Door: Martijn

Niels is met ons afgereisd naar de Ardennen om daar een heerlijke actieve vakantie te beleven.

De hele dag op een bedje naast het zwembad liggen is niks voor hem. In een 3-daagse reis naar België heeft Niels gewandeld, gefietst en gekajakt. Verder heeft hij van de gezellige avonden bij het kampvuur genoten en gelijkgestemden leren kennen. Hoe hij nu op deze reis terugkijkt? Je leest het in onderstaande blog.

Waarom heb je voor noSun gekozen?

Ik heb al eens eerder met noSun gereisd. Het is mij toen zo goed bevallen dat ik heb besloten nog eens met jullie mee te reizen. Actieve vakanties vind ik erg leuk, mountainbiken, wandelen en hiken, noem maar op! Ik lig liever niet de hele dag op een bedje naast het zwembad. Het geeft me een voldaan gevoel om actief bezig te zijn door de dag heen.

Wat ik zo leuk vind aan het reizen met noSun is dat iedereen dezelfde interesses heeft. Iedereen staat achter de activiteiten die er tijdens de reis ondernomen worden

Alles is tijdens een reis al geregeld, dus daar heb je geen kopzorgen meer aan. Verder kun je van tevoren zien hoe het hele programma eruit ziet wat je een idee geeft van hoe de vakantie eruit gaat zien.

Als je daar bij elkaar bent bespreek je de activiteiten die je leuk vindt. Zit je met twaalf personen in een groep dan kan het zijn dat er verschillende groepjes ontstaan die allemaal andere activiteiten ondernemen.

Iedereen doet waar hij zin in heeft en ’s avonds zit je gezellig bij een kampvuurtje of ga je een keertje uit eten.

Je bent naar de Ardennen op reis gegaan, waarom heb je voor dit land gekozen?

Ik was al vaker naar de Ardennen geweest met vrienden en wist daardoor dat het een mooi en heuvelachtig gebied was. De Ardennen ligt ook dicht in de buurt. Met de auto was ik er al binnen 3 uur!

Een weekend naar België met noSun is mij erg goed bevallen. Ik heb tijdens mijn reis enorm genoten van het wandelen en het mountainbiken.

Ontdek de Ardennen

Reis je vaker alleen of in groepsverband?

Ik reis voornamelijk in groepsverband, ik ben nog vrijgezel en ik vind het leuk om met gelijkgestemden actieve reizen te maken. Ik vind het ook fijn dat in groepsreizen de activiteiten al voor een groot deel geregeld zijn, zoals bij noSun het geval is.

Zou je het andere mensen aanraden om met noSun te reizen?

Ik zal het reizen met noSun zeker aanraden! Maar je moet soms wel tegen een klein beetje primitiviteit kunnen, haha.

De groepen waren hartstikke leuk en gezellig. Uiteindelijk moet je zelf de slingers ophangen.

Ontdek de groepsreizen van noSun

1914 101074 Ardennen Hike Weekend

Heb je vriendschappen aan je reis overgehouden?

We hebben achteraf een reünie gedaan, ik vind het best leuk om achteraf nog contact te houden met de groep mensen waarmee ik op reis ben geweest.

Op een gegeven moment verwatert het contact weer en gaat iedereen zijn eigen gang. Maar het is zeker leuk om iedereen na de reis af en toe te spreken. Ik heb geen blijvende vriendschappen aan mijn reis overgehouden, dit heeft te maken met de reisafstand.

Hoe geniet jij na van je vakantie? Doe je dit bijvoorbeeld door een fotoboek aan te maken of op een andere manier?

Ik ben niet zozeer van de fotoboeken. Ik maak wel verschillende foto’s tijdens mijn reis en kies dan de leukste foto’s uit. Deze foto’s zet ik op mijn telefoon zodat ik er af en toe doorheen kan kijken.

Enthousiast geworden door het verhaal van Niels, en staat jouw verhaal hier straks ook?

Ga je ook met ons mee met een weekendje naar de Ardennen? Of kies je voor een reis verder van huis? Reis af naar bijvoorbeeld: Zweden, Ierland, Bonaire, Noorwegen ook Zwitserland. Ontdek al onze actieve vakanties en laat je verrassen door het uitgebreide aanbod. Samen met noSun ga je een geweldige actieve groepsreis tegemoet. Reis je met ons mee?

Populaire
reizen bij NoSun

User Check

Word reisleider bij noSun

Denk je jouw enthousiasme over één of meerdere van onze bestemmingen over te kunnen brengen op een groep? Dan willen we je graag uitnodigen om te solliciteren naar de functie van reisbegeleider groepsreizen!

Calendar

Handige reiskalender

Heb je al besloten in welke periode je op vakantie gaat? Met behulp van de noSun reiskalender kun je makkelijk zien welke singlereizen op welk moment in het jaar vertrekken. We reizen het hele jaar door, alle seizoenen komen aan bod.

Inschrijven
nieuwsbrief

Wij vinden nieuwsbrieven saai. Daarom sturen we een noNieuwsbrief. Wij moeten er zelf altijd erg om lachen. Geen idee of jij hem ook leuk vindt, probeer maar.

Indian Summer Hike Zweden 1024x683
Mensen Boven Op De Kliff Trolltunga E1671103335520
alleen op reis sneeuwscooter lapland
  • Nobeach//
  • Nomassa//
  • Nobullshit//
  • Notinder//

Bekend van

Image 1

Image 2

Image 3

Image 4

Image 5

Image 6

Image 7