Door: Martijn

Ga je nog op vakantie deze zomer?

Het is weer die tijd van het jaar. De feestdagen zitten er al een tijdje op, het nieuwe jaar is aangebroken en dus steekt de vraag de kop op: wat doe ik dit jaar tijdens de vakantie? Een weekje relaxen onder de zon? Rondreizen in een ver en onbekend land? En dan een nog belangrijkere vraag.. Met wie ga ik op vakantie? Ieder jaar is het weer lastig om de vakantie planning rond te krijgen. Herken je dit ook? Je bent niet de enige. Een aantal jaren geleden vroegen wij het onze reiziger, en die kwamen tijdens het plannen van een vakantie veel dilemma’s tegen. Lees mee en wie weet doe jij inspiratie op voor je vakantiebestemming van het komende jaar!

Is een groepsreis iets voor mij?

Bij noSun verzorgen we groepsreizen. Je gaat dus niet alleen op pad, maar met een gezellige groep gelijkgestemden. De reizigers die met ons op reis gaan zijn tussen de 20 en 59 jaar, houden van een dosis avontuur en trekken er graag op uit in de natuur. Of dat nou met een tentje in Noorwegen is of vanuit een hotel op Madeira, een actieve instelling hebben ze allemaal. Kun je je hierin vinden? Top! Ben je toch meer een zon-zee-strand type die op een strandbedje luiert de hele dag? Dan raden we je aan om misschien even verder te kijken.

Op reis met avontuurlijke singles

96% van alle noSun-reizigers boekt solo een trip bij ons. Het grote merendeel van onze reizigers is single en vinden het gezellig om samen met anderen een onvergetelijke vakantie te beleven. Let wel, dat betekent niet dat we een soort verkapte “tinder-reizen” organiseren. De kans is groot dat je met andere singles op pad bent die ook snappen dat kerst in je eentje niet gezellig is. En dat alle pasgeboren baby’s in jou vriendengroep heus wel schattig zijn, maar dat je soms even snakt naar een gesprek dat niet over luiers gaat… En misschien, heel misschien springt er zelfs wel een vonk over tijdens het abseilen of hiken. Want eerlijk is eerlijk: het zou zeker niet de eerste (of laatste!) keer zijn dat er een huwelijk voortkomt uit een van onze groepsreizen! Maar laat dat niet de insteek van je vakantie zijn, het is meer een hele leuke (en romantische) bijzaak.

De onzekerheid van een eerste verre reis

Veel van onze reizigers gaven als antwoord dat ze het best spannend vonden om alleen die vakantie te boeken. En daarom boekten ze een groepsreis bij noSun Groepsreizen, zodat ze er niet alleen voor zouden staan. We bereiden al onze reizen tot in de puntjes voor. Er wordt gezorgd voor tenten, kookspullen, vervoer ter plekke, gave outdoor activiteiten en soms gaan er zelfs tassen met boodschappen mee. Zodat jij niet meer aan al die dingen hoeft te denken en gewoon lekker kunt genieten van je welverdiende vakantie!

Ga ik kamperen of kies ik toch een hotel?

Bij noSun hebben we verschillende soorten reizen. In de zomermaanden organiseren we voornamelijk kampeertrips naar verschillende bestemmingen in Europa, zoals Zweden, IJsland en Zuidwest-Engeland. Daarnaast hebben we ook een aantal reizen waarbij je slaapt in pensions of hotels, zoals bijvoorbeeld onze trips naar Kroatië en Zuid-Frankrijk. Tijdens onze winterreizen ga je niet kamperen – dat wordt met temperaturen van -20°C wat te fris – maar verblijf je in een appartement of knusse cabin. Gezien het uitgebreide aanbod, kun je zelf bepalen wat het beste bij jou past.

Zal het klikken met de medereizigers?

Tja, misschien wel de spannendste vraag als het aankomt op een groepsreis: zijn de andere reizigers wel leuk? We kunnen natuurlijk niet iedereen onderwerpen aan een persoonlijkheidstest voor ze boeken, maar wat we wel weten: heel veel van onze reizigers houden een reünie bij terugkomst in Nederland omdat ze zo’n leuke tijd hebben gehad met elkaar. Zoals reisbegeleider André vertelt in zijn interview, zijn het vooral de mensen op reis die hem het meest bij blijven. En omdat iedereen houdt van outdoor, actief bezig zijn en veelal alleen reist, heb je vanzelf een boel gemeen. Tip: bij al onze reizen kun je klikken op de groepssamenstelling, zodat je kunt zien hoeveel mannen en vrouwen zich al hebben opgegeven en in welke leeftijdscategorie ze vallen. Misschien geeft het je net dat zetje wat je nodig hebt.

Nieuwsgierig naar de noSun groepsreizen?

In deze video laten we je zien wat je van een noSun groepsreis kunt verwachten.

Profielfoto Martijn Boshuis Eigenaar Nosun Groepsreizen 640x413

Gaaf toch?! Al 20 jaar stuurt noSun haar reizigers naar de gaafste bestemmingen!

Weten wat onze reizigers te vertellen hebben over hun keuze voor een groepsreis met noSun? Bekijk de blog ‘Is een groepsreis iets voor mij?‘, wie weet geeft dat je een beter beeld van hoe het er bij noSun aan toe gaat en wie er zoal met noSun reizen.

Populaire
reizen bij NoSun

User Check

Word reisleider bij noSun

Denk je jouw enthousiasme over één of meerdere van onze bestemmingen over te kunnen brengen op een groep? Dan willen we je graag uitnodigen om te solliciteren naar de functie van reisbegeleider groepsreizen!

Calendar

Handige reiskalender

Heb je al besloten in welke periode je op vakantie gaat? Met behulp van de noSun reiskalender kun je makkelijk zien welke singlereizen op welk moment in het jaar vertrekken. We reizen het hele jaar door, alle seizoenen komen aan bod.

Inschrijven
nieuwsbrief

Wij vinden nieuwsbrieven saai. Daarom sturen we een noNieuwsbrief. Wij moeten er zelf altijd erg om lachen. Geen idee of jij hem ook leuk vindt, probeer maar.

Indian Summer Hike Zweden 1024x683
Mensen Boven Op De Kliff Trolltunga E1671103335520
alleen op reis sneeuwscooter lapland
  • Nobeach//
  • Nomassa//
  • Nobullshit//
  • Notinder//

Bekend van

Image 1

Image 2

Image 3

Image 4

Image 5

Image 6

Image 7