteit die op menig bucketlist staat. Ook niet gek, want het is super magisch en je ziet het niet elke dag.

Maar er staat meer op de planning tijdens deze avontuurlijke groepsreis naar IJsland. De Golden Circle staat in het programma, een must-do als je in IJsland bent. We gaan een sneeuwscooter tocht maken waarbij je wordt beloond met adembenemende vergezichten. En niet te vergeten, we gaan skiën! Ik hoor je al denken, skiën in IJsland? Jazeker, en hoe: met uitzicht op de fjorden en de Noordelijke IJszee.

Kortom, een groepsreis in de winter naar IJsland staat garant voor een van de gaafste avonturen van je leven.

Op naar het noorden: Scandinavische pistes

Bij skiën denken mensen al snel aan Oostenrijk of de Italiaanse Alpen, maar ook Scandinavië leent zich prima voor een avontuurlijke ski trip. Tijdens onze groepsreis naar Zweden in de winter verblijven we in een typische Zweedse stuga aan de voet van de pistes.

Of je nu een doorgewinterde skiër bent of net begint, Scandinavië heeft voor ieder wat wils. Bovendien zijn de goed onderhouden pistes vaak minder druk dan in de Alpen, waardoor je kunt genieten van de schoonheid van de natuur zonder de drukte.

En ook in Zweden kun je volop genieten van een after ski, oftewel après-ski. Het mag dan wel een andere benaming hebben, maar het is minstens zo gezellig. Wij zeggen alvast Skal, proost!

Of je nu een doorgewinterde skiër bent of net begint, Scandinavië heeft voor ieder wat wils.

De ultieme winterervaring: Noorwegen

De ultieme winter ervaring kun je beleven in Noorwegen. Van besneeuwde berglandschappen tot de betoverende fjordenkust, Noorwegen heeft het allemaal. Tijdens onze groepsreis naar Noorwegen hebben we een avontuurlijk programma, zo gaan we een spectaculaire huskysledetocht doen, ijsvissen op een dikke ijslaag, maar we gaan ook keihard naar beneden suizen tijdens het tobogannen.

En voor de liefhebbers van wintersport biedt Noorwegen uitstekende mogelijkheden om te skiën, snowboarden en langlaufen. Het maakt hierbij niet uit of je beginnend of gevorderde bent, het gebied leent zich prima voor alle niveaus. Wij weten zeker dat je terug zult kijken op een geweldig avontuur. Ga je met ons mee deze winter naar Noorwegen?

Groepsreis Finland in de winter

Op avontuur deze winter? Wat dacht je van Fins Lapland! Deze uitgestrekte wildernis staat bekend om zijn sprookjesachtige landschappen en biedt een onvergetelijke ervaring, vooral in de winter. Deze groepsreis in de winter bestaat uit een aaneenschakeling van hoogtepunten.

Zo gaan we tijdens deze singlereis op pad met husky’s, gaan we ijsvissen en niet vergeten, we gaan op jacht naar het noorderlicht! Want zeg nu zelf, je kunt niet weggaan zonder dat je het noorderlicht hebt gezien. Onze groepsreis naar Finland in de winter is een populaire reis, wacht dus niet te lang met boeken en wees verzekerd van een winters avontuur!

De Italiaanse alpen

De Alpen is een paradijs voor wintersportliefhebbers. Als je graag op de latten staat, dan is deze groepsreis geschikt voor jou! Met meer dan 1200 km aan pistes(!), 450 skiliften en 25 snowparcs ga je je niet snel vervelen.

Tijdens deze groepsreis naar Italië verblijven we in een vakantiewoning midden in het skigebied. Als je even een pauze wil, kun je altijd terug naar het huisje. Op avontuur deze winter? Kies dan voor de Italiaanse Alpen en beleef samen met een groep gelijkgestemden de leukste avonturen.

Ga jij met ons mee deze winter?

Hebben wij je al overtuigd om deze winter met ons mee te gaan op groepsreis? Naast deze 5 winterreizen hebben we ook deze winter weer een divers aanbod aan groepsreizen. Bekijk onze actuele reisagenda en kies de gewenste bestemming en datum. Zo ben je verzekerd van een plekje tijdens één van onze groepsreizen deze winter!

Populaire
reizen bij NoSun

User Check

Word reisleider bij noSun

Denk je jouw enthousiasme over één of meerdere van onze bestemmingen over te kunnen brengen op een groep? Dan willen we je graag uitnodigen om te solliciteren naar de functie van reisbegeleider groepsreizen!

Calendar

Handige reiskalender

Heb je al besloten in welke periode je op vakantie gaat? Met behulp van de noSun reiskalender kun je makkelijk zien welke singlereizen op welk moment in het jaar vertrekken. We reizen het hele jaar door, alle seizoenen komen aan bod.

Inschrijven
nieuwsbrief

Wij vinden nieuwsbrieven saai. Daarom sturen we een noNieuwsbrief. Wij moeten er zelf altijd erg om lachen. Geen idee of jij hem ook leuk vindt, probeer maar.

Indian Summer Hike Zweden 1024x683
Mensen Boven Op De Kliff Trolltunga E1671103335520
alleen op reis sneeuwscooter lapland
  • Nobeach//
  • Nomassa//
  • Nobullshit//
  • Notinder//

Bekend van

Image 1

Image 2

Image 3

Image 4

Image 5

Image 6

Image 7