Door: Martijn

Je hebt er altijd van gedroomd om IJsland te bezoeken. Het noorderlicht bewonderen en te genieten vanuit een natuurlijke bron van de met sneeuw bedekte bergen.

Heerlijk! Je hebt reisboeken over IJsland in huis gehaald en je hebt je verdiept in de IJslandse cultuur. Een actieve reis met een groep individuen daar ga je voor! En wij van noSun reizen graag met je mee!

Maar hoe werkt dat nu dat reizen met noSun en waaruit kan ik kiezen? Wat is het verschil tussen de verschillende reizen die wij aanbieden? Kies je voor een rondreis, wandelreis of standplaatsreis?

Wandelreizen

Houd jij van wandelen? Ga dan met ons mee op een rugzak trekkingstocht. Tijdens een rugzaktrekking wandel je met een kleine groep reisgenoten (max. 8 personen) door de prachtige natuur. En zoals de term rugzaktrekking al aangeeft gaat je rugzak mee. Samen vliegen we naar het land van bestemming om vervolgens in de bus te stappen naar de eerste halte. Deze halte kan een kampeerplaats, hut of hotel zijn. De volgende dag begint het wandelavontuur echt!

Een bus brengt je ’s ochtends naar het startpunt van de wandelreis. Samen met je reisgenoten wandel je door de prachtige natuur. Slapen doe je in een tent, op de camping of in een hut. Wandelend zie je de natuur op zijn mooist. Duizenden kilometer aan ongerepte natuur waar geen auto kan komen, geweldig!

Aan het einde van je wandeltocht die verschillende dagen duurt wordt je door een bus opgehaald en teruggebracht naar het eindpunt van de reis waar het vliegtuig op je staat te wachten voor de terugreis.

Wandelen door het ruige IJsland

Met onze rugzak trekkingstocht door IJsland verken je de meest ruige natuur van IJsland. Je hikt vanaf de kust het binnenland in langs watervallen, bergen, gletsjers en prachtige vergezichten. Je loopt zelfs langs een gebied waar de mogelijkheid bestaat dat er vulkaanuitbarstingen te zien zijn. Het eindpunt van de trekkingstocht is een warme bron waarin je kunt zwemmen! Sommige wandelliefhebbers beschouwen een trektocht door IJsland als een van de mooiste ter de wereld. Een aanrader dus!

Tijdens de trekkingstocht door IJsland ga je kamperen in de natuur. Op de plek van de tent heb je in de meeste gevallen stromend water. En op sommige plekken is tegen betaling een warme douche beschikbaar.

Ga mee op trekkingstocht door IJsland

Kampeerreizen

Kamperen, wij houden ervan! We bieden dan ook veel kampeerreizen aan. Tijdens een kampeerreis zorgen wij voor een tent. Heb je een wandelreis geboekt? Dan krijg je van ons een lichtgewicht 1-persoons tent mee. Bij de andere reizen krijg je een 2-persoons tent mee voor alleengebruik.

Bij een wandelreis is het vaak zo dat er ook gekampeerd wordt. Ook bij veel rondreizen die wij aanbieden wordt gekampeerd. Bij een rondreis verken je een land niet alleen te voet, maar ook per boot, bus of fiets.

De tent gaat bij een kampeer rondreis vaak niet mee in de rugzak. Tent en bagage kunnen mee in de bus of auto. Zo kun je onbezorgd genieten van alle avontuurlijke activiteiten die wij op de planning hebben staan. Onze tentjes staan op de camping, maar soms mogen we wildkamperen.

Kamperen tussen de gletsjers

Tijdens een rondreis door IJsland ontdek je de natuur van IJsland in als haar schoonheid. Je ziet geisers, watervallen en vulkanen. Tijdens een rondreis door IJsland ga je op zoek naar walvissen, wandel je door prachtige natuurgebieden, ga je raftend de rivier over en ontdek je indrukwekkende vergezichten.

Je kampeert met ons op verschillende campingterreinen. Op de camping is stromend water en sanitair aanwezig en van ons krijg je een 2 persoons tent te leen.

Kamperen door ijsland

Standplaatsreis

Ga je liever niet kamperen? Wij bieden ook verschillende standplaatsreizen aan. Bij een standplaatsreis slaap je niet in een tent. Tijdens een standplaatsreis hebben wij verschillende heerlijke accommodaties geregeld.

Je gaat met ons op avontuur en keert s’ avonds terug naar de accommodatie. Vaak overnachten we verschillende dagen op dezelfde locatie om vervolgens af te reizen naar de volgende standplaats.

Gezellige steden, pittoreske dorpjes en adembenemende natuur in Zweden

Verblijven in een gezellige Zweedse Stuga om vervolgens de natuur in te trekken om het prachtige nationale park te ontdekken, te skiën of een hondensledetocht te maken. Het ontbijt, lunch en avondeten wordt verzorgd. Verder slaap je in een gewoon bed en deel je de Stuga met maximaal 3 andere reizigers.

Een standplaatsreis naar Zweden heeft alles, geweldige activiteiten om te beleven, prachtige natuur en een gezellige cultuur.

Populaire
reizen bij NoSun

User Check

Word reisleider bij noSun

Denk je jouw enthousiasme over één of meerdere van onze bestemmingen over te kunnen brengen op een groep? Dan willen we je graag uitnodigen om te solliciteren naar de functie van reisbegeleider groepsreizen!

Calendar

Handige reiskalender

Heb je al besloten in welke periode je op vakantie gaat? Met behulp van de noSun reiskalender kun je makkelijk zien welke singlereizen op welk moment in het jaar vertrekken. We reizen het hele jaar door, alle seizoenen komen aan bod.

Inschrijven
nieuwsbrief

Wij vinden nieuwsbrieven saai. Daarom sturen we een noNieuwsbrief. Wij moeten er zelf altijd erg om lachen. Geen idee of jij hem ook leuk vindt, probeer maar.

Indian Summer Hike Zweden 1024x683
Mensen Boven Op De Kliff Trolltunga E1671103335520
alleen op reis sneeuwscooter lapland
  • Nobeach//
  • Nomassa//
  • Nobullshit//
  • Notinder//

Bekend van

Image 1

Image 2

Image 3

Image 4

Image 5

Image 6

Image 7