Door: Martijn

Keuzestress! Er zijn zoveel verschillende winterreizen bij noSun en je wil ze allemaal doen, maar op welke reis ga je als eerste mee? In deze blog worden de highlights toegelicht en kom je erachter wat de verschillen tussen de noSun winterreizen zijn. Lees je mee?

Zweeds winteravontuur

Op sneeuwscooter expeditie en op huskysafari, ja ik wil! Deze groepsreis brengt je naar het sneeuw overgoten Malung. Peter en Hilje zijn je Nederlandse gastheer en gastvrouw en wonen hier al heel wat jaren. Ze geven je een kijkje in de Zweedse levensstijl en ze kennen de mooiste plekken in de omgeving. Deze reis is inclusief ontbijt, lunch en diner. Kortom je kan volledig van je vakantie genieten en hoeft nergens aan te denken. Wat deze reis helemaal uniek maakt, is een overnachting in een Zweedse houthakkershut waarbij je gaat koken op vuur. Op sneeuwschoenen wandel je hierheen, een echte super outdoor experience die je alleen bij noSun in Zweden kunt krijgen.

Wintergroepsreis Noorwegen

Genieten in het winterwonderland: ga mee naar Noorwegen en proef van de Noorse winterspelen. Je verblijft in een prachtig Noors huis dat van alle gemakken voorzien is. Je kookt samen met de groep je eigen heerlijke maaltijden dus met elke etenswens kan rekening worden gehouden. Wil je er graag een beeld bij bekijk hier de vlog. Voel je een echte olympische atleet tijdens het bobsleeƫn en knal met 5G door de olympische bobsleebaan van Lillehammer. Als kers op de taart ga je ook tobogannen in het Olympiapark en geloof me hier kan je geen genoeg van krijgen.

Bekijk onze winterreizen naar Noorwegen

Winteravontuur Fins Lapland de groepsreis van je leven

Jij wil toch ook op bezoek bij de kerstman Ć©n het noorderlicht spotten? Tijdens de groepsreis van je leven naar Levi gaat dat gebeuren! Het hoogtepunt is een fotografiecursus waarbij je een camera te leen krijgt om de mooiste noorderlicht fotoā€™s te maken. Ook mag een fatbike tocht niet aan de groepsreis van je leven ontbreken. Je verblijft in een schitterend Fins huis waarbij een sauna natuurlijk niet mag missen in het land van de saunaā€™s. Aan ontspanning na een winterse dag geen gebrek. Veel noordelijker dan Levi kan het haast niet en de beste kans om het noorderlicht te spotten met de Kerst en oud en nieuw reizen.

Ontdek onze winterreizen naar Lapland

Scandinavische droom: winters Lapland! All-in

Een all-inclusive winterreis naar het winter wonderland in Lapland. Je wordt door Sandra en Egbert volledig in de watten gelegd door hun geweldige kookkunsten. Ook hebben zij samen met noSun de mooiste winteractiviteiten bij elkaar gezocht om jou een Scandinavische droom te bezorgen. Wat je bij geen andere winterreis krijgt is een Nordic Sports dag, wat denk je van het Noorderlicht te spotten, een sneeuwscootertocht en huskytocht. En nog zo veel meer.

Winter groepsreis Zweeds Lapland

Een bijzonder winteravontuur in West-Canada

Dit is onze enige 2-weekse winterreis buiten Europa waarbij maar liefst 10 winterse activiteiten zijn inbegrepen! Wat is er nou beter dan de winterdagen doorbrengen in Canada? Skiƫn in de verse poedersneeuw en ijsklimmen op bevroren watervallen je gaat het allemaal zelf ervaren als je met noSun naar Canada gaat. Tevens is dit de enige winterreis waarbij je kan ijsklimmen en tussen de bevroren watervallen loopt. Kijk snel om te zien welke 10 tofste winteractiviteiten jij gaat doen in Canada. Twijfel je nog? Reisbegeleider Marianne vertelt hoe mooi het is.

Een lawine van sneeuwpret in Sudtirol

Maar denk je nu ik wil iets veel gavers/uniekers dan sneeuwscooters en husky honden en Ć©cht iets anders? Ook dat regelt noSun voor je! Kijk hier maar eens naar onze groepsreis naar SĆ¼dtirol. Hier krijg je een cursus snowkiten, een biathlon cursus Ć©n verblijf je midden in de bergen met een fantastisch uitzicht vanuit je slaapkamer op basis van half pension. Dit is echt wat anders dan onze winterreizen naar ScandinaviĆ«. Dan vergeet ik nog bijna het rodelen met een slee zo snel mogelijk de berg af; een adrenaline rush en een groepsreis om nooit te vergeten gegarandeerd!

So you think you can ski

Heeft het skiƫn of snowboarden je hart gestolen en krijg je hier geen genoeg van ga dan mee met onze skireis. Ben je niet van het skiƫn? Snowboarden kan ook op deze singlereis. Het verblijf in Karinthiƫ is op basis van halfpension en je gaat skiƫn in het skigebied dat in de top-10 van mooiste skigebieden in Europa. Na een heerlijke dag op de pistes gaat er niets boven ontspannen in de sauna en aanschuiven voor een heerlijk 3-gangen diner.

Ontdek IJsland in de winter!

Droom jij er ook van om in een natuurlijke bron omringd door een pak sneeuw het noorderlicht te zien? Tijdens deze spectaculaire groepsreis kan het. En het wordt alleen nog maar beter. Skiƫn of boarden met uitzicht op de fjorden en Noorderlijke ijszee, een berg op met de snowcat Ʃn sneeuwscooteren. Na een bezoek aan Reykjavik en de Golden Circle begeven we ons naar het Noorden naar BƤkkaflot waar je een kamer voor jezelf hebt en je volledig in de watten wordt gelegd tijdens het ontbijt, lunch en diner dat is inbegrepen!

Toch nog geen keuze kunnen maken? Het is ook best wel lastig met al die top reizen! Gelukkig willen wij jou altijd helpen, bel of mail ons gerust en wij helpen je met al je vragen zodat jij een weloverwogen keuze kunt maken. Wij wensen jou alvast heel veel succes met het kiezen en hopelijk tot snel in de sneeuw!

Populaire
reizen bij NoSun

User Check

Word reisleider bij noSun

Denk je jouw enthousiasme over Ć©Ć©n of meerdere van onze bestemmingen over te kunnen brengen op een groep? Dan willen we je graag uitnodigen om te solliciteren naar de functie van reisbegeleider groepsreizen!

Calendar

Handige reiskalender

Heb je al besloten in welke periode je op vakantie gaat? Met behulp van de noSun reiskalender kun je makkelijk zien welke singlereizen op welk moment in het jaar vertrekken. We reizen het hele jaar door, alle seizoenen komen aan bod.

Inschrijven
nieuwsbrief

Wij vinden nieuwsbrieven saai. Daarom sturen we een noNieuwsbrief. Wij moeten er zelf altijd erg om lachen. Geen idee of jij hem ook leuk vindt, probeer maar.

Indian Summer Hike Zweden 1024x683
Mensen Boven Op De Kliff Trolltunga E1671103335520
alleen op reis sneeuwscooter lapland
  • Nobeach//
  • Nomassa//
  • Nobullshit//
  • Notinder//

Bekend van

Image 1

Image 2

Image 3

Image 4

Image 5

Image 6

Image 7